2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İyi pazarlar.. Nasılsınız kızlar? Bir yasinde ben okudum .. Kim topluyordu bir arkadaşı içinn ... ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi pazarlar.. Nasılsınız kızlar? Bir yasinde ben okudum .. Kim topluyordu bir arkadaşı içinn ... ?

IYI pazarlar "adzeynep"topluyordu arkadaşı için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam canım,
Yorum yapmiyim dedim amam dayanamadım yine😊
Beni biliyorsun tobb'a karar verdim ama senin çekincelerini de anlıyorum.
Medicana ile ilgili internetten biraz baksan yeter zaten çom maddi odaklı ve hasta memnuniyetine hiç önem vermeyen bir hastane. Ama odaları falan konforlu görünüyordu ona bişey diyemem. Bir de bildiğim kadarıyla sgk anlaşması var, bir kısım ücreti oradan karşılayabiliyorsun. Hrs'ye hiç gitmedim, internette okuduğum yorumlardan otel konforunda bir hastane olduğunu gördüm. Ama şöyle bir olay da okumuştum: dışarıdan doktor getirerek paket almış bir hanım ve 5000tl civarı bir para vermişler doğum +2 gece yatış. Doğumun ertesi günü sizi taburcu edicez demişler ama hem ağrıları varmış hem de idrar kaçırma problemi varmış. Hiç ilgilenmemişler, çarşaflarını bile annesi değiştirmiş. Ve ikinci gece zorla kalmış hastanede. O yüzden hrs'yi hiç düşünmedim bile.
Bi de benim sana sorum olacak bi arkadaşım Cüneyt Genç'e gidiyor tobbda doğum yapacak. Tobb'un doktoru doğum yaptırırsa sezeryan 2500 dedi bana. Dışarıdan doktor getirirsen o zaman doktora ekstra ücret veriyorsun. 2 gece yatış da dahil dedi. İnternette 5000tl gibi fiyatlar geziyor hangisine inanayım bilemedim. Cemil hoca şimdi tobbun doktoru mu sayılıyor ona da emin olamıyorum. Sen ne dersin?

Canım ben de progestan kullanıyorum 10+3 olduk biz de

Doktorum şehiriçinden dışarı sakın çıkma dedi yolculuğu yasakladı geçenhafta aynı adet kanaması gibi kıpkırmızı geldi sendede oluyomu. Buhafta kahverengiye döndü bazen günlük ped yetersiz geliyo..progestan kullanmazsam kan gövdeyi götürecek tövbe yarabbim

Cnm Allah yardımcın olsun çok zor bi süreç tabi senin için. inşallah geçer sıkıntıların ve hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına

çok tşk ederim bilgi verdiğin için bişey daha sorsam sana alttan bakmadılar dimi bu test için(fobim ( )

Cnm Allah yardımcın olsun çok zor bi süreç tabi senin için. inşallah geçer sıkıntıların ve hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına

Sağol canım âmin .psikolojim bozuldu aslında çünkü 12 haftadan sonra geçecek diye avutuyordum kendimi ama hayırlısı olsun alışıyorum artık yavaş yavaş bebeğimiz sağlıklı olsunda kanamanın bana bi zararı yok yeterki bebeğim zarar görmesin

çok tşk ederim bilgi verdiğin için bişey daha sorsam sana alttan bakmadılar dimi bu test için(fobim ( )

Hayır canım alttan bakmadılar, ben de korkuyorum:) doğumu normal düşünmüyorsan planlı sezeryan yaptıracaksan alttan muayene ettirmeden hamileliğini tamamlayabilirsin. Normal düşünüyorsan son ayda çatı muayenesi var.

Ben de çok korkuyor ve kasılıyorum. Kürtajdan sonra bir kere mecburi alttan muayene oldum. Ve hiç acımıyor korkulacak bir şey yol acı hissetmiyorsun hafif soğukluk hissediyorsun. İnan bana boşuna korkuyoruz:)) alttan muayene olmak zorunda kalırsan ileride de hiç korkma:) İnan bana..

saol arkadaşım verdiğin bilgi için benim ilki sezeryan ikincide öyle olur herhalde sezeryanın da sonradan çıkıyo acısı 8 yıl oldu hala estetik bölgesi kaşınıyo kütük gibi bide.Bazende sızlıyo. Allah heşeyin hayırlısını versin ama herşeyin

cnm hiç bozma moralini. arkadaşım 5,5 aylık hamile ve bunun 5 ayı yatarak kanlar içinde geçti değil günlük ped yada normal ped bazen hasta bezi koymak zorunda kaldı. şimdi çok şükür iyiler, 5.aydan sonra riski bitti şükür. darısı seninde başına inşallah. Allaha emanet et cnm biz dua edebiliriz sadece unutmayalım inşallah sende meleğinde iyi olucaksınız

Kahverengi kan durmuş beklemiş kan ama kıpkırmızı kan tehlikeli canım benim dikkat et yorma kendini ağır kaldırma ilaçlarını kullan doktorunun sözünden çıkma.Bende kanama olmuyor içerde varmış sadece ama çok karın ağrısı yapıyor kızımda da öyle anlaşılmıştı zaten kanama olduğu yoksa alt tarafta birşey yok.

Bu ara o kadar hassasım ki istemediğim birşey olunca ne bileyim bir laf söz mesela anında çıkaracakmışım gibi midem kalkıyor kendimi kötü hissediyorum kızlar...İnsanlar da bi enteresan herkes huysuzlaşmış problem çıkarmak için yer arıyorlar sanki yoksa bana mı öyle geliyor

sizin mesajınız araya kaynamış kusura bakmayın :18: benim bebişin cinsiyeti belli değil daha 13. haftaya giriyoruz. sıradaki randevum uc hafta sonra. aslında o arada başka bir yere gidip öğrenmek istiyorum ama bakalım. sonra da bu kadar bekledim üç hafta daha beklerim diyorum. siz ne yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…