2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar arada bir 1-2 dk kadar iğne batması gibi bir his oluyor alt tarafta. O an canım yanıyor. Sebebi nedir?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım o bende de oluyor böle iğne batması gibi göbek deliğimin alt kısmında doktor normal dedi ama bende tedirgin oldum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cuma günü doktora sorup alayım hemen randevumu canım haklısın.yüzü filan net görülüyormuş galiba onu da çok merak ediyorum
bu arada göbeğim çok kaşınıyor benim ya neden ki?

Evet sertlik hissediyorum :)) eşim dinliyor kafasını koyup birsey duymuyor ama.olsun hoşuma gidiyor

Canım o bende de oluyor böle iğne batması gibi göbek deliğimin alt kısmında doktor normal dedi ama bende tedirgin oldum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar rahim büyüdüğü için o ağrılar oluyor.benim 2 hafa öncesine kadar vardı ama kayboldu artık sanırım vücut uyum sağladı.
yani o ağrılar herşeyin yolunda olduğunu,bebişlerin büüyüdüğünü gösteriyor

Herkese iyi akşamlar kızlar canım cok sıkılıyor hic keyfim yok yaaaaa

cuma günü doktora sorup alayım hemen randevumu canım haklısın.yüzü filan net görülüyormuş galiba onu da çok merak ediyorum

Evet canim insallah sorunsuz alırsın randevunu.
Gobek gerildikce kasiniyor canim ve malesef çatliyor istediğin kadar krem kullan cilt yapin musayitse catlamaya engel olamazsın o yüzden hic takma kafana benim göbeğim gerilince önceki catlatlarim belli oldu bile bakalım bu sefer ne kadar catlicam şükür fazla catlagim yok inşallah bunda fazlalasmaz. ..

Kızlar arada bir 1-2 dk kadar iğne batması gibi bir his oluyor alt tarafta. O an canım yanıyor. Sebebi nedir?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm alt taraf derken göbeğin altı mı bilmiyorum ama benim zaman zaman tam vajina girişinde ağrı girmesi oluyo o an cnm yaniyo ama kisa sürüyor Allahtan,normaldir kanmca bunlar
Ben aldım ama telefonla vermiyorlar kadın doğumcuya görünmen gerekiyor randevuyu onlar veriyor.İstanbuldaysan bezmialem 90 liraya yapıyor.
Cnm ne kadar sonraya randevu verdiler bezmi alemde bende gideyim 2gün sonra:what:
Kızlar solda olur denilir bide. Benimde hep solda bebisim büyük ihtimalle de erkek
Cnm catliyo olmayasin dikkat et, catlarken kasiniliyo cnku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vayy çatlıyorum demekbence benim çatlağım çok olur çünkü göbeğim içime çöküktü önceden,zayıııff kuru bişeydim haa kilo hala almadım ama herkes kilo almışsın,kabarmışsın diyo
geçen doktora çatlak kremi sordum bana bi krem yazmış 100 liraazeytinyağı kullanmaya karar verdim sonra.

benim göbeğim de kaşınıyor 1 haftadır filan bugün baktım kaşınan yerlerde kırmızı kırmızı ince oyuklar oluşmuş krem kullansam da fayda etmez belki bilemiyorum

bence o doğru bi inanış değil yaa,yeri cinsiyetini belirlemiyor gibi.

evet tatlım,Sıla da dedi çatlıyormuşumçok çatlamasak bari yaa çirkin olmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…