- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Bende ütülu giymeyi severim ama yapmayı sevmem
akşama misafirim gelicek başım çatlasa da onun hazırlığındayımm
arkadaşlar,inanın çok duygulandım bu kadar duyarlı olduğunuz için.Rabbim bir değil bin kere razı olsun sizden.iyi ki tanımışım sizi.
Merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız ben özelden msj yazamıyorum sat 27.03.2014 yaşım 28 kocaelinde yaşıyorum muhtemelen 1 ocakta doğum olucak şimdi 16+2 haftalık hamileyim..
Bu arada adzeynep bende 1 yasin alabilirim hepinize hayırlı güzel sohbetler diliyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi benim ilk bebeğim çok heycanlıyım olmuyoırdu kaç yıldır süpriz yaptı oğluşumbize..
akşama misafirim gelicek başım çatlasa da onun hazırlığındayımm
Sıcakta da hiç çekilmez ütü ama en çok da yazın gidiyor kıyafetlere gömleklere t-shirtleri bile ütülerim
Canım belki duş iyi gelebilir..Geçmiş olsun
Ben de okurum canım iftara misafirim var onlar gidince inşallah..
sağol canım,Allah razı olsun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Silam nasilsin kuzum ya
Esracim kararina saygi duyuyorum.etkileniyosan muhakkak bu kararin srnin ve bebegin icin en iyisi olucaktir canim.saglikli gebelik ve dogumlar
Adzeynep bitanem Allah arkadasina sabir vdrsin.ibsallah sag salim bi cocuk dogacak.biz dualarimizi gonderioruz rabbime.oda cok strese girmesin Allh herseyin en iyisini bilendir
Hastane sonuclari gusel cikmis olanlar cok sevindim.
Cinsiysti ogrenenler hayirli olsun
Eflalim canim bnm oglun nasil oldu benim kizin keyfi yerinde ama hiriltili oksuruyo kuzum ya insallah bugunlerde gecicek
Bugun cok gusel yagmur yagdi istanbula.....
Israili herydeddd boykota dewam....
Missdelyy ozlem nerdesin kiz ....
Akgokcdn sen nasilsin pek giremiyon mu yaff
Tbaftt tubis bacim nasil gidiyo ogrendin mi cinsoyeti
Kkzlr dun bi hararet basti bana.midem bulandi ates basti karnim agriyo ......dedim noluyo wayy arkadas motoru bozmusum meger...
Bu arada aksama dogru vajinam in sol tarafi ustu agriyo yururkwn falan olucak bole bole heralde
Hsraksam dus alip yatiyorum....cok rahat oluyo
Sabah kalkip evkmi temizledim silsim sprdum.utulerimi yaptim.simdi camasir ascam .aksama dawetliyiz yine.bole iste merveden haberler
Sagolasin canim rahatim çok iyi şükür dediğin gibi aksam ne pisircem derdi yok en güzeli :)pazartesi doneriz ama yeter nede olsa kendi evimin rahati biyerde yok :)
Olur canım okuyabilirsin adet kanaması değil çünkü o kanama Özür kanaması oluyor.
Canim doktor iyi dediyse iyidir biz doktordan daha iyi bilemeyiz kidoktoruna güven o.bi sorun olsa asla saklamaz zaten.
Canim senin kafan karisik olduğu için cinsiyet konusunda böyle bir rüya gormussun :))hayir olsun insallah su cinsiyetlerimiz kesinlessede bizim.kafalarda rajaz etse :)
Pinarim.doktoruna uladabilirsen bi.sor istersen canım icin rahat etsin çok geçmiş olsun. ..
Yoktur canım uyumaya çalış iyi gelir hem bas agrina hemdr batmaya.
Benim de kalkıp temizlik yapmam gerekiyo ama sanırım sadece süpürebilcem..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün süpür yarın sil tatlım.malum hemen yoruluyoruz böylece az yorulmuş olursun
İyi fikir😊 aah ah nerde o eski enerjimiz bütün evi temizlerdim bana mısın demezdi şimdi iki odada pert oluyorum
Amin kuzumBende aynı durumdayim, Allah yardimcimiz olsun: ))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sıcakta da hiç çekilmez ütü ama en çok da yazın gidiyor kıyafetlere gömleklere t-shirtleri bile ütülerim
Canım belki duş iyi gelebilir..Geçmiş olsun
Gunaydin kizlar bugun allah izin verirse 16. Haftaya girdik hamd olsun
Günaydın annisler kötü bir dünyada birgün daha Kahrolsun israil .
Asıl soykırımı israile yapmak lazım bu konuda çok geniş çalışmalarım var fakat onay almadı mümkün değil hapse ararlar beni geçen sene yahudi komşumuz vardı yğksek lisans yaparken bizimle muhatap olmazlardı bizi geç hristiyanlara bile yüz vermezlerdi çünkü onlar kendilerine göre üstün ırk yazıklarr olsun Allah bin belalarını versin
Gunaydın kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah. Allah hayırlara çıkarsın bugun rüyamda cok güzel bi bebek gördüm benim bebegimdi bembeyaz sapsari bisiydi ayni oğluma benziyodu erkek diye söylüyolardı altını dwğiştirmek için açtığımda bi bakıyodum ki kız anneme diyodum anne kız bu bebek diye. Allahım hayırlara çıkarsın şimdiye kadar hiç bebek görmemiştim hamileliğimin başından beri. Oğlumda , oğlumu görmüştüm renkli gözlü güzel bi erkek bebek görmüştüm. Hayır olsun inşallah.😊🙏
Bende bu haftaya kadar kilo almadım 51.5 kilo civarıydım 14. Haftada yarım kiloya yakın aldım ama belim karın bölgemde kalınlaşma var aynen dar şeyler giyince bebek sıkışıyo acıtıyo ☺️ Tatlı şey anne çek üstümden şu lastikleri diyo heralde
Ben 12 haftamdayım daha hiç kilo almadım. 54,5 la kalmıştım. Mutluyum bu durumdan. Boyumda kısa zaten top gibi olmak istemiyordum. Allah gönlüme göre veriyor çok şükür.
Günaydın annecikler telefondan geçmiş okumak kadar zor birsey yokmus yaniiiiii
Esim ise uğraması gerekti bende sahurdan sonra.bj yattım yeni kalktım :)))))))
Camasir yikanacak ütü yapılacak aksama dayima davetliyiz iftara
Rabbim yardımcısı olsun 😔😔 benim hergünüm kanamalı abdestim kabul olurmu ki ??? eğer olursa okurum bende?
Peki gusül abdestimi alayım yoksa yoksa normal abdestmi bunu gerçekten hiç bilmiyorum normal abdest alırsan kanaman geldiğinde abdestin bozulur diyorlar kanamam hiç dinmiyor ki benim 😔😔 lütfen yardım😔
Silam nasilsin kuzum ya
Esracim kararina saygi duyuyorum.etkileniyosan muhakkak bu kararin srnin ve bebegin icin en iyisi olucaktir canim.saglikli gebelik ve dogumlar
Adzeynep bitanem Allah arkadasina sabir vdrsin.ibsallah sag salim bi cocuk dogacak.biz dualarimizi gonderioruz rabbime.oda cok strese girmesin Allh herseyin en iyisini bilendir
Hastane sonuclari gusel cikmis olanlar cok sevindim.
Cinsiysti ogrenenler hayirli olsun
Eflalim canim bnm oglun nasil oldu benim kizin keyfi yerinde ama hiriltili oksuruyo kuzum ya insallah bugunlerde gecicek
Bugun cok gusel yagmur yagdi istanbula.....
Israili herydeddd boykota dewam....
Missdelyy ozlem nerdesin kiz ....
Akgokcdn sen nasilsin pek giremiyon mu yaff
Tbaftt tubis bacim nasil gidiyo ogrendin mi cinsoyeti
Kkzlr dun bi hararet basti bana.midem bulandi ates basti karnim agriyo ......dedim noluyo wayy arkadas motoru bozmusum meger...
Bu arada aksama dogru vajinam in sol tarafi ustu agriyo yururkwn falan olucak bole bole heralde
Hsraksam dus alip yatiyorum....cok rahat oluyo
Sabah kalkip evkmi temizledim silsim sprdum.utulerimi yaptim.simdi camasir ascam .aksama dawetliyiz yine.bole iste merveden haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?