2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Tahmin canım benimki de kesin değil. Benim de bir sonraki kontrolüm 20 ağustos gibi olacak. O zaman kesinleşir umuyorum.

ben banyodan sonra surmeye basladım
1 ay sonra hünde bır kez surmeye baslayacagım gobek ve goguslerıme
ondan sonra da gunde 2 kez surerım
zeytınyagı yerıne rahat edecegın catlak onleyıcı almanı tavsıye ederım
ben elımdekı kremlerı kullanıyorum henuz
onumuzdekı kontrole gıttıgımde doktorun yazmasını ısteyecegım

Aaa doktor yazabiliyor mu bilmiyordum ben de yarın kaliteli bir bebe yağı alıp banyolardan sonra süreceğim
Benim meme uçlarım da soyuluyor acaba soymalı mıyım yoksa akışına mı bırakmalıyım ☺️😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sıgorta karsılıyor mu bılmıyorum ama
doktorun tavsıye ettıgı bır merhem almak ıstıyorum ben

progesteronu kullan .. ben yerinde olsam doktorun önerdiği ilaçları kullanırdım..progesteron düşük önlemek için

Ama doktor bana dusuk ihtimalinden falan bahsetmedi. Hersey normal hic bir sorun gorunmuyor dedi. Ilaci da agri icin hafifletsin diye yazdim oyle iste dedi. Ben de ezbere yazdigi icin almadim acikcasi. Yarin kendi doktoruma gidicem ins. Randevu alamadim ama kabul eder diye umuyorum. Bakalim artik. Ins bi sorun cikmaz. Bebisimin cinsiyetini de ogrenirim buyuk ihtimal :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın sevgili annişler, tatilden döndüm ve işbaşı yaptım bugün. Ofis çok sıcak, toplu tatil dönemi olduğu için klima çalışmıyor, mini pervanemle idare ediyorum.
Herkesin bayramı güzel geçmiştir umarım.😊
Bebişlerinin cinsiyetini yeni öğrenen annelerin gözü aydın, Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
Ben bugün 15.haftayı bitiriyorum ve sabah yine bulantı tuttu, boş mideyle boş çırpınmalar. Artık psikolojim bozulmaya başladı, normal bir sabah yaşamadım kaç gündür. 9ay boyunca bulantısı olan insanlar varmış. Sizler ne durumdasınız? Geçti mi bulantılar?

Ebay'den motherlove meme ucu kremi sipariş etmiştim siparişimi iptal etmişler Türkiye'ye gönderimi yasakmış kozmetik olduğu için. Bu kremin methini çok duydum, alabileceğim bir yer biliyor musunuz?

Herkese güzel bir gün dilerim😊

Günaydın fıstık gebeşler....Ben geldımm.Ankara 1-2 dedik ama bebişe birsey alamadan döndük. Ama çok eğlendik sanırım annesinin mutlu olması onu daha cok mutlu etmiştir.. Ne yapsın benim oğluşum cicileri.. ona birtek annesi yeter.
Biz iyiyiz hamd olsun. Geçmişi okuyamadım insallah üzücü haberler yoktur.

Sılacım bu arada tam Hürrem sultan olmussun. Benımde göbek adım sultan.. Bende 1. sehzedemle başladım.. Çok sevindim oğluşuna en azından belirsizlik bitti

Gunaydinlar herkese. Ben hastaneye geldim. Doktor da kabul etti randevusuz sagolsun. Simdi randevulu hastalarin biraz azalmasini bekliyorum. Cok heyecanliyim. Insaallah bir sorun cikmaz. Bebisim sapasaglamdir umarim. Belki cinsiyet de ogrenebiliriz kuzum gosterirse. Dualarinizi bekliyorum sevgili hamisler.

Güzel haberlerini bekliyoruz şulecim. İnşallah bebiş çok iyidir, musmutlu çıkarsın doktordan.

hiç korkma annesi turp gibi o

iyşallah sorun çıkmaz güzel haberlerini bekliyoruz :)))

günaydın güzel anneler ve bebekleri geçmiş bayramınızı kutlarım bayramdan dolayı uzun zamandır sayfaları takip edemedim şimdi birazcık geriye gidip bakıcam herkese mutlu günler

Günaydın kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun umarım hepiniz güzel bir hafta geçirmişsinizdir
Ben yarın doktora gidiyorum bakalım bizim ufaklık ne alemde belki cinsiyetini de öğrenebiliriz

amin canım .. çok güzel bir hatıra olmuş :) ileride anar gülersiniz...

muhtemelen normal bir durumdur.. bence de en iyisini kendi doktorun bilir.. bize de haber ver ... sağlıkla güzel haberlerle dön ...

merhabalar hepinizin bayramını kutluyorum...sayfa ne kadar çok ilerlemiş bayramda hiç girmemiştim bundan sonrada çok sık giremicem çünkiiii işten ayrılıyorum :) dört gözle bebeğimi beklicem...kayınvalidemde kalıyorum orda net yok eylülde geçicem evime bol bol eşlik ederim size...doktor kontrolumuz ayın 15'de ama ben dayanamadım buğun başka doktordan randevu aldım saat:13.00 bebişim iyidir inş cinsiyeti inş öğrenirim sizede haber veririm...benden bu kadar:)

kızlar Dilara Koçak'ın gebe beslenme listesi

Sabah:

1 su bardağı süt

1 dilim peynir

2 dilim ekmek

4-5 zeytin

Domates-salatalık-biber yeşillik

1 meyve veya 1 çay kaşığı reçel

1 yumurta( haftada 4-5 gün)

Bitki çayı

Ara

10 fındık+ 1 çorba kaşığı kuru üzüm

Öğle

1 porsiyon etli sebze veya kuru baklagil yemeği

1 kase yoğurt veya cacık veya ayran

Salata (iyi yıkanmış olmalı)+ 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

2 dilim ekmek veya 4 çorba kaşığı pilav veya makarna

Ara

1 tost+ 1 bardak ayran veya Haftada 1-2 kez sütlü tatlı olabilir

Akşam

Izgara et, balık, tavuk( 4-5 köfte kadar, sebze ile pişirilebilir, fırınlanabilir.)

1 kase çorba

Salata (iyi yıkanmış olmalı) + 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

2 dilim ekmek veya 4 çorba kaşığı pilav veya makarna

Ara

2 meyve + 3-4 parça ceviz

Gece

1 bardak süt

Canım güzel haberlerini dört gözle bekliyorum

Güzel haberlerini bekliyoruz şulecim. İnşallah bebiş çok iyidir, musmutlu çıkarsın doktordan.

hiç korkma annesi turp gibi o

iyşallah sorun çıkmaz güzel haberlerini bekliyoruz :)))

muhtemelen normal bir durumdur.. bence de en iyisini kendi doktorun bilir.. bize de haber ver ... sağlıkla güzel haberlerle dön ...

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim bayanlar. Doktorum kabul etti sagolsun. Fazla da beklemeden girdik muayeneye. Hic bir sorun yokmus bebisimde de bende de. Iyiki de kullanmamissin ilaclari dedi. Tatile gitmemde de hic bi sakinca yokmus. Ama bebisim bacaklarini acmadi bacaklarini o kadar ugrasti bi turlu gostermedi cinsiyetini. Doktorum da kesin olmamakla beraber buyuk ihtimal kiz dedi keske kesin ogrenebilseydik. Ama bebisim de ben de saglikliyim ya onemli olan o tabiki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…