2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar aranizda benim gibi beylikduzunde oturup medilife hastanesi burcu betul hnmin hastasi olan varmi,merak ettim :44::44:

Allah razi olsun, ozledim seni nasilsin tatli kus:)

Gelirim yine ozluyorum cunku:) silam sen nasilsin istahin acildi mi biraz kilo aldin mi ogluslarin nasil?

iyiyim anniş :)Cumartesi günü bebiş görcem heyecan var acayıp:):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kadir geceniz mubarek olsun Allah analarimizi babalarimizi kardeslerimizi evlatlarimizi ve butun musluman din kardeslerimin sagligini huzurunu bozmasin
Rabbim bu gecenin hurmetine evlatlarimizi korusun yazarken kuzumda sanki size selam yollar gibi inanmiycaksiniz ama seyridi teyzeleri

Kadir gecesi yüzü suyu hürmetine allahım bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah. kazalardan , belalardan, her türlü felaketten ülkemizi ve dünyadaki tüm masumlari korusun allahım inşallah. zalimlere fırsat vermesin Yaradan. sevdiklerimizle sınav etmesin allahım.hepimizin gönlüne göre olsun her güzel şey. kadir gecemiz mübârek olsun allahım dualarimizi kabul eylesin inşallah. Amiin.

Âmin âmin âmin Ya Rabbi🙏

amin aminnn

Kızlar hadi bugünün hurmetine 100 tanecik de olsa tevhid cekin bildirin akgokcene 10 dknizi bile almaz ...

Amin arkadasim ne guzel dua etmissin.amiiinn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canim. ..
Amin canim. ..
Hayırlı kandiller sılacim ben pzt doktora gittim bebis iyi tekrar erkek olduğunu söyledi dr Rabbimin izni ile adini ekelyebilirsin Muhammed Ömer
Sagolasin canim sanada hayırlı kandiller ekledim isminizi...
Amin canim ...
Sılam topigin en evhamlisina bu gece evhamlardan kurulması için dua edersin dimi
Hepimiz icin dua edicem canım sizde dualarinizi eksik etmeyin ...
Gelirim yine ozluyorum cunku:) silam sen nasilsin istahin acildi mi biraz kilo aldin mi ogluslarin nasil?
Gel tabi canim bizde seni ozleriz:)
Ben iyiyim canım şükür istahim karnimi doyurcak kadar cok değil bazen mecburiyetten yiyorum evet 2 kilodan fazla almisim.ogluslarim da iyi şükür teyzesi babası yatirmaya gitti odalarına geri gelmedi sanırım oda uyudu onlarla:)
oğlanlar karar versin kız baktınız çıkamıyorsunuz işin içinden :))
di

He benim oglanlara kalirsa alman adi olur o isim isi bana kalir gebe canım o kadar cektim kimseye kaptirmam hakkimi:)

sılam 100de benden

Allah kabul etsin akgokcen e ben yazayım simdi 200 de ben cektim etti 500 ne kadar kolay oldu ...

senden alıntı yapmamısım 😚100de benden canım tevhid

Herkesin kadir gecesi mübarek, duaları kabul olsun inşallah. Biraz uzun olacak ama iki hafta önce başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum size. Uçakta iki koltuk yanımda oturan genç bir adam, karnım çok belli olmamasına rağmen (uçak türbülansa girdiğinde elim hep karnımdaydı, sanırım ordan anladı hamile olduğumu) yolculuğun bitmesine yakın bana bir kağıt uzattı ve "bebeğiniz için" dedi. Çok şaşırdım, çok da duygulandım. Akşam eve geldiğimde kağıtta yazılanların aynısını televizyonda Nihat Hatipoğlu'nun söylemekte olduğunu duyunca daha da heyecanlandım. Kağıtta yazanlar ve kağıdı yazan adamın bebeğim için okumamı istediği ayetler şunlardı: Saffat suresi (100.ayet), Ali Imran suresi (38.-39.ayetler) ve Araf suresi (189.ayet)
Ayetlerin anlamlarını araştırırsanız Allah'ın izniyle bebeklerimiz için faydalı olacağını göreceksiniz.

canım cok sagol saffat o biliyordum diherleri ni de simdi okudum cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…