2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu arada ben yavuzalp ismini çok beğendim zengin duruyor sanki
Nermin ırmak veya nermin duru da bana hoş geldi amaaa herkesin kendi fikri tabii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar,inanın çok duygulandım bu kadar duyarlı olduğunuz için.Rabbim bir değil bin kere razı olsun sizden.iyi ki tanımışım sizi.

Ben de okurum canım iftara misafirim var onlar gidince inşallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Silam nasilsin kuzum ya

Esracim kararina saygi duyuyorum.etkileniyosan muhakkak bu kararin srnin ve bebegin icin en iyisi olucaktir canim.saglikli gebelik ve dogumlar

Adzeynep bitanem Allah arkadasina sabir vdrsin.ibsallah sag salim bi cocuk dogacak.biz dualarimizi gonderioruz rabbime.oda cok strese girmesin Allh herseyin en iyisini bilendir

Hastane sonuclari gusel cikmis olanlar cok sevindim.

Cinsiysti ogrenenler hayirli olsun

Eflalim canim bnm oglun nasil oldu benim kizin keyfi yerinde ama hiriltili oksuruyo kuzum ya insallah bugunlerde gecicek

Bugun cok gusel yagmur yagdi istanbula.....

Israili herydeddd boykota dewam....

Missdelyy ozlem nerdesin kiz ....

Akgokcdn sen nasilsin pek giremiyon mu yaff

Tbaftt tubis bacim nasil gidiyo ogrendin mi cinsoyeti

Kkzlr dun bi hararet basti bana.midem bulandi ates basti karnim agriyo ......dedim noluyo wayy arkadas motoru bozmusum meger...

Bu arada aksama dogru vajinam in sol tarafi ustu agriyo yururkwn falan olucak bole bole heralde

Hsraksam dus alip yatiyorum....cok rahat oluyo

Sabah kalkip evkmi temizledim silsim sprdum.utulerimi yaptim.simdi camasir ascam .aksama dawetliyiz yine.bole iste merveden haberler

Hoşgeldin aramıza

Ben de okurum canım iftara misafirim var onlar gidince inşallah..
sağol canım,Allah razı olsun...

sağol tatlım,inşallah sağlıklı gelecek dünyaya bizde inanıyoruz.Rabbim kimseyi bu ikilemde bırakmasın.

Tiremusu ewde karinca guvdrcin besleme fikri guselmis
Bu arada tiremusuyu yapmayi cok sewerim ama bi turlu yiyemedim .....canim istemiyo niyeyse aklima geliyo seni gorunce

Izmirde deprem mi oldu..Allah dogal afetlerden bizleri ve tum musluman alemeini korusun

Canım rahim büyüdüğü içinmiş normalmiş ..

Benim de kalkıp temizlik yapmam gerekiyo ama sanırım sadece süpürebilcem..

bugün süpür yarın sil tatlım.malum hemen yoruluyoruz böylece az yorulmuş olursun

bugün süpür yarın sil tatlım.malum hemen yoruluyoruz böylece az yorulmuş olursun

İyi fikir😊 aah ah nerde o eski enerjimiz bütün evi temizlerdim bana mısın demezdi şimdi iki odada pert oluyorum

İyi fikir😊 aah ah nerde o eski enerjimiz bütün evi temizlerdim bana mısın demezdi şimdi iki odada pert oluyorum

aynen yaa,takardım kulaklığımı oynaya oynaya temizlik yapardım akşama kadar.şimdiii öff zar zor dinlene dinlene yapıyorum

Bende aynı durumdayim, Allah yardimcimiz olsun: ))

Amin kuzum
Sıcakta da hiç çekilmez ütü ama en çok da yazın gidiyor kıyafetlere gömleklere t-shirtleri bile ütülerim

Canım belki duş iyi gelebilir..Geçmiş olsun

Sağol canım ama heralde zamanim kalmicak duşa,baya da bi yoruldum valla

Bugun heralde herkes temizlikle ugrasiyor bende oyleyim heryeri temizledim simdi bide utu yapcamm aksama sag cikarsam iyi

Gunaydin kizlar bugun allah izin verirse 16. Haftaya girdik hamd olsun

Maşallah sübhanallah...

Günaydın annisler kötü bir dünyada birgün daha Kahrolsun israil .

Günaydııın..Amiiiin

Amiiiin

Hayır olsun rüyan. Ama çok güzelmiş. Artık herkes öğrensin, aylarda azcık ilerlesin de alış-veriş yapalım yahu

Ben 12 haftamdayım daha hiç kilo almadım. 54,5 la kalmıştım. Mutluyum bu durumdan. Boyumda kısa zaten top gibi olmak istemiyordum. Allah gönlüme göre veriyor çok şükür.

Ben 15. haftadayım. Ve daha 12. haftada belim kalınlaştı, giydiğim hiçbir şey kapanmaz olmuştu.
Şimdi ise eski kıyafetlerimden olan yok.
Dikiyorum giyiyorum Gerçi hiç halim yok dikmeye de ama bugünlerde giymek için diktim, şimdide bayram için dikeceğim.
Ne olacak bu halim bilmem. Baksanıza hiç almamışsınız daha maşallah

Hamarat hanımlara kolay gelsiiin

Rabbim yardımcısı olsun 😔😔 benim hergünüm kanamalı abdestim kabul olurmu ki ??? eğer olursa okurum bende?

Bu kanama gusül abdesti gerektirmez. Özür kanaması olarak sayılır.
Senin şimdi ibadet edeceğin zaman her vakitte namaz abdesti alman gerekiyor.
Eğer namaz kılıyorsan, her vakit namazdan önce abdest alman gerekiyor.
O bir vakit aldığın abdestle, bir sonraki ezan okunana kadar her türlü ibadeti yapabilirsin. Namaz, Kur'an okumak gibi.
Şayet namaz kılmıyorsan da; yine namaz abdesti al ibadetini yap.
Daha detaylı bilgi içinde İlmihal kitaplarına bakmalısın.

Bende ütülu giymeyi severim ama yapmayı sevmem

Ennnnn nefret ettiğim iştir ütü

Canim sen gene cok yormussun kendini biraz dikkat et benim herif hafta ici gece calisiyor oyle olunca hafta sonu yapisik ikiz gibi dolasiyorum ozluyorum napiyim oyle olunca topigi sadece okuyorum arada yaziyorum

Prenses1805, Mrv5534 ve Rappunzel çok teşekkür ederim.
Eşim Nermin diye tutturmasa "Nida Efsun" koymak isterdim. Belki birinize fikir olur :)
Kanamam geçti ya yine başladım planlar yapmaya bu hafta hayatımın en zor haftası oldu. Kızıma kayinvalidem baktı allah Razı olsun ama çok özlüyorum. Bende sürekli yatmaktan sıkıldım ama karnimdaki bebisim için cqn feda.
Sakın çok yormayin kendinizi. Haaa illa yorulcam diyorsa biri gelsin benim evi temizlesin :))))

Bu arada akşam bir yasin de ben okurum.
Allahım hic birimizi evlatlarimizla sinamasin.
Geçen pazar ki kanamadan sonra daha çok dua ediyorum rabbim kimseyi evladınan ayirmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…