kızlarr tatiildi bayramdı derken çok yazamadım
özledim hepinizi..
SILACIM hayırlı olsun canım...3erkek anası olmak her kadına nasip olmaz
daha önceden de yazmıştım benim teyzem de ALmanyada 3 oğlu var ama şimdi 2 kız torunu var yere göğe sığdıramıyor
Allah torunlarını sevmeyi nasip etsin sana da..
canım çok iyi anlıyorum seni..
bana da hep erkek dediler,şu takvimler de erkek gösteriyordu ama prensesim olucakmış..
ben de baştan burkuldum bi tuhaf oldum ama şimdi iyiki prensesim geliyor diyorum inan şimdi değşse erkek deseler üzülücem o derece alıştırdım kendimi....
sen de oğluşunu çok seviceksin ki..sağlıkla gelsinler inşalllah..
Slm bayanlar,kontrolume 2 hafta vardi,dr um tatilde,merakimi yenemedim ve bugun baska bir bayan dr a gittim,yasida 50 civarlardaydi,bacak arasi acik pipiyide gosterdi deyince soka girdim,bugun 16+5 gunluk tu,yuzde 100 erkek dedi,bu pipisi bu testisleri diye gosterdi,lutfen beni yadirgamayin ama cok kiz isteyen,onun icin dualar eden biri olarak biraz buruk olmadim degil,elimde olmadan agladim,itikatli inancli biri olarak hamdolsun,saglikla gelsinler,nasil karsi cikabilirim,yeterki hayirli olsun ama bugun neden agladim bnde bilmiyorum,hergece ruyalarimda kizim oldunu gordum,cin rus takvimi butun cinsiyet testleri hep kizdi,karnim yaygincana oyle cirkinlestim sivilcelerim ciktiki,eksi ve meyva yedimhep,hersey kiza yogunlastigi icin,ister istemez bir hayal kirikligina ugradim,suan ck sukur iyiyim,babamiz cok mutlu,sizlere sorum su asil kendi dr uma 2 hafta var,sizce 17.haftaya gelmis bir bebk icin pipi gordum yuzde 100 dendiyse sizce degisirmi,yoksa kendimi alistirmaliyim kizlar 😒😒😌
sana da canım
maşaallah bebeğine, nub yorumu yapamıyorum canım:)
hadi inşaallah:)
canım o zaman ben hep endişeli olayım 6. haftada yumuşadı göğüslerim sadece uçları acıyor o da dokununca, karnım bir yumuşak bir sert wc durumuyla alakalı o da, yani endişelenme hiç, endişe=annelik ama abartmamak lazım:) bebişin iyidir
canım inşaallah kötü bir şey çıkmaz Rabbim dermansız dert hastalık vermesin
Canım allah yardımcınız olsun. Bağırsaklarında polip mi vardı annenin. Bir arkadaş yazmıştı ama yanılıyor da olabilirim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
karnına genişledikçe yumuşar canım zamanla sertleseçek merak etme bak ne güzel kabızlık degilsin bazı kan ilaçları ishal yapar kullanıyor musun ? Annelik kolay değil en kolay dönem gebelik emin olkızlar bişey sorucam yarın doktor randevum var göğüslerim yumuşadı ve bi kaç gündür ishal oluyorum büyük endişe içindeyim iki gündür siteyi takip ediyorum 10 numara herkes çok mutlu bi tek benmi bu kadar endişeliyim bilmiyorum tecrübeli anneler yardım edin bana karnım bile yumuşadı 14. haftadayım (vücut gebeliğe alışıyo diyolar ama ) zormuş yaaaa
geçmiş olsun cnm Allah korktugunuzu başınıza vermesin sağlık sıhhat versin anneler candır onları başımızdan eksik etmesinGünaydın kızlar annemle ablam geldi doktora gittiler inşallah kötü bişey çıkmaz bisürü tahlil yapmışlar dua edermisiniz annem için allahım tüm anneleri korusun benim annemide
canım galiba ankaradaydın 3yıl önce kizima hamile iken gezmedıgım kozmetikci kalmamıştı eczane bir sürü çatlak önleyici krem aldım ankamal vs. Avm ler den sonuç ilk günden itibaren krem kullandigim halde son haftaya kadar çatlak yoktu görüntüde yokuş aşağı yururken tatlı tatlı kaşıntı kasımamak en iyisi ama dayanamaıyor insan ben hala catlamadm sanıyorum annemden çok zayıf hiç çatlağı yok ben doğum sonrası karnımı görünce şok oldum yaşlı kadın karnı gibi ;( ne kadar ugrasırsan uğraş olacaksa engel olamıyorsun ins sende olmaz spor biraz topluyor sadeceBebek indirimi değil ama Lierac Phytolastil Çatlak Önlemeye Etkili Jel 200 Ml EKONOMİK PAKET iki adet 200 ml 139 TL, ben bir tanesini 95 TL'ye almıştım. Fiyat çok uygun geldi. Site güvenilir mi biraz araştırdım, yorumlar olumlu. Ben sipariş vermeyi düşünüyorum.
http://www.webannemarket.com/ProductImages/131680/big/lierac-ekonomik.png
http://www.webannemarket.com/lierac-phytolastil-catlak-onlemeye-etkili-jel-200-ml-x-2-adet
kızlar on yedinci haftam bitti kızım olcak ilk cocuk ultrasonda hersey normal ama hic hareket hissetmiyorum bu yuzden hala hamile gibi hissedemedim kendimi neden hareketlerini hissedemiyorum ki yaaa ??? benim gibi olan varmı
kızlar on yedinci haftam bitti kızım olcak ilk cocuk ultrasonda hersey normal ama hic hareket hissetmiyorum bu yuzden hala hamile gibi hissedemedim kendimi neden hareketlerini hissedemiyorum ki yaaa ??? benim gibi olan varmı
canım bende senin tam tersin bir durum yasadım sokaktan adam ccevirsem oğlun olcak diyodu. esim karnımı oğlum diye seviyodu, her belirti erkeğe isaretti ve sonuc kız :S:S:S ilk duydugumda esimin de benimde moralim bozuldu sükrettik ama icimiz bi garip oldu hatta esimin bana bebege ilgisi azaldı her gün kavga eder olduk ama bir kac hafta sonra ikimizde şoku atlattık ve normale cndbcdöndük allah hayırlısını versin sıkma canını .
İki tane 200'lük kremi indirimli haliyle 173 tl'ye aldım geçen hafta. Belki işe yaramayacak ama denemedim demem en azından.Bebek indirimi değil ama Lierac Phytolastil Çatlak Önlemeye Etkili Jel 200 Ml EKONOMİK PAKET iki adet 200 ml 139 TL, ben bir tanesini 95 TL'ye almıştım. Fiyat çok uygun geldi. Site güvenilir mi biraz araştırdım, yorumlar olumlu. Ben sipariş vermeyi düşünüyorum.
http://www.webannemarket.com/ProductImages/131680/big/lierac-ekonomik.png
http://www.webannemarket.com/lierac-phytolastil-catlak-onlemeye-etkili-jel-200-ml-x-2-adet
Hayırlı olsun canım, güle güle oturun.selaaaammmmmmmmm kızlar evime yerleştim çookk şükür çok ufak tefek yerleşcek yemek takımı filan var onu da bugün yapacağım Allahın izniyle
karnına genişledikçe yumuşar canım zamanla sertleseçek merak etme bak ne güzel kabızlık degilsin bazı kan ilaçları ishal yapar kullanıyor musun ? Annelik kolay değil en kolay dönem gebelik emin ol
geçmiş olsun cnm Allah korktugunuzu başınıza vermesin sağlık sıhhat versin anneler candır onları başımızdan eksik etmesin
canım galiba ankaradaydın 3yıl önce kizima hamile iken gezmedıgım kozmetikci kalmamıştı eczane bir sürü çatlak önleyici krem aldım ankamal vs. Avm ler den sonuç ilk günden itibaren krem kullandigim halde son haftaya kadar çatlak yoktu görüntüde yokuş aşağı yururken tatlı tatlı kaşıntı kasımamak en iyisi ama dayanamaıyor insan ben hala catlamadm sanıyorum annemden çok zayıf hiç çatlağı yok ben doğum sonrası karnımı görünce şok oldum yaşlı kadın karnı gibi ;( ne kadar ugrasırsan uğraş olacaksa engel olamıyorsun ins sende olmaz spor biraz topluyor sadece
Sağol cnm kolit var rahatsızlık veriyo bi kaç aydır yıllardır bu hastalık var .Ama hiç bu kadar sıkıntı yasamamisti.simdi arastiyolarmis çapa da .inşallah sonuç lar iyi olur.
karnına genişledikçe yumuşar canım zamanla sertleseçek merak etme bak ne güzel kabızlık degilsin bazı kan ilaçları ishal yapar kullanıyor musun ? Annelik kolay değil en kolay dönem gebelik emin ol
geçmiş olsun cnm Allah korktugunuzu başınıza vermesin sağlık sıhhat versin anneler candır onları başımızdan eksik etmesin
canım galiba ankaradaydın 3yıl önce kizima hamile iken gezmedıgım kozmetikci kalmamıştı eczane bir sürü çatlak önleyici krem aldım ankamal vs. Avm ler den sonuç ilk günden itibaren krem kullandigim halde son haftaya kadar çatlak yoktu görüntüde yokuş aşağı yururken tatlı tatlı kaşıntı kasımamak en iyisi ama dayanamaıyor insan ben hala catlamadm sanıyorum annemden çok zayıf hiç çatlağı yok ben doğum sonrası karnımı görünce şok oldum yaşlı kadın karnı gibi ;( ne kadar ugrasırsan uğraş olacaksa engel olamıyorsun ins sende olmaz spor biraz topluyor sadece
Bende öğrenemedim 😁kızlar nasıl gidiyor hamilelik ? herkez öğrendi sanırım bebişlerinin cinsiyetlerini ben hala öğrenemedim 2 hafta sonra kesin olarak söylüyecek doktorum sizin bebişlerin cinsyetler ne bakim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?