- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Günaydın
Gazze için birşey yapamamak çok zoruma gidiyor dua ediyoruz allah kabul etsin inşallah.. Ama. Somut bir yardımımız yok.. saçının teline kıyamadığımız melek yavrulara acımadan eziyet etmelerine tahammül edemiyorum. Elimden geldiği kadar izlemiyorum ama ben izlemesem de o kıyım devam ediyor. Gidip ellerini tutabilsek yaralarını sarabilsek azıcık mutlu edebilsek anasız babasız kalanları koruyup kollayabilsek..
Heryer insan dolu ama insanlığı gören yok..
merhaba arkadaşlar ben geçenlerde yazmıştım buraya...yine yazıyorum ama bu kez bir ricam var
arkadaşlar sizden dua rica edicem hem hepiniz can taşıyorsunuz hem de mübarek aydayız rabbim dualarımızı geri çevirmez inşallah...
ben atanamamış öğretmenim pazar günü sınavım var.adım esma.6 aylık da bi kızım var.sizden ricam bana adımla dua eder misiniz sınavdan en az 80 almam lazım ki atanayım.Allah sizin de evlatlarınızı hayırlısıyla kucağınıza almak nasibetsin.tüm evlatları bizimkiyle beraber korusun hayırlı uzun ömürler sağlık sıhhat versin.evet beni tanımıyosunuz belki ama kulun kul arkasından ettiği dua hayırlı olurmuş.rabbim yardımcısı olsun tüm atanamayanların.
NOLUR BİR DUANIZI ESİRGEMEYİN ... iyi akşamlar
Ah canım gazz ye yardım kuruluşları var.. Üç beş demeden yardım yapabilmek de önemli.. Ve Gazze ye elimiz yetişmiyorsa bile İsrail mallarını boykot etmeli... Benim evim ful İsrail malları ile dolu.. Eşim bir kiler dolusu kola alıyor diğerleri De cabası.. Bundan sonra sen azından goda deterjan vs Türk malı yerli malı alacağım. Carrefour lara gitmek İsrail in cebini doldurmak istemiyorum( artık her şeyin bi alternatifi var.. Ve bol dua...
Esmacım Allah kabul ederse ettim ben.. Inş kızının bereketi ile gönlüne göre puan alırsın. Hakkında hayırlısı olsun...
evet, 2 li,3 lü taramaları gayet iyiydi.zaten down sendromu değil,zekasında bir problem yok fiziksel yönden problemli olduğu söylendi.
Allahım şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine bizi evlatlarımızla sınama saglıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip eyle..Allah'ım sen savaştaki yavrularımızda koru yarabbim amin
Canım ekranın resmini çektim bak sadece cevapla butonu var bendeEki Görüntüle 1193633
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet bende en azından ürünlerini boykot etmeye çalışıyorum. Kola almıyorun deterjan almıyorum.. İftara misafirim var .. Parasal yardım yapılabilir tabi ki ama ben ne bileyim dokunmak sevmek istiyorum o çocukları.. Canı acıyor onların kocaman yaraları var ... Elimiz kesilse dayanamıyoruz onların. Başına bomba yağıyor.. Kıyamıyorum hiç birine ..
Ah canım keşke sarıp sarmalayabilsek... Anne baba evlat demek çok ayrı şeyler demekmiş.. Rabbim yardımcıları olsun.. Bir de yapılması gerekenleri sana yazıyormuşum gibi olmuş yanlış anlama ben kendim için yazdım boykot en büyük isteğim diye.. Evim kolalar Dr oetker ve İsrail malları ile dolu(( nefret ediyorum (( bundan sonra Allah'ın izni ile sok ayacağım evime bunları (
Sagolasin canim rahatim çok iyi şükür dediğin gibi aksam ne pisircem derdi yok en güzeli :)pazartesi doneriz ama yeter nede olsa kendi evimin rahati biyerde yok :)
Aahhh bizde seni özledik sılam.
Arıyorum yorumlarını heepp.
Aşağıda ismini görünce de seviniyorum:13:
Boşver kal işte kayınvalidende. Hem çocuklar oynarlar, bekar amcaları var demiştin. Hem sende hazır yemeye başlamışken, hazır yemeğe otur
Zaten bunalmıştın azcık tadını çıkarama kendine de dikkat et lütfen
Olur canım okuyabilirsin adet kanaması değil çünkü o kanama Özür kanaması oluyor.Rabbim yardımcısı olsun 😔😔 benim hergünüm kanamalı abdestim kabul olurmu ki ??? eğer olursa okurum bende?
Canim doktor iyi dediyse iyidir biz doktordan daha iyi bilemeyiz kiGünaydınlar kızlar bugün ikili test için gittik kan verdik, ense kalınlığı 0,083 cm doktor iyi dedi bi sorun yoktur değil mi? Hiç blmyrm kaç olması gerek
i
Canim senin kafan karisik olduğu için cinsiyet konusunda böyle bir rüya gormussun :))hayir olsun insallah su cinsiyetlerimiz kesinlessede bizim.kafalarda rajaz etse :)Gunaydın kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah. Allah hayırlara çıkarsın bugun rüyamda cok güzel bi bebek gördüm benim bebegimdi bembeyaz sapsari bisiydi ayni oğluma benziyodu erkek diye söylüyolardı altını dwğiştirmek için açtığımda bi bakıyodum ki kız anneme diyodum anne kız bu bebek diye. Allahım hayırlara çıkarsın şimdiye kadar hiç bebek görmemiştim hamileliğimin başından beri. Oğlumda , oğlumu görmüştüm renkli gözlü güzel bi erkek bebek görmüştüm. Hayır olsun inşallah.😊🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Pinarim.doktoruna uladabilirsen bi.sor istersen canım icin rahat etsin çok geçmiş olsun. ..Günaydınn ... İyi haftasonlarıı kızlar.. Altımda zonk zonk bir şey oluo kızlar .. Normalmi? Sizdede oluyor mu ?
i
Kizlar cok kotu bas agrim var birde sol kasigimda batma kotu bisiy yoktur digmi
Hayirli aksamlar kizlar.benden bir iyi bir kötü haber var..iyi haber yüksek ihtimalle oglum oluyorbiliyorsunuz çok istiyordum.Allahim saglik versin önce tabi. Kötü hebere gelince iki gün önce ciddi kanamayla acile gittik..azalarak da olsa devam edior.duanizi bekliyorum.Allah korusun evlatlarimizi..3 ay bitti tehlikeyi atlattim diye düsünmeyin..malesef iliskinin ertesi gün oldu kanamam.aman ha dikkatli olun.hepinizi öpüyorum::
Günaydınlar kızlar bugün ikili test için gittik kan verdik, ense kalınlığı 0,083 cm doktor iyi dedi bi sorun yoktur değil mi? Hiç blmyrm kaç olması gerek
ben de sizler gibi nefret doluyum İsrail'e...Rabbim yanlarına koymasın o masum insanların,bebeklerin Rabbim yardımcıları olsun.bişey yapamamak gerçekten çok üzücü,ama şükür ki dua edebiliyoruz...
bugün bi başka üzücü haber daha aldım.yakın arkadaşım 23 haftalık hamile,ayrıntılı ultrasonda bebeğinin özürlü olacağını öğrendi.doktor aldırmasını istedi ama o bebeğine tabi ki kıyamayacak.bunun için 500 kişiden 1 er yasin topluyoruz.sizde okumak isterseniz lütfen alıntılayın,şimdiden Allah razı olsun...yer gök dua derler,yeter ki O istesin olmayacak tek şey yok...
Kalınlık yok pek eski kıyafetlerimi filan giyiyorum ama sertleşme var göbeğimde çok dar beli sıkı şeyler giyemiyorum
Allahım şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine bizi evlatlarımızla sınama saglıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip eyle..Allah'ım sen savaştaki yavrularımızda koru yarabbim amin
sılamm kızlarrr nerdesinizz
Günaydınlar kızlar bugün ikili test için gittik kan verdik, ense kalınlığı 0,083 cm doktor iyi dedi bi sorun yoktur değil mi? Hiç blmyrm kaç olması gerek
internette 3cm in altında olması gerek yazıyor doktorda bana 2,5cm in altı normal dedi
Kızlar size bir sorum olacak hatta iki.
Nermin isminin önüne veya arkasına hangi isim yakışır? Eşim Nermin ismini istiyor bende çift isim olsun istiyorum. Lütfen Yardım edin.
Erkek olursa Alptekin mi Yavuzalp mi Yağıztekin mi?
Simdiden Teşekkürler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?