2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim ayni şeyleri bende yasadim belkide daha da agirini ben agzima lokma sokmadigimi biliyorum haftalarca birak yemek yeneyi yemek kokusuna bile tahammül edemiyordum.sende atlaticaksin inşallah bu zor zamanlari burdaki herkes sıla duzeldiyse bende iyi olurum diye motuve etti kendini zir zamanlarimi cok iyi biliyor arkadaslarim.simdi bulantim hic yok artık herseyden tiksinmeden yjyebiliyorum 14 uncu haftaya girdigimde bitti benim tam olarak ama 12 inci haftadan itibaren azalıyor inşallah seninde öyle olucak hic yemiyorum bebeğimi besleyemiyorum diye dusunme o senden alıyor alicani :)
Cok gecmis olsun canım sulu gıdaları artırmaya calis bol bol su ic inşallah düzelir bende kabizim ama daha sen kadar kötü olmadim ..
Canim maşallah kizina hizla büyüyorlar artık bebeklerimiz :)
Hic bu kilo hesaplarina girme bence stres yapmaktan başka ise yaramıyor ben iki kez tecrube ettim sonuc yine 25 kilo artı oldu hamilelikte nefsine engel olmak iki kez zor bence zararlı şeyleri yemekten uzak dur yeter gerisi bünyeye kalmış kimileri sansli yesede kilo almaxanlardan ama ben gibi du icsem yarıyor diyenlerdensen isimiz biraz zor :))

Simdiden hastane parası konularina gitmeyin sakim doktorunuzla daha çok zaman var doktorla şimdiden para konusuna girerseniz iyi olmaz bence doguma yakin konusun acele etmeyin kizlar doktorlar sevmez zaten boyle şeyleri gıcık kapar falan kontrollerinizde iyi gecmez ..
Ayrica devlet hastanesi falan parasız yapmixormu dogumu niye illa özelde olsun istiyorsunuz haa paraniz vardır anlarım ama durumu olmayanlar bence zorlamasin imkanlarini.
Bizim burda özel hastane diye birsey yok zaten bizim sigortalarimiz ozel sigorta o yuzden istedigim hastaneden birinden gun alicam bende sezeryan icin şükür şimdiye kadar sorun olmadı dogumlarimda inşallah bu seferde sorunsuz bir şekilde gecer.
Bu arada bebegimi görmeme 5 gun kaldı gel testeke gel :))

Son düzenleme:
Kızlar 13. Hafta rahimde kasılma varmış düşük tehlikesi olablr dedi iğne ve progestan verdi böyle bişi yaşayan varmı ? Çok üzgünüm çok korkuyorum 😢😢 ne demek kasılmaa anlamıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kasılma olduğunu nasıl anladı canım benimde buara biraz oluyo sanki. iğneler yardımcı olur korkma ilk hamileliğimde kullandım. çok şükür sağlıkla doğdu.

Canim üzme kendini ilaclarini kullan mecbur olmadıkça kalkma ayaga senin gibi olan arkadaşlarımız oldu şimdi şükür sorunsuz devam ediyor hamilelikleri inşallah sende de bir sorun olmucak bol bol dua edelim rabbim korur meleklerimizi...

düşük tehliken var cnm malesefki.. mesela bitki çayları mydnoz falan rahim kasılmalarını artırır derler ya yani düşük tehlikesi yapar onun gibi.. bol bol yat dinlen cnm çok geçmiş olsun

canım senin koruda randevun ne zaman sana da mı 1 ay sonra gel demişlerdi ?

Evet canim bana da bir ay sonra gel dedi. Vitamin demir falan da vermedi. Dinlen biraz bulantilarin gecsin iyice dedi. 11agustista benim randevum.

Canim burda komsumuz devlet hastanesinde dogum yapti. Sancisi gelip de gittigi zaman daha acilma tamamlanmamis. Butun asistanlae hemsireler gelen gidene gostermisler ogrensinler diye. Bak su kadar acilmis bak bu kadar acilmia vs diye. Gormeyen kalmamis anlayacagin. Ustelik odalar da tek kisilik olmuyor genelde. Hatta bazi hastanelerde 8-10 kisi bi odada oluyo. Ben sahsen bu sebeplerden ozel hastane olsun istiyorum. Oda tek kisilik olsun. Orami burami da gerekli gereksiz herkes gormesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yeşil mercimek yada kuru fasulye ye kabız olunca.. ıkınma ayrıca ..

sılam, geçen gün buraya sordum ama cevap gelmedi galiba
sana sorayım
detaylı ultrasona girmeyi düşünüyor musun, gerekli mi sence

Son düzenleme:

Hadi ya inanmıyorum yuhh yani dindar memleketiz iyiki nasıl bi Kadinin namehrem yerini gelene gecene gösterirler ya bilmiyordum canim bu şekilde olduğunu cok üzüldüm imkani olmayanlar mecbur kalıyor yani bu durumu cekmeye
O zaman haklısınız sonuna kadar ne diyeyim böyle şeyleri duydukca burda yasadigima seviniyorum burda parası olana değil insana deger var gerçekten ...

sılam, geçen gün buraya sordum ama cevap gelmedi galiba
sana sorayım
detaylı ultrasona girmeyi düşünüyor musun, gerekli mi sence

Canim ben sana cevap yazdım görmedin sanırım hatta bi arkadas daha yazmıştı.bence bi kereligine de olsa detaylı ultrason yaptir şimdi kaçıncı haftadasin bilmiyorum ben 20.haftamda organ kontrolü için detaylı ultrason yaptircam nasip olursa.
Zaten her seferinde ultrason yapılıyor ama bu detaylida tum vucut organları tek tek kontrol olucak ve eger bi sorun veya başka birşey tespit edilirse hamilelikte tedavi edilebilen durumlar varmış o yuzden bu kontrol sart bence ..

Sılacım iyi akıl verdin, konuşmiyim o zaman şimdi, gerek yok zaten sigorta ödeyecek %80'ini.
5 güncük kalmış ne güzeel. Benim daha 16 gün var😢

tamam canım bitince yazarsınız :)

Gokcencim "ya ilahe ilallah" yazmissin ya
"La ilale ilallah" olacak. Belki yanlis yazmissindir yada ben yanlis okumus olabilirim. Alinti da yapamadim o mesajindan, telden girmekten nefret ediyorum
Cunku "La" denmezse basinda anlami olmaz
"La" arapcada hayir-kesin-asla gibi manalarda kullanilir bildiğim kadarıyla
Yani o olmazsa Allah 'tan baska ilah yok dememis oluyoruz.

Sezincim evlilik yildonumunuz kutlu olsun. Nice senelere esinle evladinla mutlulukla saglikla insallah

Missdelyciiiim 2 gun mu kaldi hasretin azalmasina :))
Sonra bir sonraki muayene icin gun sayacagiz :))

Ben bel agrisindan hala iyi degilim maalesef (

Bu arada bende 1000 tevhid alayim

alıntı mesaj bilgisi gelmediği için görmedim demek
seninle aynı gündeyim canım
o yüzden özellikle sana sordum şimdi
bir de 20. haftayı beklemeni dr mi tavsiye etti?
18. haftada falan da yapılmıyor mu

Kasılma demek düşük tehlikesi demek canım ama bu kesin düşük olacağı anlamına gelmez..nerdeyse 14 haftalık olucaz sürekli düşük tehlikesi yaşıyorum progestan hap kullanıyorum gönlünü ferah tut canm herkesin hamileliği aynı geçmiyo maalesef biz bebeğimiz için sürekli endişe içindeyiz.ama gönlüm ferah Allah koruyo bebişlerimizi moralini bozma

bizde ne süt nede yumurta yemiyoruz. yoğurt tüketiyorsan yada peynir sıkıntı olmaz bulantılara rağmen kendini zorlama bence yine de doktoruna sormalısın.

Yoğurt yiyorum canım. Yoğurt ve Ayrana ağırlık verelim bari.

Haklısın canım. Bir kez içmiştim ama dün nedense midem çok bulandı. Ya da yağsız süt mü içsem ki

Teşekkürler canım. Geçmiş olsun sana, benim de arada oluyor bel ağrısı ama bugün yok çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…