2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Senin için hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah canım. Psikoloji çok önemli.
Benim sigortam var, cemil hoca da anlaşmalı muayeneye ücret ödemiyorum. Doğum için ödeme nasıl olacak hiç bilmiyorum, konuşmadık. Bir daha gittiğimde sorayım bari.
Muayenem 9 ağustosta, senin ne zaman?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım 200 tevhid okudum ben. Daha okursam yazarım.

Şu dünyada doğum günü hediyemden feragat edip bebişe ciciler alırız diyeceğim asla aklıma gelmedi ama dedim ağzımdan bir anda çıktı.. Pişmanmıyım aslaaa

7 sinde cnm bnde cok sabırsızımmm hissedemiyorum ne alemde bebegım hiç bilmiyorum... Bn özel gidiyorum cnm gamze hanım gıyat bılgısı verıo cemıl hocayla bnde daha konusmadım dogmamış çocuga don biçmek olur😃😃

evetttt :13::13::13::13::13: ne diyecem ocak a kadar ben Hatim edeyim diyorum inşallah

iş yerinde günde 3 4 sayfa okusam öğle arası biter

bende iş yerinde abdest almak sıkıntı olduğu için açtım dinliyorum günde 2 - 3 cüz dinliyorum bi taraftan da işimi yapıyorum
dinlemek isteyen olursa diyanetin sayfasında var hemde çok güzel okuyor

Yanlışlıkla boş mesaj yazmışım. Elimin ucuyla iş yapıp bir taraftan mesaj yazınca böyle oldu.

Özel gidiyorum derken yani kendim ödüyorum ücretini demek istedin di mi? Ben sigortayı yaptırırken çok düşündüm ama güzel bir zamana denk getirdik bebeği, inşallah problem yaşamayız. Bildiğim kadarıyla sigorta süresi boyunca bebek de sigortalı oluyor. Yani 2015 sonuna kadar.
Konuşmayayım mı ben de şimdiden, ayıp mı olur ki bilemedim bak. Gamzeye sorayım olmazsa ben de.

Son düzenleme:
canım ben tek kese görmeye gitmiştim sıkışık görünsün karından diye sonra aksine hep tuvaletimi yapıp girdim ultrasona kilomu etkilemesin diye :) bebekler büyüdü artık görünüyolar canım

Yav ben de her defasinda 1.5-2 kg fazla cikiyorum bu yuzden. Doktor dicek nasil verdin sen bu kiloyu :)

15400 kaldı canım
ramazan sonuna bitmesi için her kesin bin bin okuması lazım
gerçi 15 kişi bin okusa biter ramazanın bitişine de bu gün dahil 4 gün var
aslında kasılsa biter

Bugun ben de 1000 okurum Allah'in izniyle.

Kizlar bu fiyatlar ne oyle 6bine yakin bir dogum ucreti oluyor. Ben 2bin lirayi dusunuyorum inanin ki. Allah yardimciniz olsun ne deyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynn cnm allh yardımcmız olsunn...

slm kızlar 16+5 oldum, kızım bir hafta geriden geliyordu tamamlamış kendini:) bu arada simdiye kadar 3 kilo almısım, yani 59 oldum. her ay bir kilo alırsam tam istediğim şekilde bitireceğim hamileliği. ama sizce bu mümkün mü? son aylarda aşırı kilo alınıyor diyo herkes, yani yemesek de metabolik olarak alcak mıyız :S
bence insan ne kadar yerse o kadar kilo alır zaten o kilo da artık bebeğe gider ama bilemedim. çok kilo almak istemiyorum yaa

Haklısın canım. Bu paralar gerçekten çok fazla, bebeğin bütün ihtiyaçları görülür. Ama işte daha önceden acı tecrübeler olunca en iyi doktor en iyi hastane olsun istedik. Ne için çalışıyoruz sabah akşam, ne yapalım.
Bir problem olmadıktan sonra her doktor iyidir zaten. Doğum da bir şekilde oluyor sanki eskiden hastanede mi doğuruyordu herkes?
Ben iyice korkak oldum o yüzden sigorta yaptırdım, şimdi de imkanlarından yararlanmaya çalışıyorum. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

bizim bu taraflardaki evlerde pek asansör yok maalesef bebek arabasını kapının girişine bırakıyorsun ama ben bırakamam kardeşim gelir indirir artık :)

Kızlar mersinde en pahalı doğum 500- 1250 arası toplaşıp buraya gelin birlikte bakarız kuzulara

ayy kızlar ben fenalardayımm, dün oruç tuttum vücut susuz kaldı diyemi oldu bilmiyorum. akşam tuvaletimi yaparken çok zorlandım baya kanadı totom şimdide çok acıyo off hamilelikte hemoroidde fissürde artar derlerdi zaten ozamanlara mı geldim ben hemen:26:

Kızlar mersinde en pahalı doğum 500- 1250 arası toplaşıp buraya gelin birlikte bakarız kuzulara

Cidden ankara'da doktor hastane çok pahalı. Herkes buraya geliyor tedavi için herhalde ondan. İşi gücü bırakıp gelebilsek oralara.😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…