2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Nette herşey yaziyo zaten maşallah ki sen hiç dusunme apartmandan biri diyosun kendi evinden bile değil bizim evde annemin yaralarını bile biz pansuman yaptık öyle bise olsa Ohooo kaç kişi yaşardı bu hastalığı bulascak bi yani varsa da artık cinsel yolla falandir onu da eşi düşünsün artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım ilkım olası oğluşum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oo cinsiyetide belli bizimkine daha cok var ya okadar sabırsızlanıyorumki sağlıklı olsun herşeyden önce ama içim içimide yiyor be olucak diye :)

Arkadaşlarrr Kelime-i Tevhid için Akgökçen le mi konuşacaktık ? Ben konuşmuştum ama unuttum. Hamilelik bende öyle bir unutkanlık yaptı kiiii anlatamam :) Ben kendi adıma bir şeyler yapmaya çalışıyorum.. 70 bin Kelime-i Tevhid gerçekten çok faziletliymiş.. Burada yüzden fazla kişiyiz.. Allah rızası için birkaç saatimizi ayırmayı çok görmemeliyiz bence..

Bende 15 haftadayım 3 kılo verdim bulantım vs olmadı ama iştahım azaldı ondan galıba Bayram sonrası kontrolde cınsıyette kilosunuda gelişiminde öğrenecez inşallah

Bu saatte tesadüfen keşfettim ki kabak yemeği bağırsakları çalıştırıyor. Gaz zannedip biraz kıvrandım ama geçmeyince kalkayım dedim, iyi ki kalkmışım, çok kötü olacakmış yoksa :) kabızlık sorunu çeken varsa deneyebilir. Doktorlar da önermiş zaten internetten baktım şimdi biraz.

Günaydın kızlar. Dün iftar vakti yine soluğu acilen doktorumuzun muayenesinde aldık. Dün bel ağrısı kasık ağrısı kanama birleşince elim ayağıma dolaştı düşünmek bile istemiyorum.. Rabbim ben nezaman rahata ericem 😔 ama Allah'a şükür ki içerdeki kan bazen ağrılı gelebilir sabaha geçer yatmadan ilaç al günde 3e çıkar ilacı dedi şuan ağrım dinmiş çok şükür..

Günaydın. Cnm cok geçmiş olsun artık gecer inşallah. Yüreği ağzında bi hamilelik yaşamak çok zordur. Dünden beri belim ağrıyo diye bile ben telaslanfim srni hiç düşünemiyorum. Rabbim sufa versin inşallah bebegine de sanada.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım doktorum okadar telkin edici konuşuyor ki onunla rahatlıyorum sanırım ben bunu uzun bir süre yaşıycam sağlık olsun bebeğim sağlıklı olsunda gecen hafta kıpır kıpır olan bebek dün doğuma geçmiş gibiydi baş aşağı Durmuş ayakları dikmiş havaya yüzünüde dönmüş pusmuş gibiydi sanırım benim üzüntümü hissediyo.. Sadece bel ağrısıysa korkma CNm bel kemiğinde problem vardır hamilelikle nüksetmiştir

sagol canm benım yüregime su serptin

kıyamam canım ya büyük geçmiş olsun benimde 2 gundur kasıklarım ağrıyor ama tatlı tatlı. Kızıyorum bende bebişime 'cumartesi gününe kadar arıza çıkartma'diye Kontrol var

Ya kızlar leble vardı eskiden çok yazardı şimdi hiç görmüyorum nerelerde acaba? İnşallah iyidir

ailesinin yanına gitti sanırım giremiyor pek geçen hafta bi iki yazdı sonra gene kayboldu

arkadaşlar,inanın çok duygulandım bu kadar duyarlı olduğunuz için.Rabbim bir değil bin kere razı olsun sizden.iyi ki tanımışım sizi.
canım bende bir tane okurum
canım dün iğnesi bitti hamdolsun tekrar idrar vericez bakalım işe yaramış mı inşallah yaramıştır tekrar iğne derse bizim oğlan çıldırır, senin kuzununda geçer inşaalah canım çok zor oluyor yerlerine biz hasta olsak

canım sende benim gibi iş yapmadan duramıyorsun lütfen dikkat et canım riske atma sakın ben artık sakınıyorum sakınmıyordum hiç ama her gebelik farklıymış, oğlumda her işimi yapardım siler süpürür koltuk yeri bile değişirdim bunda yapamıyorum ciddi risk oldu

Günaydın kızlar geçmiş yarısında kadar okuyabildim kalanı sonraya çok kaynatmayın ya hu:) bu aralar yoğunum malum bayram telaşı oğlum hastalığı çok giremiycem merak eden olursa:)) pek olmamış ama:)

Günaydın kızlaar ve de tatlı bebişlerimiz Bugün büyük gün saat 11.de doktor randevumuz var Çok heyecanlıyım bebeğimi göreceğim için İnşallah iç ferahlatıcı tatlı tatlı haberlerle dönerim

ayy hadı canımm yaaaa siz dedikçe ben heyecanlanıyorum .Teyzelik işte. hayırlı haberlerle gel canım

valla canım bende yoktum zaten hafta sonu ,bayram da da burda degılım yine ankara yolcusu olacagım
Allah acil sifa versin canım bayramda harçlık toplayacak daha toplansın biran önce

kızlar bu arada face kullananlar birbirini eklese ya olmaz mı.İlerde doğum davaları karışında kopabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…