Aslında bana hep saçma geliyo anne baba ismi koymak ama benm kocamda ailesine düşkün ondan illa ilk ismi osman olsun dedi ama çağanı ilk duyduğumdan beri içim ısındı osman çağan olcak karar verilmiştir
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anneler hissediyo genelde.hayırlı olsun sağlıklı olsunlar da yeter ki...
Az önce kontrolden geldik.erkek bildigimiz bebegimizin kız oldugu kesinleşti :) boy 25 cm, kilo 250 gram :)
cok gecmis olsun canim masallah oglusunda kocaman olmus 1 ay sonra yarim kiloya yaklasir insallah gecen sefer ben ne kilosunu nede boyunu sordum doktora o soylemedi benimde sormak aklima gelmedi siz yazinca aklim basima geliyor hep biseyleri unutuyorum 1 ay daha beklicem artik ogrenmek icin hele bu sefer hastanede olucagi icin organ kontrolu 1 ay 1 hafta beklicem oglusumu gormek icin neyse saglik haberlerini alallimda bekleriz artik ne yapalim yariladik sayilir bile ole bole derken nasilda gecti gunler
canım bu ayrıntılı ultrason farklı birşey 3d 4d gibi değil görüntü daha ilkel ama sonuç mükemmel organlara tek tek bakılıyor haftan gelmedigi için doktor anlatmamıstır on sekize doıru söylüyorlar 20-23 hafta arası oluyor
Malesef benimde hala kesinlesemedi ama artık saldim cnm sağlıklı olsunda Allahtan gelen mucizemiz zaten hep kabulumuz :)
Cnm çok geçmiş olsun sevindim bi sorun olmamasına. Rahim ağzı uzunluğuna vajinal muayenede mi bakıyor??
cnm üzülme 19.haftadan sonra zaten çok net bi şekilde hissediliyomus ben hissediyorum suan ama elini falan koyunca disardan hissedilmiyo daha içimde hissediyorum kendim hapsururdgumda falan baya bi tepki veriyo gülüyorum
bnde bugün tekrar başka bi doktora gittim dünkü muayenede demoralize olmustuk plasenta çok asagida demişti dr. Bizde detayli soramadik sokla,bugn gittigim rahim ağzını tam kapamamis ama devam ederse böyle normal doğum olmaz dedi. Beslenmeyle ilgili de baya bisi söyledi. Hergn mutlaka 1 yumurta bol su,hamur isi yok manti makarna pilav cok cok az. Fındık ceviz kirmizi-beyaz et sınırsız dedi. Kilo alma sakn dedi halbuki ben zaten 2 kilo aldm smdiden
Amin cnm. Benim göğüs hassasiyetim yok ama azcik bile yesem midem kocaman oluyo dediğin gibi mecburiyetten yiyorm bu ara pek acikmiyorum.bide bugn gittigim dr çok ödemin var dedi sasirdim bacagima parmagyla bastırdığında çukur kalıyo byle daha erken ödeme ama oluyo demekki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rahim büyümesindendir canım bizim ki. Anlık olup geçiyor ara ara.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım o bende de oluyor böle iğne batması gibi göbek deliğimin alt kısmında doktor normal dedi ama bende tedirgin oldum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum sizi yazmak da nasip olmadı bayadır. 16+4 oldu bebeğim 13 haftalıkken ikili test yapıldı ve doktorumuz kıza benziyor dedi hep erkek hissetmiştim belki de etrafımdakilerin yönledirmesiyle kız beklemiyordum sonra hemen alıştım bu duyguya bir kızı olmalı insanın derdim hep ama babası iyi seçilmiş olmalı mağlum kız çocuğu için baba aşk demek.. yarın kontrolumuz var her kontrolden bir kaç gün önce içimi bir telaş kaplıyor sağlıklı mı bebek yaşıyor mu diye yine aynı telaştayım.. daha önce bebeğimi kaybettiğimden belki de bu korkudan kurtulamadım.. siz de yaşıyor musunuz? aynı korkuyu telaşı bilmiyorum ama zor bişiiii.. dua edin bana yarın öğlen herşey güzel olsun tabi cinsiyette sürpriz olur mu onu da bilmiyorum kıza alışmışken:)
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum sizi yazmak da nasip olmadı bayadır. 16+4 oldu bebeğim 13 haftalıkken ikili test yapıldı ve doktorumuz kıza benziyor dedi hep erkek hissetmiştim belki de etrafımdakilerin yönledirmesiyle kız beklemiyordum sonra hemen alıştım bu duyguya bir kızı olmalı insanın derdim hep ama babası iyi seçilmiş olmalı mağlum kız çocuğu için baba aşk demek.. yarın kontrolumuz var her kontrolden bir kaç gün önce içimi bir telaş kaplıyor sağlıklı mı bebek yaşıyor mu diye yine aynı telaştayım.. daha önce bebeğimi kaybettiğimden belki de bu korkudan kurtulamadım.. siz de yaşıyor musunuz? aynı korkuyu telaşı bilmiyorum ama zor bişiiii.. dua edin bana yarın öğlen herşey güzel olsun tabi cinsiyette sürpriz olur mu onu da bilmiyorum kıza alışmışken:)
Aynı korkuyu bende yaşıyorum cnm dört bebeğim Öldü erken haftalarda.bu beşinci bebeğim allahım korusun senin bebeğini de benim bebeğimi de herkesinkini.hergub bir korku kontrol anlamıyorum da hareket yok daha çünkü. 14 ünde randevum inşallah herşey yolundadır sende güzel haberler alırsın inşallah. .:18::18:
Cnm alt taraf derken göbeğin altı mı bilmiyorum ama benim zaman zaman tam vajina girişinde ağrı girmesi oluyo o an cnm yaniyo ama kisa sürüyor Allahtan,normaldir kanmca bunlar
Cnm ne kadar sonraya randevu verdiler bezmi alemde bende gideyim 2gün sonra:what:
Kızlar solda olur denilir bide. Benimde hep solda bebisim büyük ihtimalle de erkek
Cnm catliyo olmayasin dikkat et, catlarken kasiniliyo cnku
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizim ailede de ben kıymetlıyım sağolsun babam çok duskun tek kızım kayinvalidem Allah için annem gibidir hiç öyle şeyler yapmadı kızım sağlıklı olsun dedi hep 7 torun dan sadece bi torunu erkek ama konusu dahi geçmedi ama insanlarda genel çevrede garip intibalar özellikle de oğlu olan cahil dusunceli kadınlarda bi çok insanı tenzih ediyorum.. Benim gözlemim sadece bu rabbim herkese farklı duyguları yasatsın kız isteyene erkek isteyene haşa ne haddımıze istemek o layık gorurse bu işler biraz karışık canım insan gonlu ışte kızım olmasa kız olsun isterdim onun gibi Ins gonlunden geçen hakkında hayırlı olur senınde
cnm hangi hastane senin özelden mesaj atamıyorum mümkünse numarasini verir misin yada adını orda bari yaptıraym resmen hastanesız kaldım, ayrıntılı için
canım burada çok konusuldu çok alternatif var ama senin hoşuna girmesi önemli umut,cagan,berkay,ayberk ,ömer falan denildi ben sahsen kendi çocuğuma kismet olursa modasi geçmeyen anlamlı bi isim düşünüyorum ahmet oncelıgım, belki yusuf ta olur bakalım
Evet canım ben de yaşıyorum aynı şeyi. Ki çoğu anne de arada yaşıyordur bu kaygıları. Ama iyi düşünelim her zaman. İyi olucak herşey Allah'ın izni ile.
Çok Sağol cnm allah korusun minik yavrularımızi
Kızlar ben doktor kağan Kocatepe'yi dinlemiştim. Gebelik sağlıksızsa erken dönemde son buluyormuş. 3 ay geçtikten sonra bebeğin sağlıkla doğma ihtimali yüzde 90 mış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?