kaşıklaya kızlar midem cayır cayır yanıyor reflü için tahini nasıl yiyiyorduk?
aliimran 38i bende biliyorum cnm ama diğerlerini ilk defa duydum saol cnm. enteresan olmş tevafuk diyelimHerkesin kadir gecesi mübarek, duaları kabul olsun inşallah. Biraz uzun olacak ama iki hafta önce başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum size. Uçakta iki koltuk yanımda oturan genç bir adam, karnım çok belli olmamasına rağmen (uçak türbülansa girdiğinde elim hep karnımdaydı, sanırım ordan anladı hamile olduğumu) yolculuğun bitmesine yakın bana bir kağıt uzattı ve "bebeğiniz için" dedi. Çok şaşırdım, çok da duygulandım. Akşam eve geldiğimde kağıtta yazılanların aynısını televizyonda Nihat Hatipoğlu'nun söylemekte olduğunu duyunca daha da heyecanlandım. Kağıtta yazanlar ve kağıdı yazan adamın bebeğim için okumamı istediği ayetler şunlardı: Saffat suresi (100.ayet), Ali Imran suresi (38.-39.ayetler) ve Araf suresi (189.ayet)
Ayetlerin anlamlarını araştırırsanız Allah'ın izniyle bebeklerimiz için faydalı olacağını göreceksiniz.
Arkadaslar aranizda benim gibi beylikduzunde oturup medilife hastanesi burcu betul hnmin hastasi olan varmi,merak ettim :44::44:
Allah kabul etsin insallah canlarim sidalin 100 u ve senin 100 ude ekledim yolladım akgokcene.senden alıntı yapmamısım 😚100de benden canım tevhidi
Herkesin kadir gecesi mübarek, duaları kabul olsun inşallah. Biraz uzun olacak ama iki hafta önce başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum size. Uçakta iki koltuk yanımda oturan genç bir adam, karnım çok belli olmamasına rağmen (uçak türbülansa girdiğinde elim hep karnımdaydı, sanırım ordan anladı hamile olduğumu) yolculuğun bitmesine yakın bana bir kağıt uzattı ve "bebeğiniz için" dedi. Çok şaşırdım, çok da duygulandım. Akşam eve geldiğimde kağıtta yazılanların aynısını televizyonda Nihat Hatipoğlu'nun söylemekte olduğunu duyunca daha da heyecanlandım. Kağıtta yazanlar ve kağıdı yazan adamın bebeğim için okumamı istediği ayetler şunlardı: Saffat suresi (100.ayet), Ali Imran suresi (38.-39.ayetler) ve Araf suresi (189.ayet)
Ayetlerin anlamlarını araştırırsanız Allah'ın izniyle bebeklerimiz için faydalı olacağını göreceksiniz.
canım cok sagol saffat o biliyordum diherleri ni de simdi okudum cok sagol
aliimran 38i bende biliyorum cnm ama diğerlerini ilk defa duydum saol cnm. enteresan olmş tevafuk diyelim
Sagolasin canim hemen bakayım yazdiklarina :)
Sir dünyası diye program cikiyorya ayni ona benzemiyor yazdıkların :)
Herkesin kadir gecesi mübarek, duaları kabul olsun inşallah. Biraz uzun olacak ama iki hafta önce başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum size. Uçakta iki koltuk yanımda oturan genç bir adam, karnım çok belli olmamasına rağmen (uçak türbülansa girdiğinde elim hep karnımdaydı, sanırım ordan anladı hamile olduğumu) yolculuğun bitmesine yakın bana bir kağıt uzattı ve "bebeğiniz için" dedi. Çok şaşırdım, çok da duygulandım. Akşam eve geldiğimde kağıtta yazılanların aynısını televizyonda Nihat Hatipoğlu'nun söylemekte olduğunu duyunca daha da heyecanlandım. Kağıtta yazanlar ve kağıdı yazan adamın bebeğim için okumamı istediği ayetler şunlardı: Saffat suresi (100.ayet), Ali Imran suresi (38.-39.ayetler) ve Araf suresi (189.ayet)
Allah kabul etsin insallah canlarim sidalin 100 u ve senin 100 ude ekledim yolladım akgokcene.
Sagolasin canim hemen bakayım yazdiklarina :)
Sir dünyası diye program cikiyorya ayni ona benzemiyor yazdıkların :)
Canim sağolasın evet şükür artık bulantılarım bitti ama halsizligim devam ediyor. Bel ağrısını hic sorma iki gündür kopuyor sanki benimde belim sali gunu randevum var o zaman sorarim bende ama azcik ayakta kalmakta bu kadar çok agri olmasi normal değil ya şimdi de cok belim ağrıyor sirtimi dümdüz yataga uzattım ama cok fenayim şimdiden böyle olursak gobegimiz büyüyüp kilo aldigimizda napcaz bilmiyorumSılam nasılsııın. Daha iyisin gibime geliyor ama inşallah öylesindir.
Halsizliğin bulantıların ne alemde?
Baya yoğun yaşıyordun inşallah düzelmiştir.
Ben bel ağrısından öleceğim herhalde. Koptu kopacak.
Yatamıyorum sağa sola dönemiyorum, oturamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum.
Tabii bunların hepsini yapıyorum daÇooook ama çook sancılı olarak.
Doktoru mu arasam yarın acep. Normal mi ki?
Birde yatağımızı da yeni değiştirdik. Eşimin bütün ağrıları geçti ona çok iyi geldi bende tık yok
Tamam canim ben yazarim şimdi Allah kabul etsin insallah. .Sılacım akgokcen in nickinden tam emin olamadım ben de 300 tane okudum, iletirsen sevinirim.
Sagolasin canim Allah razi olsun bende not alayım bunları. .
Hepinizin dulalarına binlerce kez amin. Allah kabul etsin.
Heracım tevafuk işte. Sen yaşamışsın, şimdide ben yaşadım. Bende buraya yazmayı düşünüyordum.
Hayırlı evlat olması için okunması gereken ayetleri, az önce kağıda mealleriyle birlikte yazdım.
Eşimle birlikte her gün okuyacağız inşallah.
Biraz uzun oluyor hepsiyle birlikte, ama anlamları o kadar güzelkiiii
Seninkilere ek olarak;
Bakara Suresi 128 ve 129. ayet (Hz. İbrahim'in (as) duası)
Al-i İmran Suresi 38, 39, 40 ve 41.ayet (Hz. Zekeriya'nın (as) duası)
A'raf Suresi 189. Ayet
İbrahim Suresi 40. Ayet
Furkan Suresi 74. Ayet
Ahkaf Suresi 15. Ayet
İnşallah doğuma kadar her gün okumak nasip olur.
İnternete yazıp bakı meallerine öyle güzel dualar ki
Amin canim insallah rabbim herkesin yüzüne gülsün bu gece bende cok huzur doluyum geçen kandilde bulantilardan hiçbir ibadet yapamamistim bu gece şükür azda olsa bişeyler yapabildim rabbim kabul etsin insallah dualarimizi ...Kizlar bugun daha bi maneviyat dolu icim, onceki gecirdigim kandillere nazaran. Sanirim bebislerimiz tum hislerimizi guclendiriyor. Yerim ben onlari. Allah hepimizin bebislerini evlatlarini bizlere bagislasin. Evlat isteyenlere de tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanırım herkescikler uyudu dükkanı ben kapatayim bugün gece.heryeri sildim supurdum miss gibi oldu dukkan lutfen temuz tutun artik hamile halimde temizlik yaptim o kadar :)
sabah dukkani kim acarsa bismillah deyip gune güzel sözlerle baslasin günümüz güzel gecsin inşaallah:)
Hadi topik iyi geceler kapiyi kilitliyorum :)))
Çok sevindim, çok güzel olmuş :) ben de senin yazdıklarını ekliyorum hemen.
Hepinizin dulalarına binlerce kez amin. Allah kabul etsin.
Heracım tevafuk işte. Sen yaşamışsın, şimdide ben yaşadım. Bende buraya yazmayı düşünüyordum.
Hayırlı evlat olması için okunması gereken ayetleri, az önce kağıda mealleriyle birlikte yazdım.
Eşimle birlikte her gün okuyacağız inşallah.
Biraz uzun oluyor hepsiyle birlikte, ama anlamları o kadar güzelkiiii
Seninkilere ek olarak;
Bakara Suresi 128 ve 129. ayet (Hz. İbrahim'in (as) duası)
Al-i İmran Suresi 38, 39, 40 ve 41.ayet (Hz. Zekeriya'nın (as) duası)
A'raf Suresi 189. Ayet
İbrahim Suresi 40. Ayet
Furkan Suresi 74. Ayet
Ahkaf Suresi 15. Ayet
İnşallah doğuma kadar her gün okumak nasip olur.
İnternete yazıp bakı meallerine öyle güzel dualar ki
Rica ederim, Allah kabul etsin. Korusun hepimizin kuzucuklarını inşallah.Canim ne kadar guzel bisey yasamissin bizimle paylastigin icinde cok mutlu oldum okudum helen cok sagol☺
Ben de aynı hissediyorum. Icimizdeki melekler gerçekten hislerimizi güçlendiriyor bence de. Insan daha bir farkında oluyor bazı şeylerin. Hep böyle devam eder inşallah :)Kizlar bugun daha bi maneviyat dolu icim, onceki gecirdigim kandillere nazaran. Sanirim bebislerimiz tum hislerimizi guclendiriyor. Yerim ben onlari. Allah hepimizin bebislerini evlatlarini bizlere bagislasin. Evlat isteyenlere de tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..
Günaydınnn güzel annişler. Bugün yine işe geç kalarak büyük bir başarı sergiledim. Bir dakika geç girdim ve bu yüzden yarın akşam yarım saat geç çıkıcam bu durumdan nefret ediyorum.
Bugün evlilik yıldönümümüz, 4 yılı devirdik mutlulukla. Bundan sonrakilerde bebeğimizle olucaz inşallah. Akşam için güzel bir yemek planladık ama bulantılardan korkuyorum.
Hepinize güzel bir gün dilerim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yazı ayarlarından kelime önermeyi kapat canımTürkçem gayet iyi ama bu yazı telde yazdığım için böyle çıkıyo note 2 yazdığım kelimeyi boşluktansonra değiştiriyor bilen varsa söylesin çok zorlanıyorum örneğin boşluktan yazıyorum boşunaya çeviriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?