- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
arapçam yok benım yanı var ama cok agırım.Yaparsan harıka olur ama canım gerçi cüz dagıtıyordu merve
Cnm tobbun dr u amA biz hastanenın hastası değiliz malumm özel muayene gıdıoruz sadece drumuz orda dıe ılgı fazla oluomuss cemil hocaya 2500 vercez. Hastanelere de oda fıyatlarını vercez bkalım hastanelerın oda fıyatları soyle; hrs 2300, memorıal 2600, tobb 2700, acıbademde 3980 tl medıcanada yapmıomus cemıl hoca bklım secıcez memorıaldanda cok memnun arkadaslarım var bklım blkıde bı suprız ALPER için zincirlerimden kurtulurum bilmiyorum cnm daha bllı degıl hastanem. Senin saglık sıgortan varmı ?
tamam canım zaten okudukça yazalım da dünyanın bin türlü hali var kalanlardan emin oluruz
Canım 200 tevhid okudum ben. Daha okursam yazarım.
Senin için hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah canım. Psikoloji çok önemli.
Benim sigortam var, cemil hoca da anlaşmalı muayeneye ücret ödemiyorum. Doğum için ödeme nasıl olacak hiç bilmiyorum, konuşmadık. Bir daha gittiğimde sorayım bari.
Muayenem 9 ağustosta, senin ne zaman?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evetttt :13::13::13::13::13: ne diyecem ocak a kadar ben Hatim edeyim diyorum inşallah
iş yerinde günde 3 4 sayfa okusam öğle arası biter
Canım 200 tevhid okudum ben. Daha okursam yazarım.
7 sinde cnm bnde cok sabırsızımmm hissedemiyorum ne alemde bebegım hiç bilmiyorum... Bn özel gidiyorum cnm gamze hanım gıyat bılgısı verıo cemıl hocayla bnde daha konusmadım dogmamış çocuga don biçmek olur😃😃
canım ben tek kese görmeye gitmiştim sıkışık görünsün karından diye sonra aksine hep tuvaletimi yapıp girdim ultrasona kilomu etkilemesin diye :) bebekler büyüdü artık görünüyolar canım
15400 kaldı canım
ramazan sonuna bitmesi için her kesin bin bin okuması lazım
gerçi 15 kişi bin okusa biter ramazanın bitişine de bu gün dahil 4 gün var
aslında kasılsa biter
Cnm tobbun dr u amA biz hastanenın hastası değiliz malumm özel muayene gıdıoruz sadece drumuz orda dıe ılgı fazla oluomuss cemil hocaya 2500 vercez. Hastanelere de oda fıyatlarını vercez bkalım hastanelerın oda fıyatları soyle; hrs 2300, memorıal 2600, tobb 2700, acıbademde 3980 tl medıcanada yapmıomus cemıl hoca bklım secıcez memorıaldanda cok memnun arkadaslarım var bklım blkıde bı suprız ALPER için zincirlerimden kurtulurum bilmiyorum cnm daha bllı degıl hastanem. Senin saglık sıgortan varmı ?
Yav ben de her defasinda 1.5-2 kg fazla cikiyorum bu yuzden. Doktor dicek nasil verdin sen bu kiloyu :)
Bugun ben de 1000 okurum Allah'in izniyle.
Kizlar bu fiyatlar ne oyle 6bine yakin bir dogum ucreti oluyor. Ben 2bin lirayi dusunuyorum inanin ki. Allah yardimciniz olsun ne deyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım ekledim allah kabul etsin
Canım 1000 de bn okurum Allah kabul etsin 😊
Yav ben de her defasinda 1.5-2 kg fazla cikiyorum bu yuzden. Doktor dicek nasil verdin sen bu kiloyu :)
Bugun ben de 1000 okurum Allah'in izniyle.
Kizlar bu fiyatlar ne oyle 6bine yakin bir dogum ucreti oluyor. Ben 2bin lirayi dusunuyorum inanin ki. Allah yardimciniz olsun ne deyim.
Oyy canım asansör yok mu? Senin bebeğin olacak indir çıkar zor olur. Mutlaka düşünmüşsünüzdür bunu ama herhalde istediğiniz gibi bir evdi, ev bulmak kolay değil. Bizim ev de 3.kat yani 3 kat merdiven çıkılıyor. Ama ben lojmanda olduğum için mecburum seçme şansım yok. Şimdi kara kara bebek arabasını düşünüyorum. Hem bebeği hem arabayı ne yapıcam, nasıl taşıycam diye. Arabaya bıraksam diyorum, eşim arabayla gittiği günlerde çıkarsın ne yapayım. Öteki türlü daha zor bana.
Allah kolaylık versin, güç kuvvet versin canım. Kendi evinde rahat edersin inşallah. 💏🏡👪
Allah yardimcin olsun canim. Agustosun ikinci yarisi da ben ayni durumda olucam bakalim :/
Haklısın canım. Bu paralar gerçekten çok fazla, bebeğin bütün ihtiyaçları görülür. Ama işte daha önceden acı tecrübeler olunca en iyi doktor en iyi hastane olsun istedik. Ne için çalışıyoruz sabah akşam, ne yapalım.
Bir problem olmadıktan sonra her doktor iyidir zaten. Doğum da bir şekilde oluyor sanki eskiden hastanede mi doğuruyordu herkes?
Ben iyice korkak oldum o yüzden sigorta yaptırdım, şimdi de imkanlarından yararlanmaya çalışıyorum. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Kızlar mersinde en pahalı doğum 500- 1250 arası toplaşıp buraya gelin birlikte bakarız kuzulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?