• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebek arabası konusunda araştırmalarım devam ediyor. Kurban bayramında almayı düşünüyorum ama şimdiden modeli netleştirmek istiyorum.
Maclaren quest modeline karar vermek üzereydim ki -çünkü çok hafif ve sırt taşıma bandı var, katlanınca oldukça az yer kaplıyor ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor.- daha yeni ve az biraz daha ağır ve geniş olan maclaren techno xlr modeline kaydım. travel sistem olarak kombinlenmiş, bebeğin yüzünü görebileceğim küçükken. Oto koltuğu olarak kullanabileceğim ve daha konforlu bir yatış sağlıyor. Üstelik ayak kılıfı ve yağmurluğu da içinde. Gerçi baktığım sitelerde stok görünmüyor ama akşam e-bebek mağazasına gidip karşılaştımalı incelemeyi düşünüyorum.

http://www.hellobaby.com.tr/UrunRes...chno-XLR-Travel-System-Bebek-Arabasi-3519.jpg

Evimiz asansörsüz ve arabamızın bagajı küçük o yüzden hem hafif hem de az yer kaplayan bir model arıyordum. Sanırım bunu alacağım, önerilerinizi bekliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım biz bu modeli aldık chicco magazasından. haftaya cuma falan elimizde olacak. http://www.e-bebek.com/chicco-trio-sprint-travel-sistem-bebek-arabasi_CHI-607937-R 1049 liraya aldık 200 tl de hediye çeki verdiler. çok sağlam duruyo ve kırmızısı süper görünüyo. kızımız olacağı için lila almayı düşündük önce ama sonra 2. erkek olur belki diye kırmızıda karar kıldık:1:. chicco ya bi uğra derim tabi bakmadıysan:16:

Canım ben bugün doktora sordum 22.haftaya kadar hissetmeyebilirsin dedi. Hissetmemen daha iyi sonra stres olursun ay bugün hissetmedim bişey mi oldu diye dedi. Mantıklı:) ben de henüz hissedemiyorum. Sadece arada minik gıdıklanmalar oluyor, bebiş mi bilmiyorum

Sidal, Ünal beye mi gittin yine? Ben de pzt için randevu aldım ondan, inşallah ben de iyi haberler alırım ve cinsiyetini öğrenirim:16:

Kızlar vajinal mantar enfeksiyonu için bol suya az sirke katıp taharet öneriliyor acaba biz gebelere zararı olur mu ki doktora çık ne sirkesi derseniz randevum taa salı günü

canım benimde oluyor vajinal mantar süzüm sirkesi kullanıyorum bende iyi geliyor zararı yok bence

Bu modelde aklıma takılan iki şey var, birincisi puseti çift yönlü kullanamama, diğeri de ana kucağı isofixli değilmiş, aparatını ayrı almak gerekiyormuş.

Bir de sling almayı düşünüyorum. Sling fikri zaten hep hoşuma gitmiştir. bizimkiler kış bebeği olacak, güzelce sarmalar gezeriz. Sling için de düşündüğüm model bu ikisi

Küçükken bu
http://www.slingomom.com/wp-content/uploads/2010/02/drop-instructions.jpg

Biraz büyüyünce de bu
http://www.slingomom.com/wp-content/uploads/2010/02/hug-instructions.jpg

.

canım ben bundan almayı dusunuyorum
çok kullaslı yorumlarını okudum

[video=youtube;mTIbBka5yHw]http://www.youtube.com/watch?v=mTIbBka5yHw[/video]
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/banze-baby-sling-anakucagi-bebek-tasiyici-122278490

Son düzenleme:
canım biz bu modeli aldık chicco magazasından. haftaya cuma falan elimizde olacak. http://www.e-bebek.com/chicco-trio-sprint-travel-sistem-bebek-arabasi_CHI-607937-R 1049 liraya aldık 200 tl de hediye çeki verdiler. çok sağlam duruyo ve kırmızısı süper görünüyo. kızımız olacağı için lila almayı düşündük önce ama sonra 2. erkek olur belki diye kırmızıda karar kıldık:1:. chicco ya bi uğra derim tabi bakmadıysan:16:
Güzel günlerde kullanın canım. Modeli çok beğendim aslında, içinde yok yok. İnternetten ağırlığına ve ölçülerine bakmak istedim ama bulamadım. Chicco'nun sitesinde göremedim modeli, e-bebek'te de bu bilgiler yok. Sen biliyor musun ölçülerini?

canım ben bundan almayı dusunuyorum
çok kullaslı yorumlarını okudum

[video=youtube;mTIbBka5yHw]http://www.youtube.com/watch?v=mTIbBka5yHw[/video]
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/banze-baby-sling-anakucagi-bebek-tasiyici-122278490

Bu modeli kullanan tanıdığın var mı? Bana çok kullanışlı görünmedi açıkçası. Ring slinglerle ilgili yorumlarda da öyle yazıyor.
Bu sitelerde detaylı bilgi bulabilirsin.

http://www.slingomom.com
http://www.babyslingo.com

arkadaşlar slmmmmmm ben bugun itibariyle 16+4 oldum yirminci haftada ayrıntılı ultrosana gircem acayip heycanlıyım ayrıca ne zaman hazırlıklara başlıyalımmmm ya cok heycanlıyım bn:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm bayanlar,kontrolume 2 hafta vardi,dr um tatilde,merakimi yenemedim ve bugun baska bir bayan dr a gittim,yasida 50 civarlardaydi,bacak arasi acik pipiyide gosterdi deyince soka girdim,bugun 16+5 gunluk tu,yuzde 100 erkek dedi,bu pipisi bu testisleri diye gosterdi,lutfen beni yadirgamayin ama cok kiz isteyen,onun icin dualar eden biri olarak biraz buruk olmadim degil,elimde olmadan agladim,itikatli inancli biri olarak hamdolsun,saglikla gelsinler,nasil karsi cikabilirim,yeterki hayirli olsun ama bugun neden agladim bnde bilmiyorum,hergece ruyalarimda kizim oldunu gordum,cin rus takvimi butun cinsiyet testleri hep kizdi,karnim yaygincana oyle cirkinlestim sivilcelerim ciktiki,eksi ve meyva yedimhep,hersey kiza yogunlastigi icin,ister istemez bir hayal kirikligina ugradim,suan ck sukur iyiyim,babamiz cok mutlu,sizlere sorum su asil kendi dr uma 2 hafta var,sizce 17.haftaya gelmis bir bebk icin pipi gordum yuzde 100 dendiyse sizce degisirmi,yoksa kendimi alistirmaliyim kizlar 😒😒😌

Bu modeli kullanan tanıdığın var mı? Bana çok kullanışlı görünmedi açıkçası. Ring slinglerle ilgili yorumlarda da öyle yazıyor.
Bu sitelerde detaylı bilgi bulabilirsin.

http://www.slingomom.com
http://www.babyslingo.com

senın dedığın modelde kullanıslı
bunu kullanın takıp ettiğim blogerler var
bende orada tanıdım

Slm bayanlar,kontrolume 2 hafta vardi,dr um tatilde,merakimi yenemedim ve bugun baska bir bayan dr a gittim,yasida 50 civarlardaydi,bacak arasi acik pipiyide gosterdi deyince soka girdim,bugun 16+5 gunluk tu,yuzde 100 erkek dedi,bu pipisi bu testisleri diye gosterdi,lutfen beni yadirgamayin ama cok kiz isteyen,onun icin dualar eden biri olarak biraz buruk olmadim degil,elimde olmadan agladim,itikatli inancli biri olarak hamdolsun,saglikla gelsinler,nasil karsi cikabilirim,yeterki hayirli olsun ama bugun neden agladim bnde bilmiyorum,hergece ruyalarimda kizim oldunu gordum,cin rus takvimi butun cinsiyet testleri hep kizdi,karnim yaygincana oyle cirkinlestim sivilcelerim ciktiki,eksi ve meyva yedimhep,hersey kiza yogunlastigi icin,ister istemez bir hayal kirikligina ugradim,suan ck sukur iyiyim,babamiz cok mutlu,sizlere sorum su asil kendi dr uma 2 hafta var,sizce 17.haftaya gelmis bir bebk icin pipi gordum yuzde 100 dendiyse sizce degisirmi,yoksa kendimi alistirmaliyim kizlar 😒😒😌

valla canım benim tabi sağlıklı olsun orası ayrı bi konu ama bend senin gibi kızım olsun istiyorum ama tabi erkek olursada asla ve asla ağlamak gibi birşey yapmam büyük konuşuyorum biliyorum ama erkekte olsa kızda olsa o senin yavrun.tam tersi olsaydı sen sevinip eşin üzülse zoruna gitmezmiydi.Allahım sana belliki erkek evlat nasip edicek he tabi değişenler yanılanları oluyo olmuyo değil ama istersen kendi doktorunada git zamanı gelince oda sana kız falan derse umutlanırsın ama kendini kandırma derim.Meleğinin kıymetini bil boşver kız erkek.Sen sürekli gerek rüyalarda gerek takvimlerd vss. kız görüp ve istediğin kız olunca doktorda tam tersi diyince üzülmen çok normal banada tam tersi çıktı.her şeyde erkek çıkıyo hep kendimi ona alıştırdım.geçen fal baktı bi akrbamız herkes pipi şeklinde düşünüyo ama süpriz olabilir dedi annemde rüyasında kız görüyomuş (ki annemin rüyalarıda hep çıkar )
az daha sabret Allahım hakkımızda hayırlısını nasiip etsin hepimize :nazar::nazar:

valla canım benim tabi sağlıklı olsun orası ayrı bi konu ama bend senin gibi kızım olsun istiyorum ama tabi erkek olursada asla ve asla ağlamak gibi birşey yapmam büyük konuşuyorum biliyorum ama erkekte olsa kızda olsa o senin yavrun.tam tersi olsaydı sen sevinip eşin üzülse zoruna gitmezmiydi.Allahım sana belliki erkek evlat nasip edicek he tabi değişenler yanılanları oluyo olmuyo değil ama istersen kendi doktorunada git zamanı gelince oda sana kız falan derse umutlanırsın ama kendini kandırma derim.Meleğinin kıymetini bil boşver kız erkek.Sen sürekli gerek rüyalarda gerek takvimlerd vss. kız görüp ve istediğin kız olunca doktorda tam tersi diyince üzülmen çok normal banada tam tersi çıktı.her şeyde erkek çıkıyo hep kendimi ona alıştırdım.geçen fal baktı bi akrbamız herkes pipi şeklinde düşünüyo ama süpriz olabilir dedi annemde rüyasında kız görüyomuş (ki annemin rüyalarıda hep çıkar )
az daha sabret Allahım hakkımızda hayırlısını nasiip etsin hepimize :nazar::nazar:

Allah razi olsun saol,merak iste,halbuki rahme dustugu anda belli,seneler evvel kaderi yazili,bizim elimizde olan birsey degil iste,hersey Allahu tealanin izniyle,egerki bugunku gozyasimdan oturu gunaha girdiysem tovbeler olsun,rabbim affetsin😔 dedigim gibi istemsizce oldu,hep sukur edicem insallah,Allah hepimizin bebislerini korusun,bizlere kolay dogum nasip etsin insallah 🙏🙏🙏

Allah razi olsun saol,merak iste,halbuki rahme dustugu anda belli,seneler evvel kaderi yazili,bizim elimizde olan birsey degil iste,hersey Allahu tealanin izniyle,egerki bugunku gozyasimdan oturu gunaha girdiysem tovbeler olsun,rabbim affetsin😔 dedigim gibi istemsizce oldu,hep sukur edicem insallah,Allah hepimizin bebislerini korusun,bizlere kolay dogum nasip etsin insallah 🙏🙏🙏

aminnn inşallah.Hayırlısıyla bende bi duysaydım her hangi bir şekilde tahmin falan ama pzt beklemedeyim bende :32:

İyi akşamlar hanımlar:3:

Bayram bitti, gezmeler, misafirler derken çoğumuz çok girememişiz zaten.
E şimdi de çalışanlar hem iş başı hem iş güç, çalışmayanlar direk iş güç:1:
Çamaşır asıp toplamaktan bi hal oldum:1:
Şimdide makine ötüyor bitiiiiiiii as içimdekileri diye:27:

Sılaammmmmm :16: Erkekmiş:55: Hadi hayırlı uğurlu olsun.
Eyvah eyvah 4'e 1 kaldın heee:1:
Şaka bir yana hepsi hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah. Allah kolaylık versin 3 çocuk yetiştirmek çok zordur.
İnşallah annelerine de eşlerine de yardımcı olurlar her zaman.
Tekrardan hayırlı olsun:38:

Benimde kontrolüme nihayet 1 hafta kaldı:19: Çatlayacağım artık:47:

Hayrunnisa sirkeli suyun zarar verececeğini kesinlikle düşünmüyorum.
Sirke şifadır. Ve vajinal kaşınmalara gerçekten iyi gelir geçmiş olsun

Canım, benim kriterlerim çok net aslında ama hepsini bir arada karşılayan bir model bulamadım henüz. Yorumları çok okudum, genelde baston modeller tavsiye edilmiş. Hafifliği ve az yer kaplaması sebebiyle ben de onlara yöneldim.
Bazı şeyler de bebişin huyuna suyuna göre değişiyor. Mesela kimi anne babayı görmek istiyormuş sürekli, kimi etrafa bakmak istiyormuş. Kimi yatmak istemiyormuş vs. Bakalım bizimkinde ne numaralar çıkacak.
En iyisini aldım tamamdır desen bile çocuğun ihtiyacı farklı olabiliyormuş demek istediğim.

Sezin cok haklisin her bebegin cinsligi farkli.iste denemeden bilinmiyo.umarim bebek arabasinda oturan bi bebeginiz olur benim oglum bi bucuk yasinda toplasan bir aylik sure oturmamistir içinde. On dk icinde aglamaya basliodu.o yuzden iyiki cok para vermemisim dedim hep.bi yatak bi de bebek arabasi.iyiki ikisini de ucuz almisim. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ağlaman çok normal. Gönlünden geçen ve kendini hazırladığın cinsiyet kızken hayalkıtıklığına uğramışsın. Ben de erkek istiyorken kız oldu bebeğim iyi ki Dr öyle olmuş annesine arkadaş olacak prensesim. Senin oğlun da Aslan gibi delikanlı olacak ohh sırtın yere gelmez:) lütfen kendini bu şekilde motive et
Ve en büyük mucize onların sağlıkla dünyaya gelmeleri... Bazen hamilelik çok normal bi süreç gibi geliyor şart koşmaya başlıyoruz sarışın olsun uslu olsun kız olsun.. Bunlar Rabb'imin takdiri artık...
Testis pipi vs doktor gördü ve gösterdiyse artık cinsiyeti değişmez. Kendini hazırla ki bebeğin hissetmesin bunları..
Hissettiklerin çok normal kendini suçlama kendimi kız bebeğe hazırlamışken şaşırmışsın ama artık umut besleyip de üzülme.. Kendini toparla:)
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bir sonraki bebeğin kız olur bu da abilik yapar inş:))

HTML:

Canım yaşadığının aynısını bende yasadım.üstelik benim eşimde kızımız olsun çok istiyordu rabbim erkek nasip etti..benimde gözlerim dolu dolu oldu..ama sonra 5 ay bebeğimizin olmadığını ve nasıl panik olduğumuzu hatırladım.ozaman cinsiyet hiç önemli değildi yeterki bebeğimiz olsun diyorduk..şimdi şükrediyorum..alıştım oğluma hergün karnımı okşayıp onu çok sevdiğimizi söylüyorum..kız evlat ta nasip eder inşallah allahım bize..sağlıkla olsunlar hiç üzülme :5:

Back
X