2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ah canim ya kiyamam. Daha serum falan almadim cok sukur. Insaallah da gerek kalmaz. Beslenemiyor degilim cunku. Sen de en kisa zamanda atlatirsin insaallah.

Günaydıııın Hem annelere hem de tatlı bebişlere Mutlu Pazarlar

Günaydınnn mutlu pazarlar güzel anneler 😘😘😘😘😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin kizlar :)

Gozun aydin :) ense kalinligi da guzel cikmis masaallah. Saglicakla al kucagina insaallah. Ben de henuz bilmiyorum cinsiyet. Bayramdan sonra belli olacak. Cok heyecanliyim. Gonlumden kiz geciyor. Ama Rabb'im ne verirse basim gozum ustune. Saglikli hayirli evlat olsunlar da..

Canim seninki zaten sezeryanmis. Sacini makyajini yapar gidersin. O paketi almana gerek yok sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.3.ayınıda geçtin sanırım artık Allahın izniyle geçmeye başlar tehlike ilk 3 ay diyolar

İnşallah canım âmin tehlike devam ediyo maalesef Allah büyük 😔

Sen tabi sezeryan Olacagin bastan belli :) süslenip.gidersin bakalım biz ne olacaz ben korkuyorum doğumdan ama normal. Olsun istiyorum yapamam herhalde ya bayılır kalırım :))))

Canım benim Allah yardımcın olsun, gücüne güç katsın. İnşallah tez zamanda hayıra çıkarsın, sağlıkla huzurla bebeciğine kavuşursun. Gerçekten de sınavın çok zor.başarıcaksın
Âmin âmin çok tşk ederim.hiçkimse yaşadığım psikolojiyi yaşamasın.kanama bugün yine var yarın yine olucak ama elbet biticek Allah'ın izniyle..

IYI pazarlar dunku misafir yorgunlugumu hala atamadım uzerimden. ..Allahtan bugün iftara davetliyim aksama kadar dinlenirim:)

11+6 Haftada 2li testim yapıldı sonucu bekliyorum bende. Folik asiti 12. Haftada bıraktırdı Decavite başladım içinde folik asitte dahil hersey var. 11+6 haftada benim bebiş 5.22cm seninki çok normal yani hızlı büyüyorlar annesi 😄

Sen tabi sezeryan Olacagin bastan belli :) süslenip.gidersin bakalım biz ne olacaz ben korkuyorum doğumdan ama normal. Olsun istiyorum yapamam herhalde ya bayılır kalırım :))))

Yok ya yaparsın merak etmee oanik yapma yeter bn iki arkadasımın dgumuna girdim panik yapmam için seninde gelmen lazım dıe soktular bni ozamana sakınleştiririz senii keske bnmde normal olsaa pıt kalksamm ama nerdeee

Aynen cnm fonumle makyajımla giderim ben 😃😃😃

Âmin âmin çok tşk ederim.hiçkimse yaşadığım psikolojiyi yaşamasın.kanama bugün yine var yarın yine olucak ama elbet biticek Allah'ın izniyle..

Canim benim de oldu kanamalarim kahverengi lekelenmelerim 10. Hafta bitti doktor gazi insanlarda böyle geçebiliyordu hamilelik demişti doğuma kadar sürebilir de dikkat edelim dedi yalniz kanama alanim yoktu rahimde kanama alani bulamadilar neden olduğunu da cozemediler ilk gebeligimde kalp atisi durmuştu kurtaja almislardi 3 ay sonra tekrar hamile kaldim sikintilar olunca bende psikolojik olarak cokmustum ama Allah çok büyük ona sigin ben hala tüm yasattiklari için sukrediyorum basimiza ne gelirse hayirlisini eylesin...

Canım bende sigortacıydım. Marphe'nin ek paketletine bak istersen. hamileyken yapılabiliyor.

Ben.muayene de bile of poff diyorum arkadaşlarım da sen normal doğum yapamazsin diyorlar bana

Kendinize güvenin azıcık oo ben ki iğneden korkan biriyim doğurdum gitti sancı kısmı zor dogumda dr ve hemşireler yönlendiriyo... ıkın derin nefes al it bakalım falan sonra pırt. ..o rahatlık hissini hiçbirşey vermiyor sonra alın kucaginiza yavrunuzu opun koklayin ne acı ne keder kaliyor:):)

Günaydıııın Hem annelere hem de tatlı bebişlere Mutlu Pazarlar

Günaydınnn mutlu pazarlar güzel anneler 😘😘😘😘😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın herkese annecikler şimdi elimi bende karnıma koydum sag tarafim daha sert gibi benim
Günaydın daha doğrusu tünaydın ciciler benimde sırt üstü yatınca sol tarafım daha sert geçen tecrübeli arkadaşıma dokundurttum oda bu bebişin sertliği dediii
Aynen cnm fonumle makyajımla giderim ben 😃😃😃
ay normalde olsa sezeryanda olsa bende fönümü çektirip kürpik taktırtıp öyle gitmek istiyorum. kuzenimin sancıları başladı gitti dr.'a 3cm açıklık demiş buda ozaman ben bi kuaföre gidiyim demiş kirpik taktırttı fön çektirtti öyle geri gitti hastaneyee
Canım hakkında hayırlısı olsun Normal doğum hep daha kolay geliyor bana çünkü anlık acı çekiliyor sezeryanın sonrası fena
aynen ödüm kopuyo sezeryandan inşallah normal doğum nasip olurda bi avazda kurtuluruz. sezeryanın hem sonrası ürkütüyo beni hemde beni kesmeleri fikri tahammül edilemez geliyo iç organımı rahmimi bile kesiyolar ya.. ayy Allahımm çok korkunç

Ohhhh maşallah :) bazen diyorum. 15 yaşındaki kızlar. Doğuruyor ben mi.doguramayacm

aynen ödüm kopuyo sezeryandan inşallah normal doğum nasip olurda bi avazda kurtuluruz. sezeryanın hem sonrası ürkütüyo beni hemde beni kesmeleri fikri tahammül edilemez geliyo iç organımı rahmimi bile kesiyolar ya.. ayy Allahımm çok korkunç[/QUOTE]

Evet aynen katılıyorum sana Kalkamıyosun, yatamıyosun, benim arkadaşım gülemiyodu bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…