2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bence içini ferah tut benim doktorum ikili testin teşhis değil riski ortaya koymak için yapılan bir tarama testi olduğunu anlattı güvenilirliği kesin değil. ben de nasılsa aldırmam sonuç ne olursa olsun dedim doktorum da yapmamıza hiç gerek yok dedi çünkü etrafımda da var riski yüksek çıkıp turp gibi bebeği olanlar görümcem mesela en başta down sendromlu demişler kızına çocuk sağlıklı ve yaşıtlarından çok akıllı maşallah. ense kalınlığı falan da normalse bence hiç takma ki şimdi 19 haftalık hamile olan bi arkadaşımın bebeğinin ense kalınlığı ölçümde 6,5 mm çıkmıştı bazı doktorlar teste falan gerek yok bebek kesin özürlü alalım dediler kız kabul etmedi cvs yapıldı bebek sapasağlam çıktı genetikte organlara bakıyolar şimdi hepsi yerinde sapasağlam bebek de sağlam ve kalınlık 3,5 mme kadar geriledi annenin hamilelikten hemen önce geçirdiği gribin sebep olduğunu düşünüyolar. demem o ki kendini strese sokma canım bebeğinin iyi sağlıklı olduğunu düşün ki o da içerde mutlu mutlu büyüsün

bizimde tam tersi eşimde 7 bende 1 yeğen oldu mu 8 gitsin paracıklar
hayır ikisi üni okuyor ellerine 20 tl tutuşturmakta olmuyor
işin şakası rabbim bize daha bol versin bizde çocuklara inş.

kızz felaket tellalı unuttum ben onu..bende 2 yigen var. biri bu sene üniversiteyi kazandı. ona altın takıcam. kuçuğe 20 tl versem olur

kızz felaket tellalı unuttum ben onu..bende 2 yigen var. biri bu sene üniversiteyi kazandı. ona altın takıcam. kuçuğe 20 tl versem olur

bi bakalım 2 üni
iki liseli
1 ilk okul
2 ana okulu
1 daha küçük benim yeğen ama kumbarayı her gidişimizde gözümüze sokar

bi bakalım 2 üni
iki liseli
1 ilk okul
2 ana okulu
1 daha küçük benim yeğen ama kumbarayı her gidişimizde gözümüze sokar

allah kolaylık versın kuzum eşiminde 2 yıyenı varda. paradan anlamazlar bırı 5 yaşında diğeri 1 yaşında bayramlık alırız artık..:26::26:

Üzüldüm canım neyse ki yavaş yavaş toplamış kendini.. İnsanların anlayışsızlıklarından ve huzursuzluklarından nefret ediyorum... Hamilelikle ilgili semptomlar ilk 3-4 ayı kötü geçirtebiliyor En azından birde üzerine onu yaşamamışsın.. Dediklerini kulağımıza küpe yapıyoruz.. Dilerim herkes huzurlu ve mutlu hamilelik geçirsin.. Kızını çok öpüyorum ..

evet kızlar mübarek gunlerımız bitmeden 11 ayın sultanı ayağımıza kadar gelmişken Rabbin mücizesini taşırken bu günlerin ecrini kaçırmadan okuyalım bitirelim duasını yapalım kızlar.. geriye kaldı 10.000 kusur tevhid...

bende okuyayım inşallah ama tevhid nasıldı yani ne deniyordu.

Kızlar 1000 tanede bana yazın fazlasını okursam haber ederim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

d.bakıra gelen de doğurmaya başlıyor. bir sürü hamile ve yeni doğurmuş arkadaşlar var. arabalar çifter çifter :)

aynen ya havasından mıdır suyundan mıdır hadi ben bi çocuk yapayım diyo herkes bende dahil elazığdan tayin oldum geldim 20 gün sonra hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…