Canim benim de oldu kanamalarim kahverengi lekelenmelerim 10. Hafta bitti doktor gazi insanlarda böyle geçebiliyordu hamilelik demişti doğuma kadar sürebilir de dikkat edelim dedi yalniz kanama alanim yoktu rahimde kanama alani bulamadilar neden olduğunu da cozemediler ilk gebeligimde kalp atisi durmuştu kurtaja almislardi 3 ay sonra tekrar hamile kaldim sikintilar olunca bende psikolojik olarak cokmustum ama Allah çok büyük ona sigin ben hala tüm yasattiklari için sukrediyorum basimiza ne gelirse hayirlisini eylesin...
aynen ödüm kopuyo sezeryandan inşallah normal doğum nasip olurda bi avazda kurtuluruz. sezeryanın hem sonrası ürkütüyo beni hemde beni kesmeleri fikri tahammül edilemez geliyo iç organımı rahmimi bile kesiyolar ya.. ayy Allahımm çok korkunç
Evet aynen katılıyorum sanaKalkamıyosun, yatamıyosun, benim arkadaşım gülemiyodu bile
canım bebeğinin kafasının ve ellerinin olduğu taraf daha sert olur ayaklarının olduğu taraf daha yumuşak ve boş olur...
Foto yuklenmiyo negatif pozitif de yazmiyo anlamiyorumda
Günaydın herkese annecikler şimdi elimi bende karnıma koydum sag tarafim daha sert gibi benim
Hayirli geceler hamisler :) heralde 13 haftayi gecip de bulantilari devam eden bir ben kaldim aramizda :/ bugun bir de sol gogus ucum o kadar sizladi ki. Uykumdan uyandim resmen. Degisik bir agriydi. Cok sukur havalar biraz serinledi. Yoksa hem bulantilar hem de sicak hic cekilmiyor. Bu arada 54.5 la hamile kaldim. 49 a indim. Hala da 49 civariyim. Kilo almadim. Ama karnim birazcik cikti belim kalinlasti. Tabi kilo verdigim icin eski pantolarima yine de sigiyorum. Hatta belleri dusuyo iyice. Artik bulantilarimin gecip de istahla rahat rahat yemek yiyebilecegim gunleri bekliyorum buyuk bir hevesle. Hamileligimin ne tadini cikarabiliyorum ne de mutlulugunu yasayabiliyorum boyleTabi Allah bugunumu de aratmasin insaallah. Rabb'im hepimize sorunsuz sikintisiz hamilelik ve dogum nasip etsin. Sonra da tatli tatli buyutelim yavrucaklarimizi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlısı CNm benim rahim etrafında 1 bölgede kanama vardı şimdi 2 bölgede var Allah yardımcımız olsun artık 3 aylık olduk ama hiçbişi değişmedi herşey güzel olucak inşallah
yalnız değilsin benimde hala mide bulantılarım devamlarda göğsümde de ara ara dayanılmaz uykudan uyandıran ağrı sızlama oluyo. 60 kilo ile hamile kaldım şimdi 54 kiloyum gitti 6 kilo dört gözle doymak bilmeden yemek yemeyi bekliyorum
Tünaydin güzel annisler bugün tam3,5 aylık oldu meleğim allahım korusun onu ve tüm bebekleri allahım zalimlere de cezasını versin tez zamanda
Inşallah canm burda yazılanları okudukça gıpta ediyorum herkes bulantı iştahsızlık gibi şeylerden bahsediyor biz bebeğimiz tehlikeden kurtulsun Rabbim bize bağışlasın diye dua ediyoruz inşallah bidaha kan görmezsin ..bende 4gözle bekliyorum o günü..
Hoş geldin
Ben her ay troid için kan veriyorum. Endokrinci ilaç dozunu ayarlıyor ve ilaç kullanıyorum. İlk öğrendiğimde çok kafama takmıştım canım ama düzenli takip edince 8,30 olan oranım 2.02'ye düştü çok şükür. Çok kafana takma ama mutlaka takibi atlama.
Ohhhh maşallah :) bazen diyorum. 15 yaşındaki kızlar. Doğuruyor ben mi.doguramayacm
Benim de 2 kanama alanım var kızımda da böyle olmuştu ama 3-4 aylık olunca geçmişti bakalım bu ne kadar sürecek..Kızımda iğne vermişlerdi bu sefer hap verdiler neden acaba iğne daha mı faydalı olur ki?
inşallah en kısa zamanda kan görmezsin için rahatlar sıkıntılı olanlara okuyunca hep dua ediyorum üzme kendini kanama olmasa da düşük riski var her zaman hatta yakında bir arkadaştan üzücü haber aldık herşey yolundayken bebişinin kalbi durmuştu kimin daha riskli durumda olduğu bile belli değil Allah'a dua et ben ufak büyük her şikayetini yazana dua ediyorum Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
Merhaba arkadaşım Allah yardımcın olsun bulantıların tez geçsin inş.Cinsiyeti belli oldumu bebişin.Birde 2li ve 3lü testleri yaptırdınmı nasıl yapılıyo merak ettim bende yarın yaptırıcamda
Merhaba arkadaşım Allah yardımcın olsun bulantıların tez geçsin inş.Cinsiyeti belli oldumu bebişin.Birde 2li ve 3lü testleri yaptırdınmı nasıl yapılıyo merak ettim bende yarın yaptırıcamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?