- 19 Aralık 2013
- 1.913
- 599
- 198
- 35
Günaydın arkadaslar aranizdan bende cikiyorum artık 9haftalik bebegimi kaybettim dünde kürdaj oldum size saglikli hamilelikler dilerim
Rabbim sabır versin cnm bilirim bu acıyı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaslar aranizdan bende cikiyorum artık 9haftalik bebegimi kaybettim dünde kürdaj oldum size saglikli hamilelikler dilerim
kizlar fark ettinizmi bilmiyorum ama bu aylarda bebegini kaybeden cok olmaya basladi hersey nasip kismet meselesi biliyorum bebegini kaybeden tum annelere Allahdan sabir diliyorum diger tum annelerede.hayirlisi ile evlatlar nasip olur insallah zor bi surecdeyiz Allah kolayligini verir insallah
canm lieteye eklenmek için bilgileri sanamı genderecem özel mesaj atayımmıAynen cnm bende farkettim Rabbim daha göstermesin kasım ayında da ben kaybettim o ayın hemen gelip geçmesini istiyorum
Evet benim de aynı şekilde ve artık dayanamıyorum ya kalkınca uykum bölünüyor tekrar uykuya dalamıyorum tam uyuyorum saat çalıyor kalkıyorum falan iyice saçma bi uykum olmaya başladı. Akşam belli bi saatten sonra bişey içmemeye çalışıyorum ama yok yinede geliyor en az 1 kere muhakkak kalkıyorumkizlar saatte bir idrar kalkiyorum gece gunduz idrar su gibi enfeksiyonum yoktu ve akintimdada sorun yok ama surekli tuvalet bu kadar su . icmiyorum degilmi uykularim perisan ise gidiyorum ev bu ne anlamadim kac gundur boyle olan varmi
Ben de hiç tatlı yiyemiyorum ki normalde çok severim ama sütlü tatlı alıyorum onu da yarısında midem kalkıyor atıyorumTatlı yiyemiyorum çikolata yiyemiyorum hatta hatta bazen görünce midem bulanıyor kusuyorum![]()
![]()
ben çikolata yemeyi özledim![]()
![]()
canm lieteye eklenmek için bilgileri sanamı genderecem özel mesaj atayımmı
özelden at da ekllim cnm Hayırlı olsun buarada
Kaçıncı bebek
Sat
Bdt
meraba listeye eklenmesi için sizemi mesaj atmamız gerekiyor
Tatlı yiyemiyorum çikolata yiyemiyorum hatta hatta bazen görünce midem bulanıyor kusuyorum![]()
![]()
ben çikolata yemeyi özledim![]()
![]()
Aynen cnm bende farkettim Rabbim daha göstermesin kasım ayında da ben kaybettim o ayın hemen gelip geçmesini istiyorum
Evet benim de aynı şekilde ve artık dayanamıyorum ya kalkınca uykum bölünüyor tekrar uykuya dalamıyorum tam uyuyorum saat çalıyor kalkıyorum falan iyice saçma bi uykum olmaya başladı. Akşam belli bi saatten sonra bişey içmemeye çalışıyorum ama yok yinede geliyor en az 1 kere muhakkak kalkıyorum![]()
aynen cogu kisinin hayalleri suya dustu hepsi icin uzuluyorum cunku onlarin hayalleriydi sevinciydi bu yuzden Allahdan sabir diliyorum
Arkadaşlar 110 olan muayene ücretim 180 oldu bende şimdi hastane değiştirmeyi düşünüyorum offf bir sitres daha(
Bu kadar bunaltma canım kendini. Bebeğin şu an fazla hareket etmemesi normal. Kalbi atıyorsa sorun yok. Kanaman ağrın sızın da yoksa biraz düşünmemeye çalış. Kötü birşey olsa anlarsın zaten. Daha minicik onlar.kizlar doktor girdim ciktimdabicime kusku girdi ya bebegim.cok hareketsiz kalbi atiyo dedi buyuk bi ihtimal uyuyo dedi karnima vurdu vurdu uyanmiyo kerata anlamadimki ozele gitsem mi ne yapsam bi kucuk bi ara kivrandi o kadar anlamadim . yani ultrasyon resimde vermedi
Hangi hastane bu çok merak ettim. Bizim burada 40 TL. Eşim indirim de yaptırıyor yüzde 10. 36 TL ödüyoruz.Arkadaşlar 110 olan muayene ücretim 180 oldu bende şimdi hastane değiştirmeyi düşünüyorum offf bir sitres daha(
26 Haziran cnmson adet tarihin ne senin
Çok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun.Günaydın arkadaslar aranizdan bende cikiyorum artık 9haftalik bebegimi kaybettim dünde kürdaj oldum size saglikli hamilelikler dilerim