- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Kızlar bebek arabası konusunda araştırmalarım devam ediyor. Kurban bayramında almayı düşünüyorum ama şimdiden modeli netleştirmek istiyorum.
Maclaren quest modeline karar vermek üzereydim ki -çünkü çok hafif ve sırt taşıma bandı var, katlanınca oldukça az yer kaplıyor ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor.- daha yeni ve az biraz daha ağır ve geniş olan maclaren techno xlr modeline kaydım. travel sistem olarak kombinlenmiş, bebeğin yüzünü görebileceğim küçükken. Oto koltuğu olarak kullanabileceğim ve daha konforlu bir yatış sağlıyor. Üstelik ayak kılıfı ve yağmurluğu da içinde. Gerçi baktığım sitelerde stok görünmüyor ama akşam e-bebek mağazasına gidip karşılaştımalı incelemeyi düşünüyorum.
http://www.hellobaby.com.tr/UrunRes...chno-XLR-Travel-System-Bebek-Arabasi-3519.jpg
Evimiz asansörsüz ve arabamızın bagajı küçük o yüzden hem hafif hem de az yer kaplayan bir model arıyordum. Sanırım bunu alacağım, önerilerinizi bekliyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu modelde aklıma takılan iki şey var, birincisi puseti çift yönlü kullanamama, diğeri de ana kucağı isofixli değilmiş, aparatını ayrı almak gerekiyormuş.Canım hem kaliteli hem hafif ve pratik model tercih etmişsiniz aynısını ablam aldı ve baantfen bunu al diye yalvarıyor çünkü gerçekten kullanışlı ve para boşa gitmiyor. Tek eliyle bebeği kucağındayken açıyor kapıyor puseti... Model gerçekten kullanışlı. Plajda bile rahat ettiler tek kullanılan pusetti nerdeyse...
Canım, benim kriterlerim çok net aslında ama hepsini bir arada karşılayan bir model bulamadım henüz. Yorumları çok okudum, genelde baston modeller tavsiye edilmiş. Hafifliği ve az yer kaplaması sebebiyle ben de onlara yöneldim.aslında en güzeli kullanıcı yorumları. memnun kalınan modelleri belirleyip gidip bakmak lazım. bi de kriterlerini netleştirmek. yani beniim için ağırlığı en önemli konuydu ve katlanınca minik olması arabamız opel corsaydı çünkü. ama mesela kayınvaldem yürürken süren kişinin ayağına değmemesi çok önemli diyodu. kendi torununda kullanamamış. sürekli tutuuğumuz yer varya işte onun alt tarafı ayağına geliomus aradaki mesafe darmış. bizim arabada ilk nbuna bakmıştı. bi de tentesinin ne kadar kapandığı önemli ya. bizimki çok iyi değil. genelde bastonlar çok az kapanıo zaten. ben arkadaşımda babyhope ukini gördüm içim onda kaldı içi yayla gibi ama bi kapatıyosun kare bişiy oluyo.
benim gibi midesi yanann varmiii kizmi acaba daha ogrnemedim cinsiyeti haftaya gitcemde ama bu hafta basladi yanmaya daha once hic olmadi yeni basladi
benim gibi midesi yanann varmiii kizmi acaba daha ogrnemedim cinsiyeti haftaya gitcemde ama bu hafta basladi yanmaya daha once hic olmadi yeni basladi
aslında en güzeli kullanıcı yorumları. memnun kalınan modelleri belirleyip gidip bakmak lazım. bi de kriterlerini netleştirmek. yani beniim için ağırlığı en önemli konuydu ve katlanınca minik olması arabamız opel corsaydı çünkü. ama mesela kayınvaldem yürürken süren kişinin ayağına değmemesi çok önemli diyodu. kendi torununda kullanamamış. sürekli tutuuğumuz yer varya işte onun alt tarafı ayağına geliomus aradaki mesafe darmış. bizim arabada ilk nbuna bakmıştı. bi de tentesinin ne kadar kapandığı önemli ya. bizimki çok iyi değil. genelde bastonlar çok az kapanıo zaten. ben arkadaşımda babyhope ukini gördüm içim onda kaldı içi yayla gibi ama bi kapatıyosun kare bişiy oluyo.
Kizlar bebegimin cinsiyeti belli oldu % 90 erkek dedi dr yani ikinci oglum geliyor
Merakla bekliyordum haberini. Hayırlı olsun canım. Nub teorisine biraz çalışmam lazım demek ki. Allah hayırlı evlat versin her şeyden önce.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ohh be artik kafam rahat neydi o oyle kizmi erkekmi diye gece gunduz dusunmek valla ustumden yuk kalkti
zaten hangi testi yaptiysam erkek cikmisti bi tek bende yanilmiyor sanirim bu testler
kizi olucaklarin yanindaydim simdiye kadar simdi erkek analarinin tarafindayim erkekler aldi basini gitti zaten topikte ne zamandir gozume takilan anketide erkek olarak oylamis bulunmaktayim hadi bakalim darisi merak edenlerin basina
bu arada oglumun ismini esimide ikna edebilirsem eymen olucak insallah cok begeniyorum bu ismi :))
mert - eren - eymen uyuyor dimi ogluslarimin ismi kizlar sizce nasil ?
Kizlar bebegimin cinsiyeti belli oldu % 90 erkek dedi dr yani ikinci oglum geliyor
arkadaşlar herkes iyi mi ? bebek hareketleri hisstmeye başlayanlar var mı ? ben epeydir giremedim,geçmişi okuyamadım,sevgiler hepinize :)
Kızlar nasılsınız? Bayram tatilide bitti ve adapte olamıyorum işe
Kızlar akintim ilaç gibi kokuyor decavit kullaniyom sadece ve kaşıntı var eskiden travazol sürerdim oraya şimdi ne yapılabilirim acaba bu kaşıntı için...
arkadaşlar herkes iyi mi ? bebek hareketleri hisstmeye başlayanlar var mı ? ben epeydir giremedim,geçmişi okuyamadım,sevgiler hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?