2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bugun 17 haftaya girdik haftaya pazartesi randevum var erkek olcak bebeğim ama isim bulamaıyoruz önericeğiniz isimleriniz varmı arkadaşlar...?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim ailemde kiz evlat daha degerlidir halbuki kız olunca daha cok sevinilir :)) değişik işte herkes evlenince tek esinle evlenmiyorsun ailesiyle de evleniyorsun
bizim ailede de ben kıymetlıyım sağolsun babam çok duskun tek kızım kayinvalidem Allah için annem gibidir hiç öyle şeyler yapmadı kızım sağlıklı olsun dedi hep 7 torun dan sadece bi torunu erkek ama konusu dahi geçmedi ama insanlarda genel çevrede garip intibalar özellikle de oğlu olan cahil dusunceli kadınlarda bi çok insanı tenzih ediyorum.. Benim gözlemim sadece bu rabbim herkese farklı duyguları yasatsın kız isteyene erkek isteyene haşa ne haddımıze istemek o layık gorurse bu işler biraz karışık canım insan gonlu ışte kızım olmasa kız olsun isterdim onun gibi Ins gonlunden geçen hakkında hayırlı olur senınde
Bana 175tl dediler canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm hangi hastane senin özelden mesaj atamıyorum mümkünse numarasini verir misin yada adını orda bari yaptıraym resmen hastanesız kaldım, ayrıntılı için
kızlar bugun 17 haftaya girdik haftaya pazartesi randevum var erkek olcak bebeğim ama isim bulamaıyoruz önericeğiniz isimleriniz varmı arkadaşlar...?

canım burada çok konusuldu çok alternatif var ama senin hoşuna girmesi önemli umut,cagan,berkay,ayberk ,ömer falan denildi ben sahsen kendi çocuğuma kismet olursa modasi geçmeyen anlamlı bi isim düşünüyorum ahmet oncelıgım, belki yusuf ta olur bakalım

Bizde 3 kız kardeşiz :) babam bi kere bile dememis erkek.olsun diye :) kayınvalidem de isteyebilir erkek ama.icinden iste yani
Anneme bile demis erkek olsun diye annemde sinir olmus sağlıklı. Olsun da ne olursa olsun demiş ohh iyi etmis

teşekkür ederim tavsiyelerin için :) güzel anne

sonunda biri cevap verdi sağol canim:) ben de çok beğendim valla ya acayip içime sindi esim de bakariz diyo çok temkinli. inşaallah son dakika kayınpeder bi beklentiye girmez aslında ismi güzel mustafa ama koymak istemiyorum eşime doğru düzgün babalik yapmadi hak ettiğini düşünmüyorum yoksa koyardim. eşime sen daha iyisini bulursan söz degistircem dedim ama o bulamaz ben biliyorum hihihihi

Kızlar arada bir 1-2 dk kadar iğne batması gibi bir his oluyor alt tarafta. O an canım yanıyor. Sebebi nedir?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar arada bir 1-2 dk kadar iğne batması gibi bir his oluyor alt tarafta. O an canım yanıyor. Sebebi nedir?

Çok iyi akşamlar cnm benimde kasıklarım ağrıyor rahimmi kasık mı anlamadım annem büyüyo diyo adet sancısı gibi değil ama ağrı geçiyo bazen ara ara oluyo sizdede oluyomu

Çok iyi akşamlar cnm benimde kasıklarım ağrıyor rahimmi kasık mı anlamadım annem büyüyo diyo adet sancısı gibi değil ama ağrı geçiyo bazen ara ara oluyo sizdede oluyomu

Rahim büyümesindendir canım bizim ki. Anlık olup geçiyor ara ara.

Ben aldım ama telefonla vermiyorlar kadın doğumcuya görünmen gerekiyor randevuyu onlar veriyor.İstanbuldaysan bezmialem 90 liraya yapıyor.

bebeğimin ismini ben koymak isterdim ama bana nasip olmıycak eşim annesinin adını koyacak ama ben koysaydım kızımın adı ŞURA olacaktı kısmet

Yanına ikinci isim koyamıyomusun bende kayınpederin ismini koymak zorundaydım ama yanına ikinci ismi hemen yapıştırdım kocam da tamam dedi :)

bende kayınpederimin ismini koyacağım eşimin ısrarıyla.eşim 8 yaşındayken vefat etmiş babası o da hep oğlum olsun adını Ali koyayım demiş.kayınvalidem istediğiniz ismi koyun Ali olsa ne olacak diyor ama eşim inat.Allah'tan çok sevdiğim bir isim yanına da Efe düşündük Ali Efe olacak nasipse.

bende artık çok net duyuyorum oğlumun pıtırtılarını,elimi koymadan bile belli ediyor kendini ayy kalp atşı gibi bi kıpırtı ama çok tatlı,hep ağlıyorum o kımıldarken:)))sol tarafımda bekliyor genelde çok nadir sağa geçiyor sertlikten yeri net anlaşılıyor

Sertlikten nasıl anlıyorsunuz benim göbeğimin her yeri aynı sertlikte sanki

Maşallah canım oglusuna benim oglusta tik yok hala ya abileri 12 haftalikti arada da olsa hissetmeye başladığımda hele bu haftalarda hiç durmuyolardi ikiside ama bu sefer hic hissetmiyorum.azicik bi gobegim var dar giyersem belli oluyor az bol olsun hic belli değil inşallah hersey yolundadir varsın gec kipirdasin :)

Sertlikten nasıl anlıyorsunuz benim göbeğimin her yeri aynı sertlikte sanki

canım başının altına yastık koymadan uzan,göbeğini yokla böyle şişlik,sertlik hissedeceksin.yada benim ki sık sık toparlanıp bekliyor öyle anlıyorum bilemiyorum.ama bazen kayboluyo hiç belli olmuyor yeri demek ki düz yatıyor o zaman.belki sennkide düz yatıyodur.

bak sen tembel tenekeyeo kımıldıyordur tabi ama hissetmiyorsun demek ki.20. haftada duyulur demişti doktorum bana.2 hafta daha sabret annesi:)
benim göbeğim de bol giyince hiç belli değil ama dar giyince herkes aa göbeğin çıkmış diyor,ben tabi zevkten dört köşee

Bakalim canım ne zaman ben burdayım dicek benim tembel teneke ;-)
20 inci hafta herkesllin basliyacagi ve kesinlesecegi hafta zaten yoru yariladik bile nerdeyse canım ne günler gecirdik en güzel zamanlari şuan hamileligin son uc ay zorlu zamanlar baslicak.
Su organ kontrolunden hayırlı sağlıklı haberler alalim inşallah şimdide onu bekliyorum sabırsızlıkla:)
Sen aldinmi randevu canım benim 4 eylülde hastanede 4 boyutlu ultrasonda yapilcak inşallah doktorda yaptırmak istemedim hastanede çok ayrıntılı ve güzel yapiyolarmis.

Son düzenleme:

yaa kuzum yarıya geldik sayılır,ne çabuk geçti.daha tadını çıkaramadık sanki
doktorum geçen ay 23 haftalıkken organ taraması var demişti ama 23 hafta geç değil mi?herkes 21 de filan yaptırıyor.ayın 8 inde randevum var o zaman tam olarak dktordan bilgi alıp randevu alacağım.bizm hastanenin hocasıymış gideceğim kişi öve öve bitiremiyorlar.inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız o engelide, endişeleniyorum elimde olmadan.
sen randevu aldın mı?

Evet canim 21+4 te yapilcak benimkisi bende hastaneden sadece bu organ kontrolunu yapan bi doktordan aldım cok ayrintili ve uzun yapiliyormus bi arkadasim yaptırmış baya övdü hamilelikte ki en önemli kontrol bu inşallah bunuda sorunsuz atlatirsak geriye doğum zamanini beklemek kalıyor:)
24 uncu haftaya kadar oluyor sanırım canım burda 20-21 de yapıyorlar Turkiyede 24 e kadar sanırım doktorun yanlis yonlendirmez seni merak etme istersen sen şimdiden al randevunu hastane zaten sorar kaç haftaliksin ona göre verir randevuyu gecte kalma ben bile yeni aldım 20 de yapilcakti 21+4 te anca randevu alabildim doluymus malesef

Aslında bana hep saçma geliyo anne baba ismi koymak ama benm kocamda ailesine düşkün ondan illa ilk ismi osman olsun dedi ama çağanı ilk duyduğumdan beri içim ısındı osman çağan olcak karar verilmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…