Olur canım okuyabilirsin adet kanaması değil çünkü o kanama Özür kanaması oluyor.
internette 3cm in altında olması gerek yazıyor doktorda bana 2,5cm in altı normal dedi
Benimki 1.6 ymis
canım,sağolasın...Merhaba canim.. bende 1 yasin okurum insaallah. Rabbim butun herkesin bebeginin hayırlı sağlıklı olmasını nasip etsin..
olur canım,türkçede olur Allah razı olsun.Zeyneppp ben de okumak istiyorum 1 tane.. Allah'in izniyle doktorun dediği çıkmayacak inşallah..
Zeynepp ben okurum dedim ama Kuran okumayı bilmiyorum. Türkçesinden okusam kabul olur mu ?
sağol canımm çok sağol...Arkadaşım bir yasinde bana ekle rabbim yardımcısı olsun bütün evlatlarimiz sağlıklı olsun
canımmm inşallahh inşallah çok üzgünüz inşallah sorunsuz doğar dualarımız sayesinde.Canim arkadaşının bebeği için çok üzüldüm ama Rabbimden ümit kesilmezmis yeterki rabbime layık kullar olmayi bilip dualarimizi eksik etmeyelim.
Bende seve seve okudum arkadaşının bebeği icin bir Yasin-i Şerif rabbimin mucizeleri boldur bi mucize de bu bebek için olur inşallah. Gelişmelerden bizide haberdar et lütfen arkadasina da yanlız olmadığını söyle 150 kisiden fazla ocak 2015 Anneleri topigi var artik yaninda :)))
sağol canım çok sağol..
17 mi 18 mi benim mervem:26:
İnşallah bir daha ki gittiğinde öğrenirsin. Çok meraklardayım doktorum kesin erkek dedi ama değişecek mi diye.
Bir daha gittiğimde 16. haftayı bitirmiş olacağım inşallah
Ben 54 le hamile kaldım. Ve ne yazık ki daha şimdiden 3, 5 kilo aldım
Ramazan bitsin ablamla yürüyüşe başlayacağız. Yüzmeye de gideceğim inşallah
Böyle gidersem damacanaya benzeyeceğim
Ahh ne kadar mantıklı. Çünkü yahudiler sonradan yahudi olmayı yada başka dinden biriyle yahudi birinin evlenmesiyle olan çocuğu gerçek yahudi asla kabul etmezler.
Onların soyunda anne mutlaka yahudi olmalıdır. Geçmişteki soyları da mutlaka yahudi olmalıdır.
Hatta araştırın, israilin "üreme çiftlikler"i vardır. Akraba şu bu hiç fark etmeden saf yahudi neslini türetmek için kurulmuş "üreme çiftlikleri"
Yeterki sor yahudi doğsun. Malum yalnız 8,5 milyonluk bir israil. Daha fazla zulüm için çoğalması lazım
Ve dünyada en çok tüp bebek yapılan ülke yine israil...
Arkadaşlar israil Mescid-i Aksa'nın bulunduğu yer olan Gazze'yi gerçekten niye vuruyor, bebeklerine niye soykırım yapıyor; merak eden "" yahudilere vaad edilmiş topraklar" diye baksın. Bütün bu zulmün cevabı kendilerinin seçilmiş ve üstün insan olduklarını zannettiklerinden...
Neyse fazla uzatmaya gerek yok, merak eden araştırsın.
Hayırlı uğurlu olsun kızınRabbim onların çocuklarını da bağışlasın ailelerine...
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Dikkat et kendine. İnşallah annesini korkutmaz bir daha
Bende okurum zeynepçim. Allah Şafii ismiyle şifa versin, hayırla sağlıkla doğsun inşallah...
Hihi buda güzelmiş, küçükken kız büyüyünce erkek
Çok geçmiş olsun. Hiç duymadım deprem olduğunu İzmir de. Çok şiddetli miydi. Beterinden Allah korusun.
12 hafta bitmişken tam 3 aylıktı,
14 hafta bitmişken de tam 3,5 aylık.
Şimdi 3,5 aylık diyebilirsin. 15 hafta bitince 4 ayı bitirmek üzereyim dersin, 16 hafta bitince de tam 4 aylık dersin
Aahhh bizde seni özledik sılam.
Arıyorum yorumlarını heepp.
Aşağıda ismini görünce de seviniyorum:13:
Boşver kal işte kayınvalidende. Hem çocuklar oynarlar, bekar amcaları var demiştin. Hem sende hazır yemeye başlamışken, hazır yemeğe otur
Zaten bunalmıştın azcık tadını çıkarama kendine de dikkat et lütfen
olur tatlım o durum özüre giriyo ibadet edebilirsin.çok sağol.Rabbim yardımcısı olsun 😔😔 benim hergünüm kanamalı abdestim kabul olurmu ki ??? eğer olursa okurum bende?
süre koymadık canım ama kadir gecesine kadar olursa çok makbule geer.allah razı olsun.Ben.okurum.canim.ne zamana kadar
canım inşallah,allah razı olsun.Bana da yaz canım bir tane.. Bugün akşama kadar okuyorum inş.
Sapasağlam bir bebek doğar inş hiç korkmasından üzülmesinlerii komşumuza da bacağı sakat dediler meğer keşfedelim duruşundanmış sapasağlam oğlu var şimdi
çok üzücü bir surum Allah yardımcısı oldum ben en geç yarına kadar mutlaka okurum
iyi o zaman benim ki de 1.4 ikili test sonucunu bekliyom hala beklemelerdeyim
Ben burdayım canım ama öğlene kadar yattığım için şimdi temizlikle uğraşıyorum daha tek balkonları yıkadım çok iş var çokk pöff 😔 keşke temzilediğimizde sonsuza kadar temiz kalsa bi daha yapmasak
Ütü deyim(((
akşama misafirim gelicek başım çatlasa da onun hazırlığındayımmsılamm kızlarrr nerdesinizz
Merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız ben özelden msj yazamıyorum sat 27.03.2014 yaşım 28 kocaelinde yaşıyorum muhtemelen 1 ocakta doğum olucak şimdi 16+2 haftalık hamileyim..
Bu arada adzeynep bende 1 yasin alabilirim hepinize hayırlı güzel sohbetler diliyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi benim ilk bebeğim çok heycanlıyım olmuyoırdu kaç yıldır süpriz yaptı oğluşumbize..
Canım sen kk app indirmiştim sanırım onda nasıl oluyor bilmiyorum.. Ben Safariden açıyorum şu şekilde..
Eki Görüntüle 1194042
Merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız ben özelden msj yazamıyorum sat 27.03.2014 yaşım 28 kocaelinde yaşıyorum muhtemelen 1 ocakta doğum olucak şimdi 16+2 haftalık hamileyim..
Bu arada adzeynep bende 1 yasin alabilirim hepinize hayırlı güzel sohbetler diliyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi benim ilk bebeğim çok heycanlıyım olmuyoırdu kaç yıldır süpriz yaptı oğluşumbize..
18 canim benim
17 mi 18 mi benim mervem:26:
İnşallah bir daha ki gittiğinde öğrenirsin. Çok meraklardayım doktorum kesin erkek dedi ama değişecek mi diye.
Bir daha gittiğimde 16. haftayı bitirmiş olacağım inşallah
Ben 54 le hamile kaldım. Ve ne yazık ki daha şimdiden 3, 5 kilo aldım
Ramazan bitsin ablamla yürüyüşe başlayacağız. Yüzmeye de gideceğim inşallah
Böyle gidersem damacanaya benzeyeceğim
Ahh ne kadar mantıklı. Çünkü yahudiler sonradan yahudi olmayı yada başka dinden biriyle yahudi birinin evlenmesiyle olan çocuğu gerçek yahudi asla kabul etmezler.
Onların soyunda anne mutlaka yahudi olmalıdır. Geçmişteki soyları da mutlaka yahudi olmalıdır.
Hatta araştırın, israilin "üreme çiftlikler"i vardır. Akraba şu bu hiç fark etmeden saf yahudi neslini türetmek için kurulmuş "üreme çiftlikleri"
Yeterki sor yahudi doğsun. Malum yalnız 8,5 milyonluk bir israil. Daha fazla zulüm için çoğalması lazım
Ve dünyada en çok tüp bebek yapılan ülke yine israil...
Arkadaşlar israil Mescid-i Aksa'nın bulunduğu yer olan Gazze'yi gerçekten niye vuruyor, bebeklerine niye soykırım yapıyor; merak eden "" yahudilere vaad edilmiş topraklar" diye baksın. Bütün bu zulmün cevabı kendilerinin seçilmiş ve üstün insan olduklarını zannettiklerinden...
Neyse fazla uzatmaya gerek yok, merak eden araştırsın.
Hayırlı uğurlu olsun kızınRabbim onların çocuklarını da bağışlasın ailelerine...
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Dikkat et kendine. İnşallah annesini korkutmaz bir daha
Bende okurum zeynepçim. Allah Şafii ismiyle şifa versin, hayırla sağlıkla doğsun inşallah...
Hihi buda güzelmiş, küçükken kız büyüyünce erkek
Çok geçmiş olsun. Hiç duymadım deprem olduğunu İzmir de. Çok şiddetli miydi. Beterinden Allah korusun.
12 hafta bitmişken tam 3 aylıktı,
14 hafta bitmişken de tam 3,5 aylık.
Şimdi 3,5 aylık diyebilirsin. 15 hafta bitince 4 ayı bitirmek üzereyim dersin, 16 hafta bitince de tam 4 aylık dersin
Aahhh bizde seni özledik sılam.
Arıyorum yorumlarını heepp.
Aşağıda ismini görünce de seviniyorum:13:
Boşver kal işte kayınvalidende. Hem çocuklar oynarlar, bekar amcaları var demiştin. Hem sende hazır yemeye başlamışken, hazır yemeğe otur
Zaten bunalmıştın azcık tadını çıkarama kendine de dikkat et lütfen
Gercekten ole ayri bi stres ailwmde soruyo diorum belli degil dahaEvet canım Allaha sonsuz şükürler olsun..
Hadi ya, ikilemde kalmakta sıkıntı, dediğin gibi ikisi de baş tacı ama hangisine hazırlık yapacağını şaşırıyosun. İnşaallah en kısa zamanda netleşir canım.
Canim isim alptekin kulagadaha hosgeliuo sankiKızlar size bir sorum olacak hatta iki.
Nermin isminin önüne veya arkasına hangi isim yakışır? Eşim Nermin ismini istiyor bende çift isim olsun istiyorum. Lütfen Yardım edin.
Erkek olursa Alptekin mi Yavuzalp mi Yağıztekin mi?
Simdiden Teşekkürler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar,inanın çok duygulandım bu kadar duyarlı olduğunuz için.Rabbim bir değil bin kere razı olsun sizden.iyi ki tanımışım sizi.
Benim de 1.3tüiyi o zaman benim ki de 1.4 ikili test sonucunu bekliyom hala beklemelerdeyim
Aynen canım yaaa..Bi de bende 2 çocuk var ev kırıntıdan geçilmiyorHobi olarak evde karınca güvercin filan beslicem temizlesinler kırıntıları
Bayılırım ütüye ve ütülü giymeye.Hamarat kadınlarsınız vesselam
18 canim benim
Gercekten ole ayri bi stres ailwmde soruyo diorum belli degil daha
Canim isim alptekin kulagadaha hosgeliuo sanki
Nermine bisi bulamadim :)
Canim 1 tanedd ben alirim ..bu aksam okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?