vayyyy maşallah yok muu arttırannn. pazar günü bitecek bu iş arkadaşlar. 15.400 tevhidimiz kalmıs.
1000 ben aldım
2000 fairytale0713 aldı
1000 akgokçen aldıı.
Hadi eller zikirmatige,
Başlığı sessiz sessiz takip edenlerdenim :) bu mübarek ayın ve bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine rabbimin dualarımızı geri çevirmeyeceğine inandığımdan sizlerden dua dilenmeye geldim İkili test sonucu kötü çıkıp bebeğini aldırmayı düşünmeyen biri olarak rabbime sığındım.. İnşallah öncelikle hepinizin ve benim de bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip eder allahım.. Lütfen dualarınızı esirgemeyin..
bence içini ferah tut benim doktorum ikili testin teşhis değil riski ortaya koymak için yapılan bir tarama testi olduğunu anlattı güvenilirliği kesin değil. ben de nasılsa aldırmam sonuç ne olursa olsun dedim doktorum da yapmamıza hiç gerek yok dedi çünkü etrafımda da var riski yüksek çıkıp turp gibi bebeği olanlar görümcem mesela en başta down sendromlu demişler kızına çocuk sağlıklı ve yaşıtlarından çok akıllı maşallah. ense kalınlığı falan da normalse bence hiç takma ki şimdi 19 haftalık hamile olan bi arkadaşımın bebeğinin ense kalınlığı ölçümde 6,5 mm çıkmıştı bazı doktorlar teste falan gerek yok bebek kesin özürlü alalım dediler kız kabul etmedi cvs yapıldı bebek sapasağlam çıktı genetikte organlara bakıyolar şimdi hepsi yerinde sapasağlam bebek de sağlam ve kalınlık 3,5 mme kadar geriledi annenin hamilelikten hemen önce geçirdiği gribin sebep olduğunu düşünüyolar. demem o ki kendini strese sokma canım bebeğinin iyi sağlıklı olduğunu düşün ki o da içerde mutlu mutlu büyüsün
bizimde tam tersi eşimde 7 bende 1 yeğen oldu mu 8 gitsin paracıklar
hayır ikisi üni okuyor ellerine 20 tl tutuşturmakta olmuyor
işin şakası rabbim bize daha bol versin bizde çocuklara inş.
Teşekkürler canım..
Ben eşimin dükkandaki ve ailesiyle ilgili sorunlarla hamilelik gecirdim..
Çok şükür hiç bulantı, kusma yada halsizlik yorgunluk kanama gibi olumsuzluklarla karşılaşmadım sadece psikolojik olarak çok yoruldum ve bunun bebeğimi etkilediğini düşünüyorum..
Çok gece uykusuz kaldım kızım çok huysuz huzursuzdu daha yeni yeni kendine geliyo..
O yüzden hic bişey takmayın kafanıza gerçekten kendinize kuruntu yapıp herşeyi bebeğinize yansıttığınızla kalıyosunuz..
Üzüldüm canım neyse ki yavaş yavaş toplamış kendini.. İnsanların anlayışsızlıklarından ve huzursuzluklarından nefret ediyorum... Hamilelikle ilgili semptomlar ilk 3-4 ayı kötü geçirtebiliyor En azından birde üzerine onu yaşamamışsın.. Dediklerini kulağımıza küpe yapıyoruz.. Dilerim herkes huzurlu ve mutlu hamilelik geçirsin.. Kızını çok öpüyorum ..
canım ben zaten günlük bin yapmaya çalışıyorum
sadece şu aralar işlerim çok yoğundu davet falan biraz sallamak zorunda kalmıştım
ama bende varım daha 4 gün var
bence içini ferah tut benim doktorum ikili testin teşhis değil riski ortaya koymak için yapılan bir tarama testi olduğunu anlattı güvenilirliği kesin değil. ben de nasılsa aldırmam sonuç ne olursa olsun dedim doktorum da yapmamıza hiç gerek yok dedi çünkü etrafımda da var riski yüksek çıkıp turp gibi bebeği olanlar görümcem mesela en başta down sendromlu demişler kızına çocuk sağlıklı ve yaşıtlarından çok akıllı maşallah. ense kalınlığı falan da normalse bence hiç takma ki şimdi 19 haftalık hamile olan bi arkadaşımın bebeğinin ense kalınlığı ölçümde 6,5 mm çıkmıştı bazı doktorlar teste falan gerek yok bebek kesin özürlü alalım dediler kız kabul etmedi cvs yapıldı bebek sapasağlam çıktı genetikte organlara bakıyolar şimdi hepsi yerinde sapasağlam bebek de sağlam ve kalınlık 3,5 mme kadar geriledi annenin hamilelikten hemen önce geçirdiği gribin sebep olduğunu düşünüyolar. demem o ki kendini strese sokma canım bebeğinin iyi sağlıklı olduğunu düşün ki o da içerde mutlu mutlu büyüsün
O kadar iyi yapmışsın ki testi yaptırmamakla.. Ben de yaptırmıcaktım aslında ama basiretim bağlandı o an resmen zehir oldu bu ilk hamileliğim.. Allaha sığındık sağlıklı gelcek bizim bebeğimiz de inşallah..