2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım bende pazartesi gideceğim seni o kadar iyi anlıyorum ki ben 3 hatta çalışan anne olarak 4 çocuk düşünmeme rağmen bu da oglus olsun diye hamile kalmadan ve kaldiktan sonra sağlık hayırlı bi oglus diye dua ettim amaç erkek hayranlığı değil ama bi de ondan olsun istiyor insan gonlu bana 16 +1 de ultrason uzmanı doktor erkek dedi dünyalar benim oldu zaten hamile kaldığım dan beri kızım anne kardeşimin adı ahmet olacak deyip durdu hep kizima dua ettirdim arkadaşlar yanlış anlamasın ben ailede tek kızım abim kardeşim var kizimin kız kardeşi olsun istiyorum ama öncesinde birde oglus sevgisi tatmak istedim Rabbim ins verdi ama insan degisir mi diye korkuyor kızlar siz hep erken ogrendınız ben en geç öğrendim değişmez dimi ? Rabbim 3.cocugumu kız 4.yu de erkek verirse ballı lokma olur :) biraz erken hayal kuruyorum sanırım 2, yi dogurmadan 3 4 falan kızlar gözünüz korkmasın ben okul öncesi ogretmenıyım çok severim çocukları çalışan anne olmanın bütün zorluğuna rağmen doğurmak istiyorum dua edin bunu bari kolay dogurayım kızımda çok zor oldu fikrimi tek degistirecek olay doğum zorluğu:)

Benimde hep göbek deligimin oralarda duruyor canım saga sola yok... cinsiyeti belli mi senin

Belli değildi en son gittiğimde bayramdan sonra belli olur demişti drum dahada gitmeyi düşünmüyorum hıhh 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hayırlısı nyse o olsun en başta hayırlı evlat olsun takılma boşver kayınvalidene ) zaten erkekse erkektir kızsada kızdır minik😊 benimde içime erkek doğuyor benimde oğlum olacak gibi hissediyorum nasip bakalım 😊😊

Neden gizleyelim ki Allah Allah bi gizlenecek birsey mi....
Ona inat kızım Olsun istiyorum artık valla

Haftaya gidecem bakalım ne diyecek

Neden gizleyelim ki Allah Allah bi gizlenecek birsey mi....
Ona inat kızım Olsun istiyorum artık valla

biz hamileyiz hiç birseyi takmamalıyız gülelim geçelim geçen gece babası birşeyler dedi kafaya taktım bebek öyle bi hareket etti ki maşallah hiç o kadar net hissetmemistim demekki duygusal durumumuzdan etkileniyolar...

Ankara'da olan arkadaşlar detaylı ultrasonunuzu kime yaptıracaksınız araştırdınız mı hiç?
canım valla o kadar sıkıntıdayım ki doğum yapmak istediğim doktora bu ay sonu başlayacağım etlık lokman hekim hastanesinde sabahat hanım ama ayrıntılı ultrason için randevuyu vermiyorlar illa önce doktor görsün randevu sonra diyorlar gerızekalılar sanki randevu varda ben gitmiyorum aldığım tarihte 28 ağustos ondan sonrada ayrıntılı için randevuyu bi ay sonra ya verince ayrıntılı günüm geçecek aslında orda yaptıysa idim iyiydi fiyatı 150 hemde kızımda o doktor yapmıştı çok güzel cihazlari saydığım sebeplerden orda yaptıramayacagım...özel kecioren hastanesine 11 ağustos a randevu aldım aynı gün ayrıntılı için randevu almalıyım verirlerse ağustos sonuna orda yaptıracağım 50 tl civari dediler çok tuhaf geldi ins iyi çıkar cihaz yoksa kaldım iyice memlekete gitmem gerek 11 inde hiç olmadı kontrol çıkışı memleketime gidince yaptıracağım yada samsun a diplomam almaya gidince orda cazgırlik yapıp yaptıracağım anlayacağınız benim olay yılan hikayesi:) burdan kizlara sesleniyorum iki yüz lira yi asmayan ayrıntılı yaptrıbileceğim ve suan arayınça ağustos sonuna randevu alabılecewgım hastane ismi verin lütfen
Ben sinacan koru hastanesine gidiyorum. Orada balgat korudan prof geliyormus cuma gunleri. Simdiden randevumu aldim ayrintili icin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm fiyati ne kadar sincan da bana çok uzak ama eşimin iş yeri orda çok pahalı değilse giderim
Selam arkadaşlar nasılsınız bizde iyiz çok şükür bugün kntrolumuz vardı vee cinsiyetimizi de öğrendik çok şükür bir prensesimiz oluyorrr :)
hayırlı olsun cici kızın

Evet aynen öyle bende eşime sinirlendim 2 gece önce ağladım biraz nasıl kramplar girdi karnıma

Kizlar sizin bebisler hareket ediyor mu ya benimkinde hic kipirti yok...
benim on ucten beri hareket ediyor yalnız benim ikinci hamilelik ilk hamilelikte çok hıssedılmeyebılıyor on yedıyı bekle canım birde şöyle birşey soyleyim kız çocuk daha sakin oluyor o yüzden hareketlerini algılamak gecıkebilir ya ilk gebelik ten kaynaklı yada cinsiyetten hissetmiyorsun az kaldı annesi hıssedersın
amin canım kesinlikle hem iyi insan olsunlar sağlıklı sihhatli hayırlı olsunlar.. Ama doktorlar bi garip kızım da 18.haftaya kadar hiç tuyo bile vermedi direk on sekizde kız dedi prenses gibi kızım var bunda ben sizi okuyunca korktum 16 hafta bitene kadar sormadım erkek dedi kızım da yanılma olmadı diye bi kaç cici bile aldım ama burda arkadaş az önce akrabası doğurmuş cinsiyet farklı çıkmış deyince şaşıyorum ne garip bi durum radyoloji uzmanları daha iyi cinsiyet görür tarafsız ayrıntılı da herşey kesinleşir gerçi benim bebıs kadın dogumcuya gostermedi radyoloji uzmanı erkek dedi ama dediğim gibi ayrıntılıya kadar kk üyelerinin başına gelenler sayesinde cinsiyete güvenmiyorum :)
benim iştahı çok hatta baya buyudu karnım ama kılomu koruyorum hele şu ara ne yerse yerim çok hareketten gidiyor

Bu renkli dooplere kaçıncı haftada giriyoduk kızlar? Ona göre bende randevu ayarlayımm

Renkli doopler dediğiniz bu 4D renkli ultrason değilmi kızlar ben her gittiğimde bakıp fotografını 3D fotoğrafını CD sini veriyor doktor acaba sizin dediğiniz farklı bişimi

Kızlar bebeğinizi hep bi tarafta mı hissediyorsunuz yoksa taraf değiştiriyor mu?
canım ben ilk zamanlar kucukken on üç haftada falan iki taraflı hissediyordum büyüyünce yani on altı dan beri hep sağda vuruyor ve göbek ortasi kızımda da hep sol da hıçkırıklar tutardı kızım hop hop yakardı orayı gecene kadar suan bebeğim sağda kızdan sonra sol tarafim sarktı ve çatladı buda sağı sarkıtır sa eşitlenırım :)
insanlar bi garip hayatim canını sikma biz sanki kız değiliz kayınvaliden sanki kız değil bazen toplum baskısı saçmalatıyor insanları boşver sen kızda senin erkekte kucağına alinca kokusu ayrı oluyor yerim ben onları ben artık cinsiyet soranlara söylemiyorum sızene diyorum içimden kızdır o zaman diyorlar erkek olursa siz mi bakacaksınız herkesin evladi kendine kızsa da erkekse de diyorum oysa ki erkek sırf egolarını tatmin ediyorlar
Renkli doopler dediğiniz bu 4D renkli ultrason değilmi kızlar ben her gittiğimde bakıp fotografını 3D fotoğrafını CD sini veriyor doktor acaba sizin dediğiniz farklı bişimi
canım bu ayrıntılı ultrason farklı birşey 3d 4d gibi değil görüntü daha ilkel ama sonuç mükemmel organlara tek tek bakılıyor haftan gelmedigi için doktor anlatmamıstır on sekize doıru söylüyorlar 20-23 hafta arası oluyor

Merhaba canım bizde çağan isminde karar kıldık eşimle osman çağan olcak nasipse benm de inanılmaz hoşuma gitti anlamı da araştırdığım kadarıyla bayram şenlik mutlu gün demekmiş bakalım :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebeğimin ismini ben koymak isterdim ama bana nasip olmıycak eşim annesinin adını koyacak ama ben koysaydım kızımın adı ŞURA olacaktı kısmet

bebeğimin ismini ben koymak isterdim ama bana nasip olmıycak eşim annesinin adını koyacak ama ben koysaydım kızımın adı ŞURA olacaktı kısmet

Yanına ikinci isim koyamıyomusun bende kayınpederin ismini koymak zorundaydım ama yanına ikinci ismi hemen yapıştırdım kocam da tamam dedi :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim ailemde kiz evlat daha degerlidir halbuki kız olunca daha cok sevinilir :)) değişik işte herkes evlenince tek esinle evlenmiyorsun ailesiyle de evleniyorsun

Bana 175tl dediler canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bi sorun olacak. Bu detaylı ultrason için yani doppler için devlet hastanesinden nasıl randevu alıyorsunuz? Randevu alanlar varsa bana bi yardımcı olabilirmisiniz telefonla direk olarak veriyolarmj randevuyu yoksa önce bi kadındoğum doktoruna mı gözükmek şart?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…