Maşallah canım ikizlerinebenimkiler 3 gün büyük senin ikizlerden 27 ocak tahmini doğum tarihleri. seninkiler 30 ocak gözüküyor bende en son kontürleme gittiğimde bir tanesinin erkek olduğunu söyledi diğerini göremedi ta 18 ağustos'a kadar bekleyeceğim şimdi beklemek çok zor allah izin verirse cinsiyetlerini öğreneceğim 18 ağustos'ta sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi önemli değil
ben banyodan sonra surmeye basladımben de yaklaşık iki hafta sonra göreceğim bebeğimi babasını beklemesem tam gününde görecektim ama +2 gün de baba bekleyeceğiz hayırlısı olsun
göbek deliğimin alt tarafı kaşınıyor halamın kızı zeytinyağı sürdü ve hiç çatlamadı gerçi halam da hiç çatlamamıştı ama sizce yağ sürmek için erken mi
yoksa hemen başlamalı mıyım?
ben banyodan sonra surmeye basladım
1 ay sonra hünde bır kez surmeye baslayacagım gobek ve goguslerıme
ondan sonra da gunde 2 kez surerım
zeytınyagı yerıne rahat edecegın catlak onleyıcı almanı tavsıye ederım
ben elımdekı kremlerı kullanıyorum henuz
onumuzdekı kontrole gıttıgımde doktorun yazmasını ısteyecegım
sıgorta karsılıyor mu bılmıyorum amaAaa doktor yazabiliyor mu bilmiyordum ben de yarın kaliteli bir bebe yağı alıp banyolardan sonra süreceğim
Benim meme uçlarım da soyuluyor acaba soymalı mıyım yoksa akışına mı bırakmalıyım ☺️😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
progesteronu kullan .. ben yerinde olsam doktorun önerdiği ilaçları kullanırdım..progesteron düşük önlemek için
Gunaydinlar herkese. Ben hastaneye geldim. Doktor da kabul etti randevusuz sagolsun. Simdi randevulu hastalarin biraz azalmasini bekliyorum. Cok heyecanliyim. Insaallah bir sorun cikmaz. Bebisim sapasaglamdir umarim. Belki cinsiyet de ogrenebiliriz kuzum gosterirse. Dualarinizi bekliyorum sevgili hamisler.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydinlar herkese. Ben hastaneye geldim. Doktor da kabul etti randevusuz sagolsun. Simdi randevulu hastalarin biraz azalmasini bekliyorum. Cok heyecanliyim. Insaallah bir sorun cikmaz. Bebisim sapasaglamdir umarim. Belki cinsiyet de ogrenebiliriz kuzum gosterirse. Dualarinizi bekliyorum sevgili hamisler.
Canim saol allah bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.öyle bi pipi bende beklemiyodum dogunca ilk olarak pipisine bakacam😄😄😄😄😄😂
Ama doktor bana dusuk ihtimalinden falan bahsetmedi. Hersey normal hic bir sorun gorunmuyor dedi. Ilaci da agri icin hafifletsin diye yazdim oyle iste dedi. Ben de ezbere yazdigi icin almadim acikcasi. Yarin kendi doktoruma gidicem ins. Randevu alamadim ama kabul eder diye umuyorum. Bakalim artik. Ins bi sorun cikmaz. Bebisimin cinsiyetini de ogrenirim buyuk ihtimal :)
Güzel haberlerini bekliyoruz şulecim. İnşallah bebiş çok iyidir, musmutlu çıkarsın doktordan.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hiç korkma annesi turp gibi o
iyşallah sorun çıkmaz güzel haberlerini bekliyoruz :)))
muhtemelen normal bir durumdur.. bence de en iyisini kendi doktorun bilir.. bize de haber ver ... sağlıkla güzel haberlerle dön ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?