Sa kızlar nasılsınz... Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.. Giremedim hiç malesef telefonlar cekmıyo..
Giresuna memleketıme gittim Allahım nasıl özlemişim.. Cok mutlu oldum.. Yayla ya cıktık.. Derelere gittim... Gölde yüzdümm.. Ferah ferahhh ohhh.. Şimdi samsun havzadayız.. 2 gündürde buranın tadını cıkartıyorum... Bu bayram bana yaradı şükürler olsun.
Pazartesi yola cıkıcam inşallah.. Gider gitmezde kend dr uma gidecegim nasipse..... Hepinizi cok özledım.. İnşallah ilerki zamanlarda tekrar burdayım ... Gepiniizi öpüyorum... Canlarım cigerlerimmmm
Arkadaslar iştah acmak icin bildiginiz bi formül var mi? 61 kilo ile hamile kaldim 14 haftaligiz 60a dustum ve oldugum yerde sayiyorum. Bulantilarim yok denilecek kadar azaldi orda bi sıkıntı yok ama yiyemiyorum.. iştahim yok . Hollandadan annem geldi 2 haftaligina o bana baya bi moral oldu ama hala iştah yok.. sağlikli beslenip bebeğimi saglikli büyütmek istiyorum benimle ayni durumda olan var mi
Arkadaslar iştah acmak icin bildiginiz bi formül var mi? 61 kilo ile hamile kaldim 14 haftaligiz 60a dustum ve oldugum yerde sayiyorum. Bulantilarim yok denilecek kadar azaldi orda bi sıkıntı yok ama yiyemiyorum.. iştahim yok . Hollandadan annem geldi 2 haftaligina o bana baya bi moral oldu ama hala iştah yok.. sağlikli beslenip bebeğimi saglikli büyütmek istiyorum benimle ayni durumda olan var mi
Canim istahli olman gerekmez ki saglikli beslenmen icin. Hatta istahli olman sagliksiz beslenmene neden olabilir. Gunluk yemen gereken vitamin karbonhidrat protein gruplarindan alicaksin canin istemese de. Boylece hem kendini hme bebegini besler hem de fazla kilo almazsin. Ben bulantilardan 54.5 iken 49.5 a dustum. Hala da almadim kilo ve 16.haftanin icindeyim. Bebegim de masaallah gayet saglikli.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende aynı durumdayım canım. 65 ile hamile kaldım 62 ye düştüm 14+3 üz şu an , midemin üzerinde yumruk gibi bişi var yedirmiyor. Sulu şeyleri kolay yiyebiliyorum o yüzden bol sebzeli çorbalarla , çiğ sebzelerle idare etmeye çalışıyorum
Kizlaaar esimin yengesinin gelinleri iki gun once dogum yapti. Son ana kadar hep erkek dedikleri bebek dogunca bir baktilar megerse kizmis :what::what:
Kizlaaar esimin yengesinin gelinleri iki gun once dogum yapti. Son ana kadar hep erkek dedikleri bebek dogunca bir baktilar megerse kizmis :what::what:
kızlar nasilsiniz.. sürekli takipteyim ama yazmiyordum.. bebeklerinin cinsiyeti kesinleşen annenler gozunuz aydin.. biz bugün 14+2yiz. 3 hafta oluyo gitmeyeli doktora çok huzursuz ve sabirsizim ama sabredip 16. haftaya kadar gitmiycem. gittiğimizde cinsiyetini öğreniriz inşaallah.. herkes bana oğlun.olacak diyor eşim ve benim de içimize erkek doğuyor kiz derse doktor baya bi sasircaz sanirim:) ve ilk kez hoşuma giden bir isim buldum sizce nasil kizlar: Çağan umut:)
doktordan iş yerime yeni geldim herkeze destekleri için teşekkür ederim öncelikle bursada oturuyorum ben jimer hastanesine gidiyorum doktorum bebeği çok iyi gördü çok hareketliydi cinsiyetini söylemedi çok ketum bi adam doktorum aynı zamanda bana kızdı senin kadar evhamlısını görmedim dedi bu kadar korkma ve bebeğinide üzme dedi ama açıkladım gebelik hassasiyetlerim kayboluyo dedim vucut alışıyo bebeğe hep o ilk 3 aydaki agrı ve yorgunluğu çekmiyceksin dedi ve beni çok rahatlattı doktor her seferinde 1 ay sonra görüşürüz diye ama ben 15 te bir gidip muayinesinde muayine ücretini bayılıyorum bu sefer kararlıyım aysonu gel 4 boyutlu ultrasona girelim dedi iyşallah o zamana kadar sabredebilirim
HEPİNİZE teşekkür ederim arkadaşlar haaaa bide bu kadar düşünme oluruna bırak önemli olan sensin dedi ben bu gün 14+5 im.
kızlar gebeliği öğrendikten sonra doktor vitamin yazdı ELEVIT diye.2 aydır kullanıyordum araştırdım içinde domuz jelatini varmış.hemen çöpe attım ilacı muadili DECAVIT var onu aldım.haberiniz olsun diye sizede yazıyorum
merhaba kızlar uzun süre giremedim inşallah bayramınız güzel geçmiştir. mide bulantılarım tam geçmedi ara ara devam ediyor. hala iştahım açılmadı doğrudürüst yemek yiyemiyorum.halsizliğim sıcaklığında etkisi ile artıyor sanki 11 ağustosta bebişimizin sağlığını ve cinsiyetini öğrenmeye gidicez erkekler baya önde erkek yılı diyorlar ben kız istiyorum ama hayırlısı tabi
kızlar gebeliği öğrendikten sonra doktor vitamin yazdı ELEVIT diye.2 aydır kullanıyordum araştırdım içinde domuz jelatini varmış.hemen çöpe attım ilacı muadili DECAVIT var onu aldım.haberiniz olsun diye sizede yazıyorum
Bu konu burda çok konuşuldu canım ya sen yokmuydun elevit den decavite geçti herkes.malesef öyleymiş,keşke müslüman bi ülkede hassasiyetler biraz fazla olsa ama nerdeee..