2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yataktan canli bağlantı ufak oglusu krese bıraktım geldim geri attım kendimi yataga merve su enerjiden azcikta bana ver nolur sen yaptıklarını yazdikca kendimi ise yaramazim teki hissediyorum ya niye bu kadar uyuz oldum ben
Face te grup oluşturmak yasak kızlar gruptakilerin uyeligini kapatmaya kadar varıyor diye okudum yazida ilk zamanlar konuşuldu yasak diye vazgecildi.benim kendime ait bi hesabim yok zaten hic ihtiyaç olmadı şimdiye kadar bende acmaya gerek görmedim
Burdan yazisiyoruz iste isteyenler yine ordanda yazsin tabi ama ben burdan devam ederim yazmaya sizleri burda tanidim burda burdan doguma kadar hatta doğum sonrası devam ederiz inşallah.

Canım sütü dene. Deneyip bulcaksın soğuk mu iyi geliyor yoksa ballı ılık şeklinde mi? Bu geçirmezse gaviskon vs gibi ilaçlar var doktor onlardan veriyor.

Sağolun kızlar, sütü yavaş içmeyi deneyeyim, hızlı içiyorum sanırım o da yakıyor.

Selamlar:) ben 10 hafta testini yaptım, erkek çıktı:) şu an 14+6dayım bugün doktora gitmeyi planlıyorum bakalım cindiyet söylecek mi:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ooo güzel haberlerini bekliyoruz o zaman. burda biçok yorumda yanlış çıkabildiğini yazınca almadım ben de. inş 3 haftaya öğrenicem zaten.

amin cnaım bende 3 istiyrum ama yaşım yetmez 2 de kalırım
kızlAR HOSGELDINIZ...SILAM ALUK AKGOKCEN :) YENIMI UYANDINIZ KIZ .hayrunnısa sen sayfayı acık mı bıraktın bızemı yazmıyosun kız..gunaydın..
kızlar face kullanıyorsanız bana isminizi atın ben sizi arar bulurum bir şekilde..Maksat kopmamak doğumdan sonra da
Günaydın anneler ve kuzucuklarıııı
gunaydınm canım
ana evi gibisi varmı
yok canım bılgım ya

günaydın :) bir türk fincanı süt iç canım iki lokmada. benim de çok fena ağrıyordu içince biraz hafifletiyor. dene istersen ama geçici bir çözüm.
ben birde maden suyu içiyorum ..
ooohhhhhh ana evine gitmeme 10 güncük kaldı

günaydın çok şükür temiz çıkmış ne güzel . bol bol su iç canım enfeksiyonu idrarla atarsın . Allah korusun hamilelikte tehlikeli enfeksiyon

Yeni uyanan uykucu anneler günaydıınn 😄😄😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydınnnnn

keyifler senin olsun canım benim rabbim gönlümüze göre versin....

sabah yürüyüşü yap temiz temiz hareketsiz kalmamış olursun gün içerisinde zaten evde hareket halinde olursun iş yemek yada kendine bi uğraşş bulursan hareket için iyi olur...bnm fikrim ama sen bilrisin iiyisini canımm....

mucize bebeğin bi an önce büyüdüğünü görmek istiyorum bnmle birlikte can verdiğini...kurban olurum meleklerimize rabbim bize bağışlasın...

mucize bebeğin bi an önce büyüdüğünü görmek istiyorum bnmle birlikte can verdiğini...kurban olurum meleklerimize rabbim bize bağışlasın...

sırt üstü yatamıyorum kuzum sen düşün.Böğrüme öküz oturmuş gibi oluyorum.Benım iç karnım geniş sanırım o yüzden baskı kuruyor veledım bana

Yerim seni kiz teyzesi. Iyi bakatm ben tosuncuuma inşallah o nazli olmasin yeter
ikizlere hamile degilmisin sen....
kimdi vo söleyin bana...
bu arada acaba kafein naptı acaba ..
düşünmekteyimm
Cnm 5n 1k galiba ikizi olan

Ay bu havada denetime çıktım çok sicaakk isletmelwr cok pis zaten ben atarliyim,yemeyin toplu tüketim yerlerinde bisi ya off:banghead: azonce gittigim.isletmede ekmegin icinden izmarit çıkmış. Kusayim kusturiyimmi cok sinirliyim coookkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım ebemız de öyle dedi başı onemlı degılmıs hepsini alırsa gazda olmazmıs

yok canım grup kurmayız zaten ne gerek var. Birbirimizi eklıyoruz biz. maksat hep irtibatta kalalım diye.Buradan yazışırız zaten.

sırt üstü yatamıyorum kuzum sen düşün.Böğrüme öküz oturmuş gibi oluyorum.Benım iç karnım geniş sanırım o yüzden baskı kuruyor veledım bana

ne güldüm öküz oturmuşmaşşallah benm yumurtalarım ağzıma gircek gibi oluyo geçen doktora gittim korktum dktrm rahim genişlediği için olur ağrıların demişti şimdi onu takmıyorum...büyüsün büyüsünde bizde annelik duygusunu tadalım minnaklarımızla...öpüyorum seni...

amin canım ya bebeklere hiç bu kadar anaç bakmıyordum şimdi anlıyorum annemi de diğer anneleri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…