2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Olur canım okuyabilirsin adet kanaması değil çünkü o kanama Özür kanaması oluyor.

Peki gusül abdestimi alayım yoksa yoksa normal abdestmi bunu gerçekten hiç bilmiyorum normal abdest alırsan kanaman geldiğinde abdestin bozulur diyorlar kanamam hiç dinmiyor ki benim 😔😔 lütfen yardım😔

Merhaba canim.. bende 1 yasin okurum insaallah. Rabbim butun herkesin bebeginin hayırlı sağlıklı olmasını nasip etsin..
canım,sağolasın...
Zeyneppp ben de okumak istiyorum 1 tane.. Allah'in izniyle doktorun dediği çıkmayacak inşallah..
olur canım,türkçede olur Allah razı olsun.
Zeynepp ben okurum dedim ama Kuran okumayı bilmiyorum. Türkçesinden okusam kabul olur mu ?

Arkadaşım bir yasinde bana ekle rabbim yardımcısı olsun bütün evlatlarimiz sağlıklı olsun
sağol canımm çok sağol...
canımmm inşallahh inşallah çok üzgünüz inşallah sorunsuz doğar dualarımız sayesinde.
sağol canım çok sağol..
Rabbim yardımcısı olsun 😔😔 benim hergünüm kanamalı abdestim kabul olurmu ki ??? eğer olursa okurum bende?
olur tatlım o durum özüre giriyo ibadet edebilirsin.çok sağol.
Ben.okurum.canim.ne zamana kadar
süre koymadık canım ama kadir gecesine kadar olursa çok makbule geer.allah razı olsun.
canım inşallah,allah razı olsun.
çok üzücü bir surum Allah yardımcısı oldum ben en geç yarına kadar mutlaka okurum

allah razı olsun canımm.

arkadaşlar,inanın çok duygulandım bu kadar duyarlı olduğunuz için.Rabbim bir değil bin kere razı olsun sizden.iyi ki tanımışım sizi.

Merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız ben özelden msj yazamıyorum sat 27.03.2014 yaşım 28 kocaelinde yaşıyorum muhtemelen 1 ocakta doğum olucak şimdi 16+2 haftalık hamileyim..
Bu arada adzeynep bende 1 yasin alabilirim hepinize hayırlı güzel sohbetler diliyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi benim ilk bebeğim çok heycanlıyım olmuyoırdu kaç yıldır süpriz yaptı oğluşum bize..

Aynen canım yaaa..Bi de bende 2 çocuk var ev kırıntıdan geçilmiyor Hobi olarak evde karınca güvercin filan beslicem temizlesinler kırıntıları

Bayılırım ütüye ve ütülü giymeye.Hamarat kadınlarsınız vesselam

Gozunuz aydin. Allah saglicakla kucaginiza alip buyutmeyi de nasip etsin insaallah. Aramiza hosgeldin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin canım,hayorlı olsun bebeğin.sağ sağlim kucağına al inşallah.
allah razı olsun canım,çok sağol.

Maşallah...

Hoşgeldiniz aramıza hayırlı uğurlu olsun

18 canim benim
Gercekten ole ayri bi stres ailwmde soruyo diorum belli degil daha
Canim isim alptekin kulagadaha hosgeliuo sanki
Nermine bisi bulamadim :)
arkadaşlar,inanın çok duygulandım bu kadar duyarlı olduğunuz için.Rabbim bir değil bin kere razı olsun sizden.iyi ki tanımışım sizi.

Canim 1 tanedd ben alirim ..bu aksam okurum

Benim de kalkıp temizlik yapmam gerekiyo ama sanırım sadece süpürebilcem..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende ütülu giymeyi severim ama yapmayı sevmem

18 canim benim

Gercekten ole ayri bi stres ailwmde soruyo diorum belli degil daha

Canim isim alptekin kulagadaha hosgeliuo sanki
Nermine bisi bulamadim :)

Canim 1 tanedd ben alirim ..bu aksam okurum

Tmam canım,Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…