Düşük tehlikesi CNm.zaten doktorum ben üzülmeyeyim diye söylemedi 3 ay boyunca ama bişeylerin ters gittiğini biliyordum ama yinede umutluyum yıpransamda Allah büyük bebeğimi Rabbim koruyo tüm kalbimle inanıyorum
Hayirli geceler hamisler :) heralde 13 haftayi gecip de bulantilari devam eden bir ben kaldim aramizda :/ bugun bir de sol gogus ucum o kadar sizladi ki. Uykumdan uyandim resmen. Degisik bir agriydi. Cok sukur havalar biraz serinledi. Yoksa hem bulantilar hem de sicak hic cekilmiyor. Bu arada 54.5 la hamile kaldim. 49 a indim. Hala da 49 civariyim. Kilo almadim. Ama karnim birazcik cikti belim kalinlasti. Tabi kilo verdigim icin eski pantolarima yine de sigiyorum. Hatta belleri dusuyo iyice. Artik bulantilarimin gecip de istahla rahat rahat yemek yiyebilecegim gunleri bekliyorum buyuk bir hevesle. Hamileligimin ne tadini cikarabiliyorum ne de mutlulugunu yasayabiliyorum boyleTabi Allah bugunumu de aratmasin insaallah. Rabb'im hepimize sorunsuz sikintisiz hamilelik ve dogum nasip etsin. Sonra da tatli tatli buyutelim yavrucaklarimizi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Düşük tehlikesi CNm.zaten doktorum ben üzülmeyeyim diye söylemedi 3 ay boyunca ama bişeylerin ters gittiğini biliyordum ama yinede umutluyum yıpransamda Allah büyük bebeğimi Rabbim koruyo tüm kalbimle inanıyorum
Canım 17. Haftamdayım bulantılar tam gaz devam.. Iki günde bir serum almaktan kollarım pert mosmor ve şişler... Malesef bazılarının zor geçiyor inş sen 16. Hafta ile kurtulanlardan olursun.. Bebişler sağlıklı doğsun da yapacak bir şey yok malesef...
Kızlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim...
Bnm bugunki sorunum duygusallık napcam bilmiorum herseye aglıyabilirim o derece bgun kafama taktıgımda dogum yapacagım hastaneyi secememiş olmam... HRS? TOBB ETÜ, MEDİCANA hastaneleri hakkında fikri olan???
Hrs cok pahali ya canim ya Medicana ya git bari orda Coşkun Cimsir diye bi doktor varmış cok iyiymiş
Cnm bnm drumvar özel gıdıorum ama drumun gittiği hastaneler bunlar o yuzden bunların arasında kaldım secim konusında hrs fiyatı ne kadar ki tobb 6 istio tobba göre uygundur hrs bnce
Cnm bnm drumvar özel gıdıorum ama drumun gittiği hastaneler bunlar o yuzden bunların arasında kaldım secim konusında hrs fiyatı ne kadar ki tobb 6 istio tobba göre uygundur hrs bnce
6 istemisti bi arkadaşımdan geçen sene
O da Akay da yaptı maşallah doktorun da en pahalı yerlerde yapıyormuş doğumu :)))))
Araştır bence medicanayi.da hrs yi dr en sonunda karar ver baska bi arkadaşım medicana da yaptı cok memnun kaldı
Canım doğum fiyatlarını henüz konuşmadık ama hrsde ven 79 tl fark ödeyerek muayne oluyorum. Doğum kapsayan ek sağlık sigortası yaptır dilersen. Daha hesaplı oluyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın herkese annecikler şimdi elimi bende karnıma koydum sag tarafim daha sert gibi benim
Cnm drumdan vazgecmem söz konusu bıle değıl bn riskli gebelik yasadıgım da drum cok ilgili o yuzden özel bi dr a gıdıorum çok ıyı ankaranın en ıyılerı arasında ama bklım karar vercez bı sekılde...
Benimde sağ tarafım bazen sert oluyoHatta geçen gün korktum bu sertlik ne diye meğer kızçemmiş
Doktordan vazgec demedim kiz hastanelere iyi.bak dedim 3 unde de temizlik hijyen ya ilgi sorunu yasamazsin zaten doktorun ekini olur maddi ve evine yakınlık olarak karar ver medicana ve etu bana cok yakin ama hrs nerde bilmiyorum
İyi akşamlar arkadaşım bende 13+1 benimde çok şiddetli değil ama bulantılar devam artık 3.aydasın kuzenimde 3 aylık oda çok zayıfladı doktor kızmış çıkarsanda yiceksin diye artık yediklerimiz bebeğe yarıyo.Benim bulantı olsada hem yedim hem çıkardım 80 kiloya dayandım ama bebeğimin sağlığını düşünüyorum şuan sende artık biraz zorla istersen kendini
Kıyamam canım ya seni öyle iyi anlıyorum ki bende şükür 10 gündür falan iyiyim ha o 10 gün içinde bir kere midemi tamamen bosalttim ama onu saymıyorum artık o kadar bulantili kusmali günlerden sonra.benim neler yasadigimi iyi biliyorsun ben bile artık normal olduysam sende duzeleceksin inşallah az daha sabır cogu gitti azicigi kaldı canim benim :)
Kizan yada kizce daha bilmiyorum ben(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?