Canım 17. Haftamdayım bulantılar tam gaz devam.. Iki günde bir serum almaktan kollarım pert mosmor ve şişler... Malesef bazılarının zor geçiyor inş sen 16. Hafta ile kurtulanlardan olursun.. Bebişler sağlıklı doğsun da yapacak bir şey yok malesef...
GünaydıııınHem annelere hem de tatlı bebişlere Mutlu Pazarlar
Günaydınnn mutlu pazarlar güzel anneler 😘😘😘😘😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba canlar, cuma günü ikili teste gittik. Çok şükür 1.17mm çıktı bebişimin ensesi, burun kemiği, idrar kesesi, midesi oluşmuş tosunumun :) Kan sonuçlarımızı bekliyoruz şimdi hayırlısıyla.
Doktorumuz cinsiyet gördüm ama emin olmadığım için söylemeyim dedi bende ısrar etmedim açıkcası. Sağlıklı olduğunu öğrendikten sonra dünya umrumda olmadı o an :)
Deneyimli annelerin bir cinsiyet tahmini olur mu bebişime?
Valla hiç biri yakın degıl cnmm 😃😃😃 ama bnm zorunlu sezeryan olcak pıhtılasmadan dolayı... 3 ude ıyıymişş temiz hijyen gonlum tobb da ama masraf o kadar cokki tobb a vercegımede acıyorum aralarında hangısı uygunsa o olur gıbı hrs cankayada cnm orasıda super dıolar ama bklımm oranın en lux paketı mskyaj fotograf içinde olan pketı pahalıymıs blkı senın dedıgın fıyat odur cunku drum hrs en ıygunu demişti ama ne kadar sormadımm
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.3.ayınıda geçtin sanırım artık Allahın izniyle geçmeye başlar tehlike ilk 3 ay diyolar
Valla hiç biri yakın degıl cnmm 😃😃😃 ama bnm zorunlu sezeryan olcak pıhtılasmadan dolayı... 3 ude ıyıymişş temiz hijyen gonlum tobb da ama masraf o kadar cokki tobb a vercegımede acıyorum aralarında hangısı uygunsa o olur gıbı hrs cankayada cnm orasıda super dıolar ama bklımm oranın en lux paketı mskyaj fotograf içinde olan pketı pahalıymıs blkı senın dedıgın fıyat odur cunku drum hrs en ıygunu demişti ama ne kadar sormadımm
Âmin âmin çok tşk ederim.hiçkimse yaşadığım psikolojiyi yaşamasın.kanama bugün yine var yarın yine olucak ama elbet biticek Allah'ın izniyle..Canım benim Allah yardımcın olsun, gücüne güç katsın. İnşallah tez zamanda hayıra çıkarsın, sağlıkla huzurla bebeciğine kavuşursun. Gerçekten de sınavın çok zor.başarıcaksın
Merhaba kızlar bende 13+1 günlük hamişim.sat 19.04.2014 benide aranıza alırmısınız özelden yazamıyorum.Dün doktora gittim bebiş 66.6 mm normalmidir benimle aynı olan hamişler benim hala bulantılarım var.Birde dün doktora söylemeyi unutmuşum folik asit daha kullanmamam gerekiyo değilmi Pazarteside 2li test yapılacak bebişim için dua edermisiniz
Sen tabi sezeryan Olacagin bastan belli :) süslenip.gidersin bakalım biz ne olacaz ben korkuyorum doğumdan ama normal. Olsun istiyorum yapamam herhalde ya bayılır kalırım :))))
Ah canim ya kiyamam. Daha serum falan almadim cok sukur. Insaallah da gerek kalmaz. Beslenemiyor degilim cunku. Sen de en kisa zamanda atlatirsin insaallah.
Gunaydin kizlar :)
Gozun aydin :) ense kalinligi da guzel cikmis masaallah. Saglicakla al kucagina insaallah. Ben de henuz bilmiyorum cinsiyet. Bayramdan sonra belli olacak. Cok heyecanliyim. Gonlumden kiz geciyor. Ama Rabb'im ne verirse basim gozum ustune. Saglikli hayirli evlat olsunlar da..
Canim seninki zaten sezeryanmis. Sacini makyajini yapar gidersin. O paketi almana gerek yok sanirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok ya yaparsın merak etmee oanik yapma yeter bn iki arkadasımın dgumuna girdim panik yapmam için seninde gelmen lazım dıe soktular bni ozamana sakınleştiririz senii keske bnmde normal olsaa pıt kalksamm ama nerdeee
Bakalim.ne yapacaz :)))
Sen tabi sezeryan Olacagin bastan belli :) süslenip.gidersin bakalım biz ne olacaz ben korkuyorum doğumdan ama normal. Olsun istiyorum yapamam herhalde ya bayılır kalırım :))))
İnan bana bayılamayacağın kadar diri oluyosun :)))))
Âmin âmin çok tşk ederim.hiçkimse yaşadığım psikolojiyi yaşamasın.kanama bugün yine var yarın yine olucak ama elbet biticek Allah'ın izniyle..
Ben.muayene de bile of poff diyorum arkadaşlarım da sen normal doğum yapamazsin diyorlar bana
Cnm bn kendım sıgortacıydım ana en vıp sini bile yaptrsan dgumu karsılamaz. Sigorta yaptıktan sonra hamile kalman lazım atıyorum bgun sigortam baslasa bn 9 ay 10 gun sonrakı dgum masraflarını karsılar hamile olup sıgorta yaptrdıgında önce faturayı oder sonra o parayı cezasıyla tahsıl ederler...
Ben.muayene de bile of poff diyorum arkadaşlarım da sen normal doğum yapamazsin diyorlar bana
GünaydıııınHem annelere hem de tatlı bebişlere Mutlu Pazarlar
Günaydınnn mutlu pazarlar güzel anneler 😘😘😘😘😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın daha doğrusu tünaydın cicilerGünaydın herkese annecikler şimdi elimi bende karnıma koydum sag tarafim daha sert gibi benim
ay normalde olsa sezeryanda olsa bende fönümü çektirip kürpik taktırtıp öyle gitmek istiyorum. kuzenimin sancıları başladı gitti dr.'a 3cm açıklık demiş buda ozaman ben bi kuaföre gidiyim demiş kirpik taktırttı fön çektirtti öyle geri gitti hastaneyeeAynen cnm fonumle makyajımla giderim ben 😃😃😃
aynen ödüm kopuyo sezeryandan inşallah normal doğum nasip olurda bi avazda kurtuluruz. sezeryanın hem sonrası ürkütüyo beni hemde beni kesmeleri fikri tahammül edilemez geliyo iç organımı rahmimi bile kesiyolar ya.. ayy Allahımm çok korkunçCanım hakkında hayırlısı olsunNormal doğum hep daha kolay geliyor bana çünkü anlık acı çekiliyor sezeryanın sonrası fena
Canım hakkında hayırlısı olsunNormal doğum hep daha kolay geliyor bana çünkü anlık acı çekiliyor sezeryanın sonrası fena
Kendinize güvenin azıcık oo ben ki iğneden korkan biriyim doğurdum gitti sancı kısmı zor dogumda dr ve hemşireler yönlendiriyo... ıkın derin nefes al it bakalım falan sonra pırt. ..o rahatlık hissini hiçbirşey vermiyor sonra alın kucaginiza yavrunuzu opun koklayin ne acı ne keder kaliyor:):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?