vayyyy maşallah yok muu arttırannn. pazar günü bitecek bu iş arkadaşlar. 15.400 tevhidimiz kalmıs.
1000 ben aldım
2000 fairytale0713 aldı
1000 akgokçen aldıı.
Hadi eller zikirmatige,
vayyyy maşallah yok muu arttırannn. pazar günü bitecek bu iş arkadaşlar. 15.400 tevhidimiz kalmıs.
1000 ben aldım
2000 fairytale0713 aldı
1000 akgokçen aldıı.
Hadi eller zikirmatige,
bende okuyayım inşallah ama tevhid nasıldı yani ne deniyordu.
1000 tane ben çekebilirim.
maşallah kızlar o zaman en gec cumartesi gunune kadar akgokcen arkadaşımıza bildirelim en gec diyorum çünkü artan kacan ne varsa pazar gününe gerekirse sabahlıcam ben şahsım adına
Tevhidler bitince de Salavat mı çeksek
canımcım bende yardım ederim merak etme sen bide
canım 99 tane ya "ya ilahe illallah" diyorsun yüzüncü de "ya ilahe illallah muhammeden resulullah" deyip bitiriyorsun şeklinde okuya biliyorsun
hayırlı olsun cnm prensesin değişmez inşallahhhkızlarr bebeğimin cinsiyetini söyledi doktorum kız dedi %80 dedi prensesim geliyor yaa
olur fıstıgım abuk subuk şeylere kafa yoracagımıza mis gibi ibadetimizi yaparız,bebeklerimiz güzel seslere alışırlar
Tevhidler bitince de Salavat mı çeksek
hayırlı olsun cnm prensesin değişmez inşallahhh:
amin canım inşallah :)
Günaydın kızlar. Dün gece süt içiyim dedim öğürmekten kusuyordum. Ne yapçam bu sütle bilmiyorum. Peynir de sevmiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olur fıstıgım abuk subuk şeylere kafa yoracagımıza mis gibi ibadetimizi yaparız,bebeklerimiz güzel seslere alışırlar
Günaydın kızlar. Dün gece süt içiyim dedim öğürmekten kusuyordum. Ne yapçam bu sütle bilmiyorum. Peynir de sevmiyorum.
evetttt :13::13::13::13::13: ne diyecem ocak a kadar ben Hatim edeyim diyorum inşallah
iş yerinde günde 3 4 sayfa okusam öğle arası biter
Selam canım,
Yorum yapmiyim dedim amam dayanamadım yine😊
Beni biliyorsun tobb'a karar verdim ama senin çekincelerini de anlıyorum.
Medicana ile ilgili internetten biraz baksan yeter zaten çom maddi odaklı ve hasta memnuniyetine hiç önem vermeyen bir hastane. Ama odaları falan konforlu görünüyordu ona bişey diyemem. Bir de bildiğim kadarıyla sgk anlaşması var, bir kısım ücreti oradan karşılayabiliyorsun. Hrs'ye hiç gitmedim, internette okuduğum yorumlardan otel konforunda bir hastane olduğunu gördüm. Ama şöyle bir olay da okumuştum: dışarıdan doktor getirerek paket almış bir hanım ve 5000tl civarı bir para vermişler doğum +2 gece yatış. Doğumun ertesi günü sizi taburcu edicez demişler ama hem ağrıları varmış hem de idrar kaçırma problemi varmış. Hiç ilgilenmemişler, çarşaflarını bile annesi değiştirmiş. Ve ikinci gece zorla kalmış hastanede. O yüzden hrs'yi hiç düşünmedim bile.
Bi de benim sana sorum olacak bi arkadaşım Cüneyt Genç'e gidiyor tobbda doğum yapacak. Tobb'un doktoru doğum yaptırırsa sezeryan 2500 dedi bana. Dışarıdan doktor getirirsen o zaman doktora ekstra ücret veriyorsun. 2 gece yatış da dahil dedi. İnternette 5000tl gibi fiyatlar geziyor hangisine inanayım bilemedim. Cemil hoca şimdi tobbun doktoru mu sayılıyor ona da emin olamıyorum. Sen ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?