bebisimi görmeyeli tam 1 ay oldu haftaya carsamba gitcem dahada12 haftada dedi doktorum 1 ay sonra gel uclu test icin dedi kontrole hos ben yaptirmicamda cinsiyet belli olmustur saglikli sihhatli olsun bide erkek olursa superrr olur bir kizim birde oglum olurrr dahada dusunmem ozaman ucuncuyu hayirlisi yinede kismettt carsambayi iple cekiyorum
Benimde hep göbek deligimin oralarda duruyor canım saga sola yok... cinsiyeti belli mi senin
Günaydın canım 20. Haftada giriliyor yeni bir yakınım girdi
Canım hayırlısı nyse o olsun en başta hayırlı evlat olsun takılma boşver kayınvalideneGünaydın kızlar
Evde isim cok tezgahi falan temizledim pikemi değiştirdim.balkon yikanacak useniyorum çok
Eruzumdan gelince diger gün k. Validemlere gittik k. Validem rüyasında oğlum olduğunu ve ona çikolata yedirdigini görmüş bende kızım Olduğunu görmüştüm... bebegi hissediyor musun dedi evet dedim hep göbek deligimin oralarda diye saga kaymiyor mu diyor bana erkek olacakmış... sinir oldum ya inşallah kızım olur da onun istediği olmaz 15 aylık evliyim ilk defa bu kadar sinir oldum benimle inatlasmaya girdi sanki erkek olacak gör de bak diyo bana.... tamam icimden Kiz geçiyor benim ama sonuçta ilk bebegim olduğu için kizda olsa erkek de olsa ikisi de cok heyecanlı ama kocaman kadin benimle ne inatlasiyorsun sen
Bende 13 aylık filan evliyim benim k.validem de bebeğin cinsiyetini biliyorsunuz da gizliyorsunuz ondan kulağın tıkaniyodur diyo eşimde onun konuşması öyledir, şaka yapıyor diyo, ramazanda 3 hafta sonu filan arka arkaya sordu biray sonra belli olacak dediğim halde senin k.valde onun yanında bal ben gizlemekle suçlandım
Canım hayırlısı nyse o olsun en başta hayırlı evlat olsun takılma boşver kayınvalidene) zaten erkekse erkektir kızsada kızdır minik😊 benimde içime erkek doğuyor benimde oğlum olacak gibi hissediyorum nasip bakalım 😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neden gizleyelim ki Allah Allah bi gizlenecek birsey mi....
Ona inat kızım Olsun istiyorum artık valla
canım valla o kadar sıkıntıdayım ki doğum yapmak istediğim doktora bu ay sonu başlayacağım etlık lokman hekim hastanesinde sabahat hanım ama ayrıntılı ultrason için randevuyu vermiyorlar illa önce doktor görsün randevu sonra diyorlar gerızekalılar sanki randevu varda ben gitmiyorum aldığım tarihte 28 ağustos ondan sonrada ayrıntılı için randevuyu bi ay sonra ya verince ayrıntılı günüm geçecek aslında orda yaptıysa idim iyiydi fiyatı 150 hemde kızımda o doktor yapmıştı çok güzel cihazlari saydığım sebeplerden orda yaptıramayacagım...özel kecioren hastanesine 11 ağustos a randevu aldım aynı gün ayrıntılı için randevu almalıyım verirlerse ağustos sonuna orda yaptıracağım 50 tl civari dediler çok tuhaf geldiAnkara'da olan arkadaşlar detaylı ultrasonunuzu kime yaptıracaksınız araştırdınız mı hiç?
cnm fiyati ne kadar sincan da bana çok uzak ama eşimin iş yeri orda çok pahalı değilse giderimBen sinacan koru hastanesine gidiyorum. Orada balgat korudan prof geliyormus cuma gunleri. Simdiden randevumu aldim ayrintili icin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun cici kızınSelam arkadaşlar nasılsınız bizde iyiz çok şükür bugün kntrolumuz vardı vee cinsiyetimizi de öğrendik çok şükür bir prensesimiz oluyorrr :)
biz hamileyiz hiç birseyi takmamalıyız gülelim geçelim geçen gece babası birşeyler dedi kafaya taktım bebek öyle bi hareket etti ki maşallah hiç o kadar net hissetmemistim demekki duygusal durumumuzdan etkileniyolar...
benim on ucten beri hareket ediyor yalnız benim ikinci hamilelik ilk hamilelikte çok hıssedılmeyebılıyor on yedıyı bekle canım birde şöyle birşey soyleyim kız çocuk daha sakin oluyor o yüzden hareketlerini algılamak gecıkebilir ya ilk gebelik ten kaynaklı yada cinsiyetten hissetmiyorsun az kaldı annesi hıssedersınKizlar sizin bebisler hareket ediyor mu ya benimkinde hic kipirti yok...
amin canım kesinlikle hem iyi insan olsunlar sağlıklı sihhatli hayırlı olsunlar.. Ama doktorlar bi garip kızım da 18.haftaya kadar hiç tuyo bile vermedi direk on sekizde kız dedi prenses gibi kızım var bunda ben sizi okuyunca korktum 16 hafta bitene kadar sormadım erkek dedi kızım da yanılma olmadı diye bi kaç cici bile aldım ama burda arkadaş az önce akrabası doğurmuş cinsiyet farklı çıkmış deyince şaşıyorum ne garip bi durum radyoloji uzmanları daha iyi cinsiyet görür tarafsız ayrıntılı da herşey kesinleşir gerçi benim bebıs kadın dogumcuya gostermedi radyoloji uzmanı erkek dedi ama dediğim gibi ayrıntılıya kadar kk üyelerinin başına gelenler sayesinde cinsiyete güvenmiyorum :)Kızlar cinsiyet değişme hikayeleri beni çok şaşırtıyor... Hadi kız sonradan erkek olur da erkeğe nasıl kız diyorlar... Acaba bu yanılanların doktoru ist dışı küçük yerlerdeki doktorlar mı?
Benim doktorum daha 8-9 haftada kemik yapısı kızı işaret ediyor dedi, sonradan 4-5 nöbetçi doktora daha girmek zorunda kaldık hepsi kız dedi ve kukusunu gösterdi:)) acaba doktorların acemiliğine mi geliyorsunuz? Çübkü ikiz üçüz bebeğe hamile olanlara keseniz bozuk diye moral bozan doktorlar var daha... Çok şaşırıyorum..
Rabbim başta sağlıklı sonra da imanlı ahlaklı Zeki akıllı çalışkan güçlü kuvvetli hayırlı evlatlar nasip etsin inş hepimize hayırlı evlat insan olsunlar ...
benim iştahı çok hatta baya buyudu karnım ama kılomu koruyorum hele şu ara ne yerse yerim çok hareketten gidiyorIştahı çok olan var mı benim gibi? 16.haftadayim 3 kilo aldım. Ama hiç doymuyorum sanki birkaç gündürönemli olan tabi ki bebegimin sağlığı ama fazla kilo almanın da gereği yok ki nasıl baş ederim bu iştahla?
Bu renkli dooplere kaçıncı haftada giriyoduk kızlar? Ona göre bende randevu ayarlayımm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben ilk zamanlar kucukken on üç haftada falan iki taraflı hissediyordum büyüyünce yani on altı dan beri hep sağda vuruyor ve göbek ortasi kızımda da hep sol da hıçkırıklar tutardı kızım hop hop yakardı orayı gecene kadar suan bebeğim sağda kızdan sonra sol tarafim sarktı ve çatladı buda sağı sarkıtır sa eşitlenırım :)Kızlar bebeğinizi hep bi tarafta mı hissediyorsunuz yoksa taraf değiştiriyor mu?
insanlar bi garip hayatim canını sikma biz sanki kız değiliz kayınvaliden sanki kız değil bazen toplum baskısı saçmalatıyor insanları boşver sen kızda senin erkekte kucağına alinca kokusu ayrı oluyor yerim ben onları ben artık cinsiyet soranlara söylemiyorum sızene diyorum içimden kızdır o zaman diyorlar erkek olursa siz mi bakacaksınız herkesin evladi kendine kızsa da erkekse de diyorum oysa ki erkek sırf egolarını tatmin ediyorlarGünaydın kızlar
Evde isim cok tezgahi falan temizledim pikemi değiştirdim.balkon yikanacak useniyorum çok
Eruzumdan gelince diger gün k. Validemlere gittik k. Validem rüyasında oğlum olduğunu ve ona çikolata yedirdigini görmüş bende kızım Olduğunu görmüştüm... bebegi hissediyor musun dedi evet dedim hep göbek deligimin oralarda diye saga kaymiyor mu diyor bana erkek olacakmış... sinir oldum ya inşallah kızım olur da onun istediği olmaz 15 aylık evliyim ilk defa bu kadar sinir oldum benimle inatlasmaya girdi sanki erkek olacak gör de bak diyo bana.... tamam icimden Kiz geçiyor benim ama sonuçta ilk bebegim olduğu için kizda olsa erkek de olsa ikisi de cok heyecanlı ama kocaman kadin benimle ne inatlasiyorsun sen
canım bu ayrıntılı ultrason farklı birşey 3d 4d gibi değil görüntü daha ilkel ama sonuç mükemmel organlara tek tek bakılıyor haftan gelmedigi için doktor anlatmamıstır on sekize doıru söylüyorlar 20-23 hafta arası oluyorRenkli doopler dediğiniz bu 4D renkli ultrason değilmi kızlar ben her gittiğimde bakıp fotografını 3D fotoğrafını CD sini veriyor doktor acaba sizin dediğiniz farklı bişimi
kızlar nasilsiniz.. sürekli takipteyim ama yazmiyordum.. bebeklerinin cinsiyeti kesinleşen annenler gozunuz aydin.. biz bugün 14+2yiz. 3 hafta oluyo gitmeyeli doktora çok huzursuz ve sabirsizim ama sabredip 16. haftaya kadar gitmiycem. gittiğimizde cinsiyetini öğreniriz inşaallah.. herkes bana oğlun.olacak diyor eşim ve benim de içimize erkek doğuyor kiz derse doktor baya bi sasircaz sanirim:) ve ilk kez hoşuma giden bir isim buldum sizce nasil kizlar: Çağan umut:)
bebeğimin ismini ben koymak isterdim ama bana nasip olmıycak eşim annesinin adını koyacak ama ben koysaydım kızımın adı ŞURA olacaktı kısmet
canım ben ilk zamanlar kucukken on üç haftada falan iki taraflı hissediyordum büyüyünce yani on altı dan beri hep sağda vuruyor ve göbek ortasi kızımda da hep sol da hıçkırıklar tutardı kızım hop hop yakardı orayı gecene kadar suan bebeğim sağda kızdan sonra sol tarafim sarktı ve çatladı buda sağı sarkıtır sa eşitlenırım :)
insanlar bi garip hayatim canını sikma biz sanki kız değiliz kayınvaliden sanki kız değil bazen toplum baskısı saçmalatıyor insanları boşver sen kızda senin erkekte kucağına alinca kokusu ayrı oluyor yerim ben onları ben artık cinsiyet soranlara söylemiyorum sızene diyorum içimden kızdır o zaman diyorlar erkek olursa siz mi bakacaksınız herkesin evladi kendine kızsa da erkekse de diyorum oysa ki erkek sırf egolarını tatmin ediyorlar
canım bu ayrıntılı ultrason farklı birşey 3d 4d gibi değil görüntü daha ilkel ama sonuç mükemmel organlara tek tek bakılıyor haftan gelmedigi için doktor anlatmamıstır on sekize doıru söylüyorlar 20-23 hafta arası oluyor
bebeğimin ismini ben koymak isterdim ama bana nasip olmıycak eşim annesinin adını koyacak ama ben koysaydım kızımın adı ŞURA olacaktı kısmet
canım valla o kadar sıkıntıdayım ki doğum yapmak istediğim doktora bu ay sonu başlayacağım etlık lokman hekim hastanesinde sabahat hanım ama ayrıntılı ultrason için randevuyu vermiyorlar illa önce doktor görsün randevu sonra diyorlar gerızekalılar sanki randevu varda ben gitmiyorum aldığım tarihte 28 ağustos ondan sonrada ayrıntılı için randevuyu bi ay sonra ya verince ayrıntılı günüm geçecek aslında orda yaptıysa idim iyiydi fiyatı 150 hemde kızımda o doktor yapmıştı çok güzel cihazlari saydığım sebeplerden orda yaptıramayacagım...özel kecioren hastanesine 11 ağustos a randevu aldım aynı gün ayrıntılı için randevu almalıyım verirlerse ağustos sonuna orda yaptıracağım 50 tl civari dediler çok tuhaf geldiins iyi çıkar cihaz yoksa kaldım iyice memlekete gitmem gerek 11 inde hiç olmadı kontrol çıkışı memleketime gidince yaptıracağım yada samsun a diplomam almaya gidince orda cazgırlik yapıp yaptıracağım anlayacağınız benim olay yılan hikayesi:) burdan kizlara sesleniyorum iki yüz lira yi asmayan ayrıntılı yaptrıbileceğim ve suan arayınça ağustos sonuna randevu alabılecewgım hastane ismi verin lütfen
cnm fiyati ne kadar sincan da bana çok uzak ama eşimin iş yeri orda çok pahalı değilse giderim
hayırlı olsun cici kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?