Hepinize ayri ayri tesekkur ederim bayanlar. Doktorum kabul etti sagolsun. Fazla da beklemeden girdik muayeneye. Hic bir sorun yokmus bebisimde de bende de. Iyiki de kullanmamissin ilaclari dedi. Tatile gitmemde de hic bi sakinca yokmus. Ama bebisim bacaklarini acmadi bacaklarinio kadar ugrasti bi turlu gostermedi cinsiyetini. Doktorum da kesin olmamakla beraber buyuk ihtimal kiz dedi keske kesin ogrenebilseydik. Ama bebisim de ben de saglikliyim ya onemli olan o tabiki :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim bayanlar. Doktorum kabul etti sagolsun. Fazla da beklemeden girdik muayeneye. Hic bir sorun yokmus bebisimde de bende de. Iyiki de kullanmamissin ilaclari dedi. Tatile gitmemde de hic bi sakinca yokmus. Ama bebisim bacaklarini acmadi bacaklarinio kadar ugrasti bi turlu gostermedi cinsiyetini. Doktorum da kesin olmamakla beraber buyuk ihtimal kiz dedi keske kesin ogrenebilseydik. Ama bebisim de ben de saglikliyim ya onemli olan o tabiki :)))
Kızlar Allah korusun ama bebegin anne karnında kalbi durduğunda anne bunu hangi belirtiler ile anlayabiliyor acaba???
erkek anası hoşgeldınnn
pipi mi görüyorum neee :)
Kızlar Allah korusun ama bebegin anne karnında kalbi durduğunda anne bunu hangi belirtiler ile anlayabiliyor acaba???
canım sen çok paniksin bak bende senin gibiyim ama olcağa çare yok verende alanda allah sıkma canını bebeğinide üzüyorsun benim doktorum öle dedi dedim doktor bey korkuyorum bu durumdan dedim sağdece bebeğini üzersin dedi öğünden beri d,kkat ediyorum kendime ama gerisi allahın işi bişiy diyemem hergün karnına ayetel kürsi nas felak oku gerisini rabbim
☺️☺️☺️çok sevindim güzel haberler almana. Cinsiyet heyecanı devam ediyor desene. Heyecanlı bir filmin sonunu beklemek gibi, bu da güzel bi merak.😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir sonraki muayenede görürsün canım.. sağlıklı olmanıza çok sevindim.. güzel bir tatil yap :))
çok sevindim şulecim :) göstermediğine göre kız olabilir erkekler yiğidin malı meydanda olur deyip gösteriyolar genelde :)
Slm hamisler nasilsiniz bugun muaynem var 15+4 um insallah bebegim sagliklidir gelisimi normaldir. Acaba cinsiyetinide ogrenebilirmiyiz :)
kan alarak yaptırılmıyor muMerhaba kizlar...
haftaya doktor muayenemiz var.
cinsiyeti belli olur mu acaba?
Bide uclu testin zararli oldugunu soyluyorlar.
sizler yaptirdiniz mi?
en iyisi cnm geç öğrenmek garanti oluyor bekle azcık:)Kuzular bayagu bi geçmiş okudum :) yarin sabah ankaraya dönüyorum ucaktan direkt ise gideceğim... 15+2 olduk bizde haftaya giderim cinsiyet öğrenmeye :))) gösterecek mi bakalım ne yapacak... çokokrem. falan yiyip gidecem :))) 16 + olsun da garanti olsun :))))
canım hiç korkma kızım da sol kasıgım çok agrırdı doğumdan sonra aynada bakınca o taraf daha sarkık kızın olacak sanırım oraya yerlesiyor ve harekete başlayacak :)iyi akşamlar kızlar yine kasık ağrısı yine sol anlamıyorum ne oluyor allah hakkımızda hayırlısını versin
Günaydın sevgili annişler, tatilden döndüm ve işbaşı yaptım bugün. Ofis çok sıcak, toplu tatil dönemi olduğu için klima çalışmıyor, mini pervanemle idare ediyorum.
Herkesin bayramı güzel geçmiştir umarım. Günaydın cnm Allah kolaylik versin bu sicakta çalışmak resmen sınav insana tatil o kadar hızlı geçiyor ki 1 eylül gelecek diye korkuyorum ;(
Ayyy canlarim cok tesekkur ederim. Burda paylasmak yorum almak vs cok guzel gercekten. Hepinizi seviyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?