Kızlar sağlık ocaginda ki doktora söyleyip vajinal enfeksiyon için krem istesem olur mu acaba yoksa özele gidersem bu kaşıntı için orda tahlil filan isteyebilir ve devlette takip edildim için düzenim şaşar...
Bebek İNDİRİMLERİNİ her gün buradan paylaşalım mı
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html
kizlar su sayfayi inceleyin 20 inci haftaya kadar kiz organi bile pipiye benziyor hayret ettim demekki bundan dolayi doktorlar 20 inci haftadan sonra kesin olur diyor oncesindede soylenince azda olsa yanilma payi oluyor
Aaaaa sila bu cok ilgincmis gercekten. Doktorlarin karistirmasi cok normal o zaman. Sasirdim yav..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu da benim bebisim kizlar nub yorumu yapaniniz var miydi?
kızlar bişey sorucam yarın doktor randevum var göğüslerim yumuşadı ve bi kaç gündür ishal oluyorum büyük endişe içindeyim iki gündür siteyi takip ediyorum 10 numara herkes çok mutlu bi tek benmi bu kadar endişeliyim bilmiyorum tecrübeli anneler yardım edin bana karnım bile yumuşadı 14. haftadayım (vücut gebeliğe alışıyo diyolar ama ) zormuş yaaaa
sana da canımgünaydın annişler hayırlı cumalar cümleten
maşaallah bebeğine, nub yorumu yapamıyorum canım:)Bu da benim bebisim kizlar nub yorumu yapaniniz var miydi?
hadi inşaallah:)haftaya göreceğiz bakalım
canım o zaman ben hep endişeli olayım 6. haftada yumuşadı göğüslerim sadece uçları acıyor o da dokununca, karnım bir yumuşak bir sert wc durumuyla alakalı o da, yani endişelenme hiç, endişe=annelik ama abartmamak lazım:) bebişin iyidirkızlar bişey sorucam yarın doktor randevum var göğüslerim yumuşadı ve bi kaç gündür ishal oluyorum büyük endişe içindeyim iki gündür siteyi takip ediyorum 10 numara herkes çok mutlu bi tek benmi bu kadar endişeliyim bilmiyorum tecrübeli anneler yardım edin bana karnım bile yumuşadı 14. haftadayım (vücut gebeliğe alışıyo diyolar ama ) zormuş yaaaa
Günaydın kızlar annemle ablam geldi doktora gittiler inşallah kötü bişey çıkmaz bisürü tahlil yapmışlar dua edermisiniz annem için allahım tüm anneleri korusun benim annemide
endişelenme tuvalate çıkabiliyosun diye karnın yumuşamıştır.. herhangi bir kanama başka belirtin yok.. gögüsler dönem dönem sertleşip yumuşuyor zaten bize de oldu .. biraz sakin ol zaten birşey olacaksa biz önüne geçemeyecek kadar güçsüzüz.. kendine ve bebeğine eziyet etme ..gereksiz endişelenme .. yediklerinle alakalıdır ishal.. şiddetli ise mutlaka doktora git.. bol bol su iç ...
kızlar bişey sorucam yarın doktor randevum var göğüslerim yumuşadı ve bi kaç gündür ishal oluyorum büyük endişe içindeyim iki gündür siteyi takip ediyorum 10 numara herkes çok mutlu bi tek benmi bu kadar endişeliyim bilmiyorum tecrübeli anneler yardım edin bana karnım bile yumuşadı 14. haftadayım (vücut gebeliğe alışıyo diyolar ama ) zormuş yaaaa
Günaydın kızlar annemle ablam geldi doktora gittiler inşallah kötü bişey çıkmaz bisürü tahlil yapmışlar dua edermisiniz annem için allahım tüm anneleri korusun benim annemide
Aynı durum bugün bendede oldu canım.15. Haftayı bitiriyorum ben de. Göbeğim indi biraz ve göğüslerim yumuşadı çok acımıyor. Önceden uyurken dağdan sola dönsem acısından uyanırdım. Endişeliydim seni okuyana kadar, rahatladım şimdi.
bi yandan diyorumki olcağa engel olamazsın bi yandan arkadaşların yazdıklarına bakıyorum korkma diyorum kendime bi kanamam yok rabbim hayırlıyı eylesin yarın belli olucak randevum var yorumlar için sağolun :)
Bebek İNDİRİMLERİNİ her gün buradan paylaşalım mı
Aynı durum bugün bendede oldu canım.15. Haftayı bitiriyorum ben de. Göbeğim indi biraz ve göğüslerim yumuşadı çok acımıyor. Önceden uyurken dağdan sola dönsem acısından uyanırdım. Endişeliydim seni okuyana kadar, rahatladım şimdi.
bi yandan diyorumki olcağa engel olamazsın bi yandan arkadaşların yazdıklarına bakıyorum korkma diyorum kendime bi kanamam yok rabbim hayırlıyı eylesin yarın belli olucak randevum var yorumlar için sağolun :)
Amin canım.Yarın kontrolden sonra yazarsın bana dimi? Benim kontrol haftaya perşembe günü. Daha çok var. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.
[SUP][/SUP]
Gebeyken kullandin mi canım ?
Slm bayanlar,kontrolume 2 hafta vardi,dr um tatilde,merakimi yenemedim ve bugun baska bir bayan dr a gittim,yasida 50 civarlardaydi,bacak arasi acik pipiyide gosterdi deyince soka girdim,bugun 16+5 gunluk tu,yuzde 100 erkek dedi,bu pipisi bu testisleri diye gosterdi,lutfen beni yadirgamayin ama cok kiz isteyen,onun icin dualar eden biri olarak biraz buruk olmadim degil,elimde olmadan agladim,itikatli inancli biri olarak hamdolsun,saglikla gelsinler,nasil karsi cikabilirim,yeterki hayirli olsun ama bugun neden agladim bnde bilmiyorum,hergece ruyalarimda kizim oldunu gordum,cin rus takvimi butun cinsiyet testleri hep kizdi,karnim yaygincana oyle cirkinlestim sivilcelerim ciktiki,eksi ve meyva yedimhep,hersey kiza yogunlastigi icin,ister istemez bir hayal kirikligina ugradim,suan ck sukur iyiyim,babamiz cok mutlu,sizlere sorum su asil kendi dr uma 2 hafta var,sizce 17.haftaya gelmis bir bebk icin pipi gordum yuzde 100 dendiyse sizce degisirmi,yoksa kendimi alistirmaliyim kizlar 😒😒😌
yazarım tabi arkadaşımAmin canım.Yarın kontrolden sonra yazarsın bana dimi? Benim kontrol haftaya perşembe günü. Daha çok var. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?