• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlarr tatiildi bayramdı derken çok yazamadım :50:
özledim hepinizi..

SILACIM hayırlı olsun canım...3erkek anası olmak her kadına nasip olmaz :52:
daha önceden de yazmıştım benim teyzem de ALmanyada 3 oğlu var ama şimdi 2 kız torunu var yere göğe sığdıramıyor :52:
Allah torunlarını sevmeyi nasip etsin sana da..

canım çok iyi anlıyorum seni..
bana da hep erkek dediler,şu takvimler de erkek gösteriyordu ama prensesim olucakmış..
ben de baştan burkuldum bi tuhaf oldum ama şimdi iyiki prensesim geliyor diyorum inan şimdi değşse erkek deseler üzülücem o derece alıştırdım kendimi....
sen de oğluşunu çok seviceksin ki..sağlıkla gelsinler inşalllah..

Valla o dundu yaa 😃 bugun ben ona asigim zaten coktan alistim oglumaa cok seviyorum onu ,insallah tatlim 😘😘😘

Slm bayanlar,kontrolume 2 hafta vardi,dr um tatilde,merakimi yenemedim ve bugun baska bir bayan dr a gittim,yasida 50 civarlardaydi,bacak arasi acik pipiyide gosterdi deyince soka girdim,bugun 16+5 gunluk tu,yuzde 100 erkek dedi,bu pipisi bu testisleri diye gosterdi,lutfen beni yadirgamayin ama cok kiz isteyen,onun icin dualar eden biri olarak biraz buruk olmadim degil,elimde olmadan agladim,itikatli inancli biri olarak hamdolsun,saglikla gelsinler,nasil karsi cikabilirim,yeterki hayirli olsun ama bugun neden agladim bnde bilmiyorum,hergece ruyalarimda kizim oldunu gordum,cin rus takvimi butun cinsiyet testleri hep kizdi,karnim yaygincana oyle cirkinlestim sivilcelerim ciktiki,eksi ve meyva yedimhep,hersey kiza yogunlastigi icin,ister istemez bir hayal kirikligina ugradim,suan ck sukur iyiyim,babamiz cok mutlu,sizlere sorum su asil kendi dr uma 2 hafta var,sizce 17.haftaya gelmis bir bebk icin pipi gordum yuzde 100 dendiyse sizce degisirmi,yoksa kendimi alistirmaliyim kizlar 😒😒😌

canım bende senin tam tersin bir durum yasadım sokaktan adam ccevirsem oğlun olcak diyodu. esim karnımı oğlum diye seviyodu, her belirti erkeğe isaretti ve sonuc kız :S:S:S ilk duydugumda esimin de benimde moralim bozuldu sükrettik ama icimiz bi garip oldu hatta esimin bana bebege ilgisi azaldı her gün kavga eder olduk ama bir kac hafta sonra ikimizde şoku atlattık ve normale döndük allah hayırlısını versin sıkma canını .

kızlar nasıl gidiyor hamilelik ? herkez öğrendi sanırım bebişlerinin cinsiyetlerini ben hala öğrenemedim 2 hafta sonra kesin olarak söylüyecek doktorum sizin bebişlerin cinsyetler ne bakim :)) :emir_bebek::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::16:

Selam kızlar,benim gibi ilk hamileliğini yaşayan ve tecrübesiz olanlara önerebilieceğiniz güzel hamilelik, annelik blogları varmı acaba? Ben internetten arıyorum ama takip edebileceğim bi blog bulamadım.bazı anneler çok güzel tavsiyelerde bulunuyor,örneğin doğumdan önce ve doğumdan çıkarçıkmaz göğüs uçlarına soğan suyu sürmek yara olmasını engelliyormuş denenmiş bir yöntem hoşuma gitti.
Blog tavsiyelerinizi bekliyorum;)

sana da canım

maşaallah bebeğine, nub yorumu yapamıyorum canım:)

hadi inşaallah:)

canım o zaman ben hep endişeli olayım 6. haftada yumuşadı göğüslerim sadece uçları acıyor o da dokununca, karnım bir yumuşak bir sert wc durumuyla alakalı o da, yani endişelenme hiç, endişe=annelik ama abartmamak lazım:) bebişin iyidir

canım inşaallah kötü bir şey çıkmaz Rabbim dermansız dert hastalık vermesin

Sağol cnm amiin. ..

selaaaammmmmmmmm kızlar evime yerleştim çookk şükür çok ufak tefek yerleşcek yemek takımı filan var onu da bugün yapacağım Allahın izniyle

kızlar on yedinci haftam bitti kızım olcak ilk cocuk ultrasonda hersey normal ama hic hareket hissetmiyorum bu yuzden hala hamile gibi hissedemedim kendimi neden hareketlerini hissedemiyorum ki yaaa ??? benim gibi olan varmı

Canım allah yardımcınız olsun. Bağırsaklarında polip mi vardı annenin. Bir arkadaş yazmıştı ama yanılıyor da olabilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol cnm kolit var rahatsızlık veriyo bi kaç aydır yıllardır bu hastalık var .Ama hiç bu kadar sıkıntı yasamamisti.simdi arastiyolarmis çapa da .inşallah sonuç lar iyi olur.

kızlar bişey sorucam yarın doktor randevum var göğüslerim yumuşadı ve bi kaç gündür ishal oluyorum büyük endişe içindeyim iki gündür siteyi takip ediyorum 10 numara herkes çok mutlu bi tek benmi bu kadar endişeliyim bilmiyorum tecrübeli anneler yardım edin bana karnım bile yumuşadı 14. haftadayım (vücut gebeliğe alışıyo diyolar ama ) zormuş yaaaa
karnına genişledikçe yumuşar canım zamanla sertleseçek merak etme bak ne güzel kabızlık degilsin bazı kan ilaçları ishal yapar kullanıyor musun ? Annelik kolay değil en kolay dönem gebelik emin ol
Günaydın kızlar annemle ablam geldi doktora gittiler inşallah kötü bişey çıkmaz bisürü tahlil yapmışlar dua edermisiniz annem için allahım tüm anneleri korusun benim annemide:40:
geçmiş olsun cnm Allah korktugunuzu başınıza vermesin sağlık sıhhat versin anneler candır onları başımızdan eksik etmesin
Bebek indirimi değil ama Lierac Phytolastil Çatlak Önlemeye Etkili Jel 200 Ml EKONOMİK PAKET iki adet 200 ml 139 TL, ben bir tanesini 95 TL'ye almıştım. Fiyat çok uygun geldi. Site güvenilir mi biraz araştırdım, yorumlar olumlu. Ben sipariş vermeyi düşünüyorum.

http://www.webannemarket.com/ProductImages/131680/big/lierac-ekonomik.png

http://www.webannemarket.com/lierac-phytolastil-catlak-onlemeye-etkili-jel-200-ml-x-2-adet
canım galiba ankaradaydın 3yıl önce kizima hamile iken gezmedıgım kozmetikci kalmamıştı eczane bir sürü çatlak önleyici krem aldım ankamal vs. Avm ler den sonuç ilk günden itibaren krem kullandigim halde son haftaya kadar çatlak yoktu görüntüde yokuş aşağı yururken tatlı tatlı kaşıntı kasımamak en iyisi ama dayanamaıyor insan ben hala catlamadm sanıyorum annemden çok zayıf hiç çatlağı yok ben doğum sonrası karnımı görünce şok oldum yaşlı kadın karnı gibi ;( ne kadar ugrasırsan uğraş olacaksa engel olamıyorsun ins sende olmaz spor biraz topluyor sadece

kızlar on yedinci haftam bitti kızım olcak ilk cocuk ultrasonda hersey normal ama hic hareket hissetmiyorum bu yuzden hala hamile gibi hissedemedim kendimi neden hareketlerini hissedemiyorum ki yaaa ??? benim gibi olan varmı

bende 17. haftama girdim henüz bende tam olarak emin olamıyorum bebegin hareketleri oldugundan benimde ilk gebeligim bendede karnımda batma ve acıma hissi var sendede oluyormu bu netten araştırdım biraz kese ve karın genişledigi için oluyordmuş bu his oluyormu sendede merak ettim 2 hafta sonra kontrolum var gittigimde doktoruma soracagım acaba sadece bendemi oluyor bu batma ve acıma hissi merak içerisindeyim :)) :nazar::emir_bebek:

Hava çok sıcak, yemekhaneye yürümek tam bir işkence. Yemek yemek çok zor, canım hiç bişey istemiyor. Zoraki her şeyden biraz tırtıklıyorum. 15 hafta bitti hala kilo almadım. Normal miyim sizce? Bebeğim besleniyor mudur?

canım hiç endişelenme ben ilk hamılelıgım de on sekizde hissettim doktorlar yirmi haftaya normal diyorlar bu ikinci gençliğimi on ikiden beri çok net farkediyorum hissetmeye başlayınca da merak edeceksin neden durdu niye böyle gibi cikolata yeyip sirt üstü uzan kollarıni yukarı çek bekle hissedersin prensesını:)

canım bende senin tam tersin bir durum yasadım sokaktan adam ccevirsem oğlun olcak diyodu. esim karnımı oğlum diye seviyodu, her belirti erkeğe isaretti ve sonuc kız :S:S:S ilk duydugumda esimin de benimde moralim bozuldu sükrettik ama icimiz bi garip oldu hatta esimin bana bebege ilgisi azaldı her gün kavga eder olduk ama bir kac hafta sonra ikimizde şoku atlattık ve normale cndbcdöndük allah hayırlısını versin sıkma canını .

Cnm cok tebrik ederim,saglikla gelsin gerisi bos tabi,topikte bayagi bir arkadas yorumladi saolsun bazilari elestirmis bu kdr cocugu olmayan insan varken nedir bu ayrim diye,cvp yazmadim onlara,elhamdulillah tabiki sukrediyorum,sagliklilar icimizde buyuyen kipir kipir bisey var,bshsetmek istemedim herkesin duygusu yasadiklari farklidir,beni bu hale valla abim getirdi 😔,biz uc kardesiz,ablam ve abim var,fakat abim cok hayirsiz cikti,evlendigi gunden beri bizleri yok saydi,son 4 yildir yasli haci annemi babami reddetti,ve bizlerlede tabi,ve ailem en luks evinden dukkanina kdr herseyi abimin ustune verdikleri icin bunlar basimiza geldi,ailem suan o kdr mutsuzki,hergun gozyasi dokuyorlar,er dayiya ceker diye bir tabir var,ister istemez annm cok etkileniyor ve onun arzusuydu kizimin olmasini o bnden cok istiyordu,birzda annmden sebep buruk oldum anliyacaginiz ama hicbirsey belli olmaz,abim oyle ama esim ailesine cok bagimli biri,o yuzden dunden beri hep guzl taraflarini dusune dusune,suan bn ona coktan alistim,mesalaa bnm icimde uhde hep havuz basi kir dugunu yemekli bir dugun hayalim vardi nikahtan evlendim olmadi,oglusuma artik sunnet yaparim 😊 Rabbim neylerse gu zel eyler valla,hamdolsun herseye🙏🙏🙏🙏

Bebek indirimi değil ama Lierac Phytolastil Çatlak Önlemeye Etkili Jel 200 Ml EKONOMİK PAKET iki adet 200 ml 139 TL, ben bir tanesini 95 TL'ye almıştım. Fiyat çok uygun geldi. Site güvenilir mi biraz araştırdım, yorumlar olumlu. Ben sipariş vermeyi düşünüyorum.

http://www.webannemarket.com/ProductImages/131680/big/lierac-ekonomik.png

http://www.webannemarket.com/lierac-phytolastil-catlak-onlemeye-etkili-jel-200-ml-x-2-adet
İki tane 200'lük kremi indirimli haliyle 173 tl'ye aldım geçen hafta. Belki işe yaramayacak ama denemedim demem en azından.

selaaaammmmmmmmm kızlar evime yerleştim çookk şükür çok ufak tefek yerleşcek yemek takımı filan var onu da bugün yapacağım Allahın izniyle
Hayırlı olsun canım, güle güle oturun.

karnına genişledikçe yumuşar canım zamanla sertleseçek merak etme bak ne güzel kabızlık degilsin bazı kan ilaçları ishal yapar kullanıyor musun ? Annelik kolay değil en kolay dönem gebelik emin ol

geçmiş olsun cnm Allah korktugunuzu başınıza vermesin sağlık sıhhat versin anneler candır onları başımızdan eksik etmesin

canım galiba ankaradaydın 3yıl önce kizima hamile iken gezmedıgım kozmetikci kalmamıştı eczane bir sürü çatlak önleyici krem aldım ankamal vs. Avm ler den sonuç ilk günden itibaren krem kullandigim halde son haftaya kadar çatlak yoktu görüntüde yokuş aşağı yururken tatlı tatlı kaşıntı kasımamak en iyisi ama dayanamaıyor insan ben hala catlamadm sanıyorum annemden çok zayıf hiç çatlağı yok ben doğum sonrası karnımı görünce şok oldum yaşlı kadın karnı gibi ;( ne kadar ugrasırsan uğraş olacaksa engel olamıyorsun ins sende olmaz spor biraz topluyor sadece

Ergenlik döneminden itibaren oluşan çatlaklarım var zaten bel, kalça ve üst bacakta bir de karın olmasa çok sevinicem. Bu ürünü kullanıp memnun kalan çok kişi tanıyorum. Doktorum da direkt bunu söyledi alternatif bile vermedi. Görümcem olan çatlağımı bile geçirdi diyor.Görümcemin karnı hiç doğum yapmamış gibi resmen. Ben de düzenli kullanıyorum her gün. Bakalım artık işe yaramazsa da yapacak bişey yok..

Sağol cnm kolit var rahatsızlık veriyo bi kaç aydır yıllardır bu hastalık var .Ama hiç bu kadar sıkıntı yasamamisti.simdi arastiyolarmis çapa da .inşallah sonuç lar iyi olur.

Benim annemde de polip var canım. Bu tarz hastalıklar senede bir kolonoskopi ile takip altında tutularak kolayca atlatılıyor. İlaç bile kullanmıyor annem. Beslenmesine dikkat ediyor o kadar. Endişe etmeyin hayırlısı ile güzel haberler alırsınız inşallah.

Çok Sağol cnm amiin ..

kızlar nasıl gidiyor hamilelik ? herkez öğrendi sanırım bebişlerinin cinsiyetlerini ben hala öğrenemedim 2 hafta sonra kesin olarak söylüyecek doktorum sizin bebişlerin cinsyetler ne bakim :)) :emir_bebek::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::16:
Bende öğrenemedim 😁

Back
X