nette öyle yazıyor canım.her yerde yazıyor zona geçiren kişi su çiçeği geçirmeyen kişiye bulaştırabıır diye ayy insallah dediğin gibidir.zira benim balık hafızalı anam hatırlamıyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım ilkım olası oğluşum :)
Günaydın kızlar. Dün iftar vakti yine soluğu acilen doktorumuzun muayenesinde aldık. Dün bel ağrısı kasık ağrısı kanama birleşince elim ayağıma dolaştı düşünmek bile istemiyorum.. Rabbim ben nezaman rahata ericem 😔 ama Allah'a şükür ki içerdeki kan bazen ağrılı gelebilir sabaha geçer yatmadan ilaç al günde 3e çıkar ilacı dedi şuan ağrım dinmiş çok şükür..
Günaydın. Cnm cok geçmiş olsun artık gecer inşallah. Yüreği ağzında bi hamilelik yaşamak çok zordur. Dünden beri belim ağrıyo diye bile ben telaslanfim srni hiç düşünemiyorum. Rabbim sufa versin inşallah bebegine de sanada.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nette herşey yaziyo zaten maşallah ki sen hiç dusunme apartmandan biri diyosun kendi evinden bile değil bizim evde annemin yaralarını bile biz pansuman yaptık öyle bise olsa Ohooo kaç kişi yaşardı bu hastalığı bulascak bi yani varsa da artık cinsel yolla falandironu da eşi düşünsün artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet kızlar,12. haftada doktor %51 kız demişti,bugün birde öğrendik ki tombiş bir oğluşum olacakmışşş
Günaydın kızlar. Dün iftar vakti yine soluğu acilen doktorumuzun muayenesinde aldık. Dün bel ağrısı kasık ağrısı kanama birleşince elim ayağıma dolaştı düşünmek bile istemiyorum.. Rabbim ben nezaman rahata ericem 😔 ama Allah'a şükür ki içerdeki kan bazen ağrılı gelebilir sabaha geçer yatmadan ilaç al günde 3e çıkar ilacı dedi şuan ağrım dinmiş çok şükür..
Ya kızlar leble vardı eskiden çok yazardı şimdi hiç görmüyorum nerelerde acaba? İnşallah iyidir
canım bende bir tane okurumarkadaşlar,inanın çok duygulandım bu kadar duyarlı olduğunuz için.Rabbim bir değil bin kere razı olsun sizden.iyi ki tanımışım sizi.
canım dün iğnesi bitti hamdolsun tekrar idrar vericez bakalım işe yaramış mı inşallah yaramıştır tekrar iğne derse bizim oğlan çıldırır, senin kuzununda geçer inşaalah canım çok zor oluyor yerlerine biz hasta olsakSilam nasilsin kuzum ya
Esracim kararina saygi duyuyorum.etkileniyosan muhakkak bu kararin srnin ve bebegin icin en iyisi olucaktir canim.saglikli gebelik ve dogumlar
Adzeynep bitanem Allah arkadasina sabir vdrsin.ibsallah sag salim bi cocuk dogacak.biz dualarimizi gonderioruz rabbime.oda cok strese girmesin Allh herseyin en iyisini bilendir
Hastane sonuclari gusel cikmis olanlar cok sevindim.
Cinsiysti ogrenenler hayirli olsun
Eflalim canim bnm oglun nasil oldu benim kizin keyfi yerinde ama hiriltili oksuruyo kuzum ya insallah bugunlerde gecicek
Bugun cok gusel yagmur yagdi istanbula.....
Israili herydeddd boykota dewam....
Missdelyy ozlem nerdesin kiz ....
Akgokcdn sen nasilsin pek giremiyon mu yaff
Tbaftt tubis bacim nasil gidiyo ogrendin mi cinsoyeti
Kkzlr dun bi hararet basti bana.midem bulandi ates basti karnim agriyo ......dedim noluyo wayy arkadas motoru bozmusum meger...
Bu arada aksama dogru vajinam in sol tarafi ustu agriyo yururkwn falan olucak bole bole heralde
Hsraksam dus alip yatiyorum....cok rahat oluyo
Sabah kalkip evkmi temizledim silsim sprdum.utulerimi yaptim.simdi camasir ascam .aksama dawetliyiz yine.bole iste merveden haberler
Hamileligimde en cok yasadugim problem bas agrisi..hala ole.sebebini bilmiyorum.dr gittigim zamanda bi turlu aklima gelmiyo..
Bu arada gecen dr gittigimde beslenmeye dikkat etmem gerektigini soledi.
Hormonlu cok islenmis veya islwnmis gidalardan mumkun oldugunca uzak durmam gerektigini soledi.bol bol su icelim dedi.sebze ve et agirlikli beslwn dedi.iste yumurtaydi yogurttu suttu bunlari tuket dedi
Dogal bulabilirsen daha iyi olur dedi.sukur sansliyim.sutum peynirim yogurdum tereyagim yumurtam hepsini kvdemlerin ciftligi var aliyorum..
Bole sizlerlede paylasayim dedi.meyve birl porsiyon ye ogunlerde sekerini dengeler dedi .tuzdan uzak dur falan.bide bu sicaklarda muhakkak bol bol dus al cok iyi gelir sanada bebegede dedi...
Bide bnim hala plesantada kanama var zorlandigimda geliyo bunun icin mumkun oldugunca dikkat et.yanlis bi hareket yapma agir kaldirma uzanma egilme falan dedi...kimi hamisin 9 ay kanamasi oluyomus bunu cok sgres etmemek gerektigini soledi.bi nevi hamileleik sekli bu dedi.risk olursa bunu zaten biz soleriz dedi dr um...
Bu arada az oncw bizdigim hareket etti findik kurdum.selami var sizin bebislere galiba
Günaydın kızlaar ve de tatlı bebişlerimizBugün büyük gün saat 11.de doktor randevumuz var Çok heyecanlıyım bebeğimi göreceğim için İnşallah iç ferahlatıcı tatlı tatlı haberlerle dönerim
Günaydın kızlar geçmiş yarısında kadar okuyabildim kalanı sonraya çok kaynatmayın ya hu:) bu aralar yoğunum malum bayram telaşı oğlum hastalığı çok giremiycem merak eden olursa:)) pek olmamış ama:)
ayy hadı canımm yaaaa siz dedikçe ben heyecanlanıyorum.Teyzelik işte . hayırlı haberlerle gel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?