2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yawrum ben kızıma hamıleyken aboww o neydı ole...ALLAHA sukur rabbım bana acıdı valla..her hamılelık farklı..sen saglıklı ol bebegın ıyı olsunda ınan gerıı onmlı degıl..öpüyorum senıde canımm..
canımm bnım..ınsallah ıkıncısı ıkız olur..ha ha ha kız özlem zombı gıbı dolasırsın he
keyifler senin olsun canım benim rabbim gönlümüze göre versin....
aminn gulumm cümlemızın ınsallah
Evettttt cinsiyet için 16+ da gel dedi

çok meraklıyımmmmmm
humosum banada 12.haftamda kıza benzıyo dedıler.16.haftamda erkege benzıyo dedıler...............:)hiçbiri kesın su demedı ben napımmm aa gardas :)
sırt üstü yatamıyorum kuzum sen düşün.Böğrüme öküz oturmuş gibi oluyorum.Benım iç karnım geniş sanırım o yüzden baskı kuruyor veledım bana
yawru ceylanım sırtına yastık koy yanı basını altına 2 dene yastık koydun mu tamam

canım bnm stresss yok........

bnmk kız bugun yataktan cıkmak ıstemedı..karnın doyurdum. ıkı dk mutfaga gıttım annam melegım uyumus ..hemen geldım buraya:)....kendımde kahvaltı yapayım..bu sıcaklarda nıyet edemedım .....hıc bısı yıyemıyom ama en aznıdan su içiyorum o bıle yeter kuzuma

tecrubeli annişten inciler.Yok kız bende enerji bitmez 2 saatlık uyku ile duruyorum bakk gene çene tavan. Dairedeki işleride bitirdim

evet canım bana yazıyorsun at özelden ekleyim

çok geçmiş olsun canım rabbim bi an önce şifa versin

canım aklımızdasın valla da bende yazamıyorum şu aralar çok yoğunum yoksa soracaktım

hayırlı haberlerle gel inş.

Gunaydin kizlar hastane randavuma gidiyorum dua edinde kotu bisi olmasin cok korkuyorum

korkma canım güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar 14 haftadayım sertlik hariç başka bişey hissedemiyorum bendemi sorun varki

yok canım benimde aynı sadece bazen taş gibi gelip sol kasığıma oturuyor tabi babası elini karnıma koyarsa yoksa onu bile hissetmiyorum

hay maşallah kız sen zaten sıkıntılısın niye o kadar yoruyorsun kendini

Gunaydınnn canlarr 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın

Günaydın güzel hamişler.

günaydın

Günaydın yeni uyanan hamişler:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın nerde 7,30 dan beri ayaktayım ben

kızlAR HOSGELDINIZ...SILAM ALUK AKGOKCEN :) YENIMI UYANDINIZ KIZ .hayrunnısa sen sayfayı acık mı bıraktın bızemı yazmıyosun kız..gunaydın..

günaydın canım işyerindeyim nerde uyumak sabah sabah kafam kazan gibi oldu bitsin şu bayram tebriği işi artık

Günaydın anneler ve kuzucuklarıııı

günaydın canım

sırt üstü yatamıyorum kuzum sen düşün.Böğrüme öküz oturmuş gibi oluyorum.Benım iç karnım geniş sanırım o yüzden baskı kuruyor veledım bana

ay canım bende yeni yeni başladı sırt üstü yatınca bildiğin içeriden yiyorum tekmeyi canımı acıtıyor

Kızlar ben de birazdan doktora gidicem 15+6 dayım sizce cinsiyet belli olur mu? :)

gökçenım ya inan o mınnacık ayakarla bunu yapıyorsa 7-8-9 ayı dusunemıyorum. Bu arada tevhidler kac oldu

,,

Maşallah canım

hamarat anne :13: bende bugün baya iş yağtım geceden atmıştım çamaşırları sabah hemen astım yastık yorgan yıkıyorum bende bu ara bol bol misafirlerim vardı uyku sinmiştir hem toplu temizlik olsun dedim hemde mis koksun dedim

Gunaydin kizlar hastane randavuma gidiyorum dua edinde kotu bisi olmasin cok korkuyorum

hayırlı haberlerle gelin arkadaşlar inşallah

Hadi göZün aydın canımmmm 😊 idrar enfek içinde gecmiş olsun kuzum

anam karnım acıktı...dayanamıyom immet ağaaaaa

Kızlar ben de birazdan doktora gidicem 15+6 dayım sizce cinsiyet belli olur mu? :)

bende bayram öncesi gidip gitmeme konusunda kararsızım doktorum 1 ay sonra gel dedi oda bayram sonrasına denk geliyor ama dayanamıyorum bakalım belli olacakmı seninkisi ben 15+1 deyim duruma göre cuma giderim en geç bende

anam kızlar dogum hıkayelerını okudum bı kac..hemen vaglıyasım gelıyo..ben iyiyce mala bagladım...bu ne arkadas.burdanda kopamıyom..hemen kendıme bı ekmek arsı vıle bı meyve suyu kapayım gelıyorumm..durun bı yere gıtmeyın...işim gucumde bıttı sayılır..saat 5 gbıb alıswerıse cıkıp kızıma cıcler alıcam...ımmm aksama ormana gıdıcez...annemler ordakı komsularım bitenecık kocam ver vkızcemle

Kizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah

Cnm baya büyümüş bebegin pozisyonu uygunsa belli olur.

Mervisim okuma kiz onlari ben biara sarmstim deli gbi okuyodum.ama hickirq hckira salya sumuk agliyodm burnm.flan kizariyodu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oh maşallah gezin canım bende şafak sayıyorum kocacım 3 gün daha gece gidecek sonra normale döneceğiz
bize de bayramdan sonra gezeriz inş.

Kizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah

elh. güzel haberlerle döndün inş. RABBİM 5 ağustosta bana da güzel haberler nasip etsin...ufff geçmiyor sanki günler karnımızda ki bebeğe hasretiz

hayırlı olsun canım korkarak gittin ama güzel haberlerle gelmişsin bizimde cumartesi kontrol inş. bizde öğreniriz cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…