2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah
canım cok sewındım..kız bebek bıcır bıcır bebek

canım ya baktım bende ole salya sümük gırıcem hemen kapattım..

Kızlar dün gözlemlerim sonucu bişey farkettim sizle de paylaşıyım😊 plajda küçük bebişli çiftleri izledim maşallah bebişler o kadar tatlıki doyamadım zaten. Bebiş ağlıyo annesi kucağına alıyo gezdiriyo, işte denize götürüyo, oynuyo oyalıyo sürekli gözü üzerinde. Annelik böyle bişey demekki. Babalara gelirsek, bi kenarda sanki onları tanımıyomuş gibi sessiz sedasız oturuyo. 3 çift de böyleydi. Yaw çocuk ağlıyo kadın yoruldu kalk azcık da sen gezdir dimi.. Tık yok. Ay bizim eşlerimiz de böyle olmasıııın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
showda fatma girikin kuma adlıfilmıne gozum daldı cok sınırlendım...şimdi tv nın içine girirp o kumanın agzını burnunu orasını burasını tövbe tövbe

Herkese merhaba, ziyaretçi olarak takipteyim, neredeyse hepinizi tanıdım artık diyebilirim iş yerimden giremiyorum, ancak cepten yazabiliyorum o yuzden geç katıldım aranıza. Sat 30 mart yaş 32, erkek bebek, beklenen doğum tarihi 3 ocak 2015. Mesaj sayım yetersiz, ozelden yazamadim, beni de bekleyebilir misiniz listeye? Herkese saglikli bebekler diliyorum.

Kizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah

Oy maşallah hadi gözün aydın olsun canımm

Hoşgeldin canım aramıza. Bebişinde hayırlı olsun 😊

gözün aydın :) darısı başımıza bende haftaya cuma gidicem 16 haftayı doldurmuş olcaz inşallah gösterir de biz de öğreniriz cinsiyetii

ooh maşallah canım

kocişleri doğumdan itib<aren öyle yetiştirelim bence iiş bzde bitiyor

hoşgeldin canım

Benimde oğlum geliyoooor &#128536;&#128536;&#128536;
Candaş ismi nasıl sizce &#128522;

Canim eflalim tahinin cok iyi geldigini soylemisti mide yanmasina. Dene istersen bi.

Ayyy en sinir oldugum sey. Ohhh her cileyi anne ceksin. Baba da bekar erkek gibi gezsin. Aslinda annelerde de suc var. Babaya pek sorumluluk vermiyolar guvenemediklerinden sanirim. Ama ben insaallah esime de sorumluluk vericem. Simdiden demesi kolay da uygulama da sorun cikmaz insaallah :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy çok sevindim cnm gözün aydın darısı bizlere inşallah güzel haberler aliriz bizde iple çekiyorum ...

oyy kıyamam dayanamayıp gıdıcem bu hafta ıcı valla offf. Gözün aydın canımm

dunyaya hos geldın canımmm aynen oyle olacak
hosgeldın canım

candaş cok duyulmamış guzel bir isim canım hoşuma gıttı

ay canım haziranda tatile gittiğimde tam tersini yaşadım hep babalar yediriyordu gezdiriyordu hatta biriyle tanıştık ingilizmiş oğlu eşimi babasına benzetip baya bi peşimizde dolaştı baba diye adı nova çok tatlı bi bebekti 1,5 yaşındaydı anne falan yok adam almış çocuğu tatile gelmiş her şeyiyle ilgileniyordu bayıldım hem çocuğun sevimliliğine hemde babasının ilgisine eşime dedim böyle yapabilir misin diye bu kadar yapamam da bende bi çok şeyiyle ilgilenirim dedi yalan çıkmazsa bekliyoruz

hoşgeldin canım hayırlı olsun oğluşun

Son düzenleme:
Günaydın canlar....
Angelim bade şarap demek değilmi ama ?¿?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet ama tasavvufi anlamda müritle mürsit arasındaki ilahi aşk muhabbet manasına geliyor yani allah aşkı. ben edebiyatçı olduğum için bu tarz isimleri seviyorum. ama daha emin değilim araştırmadayım. dilâ ya taktım şimdi de:)

Selam arkadaşlar

Düm kontrolüm vardı bir oğlum daha oluyor allahın izniyle...bu hamileliğim herşeyiyle ilk hamileliğimden çok farklı bulantılarım oldu, bu sefer soldaydı bebeğim cildim çok bozuldu gibi o yüzden hep kız gibi geliyordu ama anladımki her hamilelik farklıymış...

12.haftaya kadar bulantılardan hiç kilo almayan ben son bir ayda tam 4 kilo almışım şaka gibi o da tansiyon düşüklüğünden oldu tuzu çok fazla tükettim ve aralarda sürekli bişiler yedim az ve sık yemek bana yaramadı biraz yavaşlamam gerek dikkat edicem bundan sonra herşey yolunda çok şükür ikili tarama sonuçumda güzel çıktı bizden haberler böyle :)

canım o bence kısısden kıısye degısır.eşim diye demiyorum gercekten butun samımıyetımle söyluyorum..kızına bıryere gıttıgımızde benden ıyı sahıp cıkar..tatıle de gıttık..hıcbı sorun cıkmadı..kızızmız uyumadgıg zamanlar bıle dönüşümlü bakıyoduk ki hala öle..meseal şimdi bile eşim cocuk hasta oldu ya bı kac gun sahur kadar herp o ılgılendı saolsun bende koltukta uzanddım..bence bu sorumluluk duygusuyla alakalı bırsey.sonucta ikimizin bebişi anne kadar babanında sorumlulugu var..he asırıya kacmasını ıda ıstemem.kımısı hepten babaya bırakıp bkkendılerı gezıp tozuy onada karsıyım..inşallah senınde eşin paylasımcı olur..hem tatılde veya baska bı yerde iş paylasımı yapılırsa dha ıyı oluyo..cocukta bı zaman sonra sıkılıyo zaten anneden..yada bnm kızım öle bilememdım valla
canım hosgeldın öncelıkle..sılam görör msajını inş ekler senı..allah bebegını saglıkla kucagına almayı nasip etsin..

bebişin cok tatlı masallah buyumus bu adam yahu

Çok teşekkür ederiz :) rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin ewlatlarımızı &#10084;&#65039;&#10084;&#65039;&#10084;&#65039;

selam kızlarrr
cinsiyetini öğrenen arkaaşlara hayırlı olsunn....
benim de c.tesi kesinleşir inşallah..15+4 olucaz gerçi usgye göre önden gidiyor benim sıpacık

benim de mide yanmalarım çok kötüüüü
tavsiyelerinizi dinleyip süt içmeyi denicem..
sütten tiksinmiştim ama geçti sanırımm 3ayın sonunda..

benim de öyleee.....
doğumdan sonra kaç beden sutyen takarım meraktayım..
şimdiden 1 beden büyüdü

bi krem mi yağ mı bişey varmış galiba meme ucu çatlaklarını önleyen ..
bilen varsa söylesin bizeeee

canım sana da maaşallah
zor hamilelik geçiriyorsun 2 de oğluşun var..
ben bi kocayı zor idare ediyorum
Kızlar ben de birazdan doktora gidicem 15+6 dayım sizce cinsiyet belli olur mu? :)

bence belli olur gösterirse...
çikolata yiyip gitmek gerek zıp zıp zıplıyolarmış..
ben genelde aç gidiyordum uyukuyor benimkisi o zaman

kızlar bu arada bebek arabası konusunda nunapepp diye bir marka yazmıstım. Htta kuzenim ısrar ediyor al dıye demistim. Gözümle gördüm o araba tr yollarına gelmez fıstıklar. Tekerler yere cok yakın,selesi yok, begenmedim kısacası. Bilginiz olsun hani kanına girdigim varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…