teyzesi 1 aydır gormedım ben ama mınnakımı
ayyyyyy bizimde kapının girişi bebek arabası dolu .
1. kattakiler bile oraya bırakıyor. sinir oluyorum
ben de 4. kattayım nası indirip bindircem tekken bilmiyorum ama asla girişe bırakmam kedi giriyor börtü böcek olur içine girer bebişimi ısırır.
ayrıca malüm burası çok tozlu kirlenir
canım sen nazi kampında mı çalısıyorsun 1 dakıka geç için yarım saat mı fazla çalıştırıyorlar:26::26::26:
Nice güzel senelere canım biz 2. yılımızda tam tamına bebeğimizin de 1. ayını kutluyor olacağız. Rabbım o günleri gösterirse
kızlar günaydın gecen hafta perşembe görmüştüm bebeğimi ama inanın bi bahne bulup tekrardan gitmek istiyorum doktora:) perşembede tatile gidiyoruz 11 gün gelincede bir hafta sonra bebeğe randevu aldım ayyyyy cok ya nerdeyse 1 ay var offfff offfff ağustos 11 gellllll hemende bi görüyüm bebeğimi ayrıca 15+2 oldum hareketlerini ne zaman hissetcem güzel anneler ya
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
minnak değildir annesi artık o bi ayda okul çağı gelmiştir :)
Günaydın kızlaaaarBugün tükanı ben açtımm bebişlerinizle mutlu mesut bir gün dilerim
Günaydınnnnn ... Mutlu bir gün olsun... Güzel haberlerle doluu 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cümleten günaydın annişkolar :)
Günaydınnn güzel annişler. Bugün yine işe geç kalarak büyük bir başarı sergiledim. Bir dakika geç girdim ve bu yüzden yarın akşam yarım saat geç çıkıcam bu durumdan nefret ediyorum.
Bugün evlilik yıldönümümüz, 4 yılı devirdik mutlulukla. Bundan sonrakilerde bebeğimizle olucaz inşallah. Akşam için güzel bir yemek planladık ama bulantılardan korkuyorum.
Hepinize güzel bir gün dilerim.
Günaydınnnnnn annişlerr 😊 gece gec yattım simdide uykum var 😳
Fabrikada çalışıyorum, kartlı sistem olunca değişik hesaplamalar var. 7.59'da girsem ok ama 8:00'da girersem 17:30 yerine 18:00da çıkabiliyorum.
Siz ne güzel erkenden patlatmışsınız bebişi, biz anca 4.yılda yapabildik. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.
anladım canım allah agız tadı versın gerisi önemli degil. Biz rutin kontrole gittiğimizde doktor sizin bebek olmaz dedi. Sorun bendeydi. (Zaten sorunlu biri oldum hep)Doktorun kist için verdiği yasmini kullanırken patlattım bebişi ...Ansızın çıkageldi bebişim sefa verdi
Günaydınnnnnn annişlerr 😊 gece gec yattım simdide uykum var 😳
Günaydın kızlaaaarBugün tükanı ben açtımm bebişlerinizle mutlu mesut bir gün dilerim
Günaydın güzelliklercümleten günaydın annişkolar :)
hahaaa deliiiayyy kız son 48 saat. yeminle kocamla gerdeğe gireceğimde bu kadar heyecan yapmadıydım bennn
Merhaba kızlar bir süredir tatilde olduğumdan yazamadım ama fırsat buldukça takip ettim sizleri...bebişlerimizle ilk Kadir Gecemiz..Allah sağ salim kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize.Bu tatil süresince ikili testleri yaptırdım çok şükür sorun çıkmadı ama cinsiyeti göstermedi bizim minik bugün 14+1 olduk şükür 4 lü test var sanırım sırada 15+3 gibi gitmeyi düşünüyorum erken mi acaba tereddüt ettim.sizler ne zaman planlıyorsunuz?
Arkadaşlar başka bi doktora gideyim bi seferlik dedim, erkek bildiğim bebeğimi kız dedi. durum böyle olunca bebişime cicişler alamıyorum kız mı erkek mi emin olamadı her iki doktorda. ağustosun 2sinde tekrar kontroüm var. inşallah busefer kesin bişey söylerler. kız veya erkek olması önemli değil ama artık kıyafetler almak istiyorum miniğime :) bu da son ultrasonumuz
Eki Görüntüle 1198888
Merhabalar bayanlar. Bulantilarim yok denecek kadar azaldi. Rabb'ime sukurler olsun. Bugunlerimi aratmasin insaallah. Darisi sikintisi olan tum hamislerin basina. Artik sanki yorgunlugum da azalmis gibi bakalim. Aman masaallah deyim kendi kendime cok nazarim deger de benim :) bayanlar sizlere sormak istedigim birsey var. Bundan sonra doktor kontrolune giderken hep tuvalete sikisik olarak mi gidecegiz? Ben gitmeden once 1-1.5 lt su iciyorum hep. Dolayisiyla catlicak gibi oluyorum randevum gecikirse de. Yanlis mi yapiyorum dogru mu bilemedim :) Tecrubeli arkadaslar beni bir aydinlativersinler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar eflalimle merve nerelerde ki :26:
Herkesin kadir gecesi mübarek, duaları kabul olsun inşallah. Biraz uzun olacak ama iki hafta önce başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum size. Uçakta iki koltuk yanımda oturan genç bir adam, karnım çok belli olmamasına rağmen (uçak türbülansa girdiğinde elim hep karnımdaydı, sanırım ordan anladı hamile olduğumu) yolculuğun bitmesine yakın bana bir kağıt uzattı ve "bebeğiniz için" dedi. Çok şaşırdım, çok da duygulandım. Akşam eve geldiğimde kağıtta yazılanların aynısını televizyonda Nihat Hatipoğlu'nun söylemekte olduğunu duyunca daha da heyecanlandım. Kağıtta yazanlar ve kağıdı yazan adamın bebeğim için okumamı istediği ayetler şunlardı: Saffat suresi (100.ayet), Ali Imran suresi (38.-39.ayetler) ve Araf suresi (189.ayet)
Ayetlerin anlamlarını araştırırsanız Allah'ın izniyle bebeklerimiz için faydalı olacağını göreceksiniz.
kızlar eflalimle merve nerelerde ki :26:
ayyy kız son 48 saat. yeminle kocamla gerdeğe gireceğimde bu kadar heyecan yapmadıydım bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?