2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hayırlısı CNm benim rahim etrafında 1 bölgede kanama vardı şimdi 2 bölgede var Allah yardımcımız olsun artık 3 aylık olduk ama hiçbişi değişmedi herşey güzel olucak inşallah

Evet aynen katılıyorum sana Kalkamıyosun, yatamıyosun, benim arkadaşım gülemiyodu bile [/QUOTE]

Evet gülemiyosun bile biri yardım etmeden kalkamazsın ilk zaman... Her insan farklı tabi sezeryanıda zor ve kolay geçiren var normal doğumuda allah hayırlısını kolayını nasip etsin inş herkese..

Evet aynen katılıyorum sana Kalkamıyosun, yatamıyosun, benim arkadaşım gülemiyodu bile

Evet gülemiyosun bile biri yardım etmeden kalkamazsın ilk zaman... Her insan farklı tabi sezeryanıda zor ve kolay geçiren var normal doğumuda allah hayırlısını kolayını nasip etsin inş herkese..
[/QUOTE]

Evet canım..benim ilk doğumum normal ve kolaydı 3 saatte tamamlandı..Dileğim rabbimden herkese öyle bir doğum nasip etsin

canım bebeğinin kafasının ve ellerinin olduğu taraf daha sert olur ayaklarının olduğu taraf daha yumuşak ve boş olur...

daha küçük ya o yüzden onu düşünemedim. büyüyünce kafasının tarafı daha sert olur şimdiden sol tarafım daha sert olunca dikkatimi çekti

yalnız değilsin benimde hala mide bulantılarım devamlarda göğsümde de ara ara dayanılmaz uykudan uyandıran ağrı sızlama oluyo. 60 kilo ile hamile kaldım şimdi 54 kiloyum gitti 6 kilo dört gözle doymak bilmeden yemek yemeyi bekliyorum

Tünaydin güzel annisler bugün tam 3,5 aylık oldu meleğim allahım korusun onu ve tüm bebekleri allahım zalimlere de cezasını versin tez zamanda

Hayırlısı CNm benim rahim etrafında 1 bölgede kanama vardı şimdi 2 bölgede var Allah yardımcımız olsun artık 3 aylık olduk ama hiçbişi değişmedi herşey güzel olucak inşallah

Benim de 2 kanama alanım var kızımda da böyle olmuştu ama 3-4 aylık olunca geçmişti bakalım bu ne kadar sürecek..Kızımda iğne vermişlerdi bu sefer hap verdiler neden acaba iğne daha mı faydalı olur ki?

Yav benim gibileri de varmis diye sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Saka bi yana Rabb'im sikintilarimizi giderip tez zamanda hamileleigimizin tadini cikarmayi nasip etsin insaallah. Bugunlerimizi de aratmasin.

Tünaydin güzel annisler bugün tam 3,5 aylık oldu meleğim allahım korusun onu ve tüm bebekleri allahım zalimlere de cezasını versin tez zamanda

Amin canim amin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah en kısa zamanda kan görmezsin için rahatlar sıkıntılı olanlara okuyunca hep dua ediyorum üzme kendini kanama olmasa da düşük riski var her zaman hatta yakında bir arkadaştan üzücü haber aldık herşey yolundayken bebişinin kalbi durmuştu kimin daha riskli durumda olduğu bile belli değil Allah'a dua et ben ufak büyük her şikayetini yazana dua ediyorum Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin

Arkadaslar kafama takilan bisey var. 13+3de Dr.a gittigimde halsizim ve yorgun hissediyorum kendimi dedim. Bana demir hapi feramat ve kalsiyum+d vitamini iceren zentius d adindaki ilaci verdi. Biraz arastirdim. Adi gecen ilacin yan etkileri nedeniyle kullanilmadigini eczanelerde bulunmadigi yaziyordu. Ben ilaci eczaneden aldim,bulmada bi sikinti yasamadim yani. Bu ilaci kullanan veya ilac hakkinda bilgisi olan varmi. Sizler ne kullaniyosunuz. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Son düzenleme:

canım benimki de düşük çıktı hayırlısı hakkımızda, endokrinolojideki doktor hiç bi sıkıntı olmaz takip edeceğiz dedi

Progestan hap kullanıyorum bende siz kaç aylık oldunuz şuan 12+2 olduk biz

Allah razı olsun canım

Merhaba arkadaşım Allah yardımcın olsun bulantıların tez geçsin inş.Cinsiyeti belli oldumu bebişin.Birde 2li ve 3lü testleri yaptırdınmı nasıl yapılıyo merak ettim bende yarın yaptırıcamda

Amin ecmain... Cinsiyetimiz kız:) ibş senin de gönlüne göre sağlıkla bir bebeğin olur. 2li Testi yaptırdım. Detaylı olarak ultrasonda bakılıyor kolu bacağı beyni böbreği burun kemiği vs diyor. Sonra da bir tüp kab alıyorlar aç tok fark etmiyor. Bu kadar canım :) inş sağlıkla sonuçlarınızı alırsınız. 3lüyü de yaptırıcam ama ona randevu almadan kaçıyorum artık dayanamadığım içib

Merhaba arkadaşım Allah yardımcın olsun bulantıların tez geçsin inş.Cinsiyeti belli oldumu bebişin.Birde 2li ve 3lü testleri yaptırdınmı nasıl yapılıyo merak ettim bende yarın yaptırıcamda

Amin ecmain... Cinsiyetimiz kız:) ibş senin de gönlüne göre sağlıkla bir bebeğin olur. 2li Testi yaptırdım. Detaylı olarak ultrasonda bakılıyor kolu bacağı beyni böbreği burun kemiği vs diyor. Sonra da bir tüp kab alıyorlar aç tok fark etmiyor. Bu kadar canım :) inş sağlıkla sonuçlarınızı alırsınız. 3lüyü de yaptırıcam ama ona randevu almadan kaçıyorum artık dayanamadığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…