• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Selam kizlar bayraminiz mbarek olsun. RABBim hepimize sevdikleriyle guzel bayyramlar nasip etsin. Bebislerinz nasil keyifler nasil iyisinizdir umarim. Benim kizim bu siralar baya baya bi huzursuz. Hast goturdum bu kadar huzursuzluk yapacak hicbsyi yok dedi ama diger anne tecrubelerinden edindigim bilgiye gore sanirim kati gida gaz yapmis. Buradada konusmustuk gece uyanmalarinin skligini. Umarim duzelir. Herkese huzurlu guzel uykular diliyorum :*
Canım ben de meyve suyu verince gece gaz sancisiyla uyandı bıraktım, bugün 5. Ayımız doldu tarhana vermeye başlayacağım ya tahılla başlamak daha iyiymiş

Kizlar bebisinize cici bebe veriyormusunuz yada vericekmisiniz
BEN VERİYORUM DAHA DOĞRUSU ANNEM VERİYO :) BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN GÜNDE 1 KERE MAMA VERİYORUZ MAMAYA KATIYO BİKAÇ TANE :) BU HİPP MARKADAN ALDIM AMA MİNA SEVMEDİ BENDE NORMAL CİCİ BEBEYE DÖNDÜMM :)

Kızlar benim oğlus bikaçgündür emeklemeye başladı yavaş yavaş artık istediği oyuncağına ulaşıyor bıraktığım yerde durmuyor taşa parkeye gidip bulduğu yeri yalıyor koşturmalı günler başladı :)

Kızlar benim oğlus bikaçgündür emeklemeye başladı yavaş yavaş artık istediği oyuncağına ulaşıyor bıraktığım yerde durmuyor taşa parkeye gidip bulduğu yeri yalıyor koşturmalı günler başladı :)
Canim gozun aydin masallah:nazar: darisi bizimkilerin basina insallah. Kosturma basladi valla ben kosturmak istiyorum yoksa baska turlu dogum kilolarimi veremiyecegim. Bu arada kac aylikti pasa?

Merhaba kizlar;

Benim kizimin da 5 ayi bitti 24 Eylul'de, kontrole gittik 7600 gram ve 68,5 cm olmus masaAllah, ben sadece anne sutu veriyorum hala cunku yabanci bir sey yediginde asiri kusuyor. Sonsuza kadar boyle gitmeyecek tabi ki gunde 1 cay kasigi kadar bir seyler tattirmayi dusunuyorum artik.

Bu arada benim kizim 2 haftadir filan kendini istedigi yere dogru ittiriyor oyuncaklarini almak icin filan. Mutfaga gittim 2 dk, dondugumde sehpanin altindaydi gecen gun mesela. Sanirim erken basladi benimki bu emekleme isine:oops:

Maşallah CNm , emekle derken diz kapakları üzerinde mi ilerliyor yoksa sürünüyor mu ? Bizim kız sırtıni iterek ilerliyor . Kanımca benim kız emeklemeden yürüyecek galiba çünkü ayakta ellerinden tutunca ayakta duruyor epey bende hafif adım attırıyorum , inş çabuk yürürler de yerde kalmazlar kuzular .

BEN VERİYORUM DAHA DOĞRUSU ANNEM VERİYO :) BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN GÜNDE 1 KERE MAMA VERİYORUZ MAMAYA KATIYO BİKAÇ TANE :) BU HİPP MARKADAN ALDIM AMA MİNA SEVMEDİ BENDE NORMAL CİCİ BEBEYE DÖNDÜMM :)
CNm yanlış anlama ama bebe bisküvisi için erken tatlım onun yerine meyve ile tatlandırın isteseniz . Burda Bebek bisküvileri var içinde şeker ve tuz olmayan ama ben yinede bir yaştan önce vermek istemiyorum . Sadece acizane bir öneri tatlım umarım yanlış anlaşılmam .

Merhaba kizlar;

Benim kizimin da 5 ayi bitti 24 Eylul'de, kontrole gittik 7600 gram ve 68,5 cm olmus masaAllah, ben sadece anne sutu veriyorum hala cunku yabanci bir sey yediginde asiri kusuyor. Sonsuza kadar boyle gitmeyecek tabi ki gunde 1 cay kasigi kadar bir seyler tattirmayi dusunuyorum artik.

Bu arada benim kizim 2 haftadir filan kendini istedigi yere dogru ittiriyor oyuncaklarini almak icin filan. Mutfaga gittim 2 dk, dondugumde sehpanin altindaydi gecen gun mesela. Sanirim erken basladi benimki bu emekleme isine:oops:
Maşallah CNm , ne güzel boy kilo ölçtürmemişsin ben kızımın 10 temmuzdan beri ne olduğunu bilmiyorum . Burda zaten boy ölçmek yok sadece kilo oda child centre diye bir yerde . Yani hemşire ölçmüyor.

Canim gozun aydin masallah:nazar: darisi bizimkilerin basina insallah. Kosturma basladi valla ben kosturmak istiyorum yoksa baska turlu dogum kilolarimi veremiyecegim. Bu arada kac aylikti pasa?
Saol canım darısı basınıza :) haklısın kilo vermeye yardımcı olur umarım bu koşuşturma 30 unda 6 aylık olucak kuzum

Maşallah CNm , emekle derken diz kapakları üzerinde mi ilerliyor yoksa sürünüyor mu ? Bizim kız sırtıni iterek ilerliyor . Kanımca benim kız emeklemeden yürüyecek galiba çünkü ayakta ellerinden tutunca ayakta duruyor epey bende hafif adım attırıyorum , inş çabuk yürürler de yerde kalmazlar kuzular .
Saol canım dizlerinin üstünde normal emekleme pozisyonunda gidiyo ilk önce bikaçgündür ileri geri salladı kendini şimdi yavaş yavaş gitmeye basladı.masallah cimcimeye benimkinde ayakta duruyor tutunca ama adım atmaya pek meyilli değil emeklemek cazip geldi :) inş aynen çabuk yürürlerse yerleri fazla yalamazlar :))

Maşallah CNm , ne güzel boy kilo ölçtürmemişsin ben kızımın 10 temmuzdan beri ne olduğunu bilmiyorum . Burda zaten boy ölçmek yok sadece kilo oda child centre diye bir yerde . Yani hemşire ölçmüyor.
Canim burada her ay kontrolu oluyor ve ebesi boy kilo kafa olcuyor.

Sizinki gercekten sacmanin da otesi! Allah korusun cocuk kilo almasa nasil anlayacaksin ya da gelisim geriligi olsa?!

CNm yanlış anlama ama bebe bisküvisi için erken tatlım onun yerine meyve ile tatlandırın isteseniz . Burda Bebek bisküvileri var içinde şeker ve tuz olmayan ama ben yinede bir yaştan önce vermek istemiyorum . Sadece acizane bir öneri tatlım umarım yanlış anlaşılmam .
yok tatlımm neden yanlış anlayımm haklısın vermemem gerekiyor ama bende işteyken daha doyurucu olur diye veriyor anneannesi mamaya katıyor yoksa doymuyor malesef :(

kızlarr bizde bugün 6. ay aşılarımızı olduk çok ağladı yavruım onu bırakıp işe gelmek daha bi zor oldu bugün :( bu arada boyumuz 64 cm kilomuz 8200g kıyafetiyle :) boyumuz kısa mı ne :KK64::KK64:

Back
X