2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
cok gecmis olsun canim masallah oglusunda kocaman olmus 1 ay sonra yarim kiloya yaklasir insallah gecen sefer ben ne kilosunu nede boyunu sordum doktora o soylemedi benimde sormak aklima gelmedi siz yazinca aklim basima geliyor hep biseyleri unutuyorum 1 ay daha beklicem artik ogrenmek icin hele bu sefer hastanede olucagi icin organ kontrolu 1 ay 1 hafta beklicem oglusumu gormek icin neyse saglik haberlerini alallimda bekleriz artik ne yapalim yariladik sayilir bile ole bole derken nasilda gecti gunler

kasılmalarım vardı canım erken doğum yada düşük riski 25mmden düşükse korkuyor doktorlar ama 50mm cıktı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kasılma nasıl bişiy oluyorki benimde bazen sızılarım oluyo kasıklarımda yanlarımda ama kasılma böyle bişiymiki

Kızlar cinsiyet değişme hikayeleri beni çok şaşırtıyor... Hadi kız sonradan erkek olur da erkeğe nasıl kız diyorlar... Acaba bu yanılanların doktoru ist dışı küçük yerlerdeki doktorlar mı?
Benim doktorum daha 8-9 haftada kemik yapısı kızı işaret ediyor dedi, sonradan 4-5 nöbetçi doktora daha girmek zorunda kaldık hepsi kız dedi ve kukusunu gösterdi:)) acaba doktorların acemiliğine mi geliyorsunuz? Çübkü ikiz üçüz bebeğe hamile olanlara keseniz bozuk diye moral bozan doktorlar var daha... Çok şaşırıyorum..

Rabbim başta sağlıklı sonra da imanlı ahlaklı Zeki akıllı çalışkan güçlü kuvvetli hayırlı evlatlar nasip etsin inş hepimize hayırlı evlat insan olsunlar ...

Allah gonlune gore versin arkadasim

Malesef benimde hala kesinlesemedi ama artık saldim cnm sağlıklı olsunda Allahtan gelen mucizemiz zaten hep kabulumuz :)

Cnm çok geçmiş olsun sevindim bi sorun olmamasına. Rahim ağzı uzunluğuna vajinal muayenede mi bakıyor??

meraba kızlar 18. haftadayım bebeğimi hala hissetmiyorum üzülyorum artık ya

cnm üzülme 19.haftadan sonra zaten çok net bi şekilde hissediliyomus ben hissediyorum suan ama elini falan koyunca disardan hissedilmiyo daha içimde hissediyorum kendim hapsururdgumda falan baya bi tepki veriyo gülüyorum

bnde bugün tekrar başka bi doktora gittim dünkü muayenede demoralize olmustuk plasenta çok asagida demişti dr. Bizde detayli soramadik sokla,bugn gittigim rahim ağzını tam kapamamis ama devam ederse böyle normal doğum olmaz dedi. Beslenmeyle ilgili de baya bisi söyledi. Hergn mutlaka 1 yumurta bol su,hamur isi yok manti makarna pilav cok cok az. Fındık ceviz kirmizi-beyaz et sınırsız dedi. Kilo alma sakn dedi halbuki ben zaten 2 kilo aldm smdiden

Amin cnm. Benim göğüs hassasiyetim yok ama azcik bile yesem midem kocaman oluyo dediğin gibi mecburiyetten yiyorm bu ara pek acikmiyorum.bide bugn gittigim dr çok ödemin var dedi sasirdim bacagima parmagyla bastırdığında çukur kalıyo byle daha erken ödeme ama oluyo demekki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim geçenlerde bir adres atmıştım buraxs sen gormedin sanirim kizin cinsiyet organi 20 inci haftaya kadar ayni pipiye benziyor ordaki resimlerde 20 inci haftadan sonra kayboluyormus o pipi gibi olsn sekil o yüzden karistiriliyormus kiz erkekle ayrıca göbek kordonunu pipi sanip erkek diyenlerde cok oluyor senin yazdigininnaksine kizdan erkege dönüşen degilde erkekten kiza dönüşen daha cok oluyor genelde :)

Amin inşallah hayırlı evlatlar olsunlar da kizda olsa erkekte olsa canımız onlar bizim yaradanimiza binlerce şükürler olsun anneligi bize tattirdigi için:))

Malesef benimde hala kesinlesemedi ama artık saldim cnm sağlıklı olsunda Allahtan gelen mucizemiz zaten hep kabulumuz

Aynen canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlar yeter cinsiyeti ne olursa olsun başımın üstünde yeri var yavrumun.benim 4 eylülde organ kontrol randevum var hastanede orda yanılma payı yüzde bir anca olur o zaman kesinlesir inşallah ya ben zaten erkek hissediyordum da erkek oldugu kesinlessin bari belirsizlik hic iyi değil alışveriş yapmam gerek uygun şeyler buldukca :)

Son düzenleme:
Iştahı çok olan var mı benim gibi? 16.haftadayim 3 kilo aldım. Ama hiç doymuyorum sanki birkaç gündür önemli olan tabi ki bebegimin sağlığı ama fazla kilo almanın da gereği yok ki nasıl baş ederim bu iştahla?

bende pazartesi alıcam doppler randevumu cnm, onda yanılma payı kalmaz o zamana kadar da bişi almıycam yani eylül ortasına kadar. Ben hala kız hissediyorum sanırım rüyalarımda hep kızım olduğunu görmem en büyük etken bunda ama 2 farklı dr erkeğe benziyo dedi kesin olmamakla birlikte hayırlı olsunlar dinlerine vatanlarına ailelerine de kız erkek farketmez. erkeğe de alıştım pipisini severim onunda napayımm

bende gerekten şaşırıyor ve korkmuyor değilim açıkçası geçen paylaştığın linki gördüm inceledim yanılmaları normal ama yanılmamalrı lazım.doktorlara güvenemicezde kime güvencez şimdi doktorum bana her hangi bi tahminde bulunmadı bu zamana kadar ama söylesede emin olamıcam o kadar yanıltan doktorlar var ki.resmen cinsiyeti bekliyorum alışveriş için.ya dediği çıkmaz değişirse sonra düşünemiyorum bile :)

Gunaydın canlar bende bebişi cok net hissediyorum artık tam göbek deliğimin oralarda,ara ara böyle cok garip bi duygu 😊 sağ kasığımda böyle inceden sızı gibi bi agrı oluyor normaldir inşallah.

Bu renkli dooplere kaçıncı haftada giriyoduk kızlar? Ona göre bende randevu ayarlayımm

Bu renkli dooplere kaçıncı haftada giriyoduk kızlar? Ona göre bende randevu ayarlayımm

Günaydın canım 20. Haftada giriliyor yeni bir yakınım girdi

günaydın kızlar nasılsınız benim bebekten hala tık yok gündüz 9 aylık oluyorum sabah 4 aylık bende anlamıyorum

benim kiz kuduruk demek 16 bitti bugun ben nerdeyse iki haftadir ara ara hissediyorum ozellikle bazi yiyeceklerde cildiriyo surekli hissedemiyorum

Ben hareketlerini hissetmiyorum gibi ama sertliklerden nerde olduğunu bulabiliyorum artık :) ne zaman tekme atmaya başlar ki

Benimde hep göbek deligimin oralarda duruyor canım saga sola yok... cinsiyeti belli mi senin

Günaydın kızlar
Evde isim cok tezgahi falan temizledim pikemi değiştirdim.balkon yikanacak useniyorum çok
Eruzumdan gelince diger gün k. Validemlere gittik k. Validem rüyasında oğlum olduğunu ve ona çikolata yedirdigini görmüş bende kızım Olduğunu görmüştüm... bebegi hissediyor musun dedi evet dedim hep göbek deligimin oralarda diye saga kaymiyor mu diyor bana erkek olacakmış... sinir oldum ya inşallah kızım olur da onun istediği olmaz 15 aylık evliyim ilk defa bu kadar sinir oldum benimle inatlasmaya girdi sanki erkek olacak gör de bak diyo bana.... tamam icimden Kiz geçiyor benim ama sonuçta ilk bebegim olduğu için kizda olsa erkek de olsa ikisi de cok heyecanlı ama kocaman kadin benimle ne inatlasiyorsun sen

Bende 13 aylık filan evliyim benim k.validem de bebeğin cinsiyetini biliyorsunuz da gizliyorsunuz ondan kulağın tıkaniyodur diyo eşimde onun konuşması öyledir, şaka yapıyor diyo, ramazanda 3 hafta sonu filan arka arkaya sordu biray sonra belli olacak dediğim halde senin k.valde onun yanında bal ben gizlemekle suçlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…