2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

osman Çağan da hoş geliyor kulağa canim bana umut ismi çok hoş gelirdi hep çağani da bulunca ikisini birlestirdim Çağan umut oldu hoşuma da gitti yani ama benim daha cinsiyet belli değil hamile kaldigim günden beri hep erkek hissediyorum eskiden kiz istememe rağmen . hic içime kiz dogmuyor doktor kiz derse baya sasircam sizin belli galiba cinsiyet canim? Rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşaallah

Az önce kontrolden geldik.erkek bildigimiz bebegimizin kız oldugu kesinleşti :) boy 25 cm, kilo 250 gram :)

hayırlı olsun cnm, darısı başımıza inşallah:) bu arada takip ediyorumda aşağıda verilen ölçülerden bebeklerin gerçek ölçüleri hep daha büyük çıkıyor.

arkadaşlar 4-5 gündür ne yesem midemde bir yanma oluyor can sıkıcı ya offf....

valla hürrem Sultanım oğlan fikri harıka birsey.varsın kokoş takılarımız olmasın Aslan gibi kavalyelerimiz olacak hele senin 3tane.sec beğendim al:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam CNm biz daha yeni 15 haftalık olduk 3 haftadırda gitmedim zaten

yok canım doktorum bölgenin en iyisi.aslında vajinal bakılması gerekiyor net sonuc için ama benim doktor karından bile ölçüyor ne net sonuclar vajinalde ölçülü net sonuclar aldım

merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum sizi yazmak da nasip olmadı bayadır. 16+4 oldu bebeğim 13 haftalıkken ikili test yapıldı ve doktorumuz kıza benziyor dedi hep erkek hissetmiştim belki de etrafımdakilerin yönledirmesiyle kız beklemiyordum sonra hemen alıştım bu duyguya bir kızı olmalı insanın derdim hep ama babası iyi seçilmiş olmalı mağlum kız çocuğu için baba aşk demek.. yarın kontrolumuz var her kontrolden bir kaç gün önce içimi bir telaş kaplıyor sağlıklı mı bebek yaşıyor mu diye yine aynı telaştayım.. daha önce bebeğimi kaybettiğimden belki de bu korkudan kurtulamadım.. siz de yaşıyor musunuz? aynı korkuyu telaşı bilmiyorum ama zor bişiiii.. dua edin bana yarın öğlen herşey güzel olsun tabi cinsiyette sürpriz olur mu onu da bilmiyorum kıza alışmışken:)

Canım o bende de oluyor böle iğne batması gibi göbek deliğimin alt kısmında doktor normal dedi ama bende tedirgin oldum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde yumurtalıklarımda oluyor arada ama normal herhalde bunlar doktorun dediği gibi canım.

Aynı korkuyu bende yaşıyorum cnm dört bebeğim Öldü erken haftalarda.bu beşinci bebeğim allahım korusun senin bebeğini de benim bebeğimi de herkesinkini.hergub bir korku kontrol anlamıyorum da hareket yok daha çünkü. 14 ünde randevum inşallah herşey yolundadır sende güzel haberler alırsın inşallah. .:18::18:

Evet canım ben de yaşıyorum aynı şeyi. Ki çoğu anne de arada yaşıyordur bu kaygıları. Ama iyi düşünelim her zaman. İyi olucak herşey Allah'ın izni ile.

amin canım inşallah bende sana dua edeceğim huzurlu bir hamilelik ve sonunda sağlıklı bebeklerimiz olsun

Yumurtalık civarlarında oluyor benim canım. Ama normal bunlar dediğin gibi. Bebeklerimiz büyüyor.

Sincan koru hastanesi canim. Belki muayene de olman gerekirse muayene ucreti 77tl. Arar sorarsin bi nette telefon numaralari var. Bir de ben randevuyu 1 ay once almistim. Cunku balgat koru hastanesinden prof Aydan hanim geliyormus drtayli icin, o da sadece cuma gunleri geldiginden yogun oluyormus randevular. O yuzden sen bir an once ara gorus istersen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben doktor kağan Kocatepe'yi dinlemiştim. Gebelik sağlıksızsa erken dönemde son buluyormuş. 3 ay geçtikten sonra bebeğin sağlıkla doğma ihtimali yüzde 90 mış.

bu heyecan bile güzel aslında kaygılanmak bile annelik duygusu.. haklısın güzel düşünelim güzel olsun inşallah

Evet kromozom anomalilerinde,sağlıksız bebeklerde daha organ oluşma aşamasında sonlanıyormuş,bizler riski atlattık çok şükür.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…