2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kizlar lutfen su mubarek gecenin hurmetine dualarinizi eksik etmeyin hem tum sifa bekleyen hamile kardeslerimiz icin hemde kendimiz ve bebeklerimiz icin yarina ne olucamizi hicbirimiz bilmiyoruz cunki malesefki hicbiseyi garantisi yok bu dunyada

Son düzenleme:

Maddi durum elverirse özel hastane derim biz Medicalpark Hast. Gidiyoruz eşim emniyet çalışanı olduğu için indirimde var cihazlarıda çok güzel ..ultrason olmayan yerler kaldımı hala öyleyse değiştir derim 6 aydan sonra doktorlarda hasta kabul etmek istemiyor

hemde nasil duskun bi baba anlatamam canim hayranim esimin cocuklarima olan sevgisini hatta kiskaniyorum beni bu kadar cok sevmiyor diye.simdi bile disarda bisiklet turu atmaya gittiler 3 erkek.ben hic bi zaman tek basima yuklenmedim cocuklarimin sorumlulugunu hep uzerimden almistir yukun en buyugunu esim o yuzden ucuncu cocuk icin hic dusunmedim acaba ustesinden gelebilirmiyim diye bende bu es oldugu surece 10 cocuga bile bakariz herhalde ama ben 10 cocuk doguramam o ayri
Ben Eylül mira yağmur düşünüyorum hazel de güzelmiş gerçi bizim cinsiyet halen belli değil ama 😄😄
oyy 3 isim cok olmucakmi canim ben hep tek ve kisa isimden yanayim :26:ama tek tek hepside guzel isimler

canim hamilelikte bir kerede olsa yaptirmani tavsiye ederim detayli ultrasonu bebegin tum organlarini kontrol ediyorlar cunki

Bende tek isimden yanayım tatlım

kizlar lutfen su mubarek gecenin hurmetine dualarinizi eksik etmeyin hem tum sifa bekleyen hamile kardeslerimiz icin hemde kendimiz ve bebeklerimiz icin yarina ne olucamizi hicbirimiz bilmiyoruz cunki malesefki hicbiseyi garantisi yok bu dunyada

insallah camiye gidip tesbih namazi kilicam ayrica ramaznalik boyunca hatim surdum insallah bu gece peygamber efendimiz ve kendi ruhuma indiricem ve dua edicem butun af dileyene kullari icin hamile olanhamile olamiyan ve evlatlarimiz icin insallah rabbim guzel kaderler yazsin

oyy 3 isim cok olmucakmi canim ben hep tek ve kisa isimden yanayim :26:ama tek tek hepside guzel isimler
İlahi sılam 😄o isimlerden birini düşünüyorum demek istemiştim çift isim bile sevmem ki ben

Cankuslaaaaar, selamun aleykum,
Annemlere geldim geleli elime telefonu alamiyorum annem kiziyo bizle ilgilenmiyosun diyo ama burayi sizleri de cok ozledim. Insallah bebeklerinizle iyisinizdir dua yerine gecsin mubarek gecede. Dun doktora gittim kisa kisa notlarla fikir vermek istedim.

-Annemin yedirdikleri ise yaramis bebis 13. Haftada 6 santim olmus ben 2 kilo almisim.

- cinsiyetini ozellikle ogrenmedim cunku esim yanimda degildi ve israrla o da birlikte ogrenelim diyodu ve ben kiz hissediyorum herkes de kiz diyor.

- bulantilarim hala devam ediyor. Hap yutamadigim icin doktora rica ettim, supravit ve ferrumu surup olarak yazdi. Magnezyum da yazdi magnorm adi. Kramplara iyi geliyormus.

- kizlar kucucuk bebe bize dötünü dondu yatti resmen 😂

- karnimda hafif kasinti oluyo arada bana bi catlak kremi onerin dedim bunlarin hepsi kozmetik tuzagi annen hamileliginde catlamissa ve hizla kilo alirsan illa catlarsin bunu engelleyecek bi yag yok dedi. Bunun yerine her gun zeytinyagli sabunla vucudunu yika cikinca nemlendirici sur ve bol su ic dedi. Zaten biz antepte sabunumuzu kendimiz yaariz halis zeytinyagindan yasadim dedim😌

- ikili uclu test yaptirmadim istemiyordm bebegin ense kalinligi da normaldi sukur.

- doktorum o kadar relaksti ki bana da bi rahatlama geldi karsisinda amaaaaaan hayirlisi olsun modundaydim. Doktorun bu turunu seviyorum anneyi korkutan doktor sevmiyorum.

- hepinizin kadir gecesi mubarek olsun rabbim kalbinizde ne muradiniz varsa versin❤❤❤❤❤❤

yedik içtik geldik birazdan dua başına gececeğim.sıla isim cok guzel ya almancada kolay söylenebilir sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ohh sevindim canım ne güzel

kızlar kızım pek tatlı dimi maşallah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Maşallah canım kızına :)
Allah kabul etsin insallah canim:)
İlahi sılam 😄o isimlerden birini düşünüyorum demek istemiştim çift isim bile sevmem ki ben
Öylemi kusura bakma canım ya bende üç isim sandim :)
Yağmur ismi güzel ucunden birini sorarsan canım :)

Maşallah canım ne güzel bebegin de seninde keyfin yerinde olsunda arada iyiyim yaz yeter bize:)

yedik içtik geldik birazdan dua başına gececeğim.sıla isim cok guzel ya almancada kolay söylenebilir sanırım

Afiyet seker oglusuna can olsun canim.ismi bende çok beğendim ama esim soyleyemezler diyor haaaazel diye uzatrlar dedi kafam karisti benimde neyse bi cinsiyetimiz kesinlesirse o zaman iyice düşüncem artık ama türkiyede olanlara tavsiye ederim bu ismi anlamida soyleniside ckk güzel :)

kız olursa adı belli bundan da çatarsan adına okşan koyarım valla diye büyük konuştu eşim:):)şevval duru olacak kızım olursa erkek belli doruk İsmail :)

kız olursa adı belli bundan da çatarsan adına okşan koyarım valla diye büyük konuştu eşim:):)şevval duru olacak kızım olursa erkek belli doruk İsmail :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübüi
Ne güzel ya kesinleşmiş hic degilse ki iki isimde çok güzel canim bizim esimle isim konusunda hic anlasamaxiz doguma kadar kesin karar veremicez gene :)

Ne güzel ya kesinleşmiş hic degilse ki iki isimde çok güzel canim bizim esimle isim konusunda hic anlasamaxiz doguma kadar kesin karar veremicez gene :)

oğlanlar karar versin kız baktınız çıkamıyorsunuz işin içinden :))

ohh sevindim canım ne güzel

Allah razi olsun, ozledim seni nasilsin tatli kus:)

Maşallah canım ne güzel bebegin de seninde keyfin yerinde olsunda arada iyiyim yaz yeter bize:)

Gelirim yine ozluyorum cunku:) silam sen nasilsin istahin acildi mi biraz kilo aldin mi ogluslarin nasil?

Sılam topigin en evhamlisina bu gece evhamlardan kurulması için dua edersin dimi

Güzel annişler hepinizin kadir gecesi mübarek olsun bu gecenin hurmetine Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin bizim gibi bu duyguyu tatmak isteyenlere Rabbim nasip etsin müslüman kardeslerimize eziyet edenleri Rabbim kahru perisen eylesin

Hayırlı kandiller sılacim ben pzt doktora gittim bebis iyi tekrar erkek olduğunu söyledi dr Rabbimin izni ile adini ekelyebilirsin Muhammed Ömer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…