2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
inşaallah canım . daha 4. haftadayım. sabırla beklemeliyim. ilgilendiğin için teşekkür ederim:)

Hosgeldin canım sende aramıza :)
Hayırlı olsun bebegin :)
Tabbim saglıklı bir hamilelik ve dogum nasip etsin
İlk aylarda hepinizde bi tezcanlılık söz konusu korku endişe acabalarla dolu 3 ay bizi beklıyo dıyebilirim
En cok sabıra ihtiyacımız var bence o yüsden sabredicez
Bu arada bebişin 5. Haftasına girsin gözükür kese daha cok küçük olur ama görürüsün inş canım

Buarada arkadaslar dün cok güsel geçti
Öglen kahvaltı yaptık anca :)) sonra biraz uyuduk kızımla ben
Eşim bana süpriz yapmıs
Yataga bi zarf koymus bi pembe bi mavi
Pembe olanda kızımın agzından annecim seni sadece bügun degil hergün seviyorum yazmıs
Kardeşimle sana süpriz gazırladık yazmıs
Mavi zarftada guya karnımdaki erkkmişte
Anne ben şimdi yanında degilm ama bidahaki anneler gününde yanında olcam inş şimdilik bnsiz gezin ben burdan yer ayırttım yemek yemeye gidiceksiniz hadi hazırlan annecim
Şeyy bnm içinde bi dondurma ye yazmıs tam cıkcaktım baktım kapı kilitli
Bnmki kitlemiş neyse üstümüzü gitdik kızımla kapıyı actım eşim üçtane gül almıs
Kızım guyaa oglumuz ve kendi almısmıs
Cok sasurdım ve sevindim
Neyse yemege gittik yemegimizi yedik oturduk biraz laflıyoz tessekkür ettim eşime agladım bide böle bi acayıp oldum o arada kızımın eline kutu verdi
Büyük biraz
Dedi kızımn annene hesiyeni ver bakalım
Allahım güldüm getirdi bebegim bi baktım
Saat ve ayakkabı okadar hısuma gittiki olmasaydıda olurdu ama. Olduguda iyi oldu
Eşim zewkimi iyi bilir :)
Hiç unutmıcam bu anneler gününü

Eşim bana süpriz yapmıs
Pembe olanda kızımın agzından annecim seni sadece bügun degil hergün seviyorum yazmıs
Anne ben şimdi yanında degilm ama bidahaki anneler gününde yanında olcam inş şimdilik bnsiz gezin ben burdan yer ayırttım yemek yemeye gidiceksiniz hadi hazırlan annecim
Cok sasurdım ve sevindim
Neyse yemege gittik yemegimizi yedik oturduk biraz laflıyoz tessekkür ettim eşime agladım bide böle bi acayıp oldum o arada kızımın eline kutu verdi
Büyük biraz
Saat ve ayakkabı okadar hısuma gittiki olmasaydıda olurdu ama. Olduguda iyi oldu

Ne kadar güzel mervecim çok sevindim adına. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.

Kızlar doktor sizden enfeksiyon,pıhtılaşma,hormon vs tahlilleri istemedimiki başta ? Kimse yorum yapmadıda

Kızlar doktor sizden enfeksiyon,pıhtılaşma,hormon vs tahlilleri istemedimiki başta ? Kimse yorum yapmadıda

yok canım istemedi benden birsey sadece kereyi gördü 4haftada yolladı birde ben dedim diye toksoplaMa yapıldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım istemedi benden birsey sadece kereyi gördü 4haftada yolladı birde ben dedim diye toksoplaMa yapıldı

Çok önemli görmedikleri içinmi istemiyolar acaba.. Benden ne var ne yok istedide merak ettim..

Kızlar kan tahlili yaptıran varmı ? Cmv iGG ve cmv iGM diye bi kısım var iGG pozitif çıkmış bende..enfeksiyonlar kısmında..yaptıran varsa bi bakabilirmi merak ettim

canım ben de baktırmıştım gebelik öncesi ona baktırdım mı hatırlamıyorum tahlil sonuçlarımı da açamadım internetten. ama pozitif olması daha önce geçirdiğin anlamına geliyor yani bağışıklığın var bu virüse. internetten baktım uçuk virüsü ile bağlantılı bir virüstür yazıyor. bence endişelenecek bi durum yok ama istersen yine de doktoruna sor için rahatlar.

Kizlar ya catlatma ignesinin 12. Gunu beta hcg 6,68 cikti. İdrar testi de pozitif cikiyo. Yani ignenin 10. Ve 11. Gunu idrar testim negatifdi. Deger cok dusuk degil mi hamilemiyim degilmiyim sevinemedim bile

bende döllenme olduğunu tahmin ettiğim günden itibaren 11. günde beta hcg baktırdım 7 ydi. sonra 300 ler 400ler en son cumartesi 1400lerdi şimdi heralde 4000lerdedir. heveslendirmek istemem ama sankim hamilesin :) sen öğrenebileceğin en kısa zamanda öğrenmiş olabilirsin benim gibi :) bi iki gün sonra tekrar baktır kesinleşir

canım ben de baktırmıştım gebelik öncesi ona baktırdım mı hatırlamıyorum tahlil sonuçlarımı da açamadım internetten. ama pozitif olması daha önce geçirdiğin anlamına geliyor yani bağışıklığın var bu virüse. internetten baktım uçuk virüsü ile bağlantılı bir virüstür yazıyor. bence endişelenecek bi durum yok ama istersen yine de doktoruna sor için rahatlar.

canım bunlar toksoplazma sanırım netten bir bak istersen ben sadece onları yaptırdım. DOktor haftaya gel dedı ama bu hafta gıdıcem :1:

bende döllenme olduğunu tahmin ettiğim günden itibaren 11. günde beta hcg baktırdım 7 ydi. sonra 300 ler 400ler en son cumartesi 1400lerdi şimdi heralde 4000lerdedir. heveslendirmek istemem ama sankim hamilesin :) sen öğrenebileceğin en kısa zamanda öğrenmiş olabilirsin benim gibi :) bi iki gün sonra tekrar baktır kesinleşir

Malesef dusmus4,58 suan :(

günaydın kızlarrr mesai başlamada yazayım dedim sonra yazamıyorum hiç :31:

Dune kadar biseyim yoktu eve misafir geldi kayinvalidem de herkese cok iyi bulantisi falan yok diyor acaba diyorum nazarmi degdi:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nazara inanırım ben dee ...
inşalllah geçicidir bulantıların..

ve benim icin buyuk gun yarin doktor randevumm :52:
ilk defa bebegime ait bisey gorucem belki kesenin icinden minicik bi isik yakar annesine :)
insallah hersey yolundadir ve sagliklidir herseyi rabbim bebislerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin inanin ucuncu oldugu halde ilkteki gibi heycan var :emir_bebek:

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Liliciğim persembeye kadar test yapmıcam yaa bnm son aylarda 3 gün geciktiği oluyo suanki gecikmeleri ona bağlıyorum inan bnde merak ediyorum ama kendmi tutuyorum bna destek olda persembeye kadar test yapmiyim :-(
çünkü üzülücem persmbeye kadar adet olmazsam hamilelikten süphelencem anlıosun bni dimi ? :-(
kaç gündür hiç agrım sızım yoktu son bir saattr belim ağrıyo bugün bi işte yapmadm sanırm adet olcam bn suanki geckmeyi adet gecikmesne yoruyorum :40: :40: :40:

canım inşallah sen de bu topikte olursun :16:

Eşim bana süpriz yapmıs
Cok sasurdım ve sevindim
Büyük biraz

ne güzel yaaa ...
eşin pek düşünceliymiş..benimki de bana ayakkabı almış..daha tam anne değilim ama olsun ihtiyacım vardı iyi oldu :9:

benden bi kaç tahlli istedi 2 hafta sonra gidicem o zamana kadar yaptır dedi..
toksoplazmayı hatırlıyorum b tek..istersen eve gidince yazarım ne istediğini..

canım işallah tez zamanda bebişin gelirr:emir_bebek:

canım bunlar toksoplazma sanırım netten bir bak istersen ben sadece onları yaptırdım. DOktor haftaya gel dedı ama bu hafta gıdıcem :1:

ben kasım ayında yaptırmıştım toksoplazma, kızamık ve kızamıkçık baktılar ben de kızamık pozitif diğerleri negatif. daha önce geçirmedim. aşısını olayım dedim en az 6 ay gebe kalamazsın dedi ben de yaptırmasam bişey olur mu dedim büyük olasılıkla olmaz dedi bende yaptırmadım. :)

ben kasım ayında yaptırmıştım toksoplazma, kızamık ve kızamıkçık baktılar ben de kızamık pozitif diğerleri negatif. daha önce geçirmedim. aşısını olayım dedim en az 6 ay gebe kalamazsın dedi ben de yaptırmasam bişey olur mu dedim büyük olasılıkla olmaz dedi bende yaptırmadım. :)

çiğ et sebze mayonez falan yeme ama canım.Kedilerin varsa temızlgını eşin yapsın

Yarın doktoru bi aricam.. Hepsi negatif bi onu pozitif görünce korktum baya.. Umarım kötü bişi yoktur,aklıma takıldı şimdi :/

aksine negatif olması kötü canım benim de negatif onlar hastalığı daha önce geçirmediğimiz anlamına geliyo

üzüldüm canım. iğne olaylarından ben de anlamıyorum pek benimki doğal yolla olmuştu ondan kendimden örnek vermiştim. inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın bebeğini kucağına alırsın

çiğ et sebze mayonez falan yeme ama canım.Kedilerin varsa temızlgını eşin yapsın

dikkat ediyorum canım yediklerime. kedimiz yok evde dışarda da elime alıp sevmem pek ben eşim çok sever onu bile ellerini yıkatmadan yanıma yaklaştırmıyorum ne olur ne olmaz diye :)

günaydın ocak annesi adayları:71:
aramıza yeni katılan arkadaşlara hayırlı olsun inş.
bu gün doktora gidecek arkadaşlarda hayırlı haberlerle gelsin inş. :16:

Back
X