2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
zona su çiçeği tarzında birsey hamilelikte zararlı annemi aradım bende çiçeği geçirdim mi diye hatırlamıyorum diyor ya((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım gitme işe o zaman hamile olduğunu biliyolar demi sıkıntı çıkarmazlar. bide özelden yazdım sana

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar hastane randavuma gidiyorum dua edinde kotu bisi olmasin cok korkuyorum
hayırlı haberlerle gel inş canımm
kızlar 14 haftadayım sertlik hariç başka bişey hissedemiyorum bendemi sorun varki

valla bende de bugn bi bel ağrısı var onun dışında bende hiçbişi hissetmeyengillerdenim

gunaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gunaydin kizlar hastane randavuma gidiyorum dua edinde kotu bisi olmasin cok korkuyorum
bebiş korkma bebiş iyi benim bebişten selam var senınkıne
ya eflalım cok sevındım ıns gecer bı an once bnm kızın oksurugu azaldı sukur..ama dıkkatlı dawranıyorum öksürük bu bıraz sinsi biliyosuyn :)
yawruuumm yesınler senın datlı sıtemını:)
valla canım bende yoktum zaten hafta sonu ,bayram da da burda degılım yine ankara yolcusu olacagım
Allah acil sifa versin canım bayramda harçlık toplayacak daha toplansın biran önce

kızlar bu arada face kullananlar birbirini eklese ya olmaz mı.İlerde doğum davaları karışında kopabiliriz

sen ne gezentısın kız otur kıcının ustune:)bebiş ben face vkulanmıyorum ama telimi verebilirim direk

kızlar 14 haftadayım sertlik hariç başka bişey hissedemiyorum bendemi sorun varki

sende sorun varsa bendede vardır deli kız
yawru ceylanım bi anormallik yok merak etmem...sesszı sessız buyuyo bebekleerımız

4 ziyaretcimiz varmıs hatunlar uye olup bıze katılın uzaktan uzxaktasn olmaz...nese nıyetlı degılsenız sıze bırer kahve ısmarlıyayımmm:)
hosgeldınız

Selamlar:) ben 10 hafta testini yaptım, erkek çıktı:) şu an 14+6dayım bugün doktora gitmeyi planlıyorum bakalım cindiyet söylecek mi:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu sabah masallahım var....8:00 da kalktım..kızcemde uyuyo..ewı havalandıryom...camasır astım sahurda attıydım makınaya...utulerimi yapıp yanınıza geldım..mutfagımı sahurda toplamıstım..bı tek kızcemın odası kaldı..oda kalksında süprüp sileyimmmmmm:)

Arkadaşlar face eklesek birbirimizi nasıl olur? :) ya da ordan da küçük birşey oluşturup haber alsak birbirimizden? Ben buraya çok fazla bakıp takip edemiyorummm

katılıyorum sana şekerim. sana özelden yazayım adımı arattığında çıkarım heralde. ama herkesle tektek özeldenmi yazcaz isimlerimizi nasıl yapsakki:26::26:

kızlar bu arada face kullananlar birbirini eklese ya olmaz mı.İlerde doğum davaları karışında kopabiliriz

ay şeymi yapsak özlemcim sana zor olmıycaksa herkes sana yazıyo sanırım özelden sende bizi birbirimize tavsiye et(nası bi cümle oldu laa bu:26:) müsait bi zaman bulursan öyle yapalım istersen şekerim yoksam zor yani zaten 5dkda bi özel msj atabiliyosun kim hangi birimize yazsın

Selamlar:) ben 10 hafta testini yaptım, erkek çıktı:) şu an 14+6dayım bugün doktora gitmeyi planlıyorum bakalım cindiyet söylecek mi:)

erkekse kesın söler..bizide haberdar et ...kacıncı hamişligin .....ne olırsa hakkında hayırlısı olsun

Maşallah sana:) ben artık yetişemiyorum ev işlerine:)

sende sorun varsa bendede vardır deli kız
yawru ceylanım bi anormallik yok merak etmem...sesszı sessız buyuyo bebekleerımız

ne biliyim kuzum yaa ianan meraklanıyorum tebki verse dicem yerinde pek sessiz olcak sanırım babası gibi azcık anasına çeksefena olmaz karnımda bile ulturosonda ayak ayak üstüne atmış elleriyle oynuyo sakin sakin ağustos 15 de randevumuz iple çekiyorummm... sen napıosun görüşmeyeliii...

Günaydın cnm korkma diycem ama ben de senin gibiyim dua edicem bebişe allah korusun meleğini ve hepimizin meleklerini inşallah güzel haberler le gelirsin

erkekse kesın söler..bizide haberdar et ...kacıncı hamişligin .....ne olırsa hakkında hayırlısı olsun

Bakalım umarımbelli olur tatlım:) benim üçüncü hamişliğim allah kısmet ederse üçüncü kuzum olacak:)

hayırlı haberlerle gel inş canımm

valla bende de bugn bi bel ağrısı var onun dışında bende hiçbişi hissetmeyengillerdenim

o bnde hiç gitmiooo bel fıtığımda var oturdukça kuyruk sokumum batıyor oturamıyorumda işden gidince kıçımı hissetmiyom yatıyom sağ sol neyseki bayramdan sonra istifa bayrağını çektim artık evde çocuğumu bekilicem inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…