Cik basim agriyor eltim temizlige geliyor klima carpti galiba
Maşallah sübhanallah...
Günaydııın..Amiiiin
Amiiiin
Hayır olsun rüyan. Ama çok güzelmiş. Artık herkes öğrensin, aylarda azcık ilerlesin de alış-veriş yapalım yahu
Ben 15. haftadayım. Ve daha 12. haftada belim kalınlaştı, giydiğim hiçbir şey kapanmaz olmuştu.
Şimdi ise eski kıyafetlerimden olan yok.
Dikiyorum giyiyorumGerçi hiç halim yok dikmeye de ama bugünlerde giymek için diktim, şimdide bayram için dikeceğim.
Ne olacak bu halim bilmem. Baksanıza hiç almamışsınız daha maşallah
Hamarat hanımlara kolay gelsiiin
Bu kanama gusül abdesti gerektirmez. Özür kanaması olarak sayılır.
Senin şimdi ibadet edeceğin zaman her vakitte namaz abdesti alman gerekiyor.
Eğer namaz kılıyorsan, her vakit namazdan önce abdest alman gerekiyor.
O bir vakit aldığın abdestle, bir sonraki ezan okunana kadar her türlü ibadeti yapabilirsin. Namaz, Kur'an okumak gibi.
Şayet namaz kılmıyorsan da; yine namaz abdesti al ibadetini yap.
Daha detaylı bilgi içinde İlmihal kitaplarına bakmalısın.
Ennnnn nefret ettiğim iştir ütü
Ya ben aslunda çok iştahlıyım korkuyordum gevelilte çok kilo alıcam diye şimdi öyle eskisi gibi tıkabasa yiyemiyorum.. Yakıyorum yediklerimi senin dikme gibi bir durumun varmış :) benim için mümkün değil o :) güle güle giy canım :) biz de eninde sonunda alıcaz zaten kaçarı yok.. Bebişler iyi olsun da kilo verilir ..
Merhaba kızlar bende 13+1 günlük hamişim.sat 19.04.2014 benide aranıza alırmısınız özelden yazamıyorum.Dün doktora gittim bebiş 66.6 mm normalmidir benimle aynı olan hamişler benim hala bulantılarım var.Birde dün doktora söylemeyi unutmuşum folik asit daha kullanmamam gerekiyo değilmi Pazarteside 2li test yapılacak bebişim için dua edermisiniz[/QUOTE
Hoşgeldın bende yeniyim. Benım sat 27 nisan 11+6 bu ayın sonuna kadar folic asit almamı söyledi doktor . Baş popo mesafssi sanırım verdiğin ölçü hiç haberim yok benim. Bulantılar benimde devam biraz hafifleme oldu zofran tek doza indirdim. Ikıli testin umarım sıkıntısız geçer.
Merhaba kızlar bende 13+1 günlük hamişim.sat 19.04.2014 benide aranıza alırmısınız özelden yazamıyorum.Dün doktora gittim bebiş 66.6 mm normalmidir benimle aynı olan hamişler benim hala bulantılarım var.Birde dün doktora söylemeyi unutmuşum folik asit daha kullanmamam gerekiyo değilmi Pazarteside 2li test yapılacak bebişim için dua edermisiniz[/QUOTE
Hoşgeldın bende yeniyim. Benım sat 27 nisan 11+6 bu ayın sonuna kadar folic asit almamı söyledi doktor . Baş popo mesafssi sanırım verdiğin ölçü hiç haberim yok benim. Bulantılar benimde devam biraz hafifleme oldu zofran tek doza indirdim. Ikıli testin umarım sıkıntısız geçer.
İnşallah cnm tşk ederim
Slm kızlar benim ismimi göremedim listede ilk geldiğimde yazmıştım ama silam unuttu herhalde sat 13 nisan 2014 Gülden ismim silaam nirdesin ..su kontrol bi gelse iyi haberler alsam allahın izniyle çok korkuyorum bişey olmasın bebeğime bu sefer kavuşuruz inşallah dualarinizi eksik etmeyin kızlar allah
Allah yardımcın olsun.Minik bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben de sizler gibi nefret doluyum İsrail'e...Rabbim yanlarına koymasın o masum insanların,bebeklerin Rabbim yardımcıları olsun.bişey yapamamak gerçekten çok üzücü,ama şükür ki dua edebiliyoruz...
bugün bi başka üzücü haber daha aldım.yakın arkadaşım 23 haftalık hamile,ayrıntılı ultrasonda bebeğinin özürlü olacağını öğrendi.doktor aldırmasını istedi ama o bebeğine tabi ki kıyamayacak.bunun için 500 kişiden 1 er yasin topluyoruz.sizde okumak isterseniz lütfen alıntılayın,şimdiden Allah razı olsun...yer gök dua derler,yeter ki O istesin olmayacak tek şey yok...
ben de sizler gibi nefret doluyum İsrail'e...Rabbim yanlarına koymasın o masum insanların,bebeklerin Rabbim yardımcıları olsun.bişey yapamamak gerçekten çok üzücü,ama şükür ki dua edebiliyoruz...
bugün bi başka üzücü haber daha aldım.yakın arkadaşım 23 haftalık hamile,ayrıntılı ultrasonda bebeğinin özürlü olacağını öğrendi.doktor aldırmasını istedi ama o bebeğine tabi ki kıyamayacak.bunun için 500 kişiden 1 er yasin topluyoruz.sizde okumak isterseniz lütfen alıntılayın,şimdiden Allah razı olsun...yer gök dua derler,yeter ki O istesin olmayacak tek şey yok...
Canim özelden yazmadiysan burda mesajlar arasinda gormemis olabilirim ekledim listeye yasini da yaz lütfen onuda ekleyeyim :)Slm kızlar benim ismimi göremedim listede ilk geldiğimde yazmıştım ama silam unuttu herhalde sat 13 nisan 2014 Gülden ismim silaam nirdesin ..su kontrol bi gelse iyi haberler alsam allahın izniyle çok korkuyorum bişey olmasın bebeğime bu sefer kavuşuruz inşallah dualarinizi eksik etmeyin kızlar allah rızası için ...
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin ekledim listeye yaşını da yaz lütfen :)Merhaba kızlar bende 13+1 günlük hamişim.sat 19.04.2014 benide aranıza alırmısınız özelden yazamıyorum.Dün doktora gittim bebiş 66.6 mm normalmidir benimle aynı olan hamişler benim hala bulantılarım var.Birde dün doktora söylemeyi unutmuşum folik asit daha kullanmamam gerekiyo değilmi Pazarteside 2li test yapılacak bebişim için dua edermisiniz
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin senude ekledim listeye yasinida yaz lütfen :)Hoşgeldın bende yeniyim. Benım sat 27 nisan 11+6 bu ayın sonuna kadar folic asit almamı söyledi doktor . Baş popo mesafssi sanırım verdiğin ölçü hiç haberim yok benim. Bulantılar benimde devam biraz hafifleme oldu zofran tek doza indirdim. Ikıli testin umarım sıkıntısız geçer.
Iyi sevindim canım sen yinede dikkat et kendine :)Canım rahim büyüdüğü içinmiş normalmiş ..
i
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin senide ekledim listeye oglusunla birlikte ;-)Merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız ben özelden msj yazamıyorum sat 27.03.2014 yaşım 28 kocaelinde yaşıyorum muhtemelen 1 ocakta doğum olucak şimdi 16+2 haftalık hamileyim..
Bu arada adzeynep bende 1 yasin alabilirim hepinize hayırlı güzel sohbetler diliyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi benim ilk bebeğim çok heycanlıyım olmuyoırdu kaç yıldır süpriz yaptı oğluşumbize..
Yok canım gusul abdestine gerek yok normal olarak abdestini al yap ibadetini inşallah kanaman biter biran once çok geçmiş olsun.Peki gusül abdestimi alayım yoksa yoksa normal abdestmi bunu gerçekten hiç bilmiyorum normal abdest alırsan kanaman geldiğinde abdestin bozulur diyorlar kanamam hiç dinmiyor ki benim 😔😔 lütfen yardım😔
Nermin te olarak daha güzel bence canim nermin duru da kulaga hos geliyor ama erkek ismide Alptekin güzelmiş:)Kızlar size bir sorum olacak hatta iki.
Nermin isminin önüne veya arkasına hangi isim yakışır? Eşim Nermin ismini istiyor bende çift isim olsun istiyorum. Lütfen Yardım edin.
Erkek olursa Alptekin mi Yavuzalp mi Yağıztekin mi?
Simdiden Teşekkürler.
sılamm kızlarrr nerdesinizz
Kizkar ikili test sonucum nasil arastrdm ama bisey bulamadim( hcg 49.7 papp-a 0.66 baaka cok sey yaziyo bilen varmi kizlar sonuc nasil ??
Canim özelden yazmadiysan burda mesajlar arasinda gormemis olabilirim ekledim listeye yasini da yaz lütfen onuda ekleyeyim :)
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin ekledim listeye yaşını da yaz lütfen :)
İnşallah ikili testin sonuçları tertemiz cikar ...
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin senude ekledim listeye yasinida yaz lütfen :)
12 inci haftadan sonra iyice azalicak inşallah bulantilarin canım.
Iyi sevindim canım sen yinede dikkat et kendine :)
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin senide ekledim listeye oglusunla birlikte ;-)
Yok canım gusul abdestine gerek yok normal olarak abdestini al yap ibadetini inşallah kanaman biter biran once çok geçmiş olsun.
Nermin te olarak daha güzel bence canim nermin duru da kulaga hos geliyor ama erkek ismide Alptekin güzelmiş:)
Canim ben kayinvalidemdeyim arada bakabiliyorum :))
Silam nasilsin kuzum ya
Esracim kararina saygi duyuyorum.etkileniyosan muhakkak bu kararin srnin ve bebegin icin en iyisi olucaktir canim.saglikli gebelik ve dogumlar
Adzeynep bitanem Allah arkadasina sabir vdrsin.ibsallah sag salim bi cocuk dogacak.biz dualarimizi gonderioruz rabbime.oda cok strese girmesin Allh herseyin en iyisini bilendir
Hastane sonuclari gusel cikmis olanlar cok sevindim.
Cinsiysti ogrenenler hayirli olsun
Eflalim canim bnm oglun nasil oldu benim kizin keyfi yerinde ama hiriltili oksuruyo kuzum ya insallah bugunlerde gecicek
Bugun cok gusel yagmur yagdi istanbula.....
Israili herydeddd boykota dewam....
Missdelyy ozlem nerdesin kiz ....
Akgokcdn sen nasilsin pek giremiyon mu yaff
Tbaftt tubis bacim nasil gidiyo ogrendin mi cinsoyeti
Kkzlr dun bi hararet basti bana.midem bulandi ates basti karnim agriyo ......dedim noluyo wayy arkadas motoru bozmusum meger...
Bu arada aksama dogru vajinam in sol tarafi ustu agriyo yururkwn falan olucak bole bole heralde
Hsraksam dus alip yatiyorum....cok rahat oluyo
Sabah kalkip evkmi temizledim silsim sprdum.utulerimi yaptim.simdi camasir ascam .aksama dawetliyiz yine.bole iste merveden haberler
Orda mutlaka negatif pozitif aralığı olur..1/250 nin üzerindeyse riskli yani 1/50 gibi..
Kizkar ikili test sonucum nasil arastrdm ama bisey bulamadim( hcg 49.7 papp-a 0.66 baaka cok sey yaziyo bilen varmi kizlar sonuc nasil ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?