2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın annisler bayramdan sonra tatile gidiyorum allah izin verirse eltimler arabayla gelcek almanyadan Fethiye Ölüdeniz e gidicez yerimiz hazirmis cok sevindim inşallah bebiş dende iyi haberler alırsak daha güzel geçer tatilimiz.:nazar:göbeğim bugün acıdı biraz iğneden ama olsun göbeğim bi iniyo bi şişiyo anlamadım gitti zaten korkuyorum. :26:

Kizlar 1000 tane tevhid de benden bitince haberdar ediyim. Bir de bu sabah ilk defa rahmime kramplar girmeye basladi endiselendim :/ cok sık degil ama daha once olmamisti hiccc yazliktayim bir de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1000 tane ben çekebilirim.

maşallah kızlar o zaman en gec cumartesi gunune kadar akgokcen arkadaşımıza bildirelim en gec diyorum çünkü artan kacan ne varsa pazar gününe gerekirse sabahlıcam ben şahsım adına

maşallah kızlar o zaman en gec cumartesi gunune kadar akgokcen arkadaşımıza bildirelim en gec diyorum çünkü artan kacan ne varsa pazar gününe gerekirse sabahlıcam ben şahsım adına

canımcım bende yardım ederim merak etme sen bide
canım 99 tane ya "ya ilahe illallah" diyorsun yüzüncü de "ya ilahe illallah muhammeden resulullah" deyip bitiriyorsun şeklinde okuya biliyorsun

canımcım bende yardım ederim merak etme sen bide
canım 99 tane ya "ya ilahe illallah" diyorsun yüzüncü de "ya ilahe illallah muhammeden resulullah" deyip bitiriyorsun şeklinde okuya biliyorsun

kuzum zıkırmatık kullanıyorum ben tesbih kullanmıyorum o yüzden takip edemem 99 'u Hepsinde Peygamber efendimizi de anıyorum ben

Günaydın kızlar. Dün gece süt içiyim dedim öğürmekten kusuyordum. Ne yapçam bu sütle bilmiyorum. Peynir de sevmiyorum.

Günaydın kızlar. Dün gece süt içiyim dedim öğürmekten kusuyordum. Ne yapçam bu sütle bilmiyorum. Peynir de sevmiyorum.

bizde ne süt nede yumurta yemiyoruz. yoğurt tüketiyorsan yada peynir sıkıntı olmaz bulantılara rağmen kendini zorlama bence yine de doktoruna sormalısın.

Günaydın canlar güzel bir gecenin ardından güzel bir güne uyandik şükür gerci ben hala yataktayim naz yapıyorum kalkmamak için ogluslar uyandi kahvaltı yapilcak karnimdaki miniğim de açılmıştır kalkip yavrularımi doyurayim :)

olur fıstıgım abuk subuk şeylere kafa yoracagımıza mis gibi ibadetimizi yaparız,bebeklerimiz güzel seslere alışırlar

evetttt :13::13::13::13::13: ne diyecem ocak a kadar ben Hatim edeyim diyorum inşallah

iş yerinde günde 3 4 sayfa okusam öğle arası biter

Günaydın cnm acaba nesquikle falan denesen daha içilebilir olurmu ki.. yada sevdiğin başka bişeyle. ben çocukluumdan beri yılan gibi süt içerim(annemin tabiri bu) sütten tiksinme olayını anlamam mümkün deil oyüzden ama bişekilde kendi diş ve kemik sağlığın için içmek zorundasın bebek bişekilde senden alır ama senin için önemli

evetttt :13::13::13::13::13: ne diyecem ocak a kadar ben Hatim edeyim diyorum inşallah

iş yerinde günde 3 4 sayfa okusam öğle arası biter

arapçam yok benım yanı var ama cok agırım.Yaparsan harıka olur ama canım gerçi cüz dagıtıyordu merve

SILAM forumda yeni olduğum için çok alıntı yapmayı beceremiyorum iyi dileklerine teşekkür ederim. valla o kadar çok sıkıldım kı artık doktora gıdıp serum almayı bıle ıstemiyorum. yoruldum sanırım psikoloji yedim. akşam iftarda bir başladım ağlamaya birden geldi bana herkes oturmuş iftar yaparken duygulandım. her sene mutlaka misafir kabul ederdim. eltimi görümcemi çağırıdım. bu sene ramazan bitti kimse yarım ağız da olsa iftara gelin sen bişiy pişiremiyorsun demediler. 2 görümcem de aynı uff. eşimde kızdı durdu haklısın ama kendini üzme elimde değil ama. burda bunları yazmayı asla istemezdim özür dilerim.

Cnm tobbun dr u amA biz hastanenın hastası değiliz malumm özel muayene gıdıoruz sadece drumuz orda dıe ılgı fazla oluomuss cemil hocaya 2500 vercez. Hastanelere de oda fıyatlarını vercez bkalım hastanelerın oda fıyatları soyle; hrs 2300, memorıal 2600, tobb 2700, acıbademde 3980 tl medıcanada yapmıomus cemıl hoca bklım secıcez memorıaldanda cok memnun arkadaslarım var bklım blkıde bı suprız ALPER için zincirlerimden kurtulurum bilmiyorum cnm daha bllı degıl hastanem. Senin saglık sıgortan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…