yawrum ben kızıma hamıleyken aboww o neydı ole...ALLAHA sukur rabbım bana acıdı valla..her hamılelık farklı..sen saglıklı ol bebegın ıyı olsunda ınan gerıı onmlı degıl..öpüyorum senıde canımm..Yataktan canli bağlantı ufak oglusu krese bıraktım geldim geri attım kendimi yataga merve su enerjiden azcikta bana ver nolur sen yaptıklarını yazdikca kendimi ise yaramazim teki hissediyorum ya niye bu kadar uyuz oldum ben
Face te grup oluşturmak yasak kızlar gruptakilerin uyeligini kapatmaya kadar varıyor diye okudum yazida ilk zamanlar konuşuldu yasak diye vazgecildi.benim kendime ait bi hesabim yok zaten hic ihtiyaç olmadı şimdiye kadar bende acmaya gerek görmedim
Burdan yazisiyoruz iste isteyenler yine ordanda yazsin tabi ama ben burdan devam ederim yazmaya sizleri burda tanidim burda burdan doguma kadar hatta doğum sonrası devam ederiz inşallah.
canımm bnım..ınsallah ıkıncısı ıkız olur..ha ha ha kız özlem zombı gıbı dolasırsın heamin cnaım bende 3 istiyrum ama yaşım yetmez 2 de kalırım
kızlar face kullanıyorsanız bana isminizi atın ben sizi arar bulurum bir şekilde..Maksat kopmamak doğumdan sonra da
gunaydınm canım
ana evi gibisi varmı
yok canım bılgım ya
aminn gulumm cümlemızın ınsallahkeyifler senin olsun canım benim rabbim gönlümüze göre versin....
humosum banada 12.haftamda kıza benzıyo dedıler.16.haftamda erkege benzıyo dedıler...............:)hiçbiri kesın su demedı ben napımmm aa gardas :)Evettttt cinsiyet için 16+ da gel dedi
çok meraklıyımmmmmm
yawru ceylanım sırtına yastık koy yanı basını altına 2 dene yastık koydun mu tamamsırt üstü yatamıyorum kuzum sen düşün.Böğrüme öküz oturmuş gibi oluyorum.Benım iç karnım geniş sanırım o yüzden baskı kuruyor veledım bana
Yerim seni kiz teyzesi. Iyi bakatm ben tosuncuuma inşallah o nazli olmasin yeter
Cnm 5n 1k galiba ikizi olan
Ay bu havada denetime çıktım çok sicaakk isletmelwr cok pis zaten ben atarliyim,yemeyin toplu tüketim yerlerinde bisi ya off:banghead: azonce gittigim.isletmede ekmegin icinden izmarit çıkmış. Kusayim kusturiyimmi cok sinirliyim coookkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tecrubeli annişten incileryawrum ben kızıma hamıleyken aboww o neydı ole...ALLAHA sukur rabbım bana acıdı valla..her hamılelık farklı..sen saglıklı ol bebegın ıyı olsunda ınan gerıı onmlı degıl..öpüyorum senıde canımm..
canımm bnım..ınsallah ıkıncısı ıkız olur..ha ha ha kız özlem zombı gıbı dolasırsın he
aminn gulumm cümlemızın ınsallah
humosum banada 12.haftamda kıza benzıyo dedıler.16.haftamda erkege benzıyo dedıler...............:)hiçbiri kesın su demedı ben napımmm aa gardas :)
yawru ceylanım sırtına yastık koy yanı basını altına 2 dene yastık koydun mu tamam
canım bnm stresss yok........
Arkadaşlarrr Kelime-i Tevhid için Akgökçen le mi konuşacaktık ? Ben konuşmuştum ama unuttum. Hamilelik bende öyle bir unutkanlık yaptı kiiii anlatamam :) Ben kendi adıma bir şeyler yapmaya çalışıyorum.. 70 bin Kelime-i Tevhid gerçekten çok faziletliymiş.. Burada yüzden fazla kişiyiz.. Allah rızası için birkaç saatimizi ayırmayı çok görmemeliyiz bence..
Günaydın kızlar. Dün iftar vakti yine soluğu acilen doktorumuzun muayenesinde aldık. Dün bel ağrısı kasık ağrısı kanama birleşince elim ayağıma dolaştı düşünmek bile istemiyorum.. Rabbim ben nezaman rahata ericem 😔 ama Allah'a şükür ki içerdeki kan bazen ağrılı gelebilir sabaha geçer yatmadan ilaç al günde 3e çıkar ilacı dedi şuan ağrım dinmiş çok şükür..
Günaydın kızlar geçmiş yarısında kadar okuyabildim kalanı sonraya çok kaynatmayın ya hu:) bu aralar yoğunum malum bayram telaşı oğlum hastalığı çok giremiycem merak eden olursa:)) pek olmamış ama:)
Günaydın kızlaar ve de tatlı bebişlerimizBugün büyük gün saat 11.de doktor randevumuz var Çok heyecanlıyım bebeğimi göreceğim için İnşallah iç ferahlatıcı tatlı tatlı haberlerle dönerim
Gunaydin kizlar hastane randavuma gidiyorum dua edinde kotu bisi olmasin cok korkuyorum
kızlar 14 haftadayım sertlik hariç başka bişey hissedemiyorum bendemi sorun varki
bu sabah masallahım var....8:00 da kalktım..kızcemde uyuyo..ewı havalandıryom...camasır astım sahurda attıydım makınaya...utulerimi yapıp yanınıza geldım..mutfagımı sahurda toplamıstım..bı tek kızcemın odası kaldı..oda kalksında süprüp sileyimmmmmm:)
Gunaydınnn canlarr 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın güzel hamişler.
Günaydın yeni uyanan hamişler:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlAR HOSGELDINIZ...SILAM ALUK AKGOKCEN :) YENIMI UYANDINIZ KIZ .hayrunnısa sen sayfayı acık mı bıraktın bızemı yazmıyosun kız..gunaydın..
Günaydın anneler ve kuzucuklarıııı
sırt üstü yatamıyorum kuzum sen düşün.Böğrüme öküz oturmuş gibi oluyorum.Benım iç karnım geniş sanırım o yüzden baskı kuruyor veledım bana
gökçenım ya inan o mınnacık ayakarla bunu yapıyorsa 7-8-9 ayı dusunemıyorumevet canım bana yazıyorsun at özelden ekleyim
çok geçmiş olsun canım rabbim bi an önce şifa versin
canım aklımızdasın valla da bende yazamıyorum şu aralar çok yoğunum yoksa soracaktım
hayırlı haberlerle gel inş.
korkma canım güzel haberlerini bekliyoruz
yok canım benimde aynı sadece bazen taş gibi gelip sol kasığıma oturuyor tabi babası elini karnıma koyarsa yoksa onu bile hissetmiyorum
hay maşallah kız sen zaten sıkıntılısın niye o kadar yoruyorsun kendini
günaydın
günaydın
günaydın nerde 7,30 dan beri ayaktayım ben
günaydın canım işyerindeyim nerde uyumaksabah sabah kafam kazan gibi oldu bitsin şu bayram tebriği işi artık
günaydın canım
ay canım bende yeni yeni başladı sırt üstü yatınca bildiğin içeriden yiyorum tekmeyi canımı acıtıyor
,,Günaydınnnnn anneciklerim
Geçmişi okuyamadım
Sabah doktora gittim 2li testimin sonucunu aldım 1/35300 çıktı çok şükür doktor çok iyi dedi
idrar enfenksiyonum artmış maalesef yine ilaç verdi onun için zaten vardı hamilelikte arttı
Canesten krem verdi kaşıntı için bunu kullanan var mı
bu sabah masallahım var....8:00 da kalktım..kızcemde uyuyo..ewı havalandıryom...camasır astım sahurda attıydım makınaya...utulerimi yapıp yanınıza geldım..mutfagımı sahurda toplamıstım..bı tek kızcemın odası kaldı..oda kalksında süprüp sileyimmmmmm:)
Gunaydin kizlar hastane randavuma gidiyorum dua edinde kotu bisi olmasin cok korkuyorum
Günaydın kızlaar ve de tatlı bebişlerimizBugün büyük gün saat 11.de doktor randevumuz var Çok heyecanlıyım bebeğimi göreceğim için İnşallah iç ferahlatıcı tatlı tatlı haberlerle dönerim
Günaydınnnnn anneciklerim
Geçmişi okuyamadım
Sabah doktora gittim 2li testimin sonucunu aldım 1/35300 çıktı çok şükür doktor çok iyi dedi
idrar enfenksiyonum artmış maalesef yine ilaç verdi onun için zaten vardı hamilelikte arttı
Canesten krem verdi kaşıntı için bunu kullanan var mı
Kızlar ben de birazdan doktora gidicem 15+6 dayım sizce cinsiyet belli olur mu? :)
Kızlar ben de birazdan doktora gidicem 15+6 dayım sizce cinsiyet belli olur mu? :)
gökçenım ya inan o mınnacık ayakarla bunu yapıyorsa 7-8-9 ayı dusunemıyorum. Bu arada tevhidler kac oldu
Cnm baya büyümüş bebegin pozisyonu uygunsa belli olur.Kızlar ben de birazdan doktora gidicem 15+6 dayım sizce cinsiyet belli olur mu? :)
anam kızlar dogum hıkayelerını okudum bı kac..hemen vaglıyasım gelıyo..ben iyiyce mala bagladım...bu ne arkadas.burdanda kopamıyom..hemen kendıme bı ekmek arsı vıle bı meyve suyu kapayım gelıyorumm..durun bı yere gıtmeyın...işim gucumde bıttı sayılır..saat 5 gbıb alıswerıse cıkıp kızıma cıcler alıcam...ımmm aksama ormana gıdıcez...annemler ordakı komsularım bitenecık kocam ver vkızcemle
anam kızlar dogum hıkayelerını okudum bı kac..hemen vaglıyasım gelıyo..ben iyiyce mala bagladım...bu ne arkadas.burdanda kopamıyom..hemen kendıme bı ekmek arsı vıle bı meyve suyu kapayım gelıyorumm..durun bı yere gıtmeyın...işim gucumde bıttı sayılır..saat 5 gbıb alıswerıse cıkıp kızıma cıcler alıcam...ımmm aksama ormana gıdıcez...annemler ordakı komsularım bitenecık kocam ver vkızcemle
Kizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah
amin canım ya bebeklere hiç bu kadar anaç bakmıyordum şimdi anlıyorum annemi de diğer anneleri de
Kizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?