kızlar bu arada face kullananlar birbirini eklese ya olmaz mı.İlerde doğum davaları karışında kopabiliriz
Gunaydin kizlar hastane randavuma gidiyorum dua edinde kotu bisi olmasin cok korkuyorum
kızlar bu arada face kullananlar birbirini eklese ya olmaz mı.İlerde doğum davaları karışında kopabiliriz
zona su çiçeği tarzında birsey hamilelikte zararlı annemi aradım bende çiçeği geçirdim mi diye hatırlamıyorum diyor ya((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı haberlerle gel inş canımmGunaydin kizlar hastane randavuma gidiyorum dua edinde kotu bisi olmasin cok korkuyorum
kızlar 14 haftadayım sertlik hariç başka bişey hissedemiyorum bendemi sorun varki
bebiş korkma bebiş iyi benim bebişten selam var senınkıneGunaydin kizlar hastane randavuma gidiyorum dua edinde kotu bisi olmasin cok korkuyorum
ya eflalım cok sevındım ıns gecer bı an once bnm kızın oksurugu azaldı sukur..ama dıkkatlı dawranıyorum öksürük bu bıraz sinsi biliyosuyn :)canım bende bir tane okurum
canım dün iğnesi bitti hamdolsun tekrar idrar vericez bakalım işe yaramış mı inşallah yaramıştır tekrar iğne derse bizim oğlan çıldırır, senin kuzununda geçer inşaalah canım çok zor oluyor yerlerine biz hasta olsak
canım sende benim gibi iş yapmadan duramıyorsun lütfen dikkat et canım riske atma sakın ben artık sakınıyorum sakınmıyordum hiç ama her gebelik farklıymış, oğlumda her işimi yapardım siler süpürür koltuk yeri bile değişirdim bunda yapamıyorum ciddi risk oldu
yawruuumm yesınler senın datlı sıtemını:)Günaydın kızlar geçmiş yarısında kadar okuyabildim kalanı sonraya çok kaynatmayın ya hu:) bu aralar yoğunum malum bayram telaşı oğlum hastalığı çok giremiycem merak eden olursa:)) pek olmamış ama:)
valla canım bende yoktum zaten hafta sonu ,bayram da da burda degılım yine ankara yolcusu olacagım
Allah acil sifa versin canım bayramda harçlık toplayacak daha toplansın biran önce
kızlar 14 haftadayım sertlik hariç başka bişey hissedemiyorum bendemi sorun varki
sizin mesajınız araya kaynamış kusura bakmayın :18: benim bebişin cinsiyeti belli değil daha 13. haftaya giriyoruz. sıradaki randevum uc hafta sonra. aslında o arada başka bir yere gidip öğrenmek istiyorum ama bakalım. sonra da bu kadar bekledim üç hafta daha beklerim diyorum. siz ne yaptınız?
katılıyorum sana şekerim. sana özelden yazayım adımı arattığında çıkarım heralde. ama herkesle tektek özeldenmi yazcaz isimlerimizi nasıl yapsakki:26::26:
Selamlar:) ben 10 hafta testini yaptım, erkek çıktı:) şu an 14+6dayım bugün doktora gitmeyi planlıyorum bakalım cindiyet söylecek mi:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah sana:) ben artık yetişemiyorum ev işlerine:)bu sabah masallahım var....8:00 da kalktım..kızcemde uyuyo..ewı havalandıryom...camasır astım sahurda attıydım makınaya...utulerimi yapıp yanınıza geldım..mutfagımı sahurda toplamıstım..bı tek kızcemın odası kaldı..oda kalksında süprüp sileyimmmmmm:)
sende sorun varsa bendede vardır deli kız
yawru ceylanım bi anormallik yok merak etmem...sesszı sessız buyuyo bebekleerımız
Günaydın cnm korkma diycem ama ben de senin gibiyim dua edicem bebişe allah korusun meleğini ve hepimizin meleklerini inşallah güzel haberler le gelirsinGunaydin kizlar hastane randavuma gidiyorum dua edinde kotu bisi olmasin cok korkuyorum
erkekse kesın söler..bizide haberdar et ...kacıncı hamişligin .....ne olırsa hakkında hayırlısı olsun
hayırlı haberlerle gel inş canımm
valla bende de bugn bi bel ağrısı var onun dışında bende hiçbişi hissetmeyengillerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?