2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım benim Allah yardımcın olsun, gücüne güç katsın. İnşallah tez zamanda hayıra çıkarsın, sağlıkla huzurla bebeciğine kavuşursun. Gerçekten de sınavın çok zor.başarıcaksın

Canım 17. Haftamdayım bulantılar tam gaz devam.. Iki günde bir serum almaktan kollarım pert mosmor ve şişler... Malesef bazılarının zor geçiyor inş sen 16. Hafta ile kurtulanlardan olursun.. Bebişler sağlıklı doğsun da yapacak bir şey yok malesef...

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.3.ayınıda geçtin sanırım artık Allahın izniyle geçmeye başlar tehlike ilk 3 ay diyolar

Merhaba arkadaşım Allah yardımcın olsun bulantıların tez geçsin inş.Cinsiyeti belli oldumu bebişin.Birde 2li ve 3lü testleri yaptırdınmı nasıl yapılıyo merak ettim bende yarın yaptırıcamda

Hrs cok pahali ya canim ya Medicana ya git bari orda Coşkun Cimsir diye bi doktor varmış cok iyiymiş

Günaydınnn mutlu pazarlar güzel anneler 😘😘😘😘😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canlar, cuma günü ikili teste gittik. Çok şükür 1.17mm çıktı bebişimin ensesi, burun kemiği, idrar kesesi, midesi oluşmuş tosunumun :) Kan sonuçlarımızı bekliyoruz şimdi hayırlısıyla.
Doktorumuz cinsiyet gördüm ama emin olmadığım için söylemeyim dedi bende ısrar etmedim açıkcası. Sağlıklı olduğunu öğrendikten sonra dünya umrumda olmadı o an :)
Deneyimli annelerin bir cinsiyet tahmini olur mu bebişime?

Eklentiler

• $1405838948638.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 52
Cnm bnm drumvar özel gıdıorum ama drumun gittiği hastaneler bunlar o yuzden bunların arasında kaldım secim konusında hrs fiyatı ne kadar ki tobb 6 istio tobba göre uygundur hrs bnce

6 istemisti bi arkadaşımdan geçen sene
O da Akay da yaptı maşallah doktorun da en pahalı yerlerde yapıyormuş doğumu :)))))
Araştır bence medicanayi.da hrs yi dr en sonunda karar ver baska bi arkadaşım medicana da yaptı cok memnun kaldı

Cnm bnm drumvar özel gıdıorum ama drumun gittiği hastaneler bunlar o yuzden bunların arasında kaldım secim konusında hrs fiyatı ne kadar ki tobb 6 istio tobba göre uygundur hrs bnce

Canım doğum fiyatlarını henüz konuşmadık ama hrsde ven 79 tl fark ödeyerek muayne oluyorum. Doğum kapsayan ek sağlık sigortası yaptır dilersen. Daha hesaplı oluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm drumdan vazgecmem söz konusu bıle değıl bn riskli gebelik yasadıgım da drum cok ilgili o yuzden özel bi dr a gıdıorum çok ıyı ankaranın en ıyılerı arasında ama bklım karar vercez bı sekılde...

Cnm bn kendım sıgortacıydım ana en vıp sini bile yaptrsan dgumu karsılamaz. Sigorta yaptıktan sonra hamile kalman lazım atıyorum bgun sigortam baslasa bn 9 ay 10 gun sonrakı dgum masraflarını karsılar hamile olup sıgorta yaptrdıgında önce faturayı oder sonra o parayı cezasıyla tahsıl ederler...

Doktordan vazgec demedim kiz hastanelere iyi.bak dedim 3 unde de temizlik hijyen ya ilgi sorunu yasamazsin zaten doktorun ekini olur maddi ve evine yakınlık olarak karar ver medicana ve etu bana cok yakin ama hrs nerde bilmiyorum

Doktordan vazgec demedim kiz hastanelere iyi.bak dedim 3 unde de temizlik hijyen ya ilgi sorunu yasamazsin zaten doktorun ekini olur maddi ve evine yakınlık olarak karar ver medicana ve etu bana cok yakin ama hrs nerde bilmiyorum

Valla hiç biri yakın degıl cnmm 😃😃😃 ama bnm zorunlu sezeryan olcak pıhtılasmadan dolayı... 3 ude ıyıymişş temiz hijyen gonlum tobb da ama masraf o kadar cokki tobb a vercegımede acıyorum aralarında hangısı uygunsa o olur gıbı hrs cankayada cnm orasıda super dıolar ama bklımm oranın en lux paketı mskyaj fotograf içinde olan pketı pahalıymıs blkı senın dedıgın fıyat odur cunku drum hrs en ıygunu demişti ama ne kadar sormadımm

Canim kusmam yok oyle pek. Ama asiri derecede bulantim var. Yine yemiyo degilim yiyorum cok sukur ama kilo alamiyorum hizlica verdikten sonra. Her gun ne yesem acaba iyi gelir, ne yiyebilirim ki diye dusunmekten biktim inan ki bebegin gelisimi de iyi simdilik cok sukur.

Sorma canim. Zaten sen benim umut isigimsin :) sila duzeldiyse ohoooo diyorum ben de duzelirim artik yavas yavas :) valla cekmeyen anlamiyor. Kuru kuru igrenc bir bulanti. Asiri halsizlik istahsizlik. Isyan da etmek istemiyorum ama zor geliyor yav

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…