canım travel sistemler pek tavsiye edilmiyor ağır olduğu ve gereksiz pahalılığı yüzünden. ben oğlumda chicco liteway aldım puset. ulustan da yüz liraya oto koltuğu almıştım zaten 5 ay kullanabildik tombik bebiş olunca. lite wayi oturma yerinin dar olmasından ötürü tavbsiye etmesem de katlanması her yere sığması vs süper. ama tek taraflı işte ona gıcık oluyodum ben de. çünkü dışarıdan gelen herhangi bi müdahaleden koruyamıosun bebeği.
Gözün aydın canım, cicili bicili giydiricen ne güzel😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yanıyor canım bende dun dondum ankaradan..Bu arada akvaryum acılmıs ya oraya gıttık yine oğluşa cici alamadık ...Alışsın şimdiden fedakarlıklara
amen dediğinde yabancılar söylüyor gibi geliyorya ama aslında bizde söylüyoruz o açıdan şettim
hayırlı olsun kızınız rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin
ah ah şimdiden özledim öğlene kadar yatmayı
sılam hayırlı olsun 3. oğluşunSlm canlarim anca gelebildim eve evet bi pipili daha katılıyor bizim aileye maşallah aynen ruyamdaki gibi açmış bacaklarini pipisini salliyordu :)
Allaha Şükür hersey yolunda gelişimi iyi bidakine organ kontrolu olucak inşallah.
İçim bir garip napalım bana kız annesi olmak nasip değilmiş bende gelinlerim olursa kızım gibi severim inşallah :)
kızlar doktordan geldim hayırlı haberler olsun kızımız oluyor rabbim yavrularımızı bağışlasın sağlığıyla...3:
Kızlar bebek arabası konusunda araştırmalarım devam ediyor. Kurban bayramında almayı düşünüyorum ama şimdiden modeli netleştirmek istiyorum.
Maclaren quest modeline karar vermek üzereydim ki -çünkü çok hafif ve sırt taşıma bandı var, katlanınca oldukça az yer kaplıyor ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor.- daha yeni ve az biraz daha ağır ve geniş olan maclaren techno xlr modeline kaydım. travel sistem olarak kombinlenmiş, bebeğin yüzünü görebileceğim küçükken. Oto koltuğu olarak kullanabileceğim ve daha konforlu bir yatış sağlıyor. Üstelik ayak kılıfı ve yağmurluğu da içinde. Gerçi baktığım sitelerde stok görünmüyor ama akşam e-bebek mağazasına gidip karşılaştımalı incelemeyi düşünüyorum.
http://www.hellobaby.com.tr/UrunRes...chno-XLR-Travel-System-Bebek-Arabasi-3519.jpg
Evimiz asansörsüz ve arabamızın bagajı küçük o yüzden hem hafif hem de az yer kaplayan bir model arıyordum. Sanırım bunu alacağım, önerilerinizi bekliyorum.
kızlar doktordan geldim hayırlı haberler olsun kızımız oluyor rabbim yavrularımızı bağışlasın sağlığıyla...3:
bayram tatilinden döndük,heçmişe bir göz attım yaramazlık yok herkes iyi gibi
bende sıcaklar haricinde çok iyiyim,hele köy berbat sıcaktı neyse ki burası biraz daha iyi.
Canım biz wollex newyork premıum travel sistem aldık kurduk hatta arkadaşların çocuklarını oturttuk içine boy boy denedik evin içinde kullanışlı sürüşü çok rahat bizim de ev asansörsüz 4. Katta oturuyoruz ama alüminyum kasa olduğunda hafif travel olmasına rağmen ağır değil tek elle açılıyo katlı halden. Oto koltuğu da iki kademeli bebek biraz büyüyünce içindeki katı çıkarıyosun genişliyo biraz daha biz memnun kaldık bi bak istersen
Hayırlı olsun canım kızçen ☺️
Diyarbakırda fena yanıyo izin gelse de memlekete gitsek denize girsem buharlaştım burda
Merhaba kizlar...
haftaya doktor muayenemiz var.
cinsiyeti belli olur mu acaba?
Bide uclu testin zararli oldugunu soyluyorlar.
sizler yaptirdiniz mi?
ayy orası çok sıcaktır Allah kolaylık versin kuzum.
sılam hayırlı olsun 3. oğluşunhayırlı,sağlıklı evlatlar olsunlarda gerisi boş.
evde tek kraliçe olacaksın el üstünde tutulacaksın ne güzel
seninde kızçen hayırlı olsunn tatlım
Canım biz wollex newyork premıum travel sistem aldık kurduk hatta arkadaşların çocuklarını oturttuk içine boy boy denedik evin içinde kullanışlı sürüşü çok rahat bizim de ev asansörsüz 4. Katta oturuyoruz ama alüminyum kasa olduğunda hafif travel olmasına rağmen ağır değil tek elle açılıyo katlı halden. Oto koltuğu da iki kademeli bebek biraz büyüyünce içindeki katı çıkarıyosun genişliyo biraz daha biz memnun kaldık bi bak istersen
Hayırlı olsun canım kızçen ☺️
Diyarbakırda fena yanıyo izin gelse de memlekete gitsek denize girsem buharlaştım burda
Güzel bir modele benziyor, akşam bakayım canım çok teşekkürler.
maşaallah bebeğine canım iyi olmasına sevindim, cinsiyet işi belli olmuyor benimkide ilk göstermemişti ama erkek çıktı:)Hepinize ayri ayri tesekkur ederim bayanlar. Doktorum kabul etti sagolsun. Fazla da beklemeden girdik muayeneye. Hic bir sorun yokmus bebisimde de bende de. Iyiki de kullanmamissin ilaclari dedi. Tatile gitmemde de hic bi sakinca yokmus. Ama bebisim bacaklarini acmadi bacaklarinio kadar ugrasti bi turlu gostermedi cinsiyetini. Doktorum da kesin olmamakla beraber buyuk ihtimal kiz dedi keske kesin ogrenebilseydik. Ama bebisim de ben de saglikliyim ya onemli olan o tabiki :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım geçmiş olsun anneciğineGünaydınlar Miniklerin annisleri bugün annem ve ablam geliyo annem hasta çok üzüldüm doktora gidecek burda kolit var annemin kalın barsak ta inşallah çabucak iyileşir annecim dua edingeçmişi okuyamadim herkes iyidir umarım
maşaallah bebeğine, dr unda gıcıkmış:)Kızlar merhaba.
Doktordan geliyorum. Bayramda ağrım olmuştu. Bebeğimin kalbini dinletti bi de rahim ağzı uzunluğuna baktı bişey yok dedi o kadar. Cinsiyet dedim. Görsem söylerdim dedi. Bu doktorların havasına uyuz oluyorum. İçimi rahatlatsa günah olurdu yani. Uyuz ya. neyse sılacım cinsiyet belli olmuş. bir oğlan daha ha?! Sağlıkla gelsin inşallah. Cinsiyeti hiç fark etmez. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hepinize iyi haftalar diliyorum.
ayy hadi gözün aydın canımkızlar doktordan geldim hayırlı haberler olsun kızımız oluyor rabbim yavrularımızı bağışlasın sağlığıyla...3:
maşaallah bebeğine canım iyi olmasına sevindim, cinsiyet işi belli olmuyor benimkide ilk göstermemişti ama erkek çıktı:)
canım geçmiş olsun anneciğine
maşaallah bebeğine, dr unda gıcıkmış:)
ayy hadi gözün aydın canım
Evet o özelliği de hoşuma gitti, ikinci kız olursa inşallah pembe takar gezeriz, alırsak yani. Ben biraz daha araştırma yaptım iyice aptala döndüm.😳tentesi de değişiyo sezincim biz hem mavi hem pembe aldık sonraki çocuklarda da kullanırız diye :) şimdikinin de bilmiyoruz henüz cinsiyetini :)
Evet o özelliği de hoşuma gitti, ikinci kız olursa inşallah pembe takar gezeriz, alırsak yani. Ben biraz daha araştırma yaptım iyice aptala döndüm.😳
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?