Canım eymen ismi etrafta o kadar çok farklı gerçi sen Almanya da olacaksın eymen ismi güzel ama tek eksisi etrafta çok var..
aaa :) öyle deme teyzesi benimkide eymen olacak:) ahmet mehmet de çok ama koyuluyor hala:) ilk oğluşum emir ensar bu da inşaallah eymen olacak tabi yanına isim lazım:)
O kadar çok Hürrem bakarsan Hürrem gibi olursun iste :)
Suluman sana Şehzade vericem dedim esime sehzadeleri ucledik daha ne yapalım :)
Yanliz ben bi Mihrimah veremicem dördüncü yu asla gözüm kesmiyor bunu bile cok düşündüm
maşaallah kızına, tansiyon zor canım artık ne yapacaksın ilaç şartsa bebiş için kullanacaksın
hissedersin tabi annesi:)
amin canım
canım sıkıntın hallolmuş ya sevindim
canım o bebeği besleyen ana damar oluyor bebeğin kalp atşını dışarda hissetmen mümkün değil, hatta sırt üstü yatınca karnına bak karnın pıt pıt atar:)
ayy canım bebişin cicilerinin içini doldursun inşaallah:)
canım bende aynıyım 24. haftadan önce düzenli olmıuyor korkma, 24 den sonra 24 saat içinde 15 kere hareket etmesi gerekiyor
canım progestanı al kullan bence zararı yok faydası var
maşaallah
ayy sılam hep erkek hissettim sana ama üzülürsün diye söyleyemedim, hayırlı olsun pipilin ohhh evin tek sultanı sensin:)) nazlan nazlanabildiğin kadar:)
hoş geldin hayırlı olsun
hoş geldin
güzel canım oğlumla adaş olacak :)) bende eymen istiyorum eşim kabul etti:) ilkini de ben seçmiştim zaten, yanına babasının adını koymak istiyor ama asla koymamhiç sevmem ben anne baba adının koyulmasını:)
Sağ tarafım felç gibi ağrıyor sola yatıp uyuyorum olurdum mu kalkmam iki saat felaket bi bel ağrım var doktorum artık olacak dedi..
Geçmiş olsun sanada eğer hamilelik etkiliyosa yandık çünkü karın büyüdükçe bel ağrısı yapcak
I love Bonus
Canim Türkiyeyi bilemem ama burda eymen ismine kimsede rastlamadım daha hatta eymen deyince anlamiyolar bidaha soruyolar.bende farklı bir isim olsun istiyorum ayrica anlami çok güzel bu sefer arapca isim koyucam demiştim inşallah değişmez se eymen olucak hatta ogluslarim eymen diye sevmeye başladılar bile kardeslerini bi babamiz daha onay vermedi oda eymen diye duya duya aliscak inşallah:) büyük oglum mert nereye gitsem bi mert oluyor mutlaka :)Canım eymen ismi etrafta o kadar çok farklı gerçi sen Almanya da olacaksın eymen ismi güzel ama tek eksisi etrafta çok var..
Sagolasin canim hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah :)Sila cim hayirli olsun 3. oglusun. Rabbim hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin insaallah hepimize, cinsiyetleri gercekten muhim degil.
ayy sılam hep erkek hissettim sana ama üzülürsün diye söyleyemedim,
güzel canım oğlumla adaş olacak :)) bende eymen istiyorum eşim kabul etti:) ilkini de ben seçmiştim zaten, yanına babasının adını koymak istiyor ama asla koymamhiç sevmem ben anne baba adının koyulmasını:)
Şimdiden bel ağrısı olursa bebişlerimiz iyice büyüdüğünde napcaz acaba bendede çok oturunca oluyo ..erken bel ağrıları bel kemiği ile ilgili bir problemden kaynaklanır demişti benim doktorum zira bel ağrısı için çok erken..
Günaydın güzel bebekler in güzel anneleri bugün tatilin son günü çok sıcak pisiyoruz resmeniki hafta sonra bebişimi görcem zaman geçmiyo cinsiyeti söyleyecek doktor çok heyecanlı
ben de yaklaşık iki hafta sonra göreceğim bebeğimi babasını beklemesem tam gününde görecektim ama +2 gün de baba bekleyeceğiz hayırlısı olsun
göbek deliğimin alt tarafı kaşınıyor halamın kızı zeytinyağı sürdü ve hiç çatlamadı gerçi halam da hiç çatlamamıştı ama sizce yağ sürmek için erken mi
yoksa hemen başlamalı mıyım?
Bekliycez cnm bende eltim için bekliyorum 4 gün geç olcak olsun.zeytin yağı biraz sivilce yapabilir diye sürmüyorum ben başla tabi ben bebe yağı sürüyorum ama doktora gidince krem falan da sorucam.
Bayramınız mübarek olsun kızlar. Geçmiş uçmuş gitmiş bayramdan giremedim kaç gündür. Sılacım üçüncü şehzaden hayırlı olsun 😊 bizde cuma gidicez bakalım bizim sultan şehzadeye mi döndü sultan mı kaldı meraktan çatlıyorum.
İyi geceler hanımlar.
Bugün kontrolümüz vardı. Bebişlerim 6,5 cm olmuş. 10 günde 1,5 cm büyümüşler. Ense kalınlıkları birinin 1,15, diğerinin 1,65 mm çıktı. Doktor kol, bacak, vücut oranlarının güzel olduğunu, sağlıklı göründüklerini söyledi. İkili test için kan da verdim, haftaya sonuçları öğreneceğiz. İnşallah sorun çıkmaz. Oğlana benziyorlarmış ama kesin değil dedi doktor. Artık Decavit e geçeceğim. Bizde bayram öncesi haberler böyle güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?