Sılaammmmmm
Erkekmiş
Hadi hayırlı uğurlu olsun.
Eyvah eyvah 4'e 1 kaldın heee
Şaka bir yana hepsi hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah. Allah kolaylık versin 3 çocuk yetiştirmek çok zordur.
İnşallah annelerine de eşlerine de yardımcı olurlar her zaman.
Tekrardan hayırlı olsun
Benimde kontrolüme nihayet 1 hafta kaldı
Çatlayacağım artık
Canim sagolasin hayirli evlatlar olsunlar insallah hepimizin evlatlari.3 evlat yetistirmek zor olucak tabiki hele birde 3 ude erkek olunca uc kat zor olucak kesin

insallah seninde belli olur artik belirsizlik kadar kotu birsey yok acaba sumu bumu derken insan dusune dusune bi hal oluyor gerci benim oglusum 2 kez ruyama girmisti hatta biri belli olmadan 2 gun onceydi sizede yazmistim buraya aynen ruyamda gordugum gibi pipiyi salliyordu yine minicik bacaklari nasil oynuyordu yerim onu ya canim o benim canim neler cektim bu gunlere gelene kadar basimin ustunde yeri var yavrumun
Slm bayanlar,kontrolume 2 hafta vardi,dr um tatilde,merakimi yenemedim ve bugun baska bir bayan dr a gittim,yasida 50 civarlardaydi,bacak arasi acik pipiyide gosterdi deyince soka girdim,bugun 16+5 gunluk tu,yuzde 100 erkek dedi,bu pipisi bu testisleri diye gosterdi,lutfen beni yadirgamayin ama cok kiz isteyen,onun icin dualar eden biri olarak biraz buruk olmadim degil,elimde olmadan agladim,itikatli inancli biri olarak hamdolsun,saglikla gelsinler,nasil karsi cikabilirim,yeterki hayirli olsun ama bugun neden agladim bnde bilmiyorum,hergece ruyalarimda kizim oldunu gordum,cin rus takvimi butun cinsiyet testleri hep kizdi,karnim yaygincana oyle cirkinlestim sivilcelerim ciktiki,eksi ve meyva yedimhep,hersey kiza yogunlastigi icin,ister istemez bir hayal kirikligina ugradim,suan ck sukur iyiyim,babamiz cok mutlu,sizlere sorum su asil kendi dr uma 2 hafta var,sizce 17.haftaya gelmis bir bebk icin pipi gordum yuzde 100 dendiyse sizce degisirmi,yoksa kendimi alistirmaliyim kizlar 😒😒😌
canim ilk cocugun sanirim o halde erkek olucak diye aglaman cok garibime gitti benim ucuncu oglum olucagi halde hic ama hic uzulmedim hemen alistirdim kendimi ucuncu oglum olucak fikrine rabbim bize nasip etmis anne olmayi sukurler olsun saglikli hayirli evlat olsunlar kiz olmus erkek olmus ne farkederki can yine senin canin tirnagini yaratmaya gucumuz varmiki allahtan gelene uzulelim ?
halada acaba kiza donermi diye sormussun anlamadim bu kadar kiz cocugundaki israrini benim gibi falan olsan mahfolurdun herhalde ...
Sılacımmm hayırlı olsun oğluşunnn.. Eymen ismi çok güzell acaba Türkiye de şu an çok popüler diye mi istemiyor ? Bu yılın modası Eymen buralarda.. Ben de isim bulamıyorum kafayı yiyeceğimmm
Sagolasin canim darisi sizlerin basina herkes biran once ogrensin insallah cinsiyetleri

yok eymen ismine bi turlu isinamadi ya ben hala eymen diyorum neyse simdilik isim konusunu acmiyorum dogcana yakin bi eymen baskisi daha yaparim ben ona
Canım yaşadığının aynısını bende yasadım.üstelik benim eşimde kızımız olsun çok istiyordu rabbim erkek nasip etti..benimde gözlerim dolu dolu oldu..ama sonra 5 ay bebeğimizin olmadığını ve nasıl panik olduğumuzu hatırladım.ozaman cinsiyet hiç önemli değildi yeterki bebeğimiz olsun diyorduk..şimdi şükrediyorum..alıştım oğluma hergün karnımı okşayıp onu çok sevdiğimizi söylüyorum..kız evlat ta nasip eder inşallah allahım bize..sağlıkla olsunlar hiç üzülme
ya iste insan hep bi fazlasini istiyor unutuyor aylarca cocuk ozlemiyle yandigini bizler yine sansliyiz ha hic cocugu olamayanlar ne yapsin.lutfen bu sekilde dusunmeyin rabbimin gucune gider saglikli evlat olsunlar isterse 5 erkek evladim olsun evlat candir yaa saglikla dogsunlar hepsi
Selam kızlar bugün doktor randevum vardı. Benim doktor hala büyük bir kararlılıkla kız diyor:) 143 gr 17 cm olmuşuz. Annesine sevgi gösterileri yapıyordu minnoşum:) suyu fln gayet iyi herşeyi iyi dedi doktor. Allaha şükür.. Darısı randevusunu bekleyen güzel annişlere☺️
miray nil hanim saglikla gelsin insallah canim hep guzel hayirli haberlerini alirsin insallah
Sıla cım hayırlı olsun canım sabahtan beri geçmişi okuyarak gelmeye çalışıyorum..:)) hadi gözün aydın 3. erkekide geliyor.. senın kız degılde erkek olunca artık çin takvimine inanmaya başladım..:) sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına alırsın Eymen 'ini inşallah :) bence çok güzel bir isim ve çokta uymuş abilerinin ismine :)
sagolasin canim evet benim 3 oglumdada cin takvimi tuttu diyorumya bi bende yanilmiyor bu cin takvimi
Kizlar bebegimin cinsiyeti belli oldu % 90 erkek dedi dr yani ikinci oglum geliyor
canim seninde ikinci oglusun hayirli olsun rabbim acisini gostermesin insallah
canım benim de bulantı olmadı bi iki kez ilk haftalarda sonra kesildi 16.haftada hafif mide yanmasi başladı bebeğime erkek dediler benim kendi tecrübem kız çocuk ilk haftalar da çok bulantılı oluyor on yedinci haftaya kadar cikarmistim lkızımda ... Yanma genelde erkek te oluyor
canim 3 uncu ogluma hamileyim ucundede 4 ay bulanti kusma yasadim malesef bende senin dediginin tam tersi oldu hatta ikinci ve ucuncununde oglan olucani bu bulnatilardan anladim esim bile diyor artik anlasildi bulanti kusma olursa erkek diye
canim rabbim hayira cikarsin sakin kendini kiza hazirlama insallah en kisa zamanda belli olur seninde
benim gibi midesi yanann varmiii kizmi acaba daha ogrnemedim cinsiyeti haftaya gitcemde ama bu hafta basladi yanmaya daha once hic olmadi yeni basladi
yedigin birsey dokunmustur canim hamilelikle ilgisi oldugunu sanmiyorum:26:
sılam hayırlı olsun 3. oğluşun hayırlı,sağlıklı evlatlar olsunlarda gerisi boş.
evde tek kraliçe olacaksın el üstünde tutulacaksın ne güzel

senin kizda benim kizda erkege donustu canim zaten ben hep degisme ihtimalini dusunmustum belirtiler diger ogluslarimdaki gibiydi birebir ayniydi herseyi icimde hep buda erkek olucak hissi vardi zaten hayirli evlat olsun yavrum rabbim acilarini gostermesin insallah
kızlar doktordan geldim hayırlı haberler olsun kızımız oluyor rabbim yavrularımızı bağışlasın sağlığıyla...

3:
hayirli olsun prensesin canim
Sılacım gözün aydın😊 eymen ismi bana da hoş geldi eşime söyledim ne dese beğenirsin "amen" (eymen) gibi söyleniyormuş. Yabancı dilde amin demek gibi diyor. Bu erkeklerin kafası nasıl çalışıyor çözemicem.
sagolasin canim aman ya bakma sen onlara zevk yok bu adamlarda du bakalim doguma yakin ikna ederim belki hala eymende israrciyim bende
Kızlar merhaba.
Doktordan geliyorum. Bayramda ağrım olmuştu. Bebeğimin kalbini dinletti bi de rahim ağzı uzunluğuna baktı bişey yok dedi o kadar. Cinsiyet dedim. Görsem söylerdim dedi. Bu doktorların havasına uyuz oluyorum. İçimi rahatlatsa günah olurdu yani. Uyuz ya. neyse sılacım cinsiyet belli olmuş. bir oğlan daha ha?! Sağlıkla gelsin inşallah. Cinsiyeti hiç fark etmez. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hepinize iyi haftalar diliyorum.
sagolasin canim bazilari boyle iste benimkide bakmicakti hic cinsiyetine ben dedim artik dusunmek istemiyorum 4 uncu ayim bitti bana guzelce bakip kesin bi cinsiyet soyleyim oyle deyince adam bakti ve kesinlesti sukur uzerimden buyuk bi yuk kalkti oglanda olsa kizda olsa bizim canimiz ama kafalar rahatliyo iste
sılacım canım oğluşun hayırlı olsun

bayramda bakamadım şimdi gördüm ama sen hep erkek gibi geliyor bana demiştin hayırlı evlat olsun inş.
sagolasin canim ben kiz dediginde bile hic kiz olma ihtimaline alisamamistim zaten size de yazdim kesin olmadan asla inanmam diye iyikide kendimi kaptirmamisim pipiy gorduk tastiklendi bizim erkek