2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hepinize iyi bayramlar dileriiiiiim :) Cook zamandir pek giremedim ama simdi guzel haberlerle geldim, kizim oluyoooor :)
Yani galiba sanirsam :)

son iki kontrolumde doktor hep kiza benziyor diyordu benim minik kus pek gostermiyordu, ya bagdas kurup yan dondu ya poposunu dondu :) 15+2 deki son kotrolumde farkli doktor da kiz diyebilirim dedi bakalim :)

Allah hepimizin bebeklerini saglikla kucaginda gormeyi nasip etsin insallahh..

Ayyy canım benim hayırlı uğurlu olsun oğlun :) 3 oğlan Allah yardimcin olsun

Canım gözün aydın oooooo maşallah erkek egemen bir evin var. Sağlıklı olsun da pipili olsun canım. Dediğin gibi inşallah kızın gibi sevecek gelinlerin olur

Kuzular bayagu bi geçmiş okudum :) yarin sabah ankaraya dönüyorum ucaktan direkt ise gideceğim... 15+2 olduk bizde haftaya giderim cinsiyet öğrenmeye :))) gösterecek mi bakalım ne yapacak... çokokrem. falan yiyip gidecem :))) 16 + olsun da garanti olsun :))))

Ensar ismine bayılıyorum oğlum olsa koyacağım ben de ama:)))
inşaallah birde oğlun olur:)
unutuluyor tabi canım ben şimdi her şeyi yeniden okuyorum:)
amin canım inşaallah öyle olur oğluşların:)
Rabbim bunu bağışlasın benim göğüs acım 6. haftada durmuştu normal yani
maşaallah kuzuna, amin

inşaallah görürsün canım

Anaaaam listeyi erkekler basmış mavi yazılardan gozlerim kamaştı pembeleri goremedim

Aynen valla bende hamilelikten önce az ayakta kalsam belim kopuyordu hamilelikte düşünemiyorum dayancaz artık 😊

progesteronu kullan .. ben yerinde olsam doktorun önerdiği ilaçları kullanırdım..progesteron düşük önlemek için

sılam hayırlı olsun oğlun canım..

Öncelikle hayırlı evlat olsun, sağlıklı çakı gibi delikanlı olsun inşallah. Ben de haberi merakla bekliyordum açıkçası. Mevla ne eyler, neylerse güzel eyler

iyi akşamlar kızlar yine kasık ağrısı yine sol anlamıyorum ne oluyor allah hakkımızda hayırlısını versin

Yok artık binlerce akşam akşam güldürdü beni oğlun ..Allah bağışlasın yavrum ya..

Canim saol allah bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.öyle bi pipi bende beklemiyodum dogunca ilk olarak pipisine bakacam😄😄😄😄😄😂

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar belim çok ağrıyo ya. 2-3 saat yol gittik dayanamadım. Daha 8 saatlik yolculuklara çıkıcaz napıcam ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar belim çok ağrıyo ya. 2-3 saat yol gittik dayanamadım. Daha 8 saatlik yolculuklara çıkıcaz napıcam ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktoruna sorsana CNm yolculuk bana yasak mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…