İyi pazarlar.. Nasılsınız kızlar? Bir yasinde ben okudum .. Kim topluyordu bir arkadaşı içinn ... ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim...
Bnm bugunki sorunum duygusallık napcam bilmiorum herseye aglıyabilirim o derece bgun kafama taktıgımda dogum yapacagım hastaneyi secememiş olmam... HRS? TOBB ETÜ, MEDİCANA hastaneleri hakkında fikri olan???
IYI pazarlar "adzeynep"topluyordu arkadaşı için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi pazarlar.. Nasılsınız kızlar? Bir yasinde ben okudum .. Kim topluyordu bir arkadaşı içinn ... ?
Progestan hap kullanıyorum bende siz kaç aylık oldunuz şuan 12+2 olduk biz
Canım ben de progestan kullanıyorum 10+3 olduk biz de
Doktorum şehiriçinden dışarı sakın çıkma dedi yolculuğu yasakladı geçenhafta aynı adet kanaması gibi kıpkırmızı geldi sendede oluyomu. Buhafta kahverengiye döndü bazen günlük ped yetersiz geliyo..progestan kullanmazsam kan gövdeyi götürecek tövbe yarabbim
Amin ecmain... Cinsiyetimiz kız:) ibş senin de gönlüne göre sağlıkla bir bebeğin olur. 2li Testi yaptırdım. Detaylı olarak ultrasonda bakılıyor kolu bacağı beyni böbreği burun kemiği vs diyor. Sonra da bir tüp kab alıyorlar aç tok fark etmiyor. Bu kadar canım :) inş sağlıkla sonuçlarınızı alırsınız. 3lüyü de yaptırıcam ama ona randevu almadan kaçıyorum artık dayanamadığım için
Cnm Allah yardımcın olsun çok zor bi süreç tabi senin için. inşallah geçer sıkıntıların ve hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına
çok tşk ederim bilgi verdiğin için bişey daha sorsam sana alttan bakmadılar dimi bu test için(fobim( )
Hayır canım alttan bakmadılar, ben de korkuyorum:) doğumu normal düşünmüyorsan planlı sezeryan yaptıracaksan alttan muayene ettirmeden hamileliğini tamamlayabilirsin. Normal düşünüyorsan son ayda çatı muayenesi var.
Ben de çok korkuyor ve kasılıyorum. Kürtajdan sonra bir kere mecburi alttan muayene oldum. Ve hiç acımıyor korkulacak bir şey yol acı hissetmiyorsun hafif soğukluk hissediyorsun. İnan bana boşuna korkuyoruz:)) alttan muayene olmak zorunda kalırsan ileride de hiç korkma:) İnan bana..
aynen yaa,takardım kulaklığımı oynaya oynaya temizlik yapardım akşama kadar.şimdiii öff zar zor dinlene dinlene yapıyorum
Sağol canım âmin .psikolojim bozuldu aslında çünkü 12 haftadan sonra geçecek diye avutuyordum kendimi ama hayırlısı olsun alışıyorum artık yavaş yavaş bebeğimiz sağlıklı olsunda kanamanın bana bi zararı yok yeterki bebeğim zarar görmesin
Saol canımm
Doktorum şehiriçinden dışarı sakın çıkma dedi yolculuğu yasakladı geçenhafta aynı adet kanaması gibi kıpkırmızı geldi sendede oluyomu. Buhafta kahverengiye döndü bazen günlük ped yetersiz geliyo..progestan kullanmazsam kan gövdeyi götürecek tövbe yarabbim
Cinsiyet öğrenmek için 10.hafta bitiminde yapılan bir idrar testiymiş ben de öğrendim ve hemen aldım vakit dolunca yapmak için sabırsızlanıyorum:)
kız gibi görünüyordu da son anda erkeklerde atak yaptı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?