2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar naçizane tavsiyem, bebek arabanızı mutlaka çift yönlü alın derim, ilk başlarda ana kucağıyla kullanılan modeller alıyorsunuz ama onların kullanma süresi az oluyor, benim oğluş 3 yaşında daha yeni baston pusete geçtik öncesinde hep yüzü bize dönük kullandık çünkü yabancılara aşırı tepki veren şiddetli bir şekilde ağlayan bir oğlumuz vardı, sizlerinde bebeği öyle olursa yüzü size dönük olmadan çarşı pazar keyfi yapamazsınız benden söylemesi:)) bu yönünüde düşünün:)

Bunu alintilayinca sacma oldu ama digerini bulamadim bebisin hayirli olsun yakisikli bi delikanli daha geliyomus ohh :)

Cinsiyeti belli olan tum bebislere hayirli olsun bayanlar olmayanlara da Allah gonullerindekini hayirlisiyla nasip etsin

Silam senin de oglun hayirli olsun insallah koluna takar takar gezersin yakisiklilari artik :) listede varim cinsiyetimiz de kiz simdilik, eklersen sevinirim ;)

Sılaammmmmm :16: Erkekmiş:55: Hadi hayırlı uğurlu olsun.
Eyvah eyvah 4'e 1 kaldın heee:1:
Şaka bir yana hepsi hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah. Allah kolaylık versin 3 çocuk yetiştirmek çok zordur.
İnşallah annelerine de eşlerine de yardımcı olurlar her zaman.
Tekrardan hayırlı olsun:38:

Benimde kontrolüme nihayet 1 hafta kaldı:19: Çatlayacağım artık:47:
Canim sagolasin hayirli evlatlar olsunlar insallah hepimizin evlatlari.3 evlat yetistirmek zor olucak tabiki hele birde 3 ude erkek olunca uc kat zor olucak kesin :1:
insallah seninde belli olur artik belirsizlik kadar kotu birsey yok acaba sumu bumu derken insan dusune dusune bi hal oluyor gerci benim oglusum 2 kez ruyama girmisti hatta biri belli olmadan 2 gun onceydi sizede yazmistim buraya aynen ruyamda gordugum gibi pipiyi salliyordu yine minicik bacaklari nasil oynuyordu yerim onu ya canim o benim canim neler cektim bu gunlere gelene kadar basimin ustunde yeri var yavrumun:29:
Slm bayanlar,kontrolume 2 hafta vardi,dr um tatilde,merakimi yenemedim ve bugun baska bir bayan dr a gittim,yasida 50 civarlardaydi,bacak arasi acik pipiyide gosterdi deyince soka girdim,bugun 16+5 gunluk tu,yuzde 100 erkek dedi,bu pipisi bu testisleri diye gosterdi,lutfen beni yadirgamayin ama cok kiz isteyen,onun icin dualar eden biri olarak biraz buruk olmadim degil,elimde olmadan agladim,itikatli inancli biri olarak hamdolsun,saglikla gelsinler,nasil karsi cikabilirim,yeterki hayirli olsun ama bugun neden agladim bnde bilmiyorum,hergece ruyalarimda kizim oldunu gordum,cin rus takvimi butun cinsiyet testleri hep kizdi,karnim yaygincana oyle cirkinlestim sivilcelerim ciktiki,eksi ve meyva yedimhep,hersey kiza yogunlastigi icin,ister istemez bir hayal kirikligina ugradim,suan ck sukur iyiyim,babamiz cok mutlu,sizlere sorum su asil kendi dr uma 2 hafta var,sizce 17.haftaya gelmis bir bebk icin pipi gordum yuzde 100 dendiyse sizce degisirmi,yoksa kendimi alistirmaliyim kizlar 😒😒😌
canim ilk cocugun sanirim o halde erkek olucak diye aglaman cok garibime gitti benim ucuncu oglum olucagi halde hic ama hic uzulmedim hemen alistirdim kendimi ucuncu oglum olucak fikrine rabbim bize nasip etmis anne olmayi sukurler olsun saglikli hayirli evlat olsunlar kiz olmus erkek olmus ne farkederki can yine senin canin tirnagini yaratmaya gucumuz varmiki allahtan gelene uzulelim ?
halada acaba kiza donermi diye sormussun anlamadim bu kadar kiz cocugundaki israrini benim gibi falan olsan mahfolurdun herhalde ...
Sılacımmm hayırlı olsun oğluşunnn.. Eymen ismi çok güzell acaba Türkiye de şu an çok popüler diye mi istemiyor ? Bu yılın modası Eymen buralarda.. Ben de isim bulamıyorum kafayı yiyeceğimmm :1: :emir_bebek:
Sagolasin canim darisi sizlerin basina herkes biran once ogrensin insallah cinsiyetleri :emir_bebek:
yok eymen ismine bi turlu isinamadi ya ben hala eymen diyorum neyse simdilik isim konusunu acmiyorum dogcana yakin bi eymen baskisi daha yaparim ben ona :52:
Canım yaşadığının aynısını bende yasadım.üstelik benim eşimde kızımız olsun çok istiyordu rabbim erkek nasip etti..benimde gözlerim dolu dolu oldu..ama sonra 5 ay bebeğimizin olmadığını ve nasıl panik olduğumuzu hatırladım.ozaman cinsiyet hiç önemli değildi yeterki bebeğimiz olsun diyorduk..şimdi şükrediyorum..alıştım oğluma hergün karnımı okşayıp onu çok sevdiğimizi söylüyorum..kız evlat ta nasip eder inşallah allahım bize..sağlıkla olsunlar hiç üzülme :5:
ya iste insan hep bi fazlasini istiyor unutuyor aylarca cocuk ozlemiyle yandigini bizler yine sansliyiz ha hic cocugu olamayanlar ne yapsin.lutfen bu sekilde dusunmeyin rabbimin gucune gider saglikli evlat olsunlar isterse 5 erkek evladim olsun evlat candir yaa saglikla dogsunlar hepsi :emir_bebek:

Selam kızlar bugün doktor randevum vardı. Benim doktor hala büyük bir kararlılıkla kız diyor:) 143 gr 17 cm olmuşuz. Annesine sevgi gösterileri yapıyordu minnoşum:) suyu fln gayet iyi herşeyi iyi dedi doktor. Allaha şükür.. Darısı randevusunu bekleyen güzel annişlere☺️
miray nil hanim saglikla gelsin insallah canim hep guzel hayirli haberlerini alirsin insallah :16:
Sıla cım hayırlı olsun canım sabahtan beri geçmişi okuyarak gelmeye çalışıyorum..:)) hadi gözün aydın 3. erkekide geliyor.. senın kız degılde erkek olunca artık çin takvimine inanmaya başladım..:) sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına alırsın Eymen 'ini inşallah :) bence çok güzel bir isim ve çokta uymuş abilerinin ismine :)
sagolasin canim evet benim 3 oglumdada cin takvimi tuttu diyorumya bi bende yanilmiyor bu cin takvimi :9:
Kizlar bebegimin cinsiyeti belli oldu % 90 erkek dedi dr yani ikinci oglum geliyor
canim seninde ikinci oglusun hayirli olsun rabbim acisini gostermesin insallah :emir_bebek:
canım benim de bulantı olmadı bi iki kez ilk haftalarda sonra kesildi 16.haftada hafif mide yanmasi başladı bebeğime erkek dediler benim kendi tecrübem kız çocuk ilk haftalar da çok bulantılı oluyor on yedinci haftaya kadar cikarmistim lkızımda ... Yanma genelde erkek te oluyor
canim 3 uncu ogluma hamileyim ucundede 4 ay bulanti kusma yasadim malesef bende senin dediginin tam tersi oldu hatta ikinci ve ucuncununde oglan olucani bu bulnatilardan anladim esim bile diyor artik anlasildi bulanti kusma olursa erkek diye :25:
kızlar size rüyamı anlatacam :16: hayır olsun da
Rüyamda eşimle tekrardan evlendiğimi gördüm :1:
İslami rüya tabirlerine baktım hamile kadının evlendiğini görmesi kız evlat doğuracağına delalet diyordu :16:
Bi belli olaydıııııı :52::52::52::52::52::52:
canim rabbim hayira cikarsin sakin kendini kiza hazirlama insallah en kisa zamanda belli olur seninde:16:
benim gibi midesi yanann varmiii kizmi acaba daha ogrnemedim cinsiyeti haftaya gitcemde ama bu hafta basladi yanmaya daha once hic olmadi yeni basladi
yedigin birsey dokunmustur canim hamilelikle ilgisi oldugunu sanmiyorum:26:
sılam hayırlı olsun 3. oğluşun hayırlı,sağlıklı evlatlar olsunlarda gerisi boş.
evde tek kraliçe olacaksın el üstünde tutulacaksın ne güzel:16::16:
senin kizda benim kizda erkege donustu canim zaten ben hep degisme ihtimalini dusunmustum belirtiler diger ogluslarimdaki gibiydi birebir ayniydi herseyi icimde hep buda erkek olucak hissi vardi zaten hayirli evlat olsun yavrum rabbim acilarini gostermesin insallah :16:
kızlar doktordan geldim hayırlı haberler olsun kızımız oluyor rabbim yavrularımızı bağışlasın sağlığıyla...:15:3:
hayirli olsun prensesin canim:16:
Sılacım gözün aydın😊 eymen ismi bana da hoş geldi eşime söyledim ne dese beğenirsin "amen" (eymen) gibi söyleniyormuş. Yabancı dilde amin demek gibi diyor. Bu erkeklerin kafası nasıl çalışıyor çözemicem.
sagolasin canim aman ya bakma sen onlara zevk yok bu adamlarda du bakalim doguma yakin ikna ederim belki hala eymende israrciyim bende:52:
Kızlar merhaba.
Doktordan geliyorum. Bayramda ağrım olmuştu. Bebeğimin kalbini dinletti bi de rahim ağzı uzunluğuna baktı bişey yok dedi o kadar. Cinsiyet dedim. Görsem söylerdim dedi. Bu doktorların havasına uyuz oluyorum. İçimi rahatlatsa günah olurdu yani. Uyuz ya. neyse sılacım cinsiyet belli olmuş. bir oğlan daha ha?! Sağlıkla gelsin inşallah. Cinsiyeti hiç fark etmez. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hepinize iyi haftalar diliyorum.
sagolasin canim bazilari boyle iste benimkide bakmicakti hic cinsiyetine ben dedim artik dusunmek istemiyorum 4 uncu ayim bitti bana guzelce bakip kesin bi cinsiyet soyleyim oyle deyince adam bakti ve kesinlesti sukur uzerimden buyuk bi yuk kalkti oglanda olsa kizda olsa bizim canimiz ama kafalar rahatliyo iste :31:
sılacım canım oğluşun hayırlı olsun :55: bayramda bakamadım şimdi gördüm ama sen hep erkek gibi geliyor bana demiştin hayırlı evlat olsun inş.
sagolasin canim ben kiz dediginde bile hic kiz olma ihtimaline alisamamistim zaten size de yazdim kesin olmadan asla inanmam diye iyikide kendimi kaptirmamisim pipiy gorduk tastiklendi bizim erkek :1:

Canım ağlaman çok normal. Gönlünden geçen ve kendini hazırladığın cinsiyet kızken hayalkıtıklığına uğramışsın. Ben de erkek istiyorken kız oldu bebeğim iyi ki Dr öyle olmuş annesine arkadaş olacak prensesim. Senin oğlun da Aslan gibi delikanlı olacak ohh sırtın yere gelmez:) lütfen kendini bu şekilde motive et
Ve en büyük mucize onların sağlıkla dünyaya gelmeleri... Bazen hamilelik çok normal bi süreç gibi geliyor şart koşmaya başlıyoruz sarışın olsun uslu olsun kız olsun.. Bunlar Rabb'imin takdiri artık...
Testis pipi vs doktor gördü ve gösterdiyse artık cinsiyeti değişmez. Kendini hazırla ki bebeğin hissetmesin bunları..
Hissettiklerin çok normal kendini suçlama kendimi kız bebeğe hazırlamışken şaşırmışsın ama artık umut besleyip de üzülme.. Kendini toparla:)
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bir sonraki bebeğin kız olur bu da abilik yapar inş:))

😘😘😘😘 tmm insallah

HTML:

Canım yaşadığının aynısını bende yasadım.üstelik benim eşimde kızımız olsun çok istiyordu rabbim erkek nasip etti..benimde gözlerim dolu dolu oldu..ama sonra 5 ay bebeğimizin olmadığını ve nasıl panik olduğumuzu hatırladım.ozaman cinsiyet hiç önemli değildi yeterki bebeğimiz olsun diyorduk..şimdi şükrediyorum..alıştım oğluma hergün karnımı okşayıp onu çok sevdiğimizi söylüyorum..kız evlat ta nasip eder inşallah allahım bize..sağlıkla olsunlar hiç üzülme :5:
😘😘😘😘😘 insallah arkadasim

Bunu alintilayinca sacma oldu ama digerini bulamadim bebisin hayirli olsun yakisikli bi delikanli daha geliyomus ohh :)

Cinsiyeti belli olan tum bebislere hayirli olsun bayanlar olmayanlara da Allah gonullerindekini hayirlisiyla nasip etsin

Silam senin de oglun hayirli olsun insallah koluna takar takar gezersin yakisiklilari artik :) listede varim cinsiyetimiz de kiz simdilik, eklersen sevinirim ;)

sagolasin canim ekledim kizini listeye :16:

arkadaşlar herkes iyi mi ? bebek hareketleri hisstmeye başlayanlar var mı ? ben epeydir giremedim,geçmişi okuyamadım,sevgiler hepinize :)
Dün aklımdan geçtin, üçüz sayfanıza göz attım yazmışmısın diye. Ben de ikiz olunca daha erken hissederim diye umuyorum ama sırt üstü yatıp kendimi dinlediğimde hissettiğim tek şey kendi nabzım:)

Sidal, Ünal beye mi gittin yine? Ben de pzt için randevu aldım ondan, inşallah ben de iyi haberler alırım ve cinsiyetini öğrenirim:16:
Canım ben de Ünal Bey'e gidiyorum. Çok memnunum, inşallah sen de memnun kalırsın, güzel haberler alırsın.

Canim Türkiyeyi bilemem ama burda eymen ismine kimsede rastlamadım daha hatta eymen deyince anlamiyolar bidaha soruyolar.bende farklı bir isim olsun istiyorum ayrica anlami çok güzel bu sefer arapca isim koyucam demiştim inşallah değişmez se eymen olucak hatta ogluslarim eymen diye sevmeye başladılar bile kardeslerini bi babamiz daha onay vermedi oda eymen diye duya duya aliscak inşallah:) büyük oglum mert nereye gitsem bi mert oluyor mutlaka :)

Haklısın canım hangi ismi istiyorsan koy oğluşuna babası da kabul eder ilerledikçe hamileliğin:)) ben hiç isim bulamadım daha:)

kızlar size rüyamı anlatacam :16: hayır olsun da

Rüyamda eşimle tekrardan evlendiğimi gördüm :1:

İslami rüya tabirlerine baktım hamile kadının evlendiğini görmesi kız evlat doğuracağına delalet diyordu :16:

Bi belli olaydıııııı :52::52::52::52::52::52:
hadi inşaallah rüyan çıkar canım:)
Bu modelde aklıma takılan iki şey var, birincisi puseti çift yönlü kullanamama, diğeri de ana kucağı isofixli değilmiş, aparatını ayrı almak gerekiyormuş.

Bir de sling almayı düşünüyorum. Sling fikri zaten hep hoşuma gitmiştir. bizimkiler kış bebeği olacak, güzelce sarmalar gezeriz. Sling için de düşündüğüm model bu ikisi

Küçükken bu
http://www.slingomom.com/wp-content/uploads/2010/02/drop-instructions.jpg

Biraz büyüyünce de bu
http://www.slingomom.com/wp-content/uploads/2010/02/hug-instructions.jpg

.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım slingi pek beğenen yok sen bilirsin tabi:)
arkadaşlar herkes iyi mi ? bebek hareketleri hisstmeye başlayanlar var mı ? ben epeydir giremedim,geçmişi okuyamadım,sevgiler hepinize :)
arada hissediyorum canım senin üçüzler ne yapıyor:)
Kizlar bebegimin cinsiyeti belli oldu % 90 erkek dedi dr yani ikinci oglum geliyor
hayırlı olsun canım
Selam kızlar bugün doktor randevum vardı. Benim doktor hala büyük bir kararlılıkla kız diyor:) 143 gr 17 cm olmuşuz. Annesine sevgi gösterileri yapıyordu minnoşum:) suyu fln gayet iyi herşeyi iyi dedi doktor. Allaha şükür.. Darısı randevusunu bekleyen güzel annişlere☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşaallah kızına:)
Kızlar vajinal mantar enfeksiyonu için bol suya az sirke katıp taharet öneriliyor acaba biz gebelere zararı olur mu ki doktora çık ne sirkesi derseniz randevum taa salı günü
bir zararı olmaz hamileyken kullanabilirsin
Slm bayanlar,kontrolume 2 hafta vardi,dr um tatilde,merakimi yenemedim ve bugun baska bir bayan dr a gittim,yasida 50 civarlardaydi,bacak arasi acik pipiyide gosterdi deyince soka girdim,bugun 16+5 gunluk tu,yuzde 100 erkek dedi,bu pipisi bu testisleri diye gosterdi,lutfen beni yadirgamayin ama cok kiz isteyen,onun icin dualar eden biri olarak biraz buruk olmadim degil,elimde olmadan agladim,itikatli inancli biri olarak hamdolsun,saglikla gelsinler,nasil karsi cikabilirim,yeterki hayirli olsun ama bugun neden agladim bnde bilmiyorum,hergece ruyalarimda kizim oldunu gordum,cin rus takvimi butun cinsiyet testleri hep kizdi,karnim yaygincana oyle cirkinlestim sivilcelerim ciktiki,eksi ve meyva yedimhep,hersey kiza yogunlastigi icin,ister istemez bir hayal kirikligina ugradim,suan ck sukur iyiyim,babamiz cok mutlu,sizlere sorum su asil kendi dr uma 2 hafta var,sizce 17.haftaya gelmis bir bebk icin pipi gordum yuzde 100 dendiyse sizce degisirmi,yoksa kendimi alistirmaliyim kizlar 😒😒😌
değişeceğini hiç sanmıyorum, kusura bakma şu kız erkek ısrarını anlayamıyorum evlat hasreti çeken o kadar insan varken, sağlıklı evlada hasret insan varken cinsiyet önemli olmamalı

sağol canım niye saçma olsun düşünüp yazmışsın:)) evet ikinci paşam geliyor inşaallah:) senin kızında hayırlı olsun :)
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html

kizlar su sayfayi inceleyin 20 inci haftaya kadar kiz organi bile pipiye benziyor hayret ettim demekki bundan dolayi doktorlar 20 inci haftadan sonra kesin olur diyor oncesindede soylenince azda olsa yanilma payi oluyor :31:

görmüştüm canım bunu evet çok benziyor işte dr lar da erkenden nuba göre söylüyor bence çünkü kızın ki bu sitede de paralel duruyor:)

Kızlar sağlık ocaginda ki doktora söyleyip vajinal enfeksiyon için krem istesem olur mu acaba yoksa özele gidersem bu kaşıntı için orda tahlil filan isteyebilir ve devlette takip edildim için düzenim şaşar...

Bu da benim bebisim kizlar nub yorumu yapaniniz var miydi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406875753743.webp
    $1406875753743.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $1406875769802.webp
    $1406875769802.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 47
hadi inşaallah rüyan çıkar canım:)

canım slingi pek beğenen yok sen bilirsin tabi:)

arada hissediyorum canım senin üçüzler ne yapıyor:)

hayırlı olsun canım

maşaallah kızına:)

bir zararı olmaz hamileyken kullanabilirsin

değişeceğini hiç sanmıyorum, kusura bakma şu kız erkek ısrarını anlayamıyorum evlat hasreti çeken o kadar insan varken, sağlıklı evlada hasret insan varken cinsiyet önemli olmamalı

sağol canım niye saçma olsun düşünüp yazmışsın:)) evet ikinci paşam geliyor inşaallah:) senin kızında hayırlı olsun :)

görmüştüm canım bunu evet çok benziyor işte dr lar da erkenden nuba göre söylüyor bence çünkü kızın ki bu sitede de paralel duruyor:)

haftaya göreceğiz bakalım :52::52::52::52::52::52:

Back
X