- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Kızlar bebek arabası konusunda araştırmalarım devam ediyor. Kurban bayramında almayı düşünüyorum ama şimdiden modeli netleştirmek istiyorum.
Maclaren quest modeline karar vermek üzereydim ki -çünkü çok hafif ve sırt taşıma bandı var, katlanınca oldukça az yer kaplıyor ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor.- daha yeni ve az biraz daha ağır ve geniş olan maclaren techno xlr modeline kaydım. travel sistem olarak kombinlenmiş, bebeğin yüzünü görebileceğim küçükken. Oto koltuğu olarak kullanabileceğim ve daha konforlu bir yatış sağlıyor. Üstelik ayak kılıfı ve yağmurluğu da içinde. Gerçi baktığım sitelerde stok görünmüyor ama akşam e-bebek mağazasına gidip karşılaştımalı incelemeyi düşünüyorum.
http://www.hellobaby.com.tr/UrunRes...chno-XLR-Travel-System-Bebek-Arabasi-3519.jpg
Evimiz asansörsüz ve arabamızın bagajı küçük o yüzden hem hafif hem de az yer kaplayan bir model arıyordum. Sanırım bunu alacağım, önerilerinizi bekliyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım hem kaliteli hem hafif ve pratik model tercih etmişsiniz aynısını ablam aldı ve baantfen bunu al diye yalvarıyor çünkü gerçekten kullanışlı ve para boşa gitmiyor. Tek eliyle bebeği kucağındayken açıyor kapıyor puseti... Model gerçekten kullanışlı. Plajda bile rahat ettiler tek kullanılan pusetti nerdeyse...