2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

☺️☺️☺️çok sevindim güzel haberler almana. Cinsiyet heyecanı devam ediyor desene. Heyecanlı bir filmin sonunu beklemek gibi, bu da güzel bi merak.😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bir sonraki muayenede görürsün canım.. sağlıklı olmanıza çok sevindim.. güzel bir tatil yap :))

Kızlar Allah korusun ama bebegin anne karnında kalbi durduğunda anne bunu hangi belirtiler ile anlayabiliyor acaba???

kızlar merhaba; geçmiş bayramınız kutlu olsun.bayramdan önce bebeği görmeye gittik.pipiye benzer birşey göremedi doktor.sanırım kız dedi.ama kesin de diyemem dedi.bazen geç belli olaBİLİYORMUŞ. HAYIRLISI ARTIK.ZATEN bir buçuk yaşında bir kızım var. yine kız olursa ikiz gibi büyürler.bu arada nub teorisine göre facetede buradada erkek demişlerdi. yakında kesinleştirip yazıcam.öpüldünüz cicikolar

çok sevindim şulecim :) göstermediğine göre kız olabilir erkekler yiğidin malı meydanda olur deyip gösteriyolar genelde :)

Günaydınlar Miniklerin annisleri bugün annem ve ablam geliyo annem hasta çok üzüldüm doktora gidecek burda kolit var annemin kalın barsak ta inşallah çabucak iyileşir annecim dua edin geçmişi okuyamadim herkes iyidir umarım

Kızlar Allah korusun ama bebegin anne karnında kalbi durduğunda anne bunu hangi belirtiler ile anlayabiliyor acaba???

sorma bu konuda çok düşünüyorum benim daha önce 2 gebelik kaybım var.
şuan 14. haftadayız ama gel bana sor gebelikle ilgili bütün belirtilerin kaybolur.
ne miden bulanır gögüs hassasiyeti gider varsa akıntın biten bi enerji dolar içine
yada kanama şeklinde
RABBİM VERMESİN AMA ÇOK ZOR(((

canım sen çok paniksin bak bende senin gibiyim ama olcağa çare yok verende alanda allah sıkma canını bebeğinide üzüyorsun benim doktorum öle dedi dedim doktor bey korkuyorum bu durumdan dedim sağdece bebeğini üzersin dedi öğünden beri d,kkat ediyorum kendime ama gerisi allahın işi bişiy diyemem hergün karnına ayetel kürsi nas felak oku gerisini rabbim

doğru herşey allahtan korkunun ecele faydası yok üzülme bebeğinide üzme

bir sonraki muayenede görürsün canım.. sağlıklı olmanıza çok sevindim.. güzel bir tatil yap :))

çok sevindim şulecim :) göstermediğine göre kız olabilir erkekler yiğidin malı meydanda olur deyip gösteriyolar genelde :)

Ayyy canlarim cok tesekkur ederim. Burda paylasmak yorum almak vs cok guzel gercekten. Hepinizi seviyorummm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm hamisler nasilsiniz bugun muaynem var 15+4 um insallah bebegim sagliklidir gelisimi normaldir. Acaba cinsiyetinide ogrenebilirmiyiz :)

Son düzenleme:

Canim benim ilk gebeligimde kanamam olmustu dr ultrasonda kalp atisinin az oldugunu soyledi heegun kontrole gittik 3. Gundungaliba kslp atisi durmus dedi ve kanamamda devam ediyodu. Ama sakin koru dusunme ii dusun ii olsun hersey

Sulecim gozun aydinnn cok sevindimm ah bu minnoslar bizi nasil korkutuyor sonra doktora bi gidiyoruz orda kipir kipirlar bize guluyorlar kis kiss yerim ben o larin totosunu onlar saglikli iyi olsunda biz korkalim 😊😊 prensesinlee esinlee iyi tatiller olsun sanaaa😄😄😄

Merhaba kizlar...
haftaya doktor muayenemiz var.
cinsiyeti belli olur mu acaba?
Bide uclu testin zararli oldugunu soyluyorlar.
sizler yaptirdiniz mi?

en iyisi cnm geç öğrenmek garanti oluyor bekle azcık:)
iyi akşamlar kızlar yine kasık ağrısı yine sol anlamıyorum ne oluyor allah hakkımızda hayırlısını versin
canım hiç korkma kızım da sol kasıgım çok agrırdı doğumdan sonra aynada bakınca o taraf daha sarkık kızın olacak sanırım oraya yerlesiyor ve harekete başlayacak :)

Ayyy canlarim cok tesekkur ederim. Burda paylasmak yorum almak vs cok guzel gercekten. Hepinizi seviyorummm..

Çok sevindim cnm iyi olmanıza inşallah darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…