2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ya kızlar midem cayır cayır yanıyor reflü için tahini nasıl yiyiyorduk?
kaşıkla canım bi kaşık at ağzına
aliimran 38i bende biliyorum cnm ama diğerlerini ilk defa duydum saol cnm. enteresan olmş tevafuk diyelim
Arkadaslar aranizda benim gibi beylikduzunde oturup medilife hastanesi burcu betul hnmin hastasi olan varmi,merak ettim :44::44:

avcılarda oturuyorum ama 25 - 30km uzağa medipol megaya gidiyorum cnm

bu arada kızlar iPhone kullananlar cok güzel bir program var indirin Kur'an komple var arapçası türkçesi ve anlamı cevşenler ve önemli ayetler mutlaka kullanın ekran alıntısı koyuyorum böylelikle android kullananlar da görüntüsünden bulabilirler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

baştaki dualar yazan kızlar harıka bir program ben tüm dualarımı ordan yapıyorum

senden alıntı yapmamısım 😚100de benden canım tevhidi
Allah kabul etsin insallah canlarim sidalin 100 u ve senin 100 ude ekledim yolladım akgokcene.

Sagolasin canim hemen bakayım yazdiklarina :)
Sir dünyası diye program cikiyorya ayni ona benzemiyor yazdıkların :)

canım cok sagol saffat o biliyordum diherleri ni de simdi okudum cok sagol

aliimran 38i bende biliyorum cnm ama diğerlerini ilk defa duydum saol cnm. enteresan olmş tevafuk diyelim

Rica ederim, böyle şeylerin hikmeti paylaşıldıkça çoğalır. Biraz enteresan bir deneyimdi benim için :) çok da mutlu olmuştum. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin, miniklerini korusun.

Kizlar bugun daha bi maneviyat dolu icim, onceki gecirdigim kandillere nazaran. Sanirim bebislerimiz tum hislerimizi guclendiriyor. Yerim ben onlari. Allah hepimizin bebislerini evlatlarini bizlere bagislasin. Evlat isteyenlere de tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepinizin dulalarına binlerce kez amin. Allah kabul etsin.

Heracım tevafuk işte. Sen yaşamışsın, şimdide ben yaşadım. Bende buraya yazmayı düşünüyordum.
Hayırlı evlat olması için okunması gereken ayetleri, az önce kağıda mealleriyle birlikte yazdım.
Eşimle birlikte her gün okuyacağız inşallah.
Biraz uzun oluyor hepsiyle birlikte, ama anlamları o kadar güzelkiiii

Seninkilere ek olarak;
Bakara Suresi 128 ve 129. ayet (Hz. İbrahim'in (as) duası)
Al-i İmran Suresi 38, 39, 40 ve 41.ayet (Hz. Zekeriya'nın (as) duası)
A'raf Suresi 189. Ayet
İbrahim Suresi 40. Ayet
Furkan Suresi 74. Ayet
Ahkaf Suresi 15. Ayet

İnşallah doğuma kadar her gün okumak nasip olur.
İnternete yazıp bakı meallerine öyle güzel dualar ki

Sılam nasılsııın. Daha iyisin gibime geliyor ama inşallah öylesindir.
Halsizliğin bulantıların ne alemde?
Baya yoğun yaşıyordun inşallah düzelmiştir.

Ben bel ağrısından öleceğim herhalde. Koptu kopacak.
Yatamıyorum sağa sola dönemiyorum, oturamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum.
Tabii bunların hepsini yapıyorum da Çooook ama çook sancılı olarak.
Doktoru mu arasam yarın acep. Normal mi ki?
Birde yatağımızı da yeni değiştirdik. Eşimin bütün ağrıları geçti ona çok iyi geldi bende tık yok

Canim ne kadar guzel bisey yasamissin bizimle paylastigin icinde cok mutlu oldum okudum helen cok sagol☺

Canim sağolasın evet şükür artık bulantılarım bitti ama halsizligim devam ediyor. Bel ağrısını hic sorma iki gündür kopuyor sanki benimde belim sali gunu randevum var o zaman sorarim bende ama azcik ayakta kalmakta bu kadar çok agri olmasi normal değil ya şimdi de cok belim ağrıyor sirtimi dümdüz yataga uzattım ama cok fenayim şimdiden böyle olursak gobegimiz büyüyüp kilo aldigimizda napcaz bilmiyorum
Sılacım akgokcen in nickinden tam emin olamadım ben de 300 tane okudum, iletirsen sevinirim.
Tamam canim ben yazarim şimdi Allah kabul etsin insallah. .
Sagolasin canim Allah razi olsun bende not alayım bunları. .
Amin canim insallah rabbim herkesin yüzüne gülsün bu gece bende cok huzur doluyum geçen kandilde bulantilardan hiçbir ibadet yapamamistim bu gece şükür azda olsa bişeyler yapabildim rabbim kabul etsin insallah dualarimizi ...

Sanırım herkescikler uyudu dükkanı ben kapatayim bugün gece.heryeri sildim supurdum miss gibi oldu dukkan lutfen temuz tutun artik hamile halimde temizlik yaptim o kadar :)
sabah dukkani kim acarsa bismillah deyip gune güzel sözlerle baslasin günümüz güzel gecsin inşaallah:)
Hadi topik iyi geceler kapiyi kilitliyorum :)))

E içerde bıraktın beni sılacim olmadı bende smdi yatıyorum iyigeceler. yarin daha da güzel bi güne uyanmak daha barış dolu bi dünyada nefes almak dileğiyle. Allah bugece herkesin ettigi hayırlı dualari kabul eder inş

Çok sevindim, çok güzel olmuş :) ben de senin yazdıklarını ekliyorum hemen.

Canim ne kadar guzel bisey yasamissin bizimle paylastigin icinde cok mutlu oldum okudum helen cok sagol☺
Rica ederim, Allah kabul etsin. Korusun hepimizin kuzucuklarını inşallah.

Ben de aynı hissediyorum. Icimizdeki melekler gerçekten hislerimizi güçlendiriyor bence de. Insan daha bir farkında oluyor bazı şeylerin. Hep böyle devam eder inşallah :)

Günaydınnnnn ... Mutlu bir gün olsun... Güzel haberlerle doluu 😘

Günaydınnn güzel annişler. Bugün yine işe geç kalarak büyük bir başarı sergiledim. Bir dakika geç girdim ve bu yüzden yarın akşam yarım saat geç çıkıcam bu durumdan nefret ediyorum.
Bugün evlilik yıldönümümüz, 4 yılı devirdik mutlulukla. Bundan sonrakilerde bebeğimizle olucaz inşallah. Akşam için güzel bir yemek planladık ama bulantılardan korkuyorum.
Hepinize güzel bir gün dilerim.

canım sen nazi kampında mı çalısıyorsun 1 dakıka geç için yarım saat mı fazla çalıştırıyorlar:26::26::26:
Nice güzel senelere canım biz 2. yılımızda tam tamına bebeğimizin de 1. ayını kutluyor olacağız. Rabbım o günleri gösterirse

yazı ayarlarından kelime önermeyi kapat canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…