• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebek arabası konusunda araştırmalarım devam ediyor. Kurban bayramında almayı düşünüyorum ama şimdiden modeli netleştirmek istiyorum.
Maclaren quest modeline karar vermek üzereydim ki -çünkü çok hafif ve sırt taşıma bandı var, katlanınca oldukça az yer kaplıyor ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor.- daha yeni ve az biraz daha ağır ve geniş olan maclaren techno xlr modeline kaydım. travel sistem olarak kombinlenmiş, bebeğin yüzünü görebileceğim küçükken. Oto koltuğu olarak kullanabileceğim ve daha konforlu bir yatış sağlıyor. Üstelik ayak kılıfı ve yağmurluğu da içinde. Gerçi baktığım sitelerde stok görünmüyor ama akşam e-bebek mağazasına gidip karşılaştımalı incelemeyi düşünüyorum.

http://www.hellobaby.com.tr/UrunRes...chno-XLR-Travel-System-Bebek-Arabasi-3519.jpg

Evimiz asansörsüz ve arabamızın bagajı küçük o yüzden hem hafif hem de az yer kaplayan bir model arıyordum. Sanırım bunu alacağım, önerilerinizi bekliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hem kaliteli hem hafif ve pratik model tercih etmişsiniz aynısını ablam aldı ve baantfen bunu al diye yalvarıyor çünkü gerçekten kullanışlı ve para boşa gitmiyor. Tek eliyle bebeği kucağındayken açıyor kapıyor puseti... Model gerçekten kullanışlı. Plajda bile rahat ettiler tek kullanılan pusetti nerdeyse...

Canım hem kaliteli hem hafif ve pratik model tercih etmişsiniz aynısını ablam aldı ve baantfen bunu al diye yalvarıyor çünkü gerçekten kullanışlı ve para boşa gitmiyor. Tek eliyle bebeği kucağındayken açıyor kapıyor puseti... Model gerçekten kullanışlı. Plajda bile rahat ettiler tek kullanılan pusetti nerdeyse...
Bu modelde aklıma takılan iki şey var, birincisi puseti çift yönlü kullanamama, diğeri de ana kucağı isofixli değilmiş, aparatını ayrı almak gerekiyormuş.

Bir de sling almayı düşünüyorum. Sling fikri zaten hep hoşuma gitmiştir. bizimkiler kış bebeği olacak, güzelce sarmalar gezeriz. Sling için de düşündüğüm model bu ikisi

Küçükken bu
http://www.slingomom.com/wp-content/uploads/2010/02/drop-instructions.jpg

Biraz büyüyünce de bu
http://www.slingomom.com/wp-content/uploads/2010/02/hug-instructions.jpg

.

aslında en güzeli kullanıcı yorumları. memnun kalınan modelleri belirleyip gidip bakmak lazım. bi de kriterlerini netleştirmek. yani beniim için ağırlığı en önemli konuydu ve katlanınca minik olması arabamız opel corsaydı çünkü. ama mesela kayınvaldem yürürken süren kişinin ayağına değmemesi çok önemli diyodu. kendi torununda kullanamamış. sürekli tutuuğumuz yer varya işte onun alt tarafı ayağına geliomus aradaki mesafe darmış. bizim arabada ilk nbuna bakmıştı. bi de tentesinin ne kadar kapandığı önemli ya. bizimki çok iyi değil. genelde bastonlar çok az kapanıo zaten. ben arkadaşımda babyhope ukini gördüm içim onda kaldı içi yayla gibi ama bi kapatıyosun kare bişiy oluyo.
Canım, benim kriterlerim çok net aslında ama hepsini bir arada karşılayan bir model bulamadım henüz. Yorumları çok okudum, genelde baston modeller tavsiye edilmiş. Hafifliği ve az yer kaplaması sebebiyle ben de onlara yöneldim.
Bazı şeyler de bebişin huyuna suyuna göre değişiyor. Mesela kimi anne babayı görmek istiyormuş sürekli, kimi etrafa bakmak istiyormuş. Kimi yatmak istemiyormuş vs. Bakalım bizimkinde ne numaralar çıkacak.
En iyisini aldım tamamdır desen bile çocuğun ihtiyacı farklı olabiliyormuş demek istediğim.

arkadaşlar herkes iyi mi ? bebek hareketleri hisstmeye başlayanlar var mı ? ben epeydir giremedim,geçmişi okuyamadım,sevgiler hepinize :)

benim gibi midesi yanann varmiii kizmi acaba daha ogrnemedim cinsiyeti haftaya gitcemde ama bu hafta basladi yanmaya daha once hic olmadi yeni basladi

benim gibi midesi yanann varmiii kizmi acaba daha ogrnemedim cinsiyeti haftaya gitcemde ama bu hafta basladi yanmaya daha once hic olmadi yeni basladi

canım benim de bulantı olmadı bi iki kez ilk haftalarda sonra kesildi 16.haftada hafif mide yanmasi başladı bebeğime erkek dediler benim kendi tecrübem kız çocuk ilk haftalar da çok bulantılı oluyor on yedinci haftaya kadar cikarmistim lkızımda ... Yanma genelde erkek te oluyor

aslında en güzeli kullanıcı yorumları. memnun kalınan modelleri belirleyip gidip bakmak lazım. bi de kriterlerini netleştirmek. yani beniim için ağırlığı en önemli konuydu ve katlanınca minik olması arabamız opel corsaydı çünkü. ama mesela kayınvaldem yürürken süren kişinin ayağına değmemesi çok önemli diyodu. kendi torununda kullanamamış. sürekli tutuuğumuz yer varya işte onun alt tarafı ayağına geliomus aradaki mesafe darmış. bizim arabada ilk nbuna bakmıştı. bi de tentesinin ne kadar kapandığı önemli ya. bizimki çok iyi değil. genelde bastonlar çok az kapanıo zaten. ben arkadaşımda babyhope ukini gördüm içim onda kaldı içi yayla gibi ama bi kapatıyosun kare bişiy oluyo.

canım ne yaparsan yap ihtiyacı çocuk belirliyor benim kizima pierre cardin enfest galiba modeli çok ucuza almıştık 300 tl ye ankara ulus bebek magazalari olan yer var özel can bebe den kış boyu harika kullandık zaten minicik şen 0-25 kg ana kucagımıza bayburt joy yüz e almıştık çok memnunduk arkada uyurdu avm ye gidince bebek arabasına koyardık uyurdu ..yaz olunca bayb hope baston aldık tek yön onu da kullandık epey sonra büyüyünce mama mia araba koltugu aldık ındırımden 210 liraya ben kızımda ana kucağında bakıcılarda sallanarak uyumak için kullandılar çünkü cocugum sallanarak uyumaya alısmışti ...sonraa yonca salıncak aldık yüz elli liraya ondan da çok memnun kaldım şimdi hala kullaniyoruz ...

Kizlar bebegimin cinsiyeti belli oldu % 90 erkek dedi dr yani ikinci oglum geliyor

Merakla bekliyordum haberini. Hayırlı olsun canım. Nub teorisine biraz çalışmam lazım demek ki. Allah hayırlı evlat versin her şeyden önce.

Ilk çocuğu olanlara tavsiye büyük eşyalar kaliteli kullanışlı olmalı bebek arabası salıncak vs.. Ancak kiyafet konusu biraz orta halli yumuşak rahat olmalı o kadar çabuk buyuyorlar ki ben lcw civil i tek geçerim hem ucuz hem istediğini buluyorsun missdely de tavsiye etmişti katiliyorum civil in magazalari hem 3 katlı falan hem bebek bakımı odalı çok rahat oluyor :) birde n.y babıes diye bi internet sitesi var ordan kizima onluk ve patıkler almıştım mutlaka ziyaret edin çok sevimli şeyler var organik

ohh be artik kafam rahat neydi o oyle kizmi erkekmi diye gece gunduz dusunmek valla ustumden yuk kalkti :9:
zaten hangi testi yaptiysam erkek cikmisti bi tek bende yanilmiyor sanirim bu testler :9:
kizi olucaklarin yanindaydim simdiye kadar simdi erkek analarinin tarafindayim erkekler aldi basini gitti zaten topikte ne zamandir gozume takilan anketide erkek olarak oylamis bulunmaktayim hadi bakalim darisi merak edenlerin basina :52:

bu arada oglumun ismini esimide ikna edebilirsem eymen olucak insallah cok begeniyorum bu ismi :))
mert - eren - eymen uyuyor dimi ogluslarimin ismi kizlar sizce nasil ?

Sıla cım hayırlı olsun canım sabahtan beri geçmişi okuyarak gelmeye çalışıyorum..:)) hadi gözün aydın 3. erkekide geliyor.. senın kız degılde erkek olunca artık çin takvimine inanmaya başladım..:) sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına alırsın Eymen 'ini inşallah :) bence çok güzel bir isim ve çokta uymuş abilerinin ismine :)

Kizlar bebegimin cinsiyeti belli oldu % 90 erkek dedi dr yani ikinci oglum geliyor

hayırlı olsun canım benimde yarın belli olacak inşallah benimde 4,5 yaşında kızım var
bakalım bu sefer erkek istiyoruz ama hayırlısı tabi :1:

arkadaşlar herkes iyi mi ? bebek hareketleri hisstmeye başlayanlar var mı ? ben epeydir giremedim,geçmişi okuyamadım,sevgiler hepinize :)

slm ben .iraz biraz hissediyorum ama emin olamıyorum gerçi ikinci bu tecrübeli olmam
lazım ama işte çok hafif bişeyler var gibi :40:

Kızlar akintim ilaç gibi kokuyor decavit kullaniyom sadece ve kaşıntı var eskiden travazol sürerdim oraya şimdi ne yapılabilirim acaba bu kaşıntı için...

Kızlar akintim ilaç gibi kokuyor decavit kullaniyom sadece ve kaşıntı var eskiden travazol sürerdim oraya şimdi ne yapılabilirim acaba bu kaşıntı için...

Canım benim hamileyken kullandığım tek kullanimlik fitil var dr vermişti iyi geliyor

Selam kızlar bugün doktor randevum vardı. Benim doktor hala büyük bir kararlılıkla kız diyor:) 143 gr 17 cm olmuşuz. Annesine sevgi gösterileri yapıyordu minnoşum:) suyu fln gayet iyi herşeyi iyi dedi doktor. Allaha şükür.. Darısı randevusunu bekleyen güzel annişlere☺️

Canım ben bugün doktora sordum 22.haftaya kadar hissetmeyebilirsin dedi. Hissetmemen daha iyi sonra stres olursun ay bugün hissetmedim bişey mi oldu diye dedi. Mantıklı:) ben de henüz hissedemiyorum. Sadece arada minik gıdıklanmalar oluyor, bebiş mi bilmiyorum

İyi Akşamlar kızlar yarın 4 aylık olcak miniğim inşallah:nazar::nazar:14 ünü iple çekiyorum bakalım cinsiyeti ne herkes erkek diyo. Allahım korusun meleklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin doktora gidene kadar kurup duruyorum yaaa sizdemi öylesiniz. tabi acı tecrübelerim var ondan ama elinde olmuyo insanın. :18::18:

Kızlar vajinal mantar enfeksiyonu için bol suya az sirke katıp taharet öneriliyor acaba biz gebelere zararı olur mu ki doktora çık ne sirkesi derseniz randevum taa salı günü

Back
X