Slm canlarim anca gelebildim eve evet bi pipili daha katılıyor bizim aileye maşallah aynen ruyamdaki gibi açmış bacaklarini pipisini salliyordu :)
Allaha Şükür hersey yolunda gelişimi iyi bidakine organ kontrolu olucak inşallah.
İçim bir garip napalım bana kız annesi olmak nasip değilmiş bende gelinlerim olursa kızım gibi severim inşallah :)
Slm canlarim anca gelebildim eve evet bi pipili daha katılıyor bizim aileye maşallah aynen ruyamdaki gibi açmış bacaklarini pipisini salliyordu :)
Allaha Şükür hersey yolunda gelişimi iyi bidakine organ kontrolu olucak inşallah.
İçim bir garip napalım bana kız annesi olmak nasip değilmiş bende gelinlerim olursa kızım gibi severim inşallah :)
inşaallah birde oğlun olur:)Ensar ismine bayılıyorum oğlum olsa koyacağım ben de ama:)))
unutuluyor tabi canım ben şimdi her şeyi yeniden okuyorum:)Ay canım unutmuşum ben herşeyi .. Rahatlattın beni.. Birde dr um tatilde .. Aramak istemedim.. Bu sefer randevum çok aralıklı oldu .. Daha taa pazartesii.. Çok özledim kızımı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım inşaallah öyle olur oğluşların:)Canim Türkiyeyi bilemem ama burda eymen ismine kimsede rastlamadım daha hatta eymen deyince anlamiyolar bidaha soruyolar.bende farklı bir isim olsun istiyorum ayrica anlami çok güzel bu sefer arapca isim koyucam demiştim inşallah değişmez se eymen olucak hatta ogluslarim eymen diye sevmeye başladılar bile kardeslerini bi babamiz daha onay vermedi oda eymen diye duya duya aliscak inşallah:) büyük oglum mert nereye gitsem bi mert oluyor mutlaka :)
Sagolasin canim hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah :)
Ben alıştım bile 3 erkek annesi olucam buda herkese nasip olmaz :)
Canim sağolasın inşallah hayırlı evlatlar olsunlar ogluslarimiz:)
Neden uzuleyim canim Rabbimden gelene üzülürmuyum hic Allah korusun tirnagini yaratmaya gücümüz yetmez rabbim bana saglikli hayırlı evlat versin yeter babaları ve amcaları gibi hayırlı evlat olsunlar inşallah.3 erkek kardeş esimler uvudr annesinin gözüne bakıyorlar resmen benim kayinvalde 60 yaşında prenses gibi yaşıyor hep hayran kalmisimdir çocuklarınin ona olan bagina inşallah benim ogluslarim da öyle olurlar :)
Rabbim bunu bağışlasın benim göğüs acım 6. haftada durmuştu normal yaniben çok korkuyorum daha önce 2 bebeğimi kaybettim bu üçüncü 14. haftadayız bi kaç gündür göğüs hassasiyetim kaybettim yardımcı olun aslında vucut alışıyo gebeliğe normal diyolar ama üç gün sonra kontrolüm var ama korkuyorum ne kadar zormuş yaaaa
maşaallah kuzuna, aminHepinize iyi bayramlar dileriiiiiim :) Cook zamandir pek giremedim ama simdi guzel haberlerle geldim, kizim oluyoooor :)
Yani galiba sanirsam :)
son iki kontrolumde doktor hep kiza benziyor diyordu benim minik kus pek gostermiyordu, ya bagdas kurup yan dondu ya poposunu dondu :) 15+2 deki son kotrolumde farkli doktor da kiz diyebilirim dedi bakalim :)
Allah hepimizin bebeklerini saglikla kucaginda gormeyi nasip etsin insallahh..
Kuzular bayagu bi geçmiş okudum :) yarin sabah ankaraya dönüyorum ucaktan direkt ise gideceğim... 15+2 olduk bizde haftaya giderim cinsiyet öğrenmeye :))) gösterecek mi bakalım ne yapacak... çokokrem. falan yiyip gidecem :))) 16 + olsun da garanti olsun :))))
Ya kizlar icime ara ara fenalik geliyor migdem bulaniyo gibi nedenki acaba
Doğru demiş zaten hamilelktn önce az ayakta kalsam belim kalçamın içine doğru ağrıyodu yanıyodu bi sorun vardı demek şimdide o yüzdn oluyodur.
Bedenen çok zorlancak zamanlar için erken daha allah kolaylık versin yatıp kalkamıycağımız günler olucak :)
I love Bonus
Kizlar ben de dun geceden beri kasik agrisi cekiyorum. Sag tarafim kasigimin azicik ustu acayil agriyo. Otururken daha siddetli sanki. Ayakta da yurumekte zorlaniyorum. Acile gittik. Nobetci kadin dogum uzmani geldi 15 dk telefonla konustuktan sonra. Ultrasonla bakti. Sonra bisi demeden cikti gitti. Kalktim artik karnimi silip baktim ilac yaziyor. Durum nedir dedim, kalp atislari var, bir sorun gorunmuyor dedi. Kan ilaci vitamin vs kullaniyo musun dedi, hayir doktorum bu ay dinlendiriyo bir sonraki randevumda bakicak duruma gore dedim. Baktim iki ilac yazmis. Bunlar ne icin dedim, biri gebelere verdigimiz bi hormon, agrilarin icin dedi. Digeri de kan hapi yazdim dedi. Bunlari al kullan dedi sadece. Sinir oldum adama. Lafi agzindan kerpetenle aliyoruz mubarek. Ben de almadim ilaclari. Hormon dedigi ilac progestandi. Alsa miydim bilemiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oglum nasıl ama kızlar😄
sılam hayırlı olsun oğlun canım..Canim Türkiyeyi bilemem ama burda eymen ismine kimsede rastlamadım daha hatta eymen deyince anlamiyolar bidaha soruyolar.bende farklı bir isim olsun istiyorum ayrica anlami çok güzel bu sefer arapca isim koyucam demiştim inşallah değişmez se eymen olucak hatta ogluslarim eymen diye sevmeye başladılar bile kardeslerini bi babamiz daha onay vermedi oda eymen diye duya duya aliscak inşallah:) büyük oglum mert nereye gitsem bi mert oluyor mutlaka :)
Sagolasin canim hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah :)
Ben alıştım bile 3 erkek annesi olucam buda herkese nasip olmaz :)
Canim sağolasın inşallah hayırlı evlatlar olsunlar ogluslarimiz:)
Neden uzuleyim canim Rabbimden gelene üzülürmuyum hic Allah korusun tirnagini yaratmaya gücümüz yetmez rabbim bana saglikli hayırlı evlat versin yeter babaları ve amcaları gibi hayırlı evlat olsunlar inşallah.3 erkek kardeş esimler uvudr annesinin gözüne bakıyorlar resmen benim kayinvalde 60 yaşında prenses gibi yaşıyor hep hayran kalmisimdir çocuklarınin ona olan bagina inşallah benim ogluslarim da öyle olurlar :)
Yok artıkbinlerce akşam akşam güldürdü beni oğlun ..Allah bağışlasın yavrum ya..
Oglum nasıl ama kızlar😄
O kadar usg inceledik burda, cinsiyet tahmini yapmaya çalıştık ama hiç bu kadar net bir pipi görmemiştim. Sermiş ortalığa senin oğlan😄 maşallah Allah nazarlardan saklasın seni de bebişini de. Bende haftaya perşembe öğrenicem kısmetse. Ama ne yalan söyliyim hiç merak etmiyorum. Kuku yada pipi hiç farketmez😂
Kızlar belim çok ağrıyo ya. 2-3 saat yol gittik dayanamadım. Daha 8 saatlik yolculuklara çıkıcaz napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?