2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar bende 13+1 günlük hamişim.sat 19.04.2014 benide aranıza alırmısınız özelden yazamıyorum.Dün doktora gittim bebiş 66.6 mm normalmidir benimle aynı olan hamişler benim hala bulantılarım var.Birde dün doktora söylemeyi unutmuşum folik asit daha kullanmamam gerekiyo değilmi Pazarteside 2li test yapılacak bebişim için dua edermisiniz

Ya ben aslunda çok iştahlıyım korkuyordum gevelilte çok kilo alıcam diye şimdi öyle eskisi gibi tıkabasa yiyemiyorum.. Yakıyorum yediklerimi senin dikme gibi bir durumun varmış :) benim için mümkün değil o :) güle güle giy canım :) biz de eninde sonunda alıcaz zaten kaçarı yok.. Bebişler iyi olsun da kilo verilir ..

Bende 76 kilo ile hamike kaldım 3 ayı geçti 78 olmuşum bende çıkarsamda yiyorum iştah var:)) Herhalde doğuma 90+ ile girerim ama hiç dert etmiyorum kışa geliyo bebiş doğuncada hareketten emzşrmekten veririz Allah'ın izniyle yeterki sağlıkla kucağımıza alalım

Slm kızlar benim ismimi göremedim listede ilk geldiğimde yazmıştım ama silam unuttu herhalde sat 13 nisan 2014 Gülden ismim silaam nirdesin ..su kontrol bi gelse iyi haberler alsam allahın izniyle çok korkuyorum bişey olmasın bebeğime bu sefer kavuşuruz inşallah dualarinizi eksik etmeyin kızlar allah rızası için ...

Kızlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim...
Bnm bugunki sorunum duygusallık napcam bilmiorum herseye aglıyabilirim o derece bgun kafama taktıgımda dogum yapacagım hastaneyi secememiş olmam... HRS? TOBB ETÜ, MEDİCANA hastaneleri hakkında fikri olan???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende bir Yasin alabilirim. Şehir dışından misafirim var en geç yarın okurum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşının ve hepimizin inşallah

Canim özelden yazmadiysan burda mesajlar arasinda gormemis olabilirim ekledim listeye yasini da yaz lütfen onuda ekleyeyim :)
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin ekledim listeye yaşını da yaz lütfen :)
İnşallah ikili testin sonuçları tertemiz cikar ...
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin senude ekledim listeye yasinida yaz lütfen :)
12 inci haftadan sonra iyice azalicak inşallah bulantilarin canım.
Canım rahim büyüdüğü içinmiş normalmiş ..
i
Iyi sevindim canım sen yinede dikkat et kendine :)
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin senide ekledim listeye oglusunla birlikte ;-)
Yok canım gusul abdestine gerek yok normal olarak abdestini al yap ibadetini inşallah kanaman biter biran once çok geçmiş olsun.
Nermin te olarak daha güzel bence canim nermin duru da kulaga hos geliyor ama erkek ismide Alptekin güzelmiş:)
sılamm kızlarrr nerdesinizz

Canim ben kayinvalidemdeyim arada bakabiliyorum :))

Kizkar ikili test sonucum nasil arastrdm ama bisey bulamadim ( hcg 49.7 papp-a 0.66 baaka cok sey yaziyo bilen varmi kizlar sonuc nasil ??

Tamam bitanem .. Korkulcak biley yoktur dimii

Bende aynen canım evi süpürdüm sildim banyo balkon yıkadım. İftarı hazırladım yedik topladım şimdi çamaşır sercem çok yoruldum ama evim süper oldu 😊 anlatınca kendimle gurur duydum aferin mi ne bana 😏

cümleten iyi akşamlar anneler.
kendimdeki ufak tefek değişimleri yazma istiyorum.
karnım hafiften çıktı artık karnımı yokladığımda karnımın sol tarafı daha şiş ve daha sert gibi. hatta sağ tarafına elliyorum daha yumuşak
şimdiden böyle olması kafama takıldı açıkcası
bu arada karnım çıkmaya başladığı için çok çok mutluyum şişsin kocaman olsun :)
mide bulantılarım yok denecek kadar az çok şükür Allahıma

Kizkar ikili test sonucum nasil arastrdm ama bisey bulamadim ( hcg 49.7 papp-a 0.66 baaka cok sey yaziyo bilen varmi kizlar sonuc nasil ??

cevaplara internetten baktıysan sadece okadar yazıyor doktora gidince detaylı olarak sonuçları veriyor. bunlardan sonucu öğrenemiyoruz .
bende hastanenin sitesinden baktığımda sadece bu ikisi yazıyordu , doktora gidince diğer sonuçları da çıkarttı verdi bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…