2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu konu burda çok konuşuldu canım ya sen yokmuydun elevit den decavite geçti herkes.malesef öyleymiş,keşke müslüman bi ülkede hassasiyetler biraz fazla olsa ama nerdeee..

ben bayadır girmiyordum ya bişey dim mi yemin ederim ilacı 3 gündür içmiyorum bunu bilmiyordum bile kokusu hoşuma gitmemişti baksana midemde almıyordu zaten neyseki farkttim elhamdülillah.ama hakkımızı helal etmeyelim bu firmalara ya

Canım zaten 20.haftadan sonra kilo almak en sağlıklısı.doktorum bana fazla yeme diyor sadece proteini arttır günde 2 bardak süt iç dedi bende 16.haftadayım hala aynı kilodayım böyle iyi diyor.20 hafta olana kadar bebeğe değil sana gider kilolar dedi,eskiden ne yiyorsan kalori ihtiyacın yine aynı dedi.öyle yani...

Aynen öyle canım ya..helal lokma yedircez diye uğraşıyoruz bebişlerimize adamların ticaret ahlakına bakarmısın! Neyseki erken fark ettin bilmiyordun sonuçta...

biz daha cinsiyetini öğrenmedik 11 ağustosta öğrencez inşallah bende kız istiyorum hem de çok şımarıklık yapıyorum hatta kendime kızıyorum Allah bir mucize vermiş sana değer verip güvenip bir kulunu sana emanet göndermiş içinde büyüyor elinde büyümeye devam edecek ama işte yine de erkek olmasından korkuyorum üstelik ilk çocuğum olacak sanki kız çocuğuna çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum. sanki hayatımda eksik birşeyler var o eksiklikte kızımmış gibi hissediyorum kul yanılır bizim hayır bildiğimizde şer olabilir Allah bizim için en hayırlısını versin. umarım bana da erkek derse doktor ağlamam o an ağlamasam gizliden ağlarım belki ama isyan değil bu gözyaşları Allah bilir sende sıkma canını bana dua et lütfen

aynen öyle canım ya..helal lokma yedircez diye uğraşıyoruz bebişlerimize adamların ticaret ahlakına bakarmısın! Neyseki erken fark ettin bilmiyordun sonuçta...

aslında daha önce duymuştum buralarda ama ilacın adını falan unutmuşum hiçte araştırmayınca görüyomusun hocaya güveniyoruz bizde

Slm kızlar göğüs uçlarım acıyo biyere deyince yada elim bile deyse iştah kaç gündür sıfır neden dir bilmem havalar çok sıcak ondan mıdır acep. karnimda yemek yiyince şişiyo sabah kalkdığım da daha küçük 14 ü gel gel gel offfff OFFF ALLAHIM korusun MINIKLERIMIZI

insallah cnm amin

16+5 günlüğüz drlar bebeğime bi gidiyorum erkek bi gidiyorum kız diyo.bitürlü netleşmedi.tabiki hep sağlıklı sıhhatli olsun hayırlısıyla kucağıma alayım diyorum ama bu belirsizlikte insanı iyice merakta bırakıyo.bir oğlum var kızım olsun istiyorum inşallah kızım olur.benm gibi bi erkek bi kız diyen oldumu aranızda

Az önce kontrolden geldik.erkek bildigimiz bebegimizin kız oldugu kesinleşti :) boy 25 cm, kilo 250 gram :)

sahimi ne güzel benim bebeğimede 12de ve 14de erkek dendi 16da kız gibi dedi bende çok merak ediyorum .kızım olsun çok istiyorum inşallah banada bi süprizle bu müjdeyi verir drlar

Kızlar merhabalar .. arada karnım içinden buruluyormus gibi oluyor. biraz da canım yanıyor. bu bebeğin hareketleri mi acaba ?

Oooohhh canikom hayat sana güzel bende düşük riski nedeniyle bu yaz evden cikamadim bensiz tatile gittile simdi bayramda herkez koyde yaylalarda ben evde hapis

Slm kızlar kayinvalidem ve Kaynimlar vardı yeni gittiler çok yorgunum elim ayagim tutmuyor resmen evimde heryer heryerde yarına çok is beni bekliyor bugün birsey yapmam imkansız. ..
Hemen hemen hepimiz cinsiyeti öğrendik ama bi türlü kesin cevap alip kafamizi rahatlatamadik malesef.biz ailecek bi oglumuz daha olucagi fikrine alistik bidahaki kontrolunde de erkek derse kesin olur artık biz kesin gözüyle bakıyoruz gerci ilk kiz dediğinde hic benimseyememistim bu sefer erkek deyince hemen benimsedim önceden iki oğlu olunca insanin bidaha erkek duyunca hemen alisiyormus :)

slm hatunlar bugun kasılmalardan dolayı doktora gittim sorun yokmuş cok şükür yine de progestan verdi icin rahatlasın diye.rahim ağzı uzunluğum 5cm cok iyi bir rakammıs.18.haftadayım ve 225gram olmus bebegim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rahim ağzı uzunlugunu niye ölçtü rutin bir sey mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rahim ağzı uzunlugunu niye ölçtü rutin bir sey mi ?

kasılmalarım vardı canım erken doğum yada düşük riski 25mmden düşükse korkuyor doktorlar ama 50mm cıktı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladim canim sevindim senin adina bende kontrolum yaklaşıyor da herkesin ölçuyorlar mi diye merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…