2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım eymen ismi etrafta o kadar çok farklı gerçi sen Almanya da olacaksın eymen ismi güzel ama tek eksisi etrafta çok var..

aaa :) öyle deme teyzesi benimkide eymen olacak:) ahmet mehmet de çok ama koyuluyor hala:) ilk oğluşum emir ensar bu da inşaallah eymen olacak tabi yanına isim lazım:)

aaa :) öyle deme teyzesi benimkide eymen olacak:) ahmet mehmet de çok ama koyuluyor hala:) ilk oğluşum emir ensar bu da inşaallah eymen olacak tabi yanına isim lazım:)

Ensar ismine bayılıyorum oğlum olsa koyacağım ben de ama:)))

Gunaydin kızlar izmir bugun acayip sicak yaniyor bendw dun sicaktan oda oda gezdum klimaylada uyumak istemefim off yaz bitdin digcem kizcaksiniz bana

Kuzum sağlıkla gelsin şehzade .. Allah kısmet ederse gözün keser..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay canım unutmuşum ben herşeyi .. Rahatlattın beni.. Birde dr um tatilde .. Aramak istemedim.. Bu sefer randevum çok aralıklı oldu .. Daha taa pazartesii.. Çok özledim kızımı

Kızlarr günaydın.. Bayramın son günü .. Ne güzeldi tatil ..

Sağ tarafım felç gibi ağrıyor sola yatıp uyuyorum olurdum mu kalkmam iki saat felaket bi bel ağrım var doktorum artık olacak dedi..

Geçmiş olsun sanada eğer hamilelik etkiliyosa yandık çünkü karın büyüdükçe bel ağrısı yapcak

I love Bonus

Günaydın güzel bebekler in güzel anneleri bugün tatilin son günü çok sıcak pisiyoruz resmeniki hafta sonra bebişimi görcem zaman geçmiyocinsiyeti söyleyecek doktor çok heyecanlı

Geçmiş olsun sanada eğer hamilelik etkiliyosa yandık çünkü karın büyüdükçe bel ağrısı yapcak

I love Bonus

Şimdiden bel ağrısı olursa bebişlerimiz iyice büyüdüğünde napcaz acaba bendede çok oturunca oluyo ..erken bel ağrıları bel kemiği ile ilgili bir problemden kaynaklanır demişti benim doktorum zira bel ağrısı için çok erken..

Canım eymen ismi etrafta o kadar çok farklı gerçi sen Almanya da olacaksın eymen ismi güzel ama tek eksisi etrafta çok var..
Canim Türkiyeyi bilemem ama burda eymen ismine kimsede rastlamadım daha hatta eymen deyince anlamiyolar bidaha soruyolar.bende farklı bir isim olsun istiyorum ayrica anlami çok güzel bu sefer arapca isim koyucam demiştim inşallah değişmez se eymen olucak hatta ogluslarim eymen diye sevmeye başladılar bile kardeslerini bi babamiz daha onay vermedi oda eymen diye duya duya aliscak inşallah:) büyük oglum mert nereye gitsem bi mert oluyor mutlaka :)
Sila cim hayirli olsun 3. oglusun. Rabbim hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin insaallah hepimize, cinsiyetleri gercekten muhim degil.
Sagolasin canim hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah :)
Ben alıştım bile 3 erkek annesi olucam buda herkese nasip olmaz :)

Canim sağolasın inşallah hayırlı evlatlar olsunlar ogluslarimiz:)
Neden uzuleyim canim Rabbimden gelene üzülürmuyum hic Allah korusun tirnagini yaratmaya gücümüz yetmez rabbim bana saglikli hayırlı evlat versin yeter babaları ve amcaları gibi hayırlı evlat olsunlar inşallah.3 erkek kardeş esimler uvudr annesinin gözüne bakıyorlar resmen benim kayinvalde 60 yaşında prenses gibi yaşıyor hep hayran kalmisimdir çocuklarınin ona olan bagina inşallah benim ogluslarim da öyle olurlar :)

Doğru demiş zaten hamilelktn önce az ayakta kalsam belim kalçamın içine doğru ağrıyodu yanıyodu bi sorun vardı demek şimdide o yüzdn oluyodur.

Bedenen çok zorlancak zamanlar için erken daha allah kolaylık versin yatıp kalkamıycağımız günler olucak :)

I love Bonus

Günaydın güzel bebekler in güzel anneleri bugün tatilin son günü çok sıcak pisiyoruz resmeniki hafta sonra bebişimi görcem zaman geçmiyocinsiyeti söyleyecek doktor çok heyecanlı

ben de yaklaşık iki hafta sonra göreceğim bebeğimi babasını beklemesem tam gününde görecektim ama +2 gün de baba bekleyeceğiz hayırlısı olsun
göbek deliğimin alt tarafı kaşınıyor halamın kızı zeytinyağı sürdü ve hiç çatlamadı gerçi halam da hiç çatlamamıştı ama sizce yağ sürmek için erken mi
yoksa hemen başlamalı mıyım?

Bekliycez cnm bende eltim için bekliyorum 4 gün geç olcak olsun.zeytin yağı biraz sivilce yapabilir diye sürmüyorum ben başla tabi ben bebe yağı sürüyorum ama doktora gidince krem falan da sorucam.

Bekliycez cnm bende eltim için bekliyorum 4 gün geç olcak olsun.zeytin yağı biraz sivilce yapabilir diye sürmüyorum ben başla tabi ben bebe yağı sürüyorum ama doktora gidince krem falan da sorucam.

babannem de zeytinyağı sür dedi benim zaten çatlaklarım var ama daha da çatlasın istemiyorum memelerim de kaşınıyor doktora da sorupp ikisine de sürerim olmazsa :)

Bayramınız mübarek olsun kızlar. Geçmiş uçmuş gitmiş bayramdan giremedim kaç gündür. Sılacım üçüncü şehzaden hayırlı olsun 😊 bizde cuma gidicez bakalım bizim sultan şehzadeye mi döndü sultan mı kaldı meraktan çatlıyorum.

Sagolasin canim insallah hayırlısı hangisi olucaksa o olsun :)

Maşallah canım ikizlerine benimkiler 3 gün büyük senin ikizlerden 27 ocak tahmini doğum tarihleri. seninkiler 30 ocak gözüküyor bende en son kontürleme gittiğimde bir tanesinin erkek olduğunu söyledi diğerini göremedi ta 18 ağustos'a kadar bekleyeceğim şimdi beklemek çok zor allah izin verirse cinsiyetlerini öğreneceğim 18 ağustos'ta sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi önemli değil

ben çok korkuyorum daha önce 2 bebeğimi kaybettim bu üçüncü 14. haftadayız bi kaç gündür göğüs hassasiyetim kaybettim yardımcı olun aslında vucut alışıyo gebeliğe normal diyolar ama üç gün sonra kontrolüm var ama korkuyorum ne kadar zormuş yaaaa

Kızlar bi kaç gün önce kasıgıma elimi koyunca pit pit birşey atıyor diyenler olmuştu bi kaç kişi de bebeğin kalp atisi demişti o sizin atar damarınızın yani kasık nabzının onu bebeğin kalbi değil sizin kalbiniz yapıyor hatta denemek isteyenler sağ ve sol leğen kemiğinin hafif üstüne elini zi bastırın.. Çocuğunu hala hıssetmeyenler ilk çocuk gerçekten geç hissediliyor... Kizimi on altı haftada hissettim bu beebgımı 10.haftada alttan iğne batması şeklinde on ikinci haftada acıma şeklinde karında top gibi oldu 14 te net hareketler hele cikolata yeyip sirt üstü yatıp kollarınızı uzatın nasıl vuracak annem ben burdayım diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…