2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ah canım gazz ye yardım kuruluşları var.. Üç beş demeden yardım yapabilmek de önemli.. Ve Gazze ye elimiz yetişmiyorsa bile İsrail mallarını boykot etmeli... Benim evim ful İsrail malları ile dolu.. Eşim bir kiler dolusu kola alıyor diğerleri De cabası.. Bundan sonra sen azından goda deterjan vs Türk malı yerli malı alacağım. Carrefour lara gitmek İsrail in cebini doldurmak istemiyorum( artık her şeyin bi alternatifi var.. Ve bol dua...

Esmacım Allah kabul ederse ettim ben.. Inş kızının bereketi ile gönlüne göre puan alırsın. Hakkında hayırlısı olsun...

Evet bende en azından ürünlerini boykot etmeye çalışıyorum. Kola almıyorun deterjan almıyorum.. İftara misafirim var .. Parasal yardım yapılabilir tabi ki ama ben ne bileyim dokunmak sevmek istiyorum o çocukları.. Canı acıyor onların kocaman yaraları var ... Elimiz kesilse dayanamıyoruz onların. Başına bomba yağıyor.. Kıyamıyorum hiç birine ..

evet, 2 li,3 lü taramaları gayet iyiydi.zaten down sendromu değil,zekasında bir problem yok fiziksel yönden problemli olduğu söylendi.

Bana da yaz canım bir tane.. Bugün akşama kadar okuyorum inş.
Sapasağlam bir bebek doğar inş hiç korkmasından üzülmesinlerii komşumuza da bacağı sakat dediler meğer keşfedelim duruşundanmış sapasağlam oğlu var şimdi

Ah canım keşke sarıp sarmalayabilsek... Anne baba evlat demek çok ayrı şeyler demekmiş.. Rabbim yardımcıları olsun.. Bir de yapılması gerekenleri sana yazıyormuşum gibi olmuş yanlış anlama ben kendim için yazdım boykot en büyük isteğim diye.. Evim kolalar Dr oetker ve İsrail malları ile dolu(( nefret ediyorum(( bundan sonra Allah'ın izni ile sok ayacağım evime bunları(

Yok canım neden yanlış anlayayım.. Almamak lazım yerli şeyler kullanmak lazım.. Ama bu bilinç çok kolay oturmaz bizde.. Allah yardımcıları olsun. Gerçekten çok zor durumdalar..

Sagolasin canim rahatim çok iyi şükür dediğin gibi aksam ne pisircem derdi yok en güzeli :)pazartesi doneriz ama yeter nede olsa kendi evimin rahati biyerde yok :)
Rabbim yardımcısı olsun 😔😔 benim hergünüm kanamalı abdestim kabul olurmu ki ??? eğer olursa okurum bende?
Olur canım okuyabilirsin adet kanaması değil çünkü o kanama Özür kanaması oluyor.
Günaydınlar kızlar bugün ikili test için gittik kan verdik, ense kalınlığı 0,083 cm doktor iyi dedi bi sorun yoktur değil mi? Hiç blmyrm kaç olması gerek
i
Canim doktor iyi dediyse iyidir biz doktordan daha iyi bilemeyiz ki doktoruna güven o.bi sorun olsa asla saklamaz zaten.
Canim senin kafan karisik olduğu için cinsiyet konusunda böyle bir rüya gormussun :))hayir olsun insallah su cinsiyetlerimiz kesinlessede bizim.kafalarda rajaz etse :)
Günaydınn ... İyi haftasonlarıı kızlar.. Altımda zonk zonk bir şey oluo kızlar .. Normalmi? Sizdede oluyor mu ?
i
Pinarim.doktoruna uladabilirsen bi.sor istersen canım icin rahat etsin çok geçmiş olsun. ..
Kizlar cok kotu bas agrim var birde sol kasigimda batma kotu bisiy yoktur digmi

Yoktur canım uyumaya çalış iyi gelir hem bas agrina hemdr batmaya.

öncelikle çok geçmiş olsun bol bol dinlen. oğluşun da hayırlı olsun

Bildiğim kadarıyla 0,300 cm üst sınır yani 3 mm. Sizinki 0,83 mm çıkmış yani sınırın çok çok altında. Gözün aydın canım. 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok üzücü bir surum Allah yardımcısı oldum ben en geç yarına kadar mutlaka okurum

Selam kızlar ben pek heves ettiğim için bugün alışveriş merkezine geldim ama fazla gezemiyorum, hemen yoruluyorum belim de ağrıyor biraz.
Bebek mağazalarına bakmak istiyorum fikir sahibi olmak için, ama kendimi tutucam bir düğme bile almicam 😊
Bir yandan da avmde gezenlerin bebek arabalarını kesiyorum çaktırmadan, markası modeli falan.

Hepinize iyi haftasonları😎

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kalınlık yok pek eski kıyafetlerimi filan giyiyorum ama sertleşme var göbeğimde çok dar beli sıkı şeyler giyemiyorum

Bende bu haftaya kadar kilo almadım 51.5 kilo civarıydım 14. Haftada yarım kiloya yakın aldım ama belim karın bölgemde kalınlaşma var aynen dar şeyler giyince bebek sıkışıyo acıtıyo ☺️ Tatlı şey anne çek üstümden şu lastikleri diyo heralde

sılamm kızlarrr nerdesinizz

Ben burdayım canım ama öğlene kadar yattığım için şimdi temizlikle uğraşıyorum daha tek balkonları yıkadım çok iş var çokk pöff 😔 keşke temzilediğimizde sonsuza kadar temiz kalsa bi daha yapmasak

internette 3cm in altında olması gerek yazıyor doktorda bana 2,5cm in altı normal dedi

Kızlar size bir sorum olacak hatta iki.
Nermin isminin önüne veya arkasına hangi isim yakışır? Eşim Nermin ismini istiyor bende çift isim olsun istiyorum. Lütfen Yardım edin.
Erkek olursa Alptekin mi Yavuzalp mi Yağıztekin mi?

Simdiden Teşekkürler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

nermin için birşey aklıma gelmedi ama erkek için bence alp tekin hem kulağa güzel geliyo hemde anlamı güzel alp yiğit demek tekin ise 1. Boş, ıssız. 2. Sakin, rahat, uslu. İçinde kötülük bulunmayan. 3. Tek, eşsiz. 4. Uyanık, tetikte. 5. Şehzade, prens. 6. Uğurlu. anlamlarına geliyo birleşimi güzel benim fikrim bu.
sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…