2015 Nisan Anneleri

Kizim alti ayini doldurdu ek gidaya bodoslama daldik asiri istekli elimde ne varsa saldiruyo. Gunluk sise sek sutten yogurt ve lor peyniri yapıyorum. Sabahlari tuzsuz koy tereyağıli sadece yumurta sarisindan omlet lor peyniri ve ihlamur. Oglen karisik sebze puresi. iki saat sonra meyve puresi aksam uzeri yogurt yiyor. Ben bebe biskuvisi vermiyorum. Verrsemde kendim yapmayi düşünüyorum. Kuru uzum ve kayisiyi kaynatip pure yaptim onuda kabiz olmasin diye veriyorum. Su iciyor bol bol. Emiyo bol bol hatta sabaha kdr birakmiyo memeyi uykusuzluktan ölüyorum haftaya ise baslicam annem isten cikti bn onlara maddi destek olucam annm bakicak.napicam bilmiyorum. Istiyorki hep meme ağzında dursun oyle uyusun.bizden haberler boyle ama o bnmkalbimim ortasiiii canim dunyamin merkezi. Cok asigim.. emekleme yok dis yok. Sadece sol taraftan yuzustu donebiliyor. Cani isterse desteksiz oturabiliyor . Hep kucakta yada mama sandalyesinde biraz yerde dursa belki emekler .
Maşallah bayağı yiyor artık , yarasın kuzuna CNm.

Kızlar Bebeklerimizin isimlerini yeniden yazalım mı ? Bazen aklıma gelmiyor ve isterim ki isimleri ile konuşalım . Malum büyüyorlar hep Bebek kalmıyacaklar ;))

24 mart ayse beliz
6 ay asilari ates yapti. Gece nobetteydim. 1 de bi uyandi yaniyo 38 derece ilac iskak bez derken dustu 6 da yine cikti Yine ilac . Su an iyi. Hic bi asi ates yapmamisti. Yazik bu cocuklara ya dort asi ayni gun olurmu cok agir geliyo sizde dikkat edin kizlar

Kizim alti ayini doldurdu ek gidaya bodoslama daldik asiri istekli elimde ne varsa saldiruyo. Gunluk sise sek sutten yogurt ve lor peyniri yapıyorum. Sabahlari tuzsuz koy tereyağıli sadece yumurta sarisindan omlet lor peyniri ve ihlamur. Oglen karisik sebze puresi. iki saat sonra meyve puresi aksam uzeri yogurt yiyor. Ben bebe biskuvisi vermiyorum. Verrsemde kendim yapmayi düşünüyorum. Kuru uzum ve kayisiyi kaynatip pure yaptim onuda kabiz olmasin diye veriyorum. Su iciyor bol bol. Emiyo bol bol hatta sabaha kdr birakmiyo memeyi uykusuzluktan ölüyorum haftaya ise baslicam annem isten cikti bn onlara maddi destek olucam annm bakicak.napicam bilmiyorum. Istiyorki hep meme ağzında dursun oyle uyusun.bizden haberler boyle ama o bnmkalbimim ortasiiii canim dunyamin merkezi. Cok asigim.. emekleme yok dis yok. Sadece sol taraftan yuzustu donebiliyor. Cani isterse desteksiz oturabiliyor . Hep kucakta yada mama sandalyesinde biraz yerde dursa belki emekler .
MasaAllah subhanAllah arkadasim cok sanslisin kismetlisin imrendim yazdiklrina. 4. Aydan beri emmeyen bi kizim var mamada almiyodu sutumu sagip veriyodum uyutup uyanikken almiyo cok yipratti bütün saclarim döküldü nerdeyse sikintidan az kilo aliyo tabi biyle olunca. Ek gida da almiyo yemek istemiyo geri cikariyo :KK43:. Yemek istiyo demissin bu verdiklerino nasil yiyor kasigi verirken agzini mi açıyor. Ben boyle bisey gormedim benimkinde ben zotla yogurt veriyorum yuz burusturuyo. Sütüm de sagmaktan azaldi. Bana bi Önerin var mi nasil alistiricam yutmayi bilmiyo sanki :KK43::KK43:

Ya banada annem dedi ver diyeannem bizi hep cici bebe vermis ama ben cok guvenilir bulmuyorum 2 gundur sutlu pirincli mamasinin icine katiyorum normalde sade yemiyordu ama cici bebe katinca cok sevdi agliyo resmen ver diye gunde 2 tanenin zarari olurmu acaba aksam yatmadan once veriyorum gecede guzel uyuyo beni emerek 2 saate bir uyaniyordu simdi baya uyuyo tok tutuyo heralde bende hippiyi dusunuyordum ama bunu sevdigi gibi severmi acaba bide bundaki tereddutum guleten iceriyor ayrica seker var ondan
Canim bende basladim günde 4 tane veriyorum bazen 5 buluyor.sabah kahvaltisida yapiyir tuzsuz peynir ve yarim yumurta sarkisi veriyorum.bide öğlen çorba veriyorum.bazense 1 kase yoğurt bide her saat emiyor.hicbir zarari olacagini sanmıyorum.

24 mart ayse beliz
6 ay asilari ates yapti. Gece nobetteydim. 1 de bi uyandi yaniyo 38 derece ilac iskak bez derken dustu 6 da yine cikti Yine ilac . Su an iyi. Hic bi asi ates yapmamisti. Yazik bu cocuklara ya dort asi ayni gun olurmu cok agir geliyo sizde dikkat edin kizlar
Cok gecmis olsun canim
Herkese merhabalar. Hamilelik dönemimden beri sizi hep takip ediyorum. Daha bugun üye olmak nasip oldu. Ben de 2015 Nisan annesiyim. Oğlum 10 Nisan doğumlu adı Oğuz Mert.
Hosgeldin canimn oglunu saglicakla buyut

24 mart ayse beliz
Geçmiş olsun CNm , bu aşılar neler biliyormusun . Burda yok çünkü bende merak ettim bir günde 4 aşı ne nesi diye .

MasaAllah subhanAllah arkadasim cok sanslisin kismetlisin imrendim yazdiklrina. 4. Aydan beri emmeyen bi kizim var mamada almiyodu sutumu sagip veriyodum uyutup uyanikken almiyo cok yipratti bütün saclarim döküldü nerdeyse sikintidan az kilo aliyo tabi biyle olunca. Ek gida da almiyo yemek istemiyo geri cikariyo :KK43:. Yemek istiyo demissin bu verdiklerino nasil yiyor kasigi verirken agzini mi açıyor. Ben boyle bisey gormedim benimkinde ben zotla yogurt veriyorum yuz burusturuyo. Sütüm de sagmaktan azaldi. Bana bi Önerin var mi nasil alistiricam yutmayi bilmiyo sanki :KK43::KK43:
Sana birşey diyim kendini çok yıpratıp üzme daha .. Benim oğlum aynı senin dediğin gibiydi . Yapmadığım şey yoktu fakat şunu anladım çoçuk iştahsız olunca ne yaparsan yap olmuyor . Peki değişti mi hayır aynı devam ediyor bende kendi haline bıraktım . Çok aç olunca yiyor bu durunda az öz yemesine dikkat ediyoruz . Diğer taraftan kızım var ve oğlum gibi değil. Aynı anne babanın çoçukları ve farklı olabiliyorlar . Biraz genlerden gelen bir durum. Kendini üzme sana birşey olursa o kuzuya kim bakar CNm bu yüzden güçlü olmalısın .
Kaşık almaması başta sorun olabiliyor benim kızda halan alışamadı . Zaman'la öğreniyorlar . Her gün düzenli sevebileceği tatlar dene , azar azar yavaşça.. Benim kızım bir kaşığı üç seferde ancak ağzına alıp yutabiliyor .

28 inde 6. Ayımızı bitirdik.ek gıdayada baya başladık.öncesinde tattırmştm herşeyi.şimdi sbh kahvaltısında; tereyağı,tuzsuz lor,çekilmiş karışım(ketentohumu,keçiboynuzu,badem,ceviz),anne sütü,yumurta sarısının yarısı hepsini karıştırıp veriyorum.öğlen meyve püresi,akşam yoğurt.sürekli emzirmeye çlşyrm sütüm azalmasın diye.şimdilik bir sıkıntımız yok çok şükür.ama oğlumun kulağı iltihaplanmış çok ağrı yapıyor,dokunduğumda ağlıyor ağrıdan.antibiyotik kullanıyoruz inş bi an önce iyileşir.

Canim bende basladim günde 4 tane veriyorum bazen 5 buluyor.sabah kahvaltisida yapiyir tuzsuz peynir ve yarim yumurta sarkisi veriyorum.bide öğlen çorba veriyorum.bazense 1 kase yoğurt bide her saat emiyor.hicbir zarari olacagini sanmıyorum.
Yani hepimiz onla buyuduk cok sukur bir sikintimiz yok hem bugun dr da soyledim ver dedi

kizlar yurutec aldiniz mi hangi markayi onerirsiniz çok pahali bir şey düşünmüyorum sonuçta bir kaç ay kullanacak

Canim bzmkinun de boyu pek uzamiyo sanki gecen ay 7650 64 cmydi. Bu ay 8500 66cm. bzm kizlarin arasinda 1gun var. Bn 165 esim 173 cm bzm gibi orta boylu olacak heralde
ewet bnmki kısa olacak belli :( bizim baba ve babanne kısa malesef :( ben 1.70 bana çeksin çok istedim ama galiba baskın gen babadan :):)

Back
X