kuzumm hemencecik verdim de post geride kalmıştır yeniden vereyim Eki Görüntüle 1197068 işte beni cırcır yapan bu hakime hanım :):)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bizde cuma sabahı inşallah bakalım...bende kızcemle aynı sen gıbıyım..kız gece terlemıs üstünü degiştirdim şimdi Allhım bu nasıl bi kokudru bayılıyorum bu kokuyas..hafıf eksı eksı.....aaaaa yıcem ben bunu
canım bende ilaç kullanamıyoru..bunu ıcın gavıscon verdıler ama mıdembulandı kullanırken.dr soguk süt önerdi.yanma baslayınca bir bardak dolaptan aldıgın soguk sutut yanı yudum yudum yawas yawas iç cok ıyı gelıyo.....geçmiş olsun...bu arada bnmde ıkı gundur yanıyo kız mıdem ...sen solemesen asklıma gelmıcek :).
Canım sütü dene. Deneyip bulcaksın soğuk mu iyi geliyor yoksa ballı ılık şeklinde mi? Bu geçirmezse gaviskon vs gibi ilaçlar var doktor onlardan veriyor.
evet kızlar,12. haftada doktor %51 kız demişti,bugün birde öğrendik ki tombiş bir oğluşum olacakmışşş
Selamlar:) ben 10 hafta testini yaptım, erkek çıktı:) şu an 14+6dayım bugün doktora gitmeyi planlıyorum bakalım cindiyet söylecek mi:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet kız gazlı oluyomuş hakkaten okuldaki arkadaşlarım demişti. Bu teoriyi çürütebilcek var mı aranızda😊
amin cnaım bende 3 istiyrum ama yaşım yetmez 2 de kalırımaminn ben 3 tane istiyorum.ALLAH NASİP EDERSE..EŞİME KALSA 4 LICEZ..cocuk yapmak bişi degil ...ama onu gusel bi şekilde egştmek yetiştirmek ihtiyaclarını karsılayabılmek daha önmli..rızkın rabbım veriyo..ama gerisi biz anne babaya düşüyo..rabbım hayırlıv ewlat yetıstırmek nasip etsi..
kızlar face kullanıyorsanız bana isminizi atın ben sizi arar bulurum bir şekilde..Maksat kopmamak doğumdan sonra dakızlAR HOSGELDINIZ...SILAM ALUK AKGOKCEN :) YENIMI UYANDINIZ KIZ .hayrunnısa sen sayfayı acık mı bıraktın bızemı yazmıyosun kız..gunaydın..
gunaydınm canımGünaydın anneler ve kuzucuklarıııı
ana evi gibisi varmıGünaydın kızlar, bayadır giremiyorum annemin evinde yan gelip yatıyorumHerkes iyidir inşallah, bu aralar tek sıkıntım mide yanması, çok fena bir şeymiş ya. İlaç da içmemeye çalışıyorum ama içimi yakıyor resmen Bunun için tavsiyeleriniz varsa alayım:44:
yok canım bılgım yaGünaydınnnnn anneciklerim
Geçmişi okuyamadım
Sabah doktora gittim 2li testimin sonucunu aldım 1/35300 çıktı çok şükür doktor çok iyi dedi
idrar enfenksiyonum artmış maalesef yine ilaç verdi onun için zaten vardı hamilelikte arttı
Canesten krem verdi kaşıntı için bunu kullanan var mı
Günaydın kızlar, bayadır giremiyorum annemin evinde yan gelip yatıyorumHerkes iyidir inşallah, bu aralar tek sıkıntım mide yanması, çok fena bir şeymiş ya. İlaç da içmemeye çalışıyorum ama içimi yakıyor resmen Bunun için tavsiyeleriniz varsa alayım:44:
Günaydınnnnn anneciklerim
Geçmişi okuyamadım
Sabah doktora gittim 2li testimin sonucunu aldım 1/35300 çıktı çok şükür doktor çok iyi dedi
idrar enfenksiyonum artmış maalesef yine ilaç verdi onun için zaten vardı hamilelikte arttı
Canesten krem verdi kaşıntı için bunu kullanan var mı
günaydınnnnnYeni uyanan uykucu anneler günaydıınn 😄😄😘
ikizlere hamile degilmisin sen....
kimdi vo söleyin bana...
bu arada acaba kafein naptı acaba in
canım hiç sorma bide hassaslaştılar......bnm kızımda cok buyuömedı..ama masallah sütüm cok vardı...ahhh bıde saşlak gıb herseyı kafama takmayıp kızıma werebılseydım...nese bi dahakıne vinşallah..geccem ewime pasalar gıbı..agada benım pasada benım ohhhhh..gel keyfım gelk
günaydınçok şükür temiz çıkmış ne güzel . bol bol su iç canım enfeksiyonu idrarla atarsın . Allah korusun hamilelikte tehlikeli enfeksiyon
günaydınnnnn
ziyaretçi işi hepten abanmış yahu 6 üye 12 ziyaretçi, izleniyomuş gibi hissettim kendimi
ya bugn doktora eliptik bisikletin ne olduğunu anlatabilirsem sorcam canlar ama ben yürüyüş yapamıyorum. kocişim yanımda deil ya hava serinleyince de sahile inmek gözümü korkutuyo yalnız başıma hava kararıyo ya.. hareketsizlik dün artık canıma tak etmişti hatunlar napayım ondan çıktım tepesine
tamam canım bakıyorum hemen
dualarımız senınle canım
ya kolay aslında canım anladım ben senın dedıgını ben dırek tavsıye edecegım. Aslında whatsup kullanıyorsanız tel noları da olur
17. haftada gorecem ben sertlığı
yaaa ödeme haftası canım. Ek ödemelerimiz var :2:
ehehehee kızım ne edeyım alışssın bebiş
hatılın bize hayatınızı yaşayın
tamam canım en guzeli öyle yapıcam
gunaydın canım
grup işi kolay aslında bır ara yapacaktık kaldı
ahh o kocalar yk mu.Benım ki de akşam arkadaşıma gidebilirmiyim dıyor kararlar verılmış zaten uyuz
mucize bebeğin bi an önce büyüdüğünü görmek istiyorum bnmle birlikte can verdiğini...kurban olurum meleklerimize rabbim bize bağışlasın...
çok çok teşekkür ederim :) doktora sorayım beni de cırcır yapsın :)
Yerim seni kiz teyzesi. Iyi bakatm ben tosuncuuma inşallah o nazli olmasin yetercanım bnım anlıyoruz sernıde..yuruyus fazla zorlamıyo ..eliptıkn bisiklet kasıkları daha cok zorluyo.. yawasta sursen yıne aynı .....dıkkat et canım benım..insalah dıledıgın gıbı hareket edersın..belki yawas kullanırsan bı zararı olmaz.bı dr sor sen bencede...ilk bınınce tepesıne belkıde hamlık yapmıstır oda olabılır..ama her halukarda yegnımıze ıyı bak kızzz...
Cnm 5n 1k galiba ikizi olanikizlere hamile degilmisin sen....
kimdi vo söleyin bana...
bu arada acaba kafein naptı acaba ..
düşünmekteyimm
evet canım ebemız de öyle dedi başı onemlı degılmıs hepsini alırsa gazda olmazmısValla arkadaşlar benimkiler kocaman oldu gerçi kociş bu durumdan çok memnun dabeni daha çok dogum dan sonrası meme ucu yarası düşündürüyor oğlum da iki ay ağlaya ağlaya emzirmiştim her meme vermede ben zıplıyordum hava ya inşallah bunda öyle olmaz meme ucunu güzel tuturmak gerekli bebişe siyah kısmın hepsini alması gerekli ağzına
Yataktan canli bağlantı ufak oglusu krese bıraktım geldim geri attım kendimi yataga merve su enerjiden azcikta bana ver nolur sen yaptıklarını yazdikca kendimi ise yaramazim teki hissediyorum ya niye bu kadar uyuz oldum ben
Face te grup oluşturmak yasak kızlar gruptakilerin uyeligini kapatmaya kadar varıyor diye okudum yazida ilk zamanlar konuşuldu yasak diye vazgecildi.benim kendime ait bi hesabim yok zaten hic ihtiyaç olmadı şimdiye kadar bende acmaya gerek görmedim
Burdan yazisiyoruz iste isteyenler yine ordanda yazsin tabi ama ben burdan devam ederim yazmaya sizleri burda tanidim burda burdan doguma kadar hatta doğum sonrası devam ederiz inşallah.
sırt üstü yatamıyorum kuzum sen düşün.Böğrüme öküz oturmuş gibi oluyorum.Benım iç karnım geniş sanırım o yüzden baskı kuruyor veledım bana
ne güldüm öküz oturmuşmaşşallah benm yumurtalarım ağzıma gircek gibi oluyo geçen doktora gittim korktum dktrm rahim genişlediği için olur ağrıların demişti şimdi onu takmıyorum...büyüsün büyüsünde bizde annelik duygusunu tadalım minnaklarımızla...öpüyorum seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?