2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydınnnnnn annişlerr 😊 gece gec yattım simdide uykum var 😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen ya unutmazsam bi ara çekeyim de koyayım buraya kapının önünü bazen bize geçecek yer kalmıyo

Fabrikada çalışıyorum, kartlı sistem olunca değişik hesaplamalar var. 7.59'da girsem ok ama 8:00'da girersem 17:30 yerine 18:00da çıkabiliyorum.
Siz ne güzel erkenden patlatmışsınız bebişi, biz anca 4.yılda yapabildik. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.

canım ben 14+6 yım son bi hafta on gündür seyirme şeklinde hissediyorum bebeği net hareketler hissetmiyorum tabi

günaydın güzel anneler ne güzel bir gecenin sabahına uyandık dün gece hiç bakamadım topiğe kandilimizi kutlayan dua eden herkese teşekkür ederim bende dualarımda sizleri unutmadım güzel bir gün olsun inş.

Günaydın kızlaaaar Bugün tükanı ben açtımm bebişlerinizle mutlu mesut bir gün dilerim

günaydın

Günaydınnnnn ... Mutlu bir gün olsun... Güzel haberlerle doluu 😘

günaydın

cümleten günaydın annişkolar :)

günaydın

günaydın canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun

aynen canım masama kafamı koysam uyuyacağım

anladım canım allah agız tadı versın gerisi önemli degil. Biz rutin kontrole gittiğimizde doktor sizin bebek olmaz dedi. Sorun bendeydi. (Zaten sorunlu biri oldum hep)Doktorun kist için verdiği yasmini kullanırken patlattım bebişi...Ansızın çıkageldi bebişim sefa verdi

Ayy ne güzel sağlıkla grlsin inşallah miniğin

Günaydın kızlaaaar Bugün tükanı ben açtımm bebişlerinizle mutlu mesut bir gün dilerim

cümleten günaydın annişkolar :)
Günaydın güzellikler
ayyy kız son 48 saat. yeminle kocamla gerdeğe gireceğimde bu kadar heyecan yapmadıydım bennn
hahaaa deliii inşallah musmutlu gelirsin cnm güzel haberlerlee

ikili iyi çıktıysa 3lü 4lü teste gerek yok canım zaten onlarda yanılma payı yüksekmiş. ben ikili bile yaptırmadım ense kalınlığına burun kemiğine baktı sadece

cinsiyet gerçekten de önemli değil canım şunun şekerliğine baksana masum masum yatıyo içerde kızmış erkekmiş insanın aklına bile gelmiyo görünce

canım ben tek kese görmeye gitmiştim sıkışık görünsün karından diye sonra aksine hep tuvaletimi yapıp girdim ultrasona kilomu etkilemesin diye :) bebekler büyüdü artık görünüyolar canım

İlahiyatçıdır yüksek ihtimalle canım Allah razı olsun böyle amcalardan

İyileşmedimi acaba oğluşu. Yokluklarıda belli oluyor hani eflalimle mervenin 😁

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…