• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar sağlık ocaginda ki doktora söyleyip vajinal enfeksiyon için krem istesem olur mu acaba yoksa özele gidersem bu kaşıntı için orda tahlil filan isteyebilir ve devlette takip edildim için düzenim şaşar...

Vajinal enfeksiyon önemli canım sağlık ocağındakilerin pek bilgisi olacağını sanmıyorum ilerlemesin sonra sıkıntı yaşarsın.. Devlete gidiyorsan devlete git tekrar ama bekleme

http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html

kizlar su sayfayi inceleyin 20 inci haftaya kadar kiz organi bile pipiye benziyor hayret ettim demekki bundan dolayi doktorlar 20 inci haftadan sonra kesin olur diyor oncesindede soylenince azda olsa yanilma payi oluyor :31:

Aaaaa sila bu cok ilgincmis gercekten. Doktorlarin karistirmasi cok normal o zaman. Sasirdim yav..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaaaa sila bu cok ilgincmis gercekten. Doktorlarin karistirmasi cok normal o zaman. Sasirdim yav..

Benimki de dedi ki evet kemik yapısına göre tahmin yapılabilir 12den sonra dedi ama söylemem kafan karışmasın 16dan sonra bakalım dedi acaba diyorum 17 dolunca mı gitsem :1::1::1::1::1:

Bu da benim bebisim kizlar nub yorumu yapaniniz var miydi?

Canım bebişin pek tatlı, maşallah. Arkasını dönmüş gibime geldi ama. Yorum yapamıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bişey sorucam yarın doktor randevum var göğüslerim yumuşadı ve bi kaç gündür ishal oluyorum büyük endişe içindeyim iki gündür siteyi takip ediyorum 10 numara herkes çok mutlu bi tek benmi bu kadar endişeliyim bilmiyorum tecrübeli anneler yardım edin bana karnım bile yumuşadı 14. haftadayım (vücut gebeliğe alışıyo diyolar ama ) zormuş yaaaa

kızlar bişey sorucam yarın doktor randevum var göğüslerim yumuşadı ve bi kaç gündür ishal oluyorum büyük endişe içindeyim iki gündür siteyi takip ediyorum 10 numara herkes çok mutlu bi tek benmi bu kadar endişeliyim bilmiyorum tecrübeli anneler yardım edin bana karnım bile yumuşadı 14. haftadayım (vücut gebeliğe alışıyo diyolar ama ) zormuş yaaaa

endişelenme tuvalate çıkabiliyosun diye karnın yumuşamıştır.. herhangi bir kanama başka belirtin yok.. gögüsler dönem dönem sertleşip yumuşuyor zaten bize de oldu .. biraz sakin ol zaten birşey olacaksa biz önüne geçemeyecek kadar güçsüzüz.. kendine ve bebeğine eziyet etme ..gereksiz endişelenme .. yediklerinle alakalıdır ishal.. şiddetli ise mutlaka doktora git.. bol bol su iç ...

Günaydın kızlar annemle ablam geldi doktora gittiler inşallah kötü bişey çıkmaz bisürü tahlil yapmışlar dua edermisiniz annem için allahım tüm anneleri korusun benim annemide:40:

günaydın annişler hayırlı cumalar cümleten:16:
sana da canım
Bu da benim bebisim kizlar nub yorumu yapaniniz var miydi?

maşaallah bebeğine, nub yorumu yapamıyorum canım:)
haftaya göreceğiz bakalım :52::52::52::52::52::52:
hadi inşaallah:)
canım o zaman ben hep endişeli olayım 6. haftada yumuşadı göğüslerim sadece uçları acıyor o da dokununca, karnım bir yumuşak bir sert wc durumuyla alakalı o da, yani endişelenme hiç, endişe=annelik ama abartmamak lazım:) bebişin iyidir
Günaydın kızlar annemle ablam geldi doktora gittiler inşallah kötü bişey çıkmaz bisürü tahlil yapmışlar dua edermisiniz annem için allahım tüm anneleri korusun benim annemide:40:

canım inşaallah kötü bir şey çıkmaz Rabbim dermansız dert hastalık vermesin

endişelenme tuvalate çıkabiliyosun diye karnın yumuşamıştır.. herhangi bir kanama başka belirtin yok.. gögüsler dönem dönem sertleşip yumuşuyor zaten bize de oldu .. biraz sakin ol zaten birşey olacaksa biz önüne geçemeyecek kadar güçsüzüz.. kendine ve bebeğine eziyet etme ..gereksiz endişelenme .. yediklerinle alakalıdır ishal.. şiddetli ise mutlaka doktora git.. bol bol su iç ...

TEŞEKKÜR EDERİM iyşallah endişelerim gereksizdir lütfen arkaşarlar dua edin banada rabbim sağlıklı sıhatlı evlatlar versin hepimize :(

Aynı durum bugün bendede oldu canım.15. Haftayı bitiriyorum ben de. Göbeğim indi biraz ve göğüslerim yumuşadı çok acımıyor. Önceden uyurken dağdan sola dönsem acısından uyanırdım. Endişeliydim seni okuyana kadar, rahatladım şimdi.

Canım allah yardımcınız olsun. Bağırsaklarında polip mi vardı annenin. Bir arkadaş yazmıştı ama yanılıyor da olabilirim.

Aynı durum bugün bendede oldu canım.15. Haftayı bitiriyorum ben de. Göbeğim indi biraz ve göğüslerim yumuşadı çok acımıyor. Önceden uyurken dağdan sola dönsem acısından uyanırdım. Endişeliydim seni okuyana kadar, rahatladım şimdi.

bi yandan diyorumki olcağa engel olamazsın bi yandan arkadaşların yazdıklarına bakıyorum korkma diyorum kendime bi kanamam yok rabbim hayırlıyı eylesin yarın belli olucak randevum var yorumlar için sağolun :)

Bebek İNDİRİMLERİNİ her gün buradan paylaşalım mı

Bebek indirimi değil ama Lierac Phytolastil Çatlak Önlemeye Etkili Jel 200 Ml EKONOMİK PAKET iki adet 200 ml 139 TL, ben bir tanesini 95 TL'ye almıştım. Fiyat çok uygun geldi. Site güvenilir mi biraz araştırdım, yorumlar olumlu. Ben sipariş vermeyi düşünüyorum.

http://www.webannemarket.com/ProductImages/131680/big/lierac-ekonomik.png

http://www.webannemarket.com/lierac-phytolastil-catlak-onlemeye-etkili-jel-200-ml-x-2-adet

bi yandan diyorumki olcağa engel olamazsın bi yandan arkadaşların yazdıklarına bakıyorum korkma diyorum kendime bi kanamam yok rabbim hayırlıyı eylesin yarın belli olucak randevum var yorumlar için sağolun :)

Amin canım.Yarın kontrolden sonra yazarsın bana dimi? Benim kontrol haftaya perşembe günü. Daha çok var. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

Sılacım demek ki hormon meselesi bulantı her hamılelıkte oluyor bazisi çok bazisi az oluyor ben cinsiyeti hamılelıgım farklılığına göre tesbit ettim kızım da çok aşırı bulantı yaşadım bunda hafif oldu ..tabi vücut meselesi senin neler çektiğini biliyorum gunlerce hastanede kaldın Allah böyle sevimli ler için hastane yüzü gostersın diyelim kız annesi olma nasip değilmiş sana olsun gelinlerin kızın olur sağlıklı hayırlı evlat olsun da:)

kızlarr tatiildi bayramdı derken çok yazamadım :50:
özledim hepinizi..

SILACIM hayırlı olsun canım...3erkek anası olmak her kadına nasip olmaz :52:
daha önceden de yazmıştım benim teyzem de ALmanyada 3 oğlu var ama şimdi 2 kız torunu var yere göğe sığdıramıyor :52:
Allah torunlarını sevmeyi nasip etsin sana da..

Slm bayanlar,kontrolume 2 hafta vardi,dr um tatilde,merakimi yenemedim ve bugun baska bir bayan dr a gittim,yasida 50 civarlardaydi,bacak arasi acik pipiyide gosterdi deyince soka girdim,bugun 16+5 gunluk tu,yuzde 100 erkek dedi,bu pipisi bu testisleri diye gosterdi,lutfen beni yadirgamayin ama cok kiz isteyen,onun icin dualar eden biri olarak biraz buruk olmadim degil,elimde olmadan agladim,itikatli inancli biri olarak hamdolsun,saglikla gelsinler,nasil karsi cikabilirim,yeterki hayirli olsun ama bugun neden agladim bnde bilmiyorum,hergece ruyalarimda kizim oldunu gordum,cin rus takvimi butun cinsiyet testleri hep kizdi,karnim yaygincana oyle cirkinlestim sivilcelerim ciktiki,eksi ve meyva yedimhep,hersey kiza yogunlastigi icin,ister istemez bir hayal kirikligina ugradim,suan ck sukur iyiyim,babamiz cok mutlu,sizlere sorum su asil kendi dr uma 2 hafta var,sizce 17.haftaya gelmis bir bebk icin pipi gordum yuzde 100 dendiyse sizce degisirmi,yoksa kendimi alistirmaliyim kizlar 😒😒😌

canım çok iyi anlıyorum seni..
bana da hep erkek dediler,şu takvimler de erkek gösteriyordu ama prensesim olucakmış..
ben de baştan burkuldum bi tuhaf oldum ama şimdi iyiki prensesim geliyor diyorum inan şimdi değşse erkek deseler üzülücem o derece alıştırdım kendimi....
sen de oğluşunu çok seviceksin ki..sağlıkla gelsinler inşalllah..

Catlak icin her banyoda bebe yagi ve mustelanin catlak onleyicisini kullandim.otuzaltinci haftamda mis gibi catlaklarim oldu o yuzden bu bebegimde hicbisey yapmiyorum.cildim cok musait malesef catlaga

Back
X