canım cok sewındım..kız bebek bıcır bıcır bebekKizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah
Cnm baya büyümüş bebegin pozisyonu uygunsa belli olur.
Mervisim okuma kiz onlari ben biara sarmstim deli gbi okuyodum.ama hickirq hckira salya sumuk agliyodm burnm.flan kizariyodu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah
Herkese merhaba, ziyaretçi olarak takipteyim, neredeyse hepinizi tanıdım artık diyebilirimiş yerimden giremiyorum, ancak cepten yazabiliyorum o yuzden geç katıldım aranıza. Sat 30 mart yaş 32, erkek bebek, beklenen doğum tarihi 3 ocak 2015. Mesaj sayım yetersiz, ozelden yazamadim, beni de bekleyebilir misiniz listeye? Herkese saglikli bebekler diliyorum.
Kizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah
Kızlar dün gözlemlerim sonucu bişey farkettim sizle de paylaşıyım😊 plajda küçük bebişli çiftleri izledim maşallah bebişler o kadar tatlıki doyamadım zaten. Bebiş ağlıyo annesi kucağına alıyo gezdiriyo, işte denize götürüyo, oynuyo oyalıyo sürekli gözü üzerinde. Annelik böyle bişey demekki. Babalara gelirsek, bi kenarda sanki onları tanımıyomuş gibi sessiz sedasız oturuyo. 3 çift de böyleydi. Yaw çocuk ağlıyo kadın yoruldu kalk azcık da sen gezdir dimi.. Tık yok. Ay bizim eşlerimiz de böyle olmasıııın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese merhaba, ziyaretçi olarak takipteyim, neredeyse hepinizi tanıdım artık diyebilirimiş yerimden giremiyorum, ancak cepten yazabiliyorum o yuzden geç katıldım aranıza. Sat 30 mart yaş 32, erkek bebek, beklenen doğum tarihi 3 ocak 2015. Mesaj sayım yetersiz, ozelden yazamadim, beni de bekleyebilir misiniz listeye? Herkese saglikli bebekler diliyorum.
Günaydın kızlar, bayadır giremiyorum annemin evinde yan gelip yatıyorumHerkes iyidir inşallah, bu aralar tek sıkıntım mide yanması, çok fena bir şeymiş ya. İlaç da içmemeye çalışıyorum ama içimi yakıyor resmen Bunun için tavsiyeleriniz varsa alayım:44:
Kızlar dün gözlemlerim sonucu bişey farkettim sizle de paylaşıyım😊 plajda küçük bebişli çiftleri izledim maşallah bebişler o kadar tatlıki doyamadım zaten. Bebiş ağlıyo annesi kucağına alıyo gezdiriyo, işte denize götürüyo, oynuyo oyalıyo sürekli gözü üzerinde. Annelik böyle bişey demekki. Babalara gelirsek, bi kenarda sanki onları tanımıyomuş gibi sessiz sedasız oturuyo. 3 çift de böyleydi. Yaw çocuk ağlıyo kadın yoruldu kalk azcık da sen gezdir dimi.. Tık yok. Ay bizim eşlerimiz de böyle olmasıııın
oyy kıyamam dayanamayıp gıdıcem bu hafta ıcı valla offf. Gözün aydın canımmKizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah
dunyaya hos geldın canımmm aynen oyle olacakKızlar dün gözlemlerim sonucu bişey farkettim sizle de paylaşıyım😊 plajda küçük bebişli çiftleri izledim maşallah bebişler o kadar tatlıki doyamadım zaten. Bebiş ağlıyo annesi kucağına alıyo gezdiriyo, işte denize götürüyo, oynuyo oyalıyo sürekli gözü üzerinde. Annelik böyle bişey demekki. Babalara gelirsek, bi kenarda sanki onları tanımıyomuş gibi sessiz sedasız oturuyo. 3 çift de böyleydi. Yaw çocuk ağlıyo kadın yoruldu kalk azcık da sen gezdir dimi.. Tık yok. Ay bizim eşlerimiz de böyle olmasıııın
hosgeldın canımHerkese merhaba, ziyaretçi olarak takipteyim, neredeyse hepinizi tanıdım artık diyebilirimiş yerimden giremiyorum, ancak cepten yazabiliyorum o yuzden geç katıldım aranıza. Sat 30 mart yaş 32, erkek bebek, beklenen doğum tarihi 3 ocak 2015. Mesaj sayım yetersiz, ozelden yazamadim, beni de bekleyebilir misiniz listeye? Herkese saglikli bebekler diliyorum.
Benimde oğlum geliyoooor 😘😘😘
Candaş ismi nasıl sizce 😊
Kızlar dün gözlemlerim sonucu bişey farkettim sizle de paylaşıyım�� plajda küçük bebişli çiftleri izledim maşallah bebişler o kadar tatlıki doyamadım zaten. Bebiş ağlıyo annesi kucağına alıyo gezdiriyo, işte denize götürüyo, oynuyo oyalıyo sürekli gözü üzerinde. Annelik böyle bişey demekki. Babalara gelirsek, bi kenarda sanki onları tanımıyomuş gibi sessiz sedasız oturuyo. 3 çift de böyleydi. Yaw çocuk ağlıyo kadın yoruldu kalk azcık da sen gezdir dimi.. Tık yok. Ay bizim eşlerimiz de böyle olmasıııın
Günaydın canlar....
Angelim bade şarap demek değilmi ama ?¿?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım o bence kısısden kıısye degısır.eşim diye demiyorum gercekten butun samımıyetımle söyluyorum..kızına bıryere gıttıgımızde benden ıyı sahıp cıkar..tatıle de gıttık..hıcbı sorun cıkmadı..kızızmız uyumadgıg zamanlar bıle dönüşümlü bakıyoduk ki hala öle..meseal şimdi bile eşim cocuk hasta oldu ya bı kac gun sahur kadar herp o ılgılendı saolsun bende koltukta uzanddım..bence bu sorumluluk duygusuyla alakalı bırsey.sonucta ikimizin bebişi anne kadar babanında sorumlulugu var..he asırıya kacmasını ıda ıstemem.kımısı hepten babaya bırakıp bkkendılerı gezıp tozuy onada karsıyım..inşallah senınde eşin paylasımcı olur..hem tatılde veya baska bı yerde iş paylasımı yapılırsa dha ıyı oluyo..cocukta bı zaman sonra sıkılıyo zaten anneden..yada bnm kızım öle bilememdım vallaKızlar dün gözlemlerim sonucu bişey farkettim sizle de paylaşıyım😊 plajda küçük bebişli çiftleri izledim maşallah bebişler o kadar tatlıki doyamadım zaten. Bebiş ağlıyo annesi kucağına alıyo gezdiriyo, işte denize götürüyo, oynuyo oyalıyo sürekli gözü üzerinde. Annelik böyle bişey demekki. Babalara gelirsek, bi kenarda sanki onları tanımıyomuş gibi sessiz sedasız oturuyo. 3 çift de böyleydi. Yaw çocuk ağlıyo kadın yoruldu kalk azcık da sen gezdir dimi.. Tık yok. Ay bizim eşlerimiz de böyle olmasıııın
canım hosgeldın öncelıkle..sılam görör msajını inş ekler senı..allah bebegını saglıkla kucagına almayı nasip etsin..Herkese merhaba, ziyaretçi olarak takipteyim, neredeyse hepinizi tanıdım artık diyebilirimiş yerimden giremiyorum, ancak cepten yazabiliyorum o yuzden geç katıldım aranıza. Sat 30 mart yaş 32, erkek bebek, beklenen doğum tarihi 3 ocak 2015. Mesaj sayım yetersiz, ozelden yazamadim, beni de bekleyebilir misiniz listeye? Herkese saglikli bebekler diliyorum.
Benimde oğlum geliyoooor 😘😘😘
Candaş ismi nasıl sizce 😊
bizimkide bacak bacak üstüne atıooo sanırım tam değil ama erkek dedi doktor bn hala kız diyorum evdekilerle iddaya giriyoruz bu arada göğüs uçlarımın halkaları büyüyor derisi inceliyor damarlarım dışına çıkcakkafam kadar oldular 9.ayı düşünemiyorum
Valla arkadaşlar benimkiler kocaman oldu gerçi kociş bu durumdan çok memnun dabeni daha çok dogum dan sonrası meme ucu yarası düşündürüyor oğlum da iki ay ağlaya ağlaya emzirmiştim her meme vermede ben zıplıyordum hava ya inşallah bunda öyle olmaz meme ucunu güzel tuturmak gerekli bebişe siyah kısmın hepsini alması gerekli ağzına
Yataktan canli bağlantı ufak oglusu krese bıraktım geldim geri attım kendimi yataga merve su enerjiden azcikta bana ver nolur sen yaptıklarını yazdikca kendimi ise yaramazim teki hissediyorum ya niye bu kadar uyuz oldum ben
Face te grup oluşturmak yasak kızlar gruptakilerin uyeligini kapatmaya kadar varıyor diye okudum yazida ilk zamanlar konuşuldu yasak diye vazgecildi.benim kendime ait bi hesabim yok zaten hic ihtiyaç olmadı şimdiye kadar bende acmaya gerek görmedim
Burdan yazisiyoruz iste isteyenler yine ordanda yazsin tabi ama ben burdan devam ederim yazmaya sizleri burda tanidim burda burdan doguma kadar hatta doğum sonrası devam ederiz inşallah.
Kızlar ben de birazdan doktora gidicem 15+6 dayım sizce cinsiyet belli olur mu? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?