- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
Evet kromozom anomalilerinde,sağlıksız bebeklerde daha organ oluşma aşamasında sonlanıyormuş,bizler riski atlattık çok şükür.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
amin canım inşallah bende sana dua edeceğim huzurlu bir hamilelik ve sonunda sağlıklı bebeklerimiz olsun
Kızlar ben dr gidince soracak hiçbirşey bulamıyorum aklıma gelmiyor,siz neler konuşuyorsunuz yazarmısınız?
Yarın kontrolüm var,çatlak kremi sorcam,yolculuk kaç saate kadar yapılabilinir onu sorcam onun dışında aklıma hiçbirşey gelmiyor.ya bir de mahrem bi konu ama cinsel ilişki konusu var sorabilirsem:/ sakıncası varmıdır falan filan..
kızlar rahim büyüdüğü için o ağrılar oluyor.benim 2 hafa öncesine kadar vardı ama kayboldu artık sanırım vücut uyum sağladı.
yani o ağrılar herşeyin yolunda olduğunu,bebişlerin büüyüdüğünü gösteriyor
osman Çağan da hoş geliyor kulağa canim bana umut ismi çok hoş gelirdi hep çağani da bulunca ikisini birlestirdim Çağan umut oldu hoşuma da gitti yani ama benim daha cinsiyet belli değilhamile kaldigim günden beri hep erkek hissediyorum eskiden kiz istememe rağmen . hic içime kiz dogmuyor doktor kiz derse baya sasircam sizin belli galiba cinsiyet canim? Rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşaallah
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum sizi yazmak da nasip olmadı bayadır. 16+4 oldu bebeğim 13 haftalıkken ikili test yapıldı ve doktorumuz kıza benziyor dedi hep erkek hissetmiştim belki de etrafımdakilerin yönledirmesiyle kız beklemiyordum sonra hemen alıştım bu duyguya bir kızı olmalı insanın derdim hep ama babası iyi seçilmiş olmalı mağlum kız çocuğu için baba aşk demek.. yarın kontrolumuz var her kontrolden bir kaç gün önce içimi bir telaş kaplıyor sağlıklı mı bebek yaşıyor mu diye yine aynı telaştayım.. daha önce bebeğimi kaybettiğimden belki de bu korkudan kurtulamadım.. siz de yaşıyor musunuz? aynı korkuyu telaşı bilmiyorum ama zor bişiiii.. dua edin bana yarın öğlen herşey güzel olsun tabi cinsiyette sürpriz olur mu onu da bilmiyorum kıza alışmışken:)
İyi geceler hanımlaar
Geçmişi okudum ama alıntı yapmadım
Missdely çççok geçmiş olsun. Bende bu kontrolümde rahim ağzı ölçümü yaptıracağım inşallah.
Annemin bana hamileliğinde rahim ağzı yetmezliği varmış, yani açılması.
Erken doğum tehlikesinden dolayı 5. aydan itibaren yalnızca tuvalete ve doktora gitmek için kalkmış doğuma kadar.
Birde bu hikaye annemde olmasa bile yaptırırdım. Çok duyuyorum 5 aylık, 6 aylık erken doğum yapanları.
Hiç bakılmıyor rahim ağzına tehlike olup olmadığı bilinmiyor. Helede doktorda bilinçsizse
Ki "serklaj" diyede bir çaresi var bu işin. Çoğunlukla işe yarıyor.
Neyse kafa bulandırmayayım. Bende yaptıracağım ölçüm.
İsimlerin hepsi çok güzel, Osman Çağan, Ali Efe, Çağan Umut.
Vefat eden aile büyüklerinin ismini koymayı anlıyorum da, yaşayanların isminin konulmasını ben bir türlü anlayamıyorum.
Ne olur yani çiftler istedikleri isimleri koysa, kimse gönül koymasa
Birde şu kayınvalide ve görümceler gereksiz konuşmasa
Çok atarlıyım bugünÇarşı her şeye karşı
İnşallah çok güzel haberlerle dönceksin doktordan :) bende aynı duyguları yaşıyorum hatta son seferde doktor karnıma cihazı koyup bebeği gösterene kadar farkında olmadan nefesimi tutmuşum :) bebeğimi görünce oh dedim yani :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT
yalnız değilimmmm biliyorum ama bunu yaşamak da güzel inş bu gece çabuk geçer yarın olur ve miniğimi sağlıkla görürüm birazda hareketlerini henüz hissedemediğimiz için galiba ama ona da az kaldı inşallah tekmelerle uyanacağız:))
onu ben sordum canım utana sıkıla. düşük riski yok kanaman yoksa cinsel ilişki yasağı yokmuş...
Kesinliklehaklısın ben de sevmiyorum isim olayını ama arada eşim olunca mecbur :) allahtan erkek olursa osman koyarız dedi ee kız olursa annenin ismini mi koycaz dedim yok onu koymasakta olur dedi :) buna da şükür dedim kayınvalidemin ismi nezaket :) ama kayınvalidem de eğer kız olursa ve ismimi koyarsan sana istediğin arabayı alcam dedi ama ben çocuğumun ismini bi arabaya satamcam yarın öbür gün benden hesap sorar valla :))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gerçek araba mı alacakmışKız olur da ismi konulursa
Bu ne hırs arkadaş vaade bak
İnan ki koyar mıydım öyle bir şey vaat etse diye düşündüm kendi kayınvalidem
Koymazdım bea koymazdımAlacaksan araba paran varsa al bak doğuruyorum
İsmi mi koyarsan alırım yok yeaaaa
Sakın kendi kayınvaliden üzerinden alınma sandocum gayet genel serzenişlerim
Aynen çok hırslıdır kaynanam ve alır da yeter ki onun dediği olsunn :) yok ya koyulmaz öle dedi diye hayatta yani valla çocuk ilerde öğrendi mi hesap sorar :) ya var ya benm kaynanadaki para kimsede yok zaten ama görsen durumu yok herhalde dersin hiç sevmez yeni şey alsın ben böle yalaka bi tip olsam onu baştan beri sömürürdüm zaten çünkü bizimki ayaklı ego :) hep onun dediği olsun o aransın o gezdirilsin onu pohpohla felan istiyo ama yoyo ben yapamıyom ağzımdakini hiçbizaman tutamıyom yanii napim bu da benim yani varsın arabam olmasın dimi ama :) allahtan kocamda koymam zaten dedi rahatım yani
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben dr gidince soracak hiçbirşey bulamıyorum aklıma gelmiyor,siz neler konuşuyorsunuz yazarmısınız?
Yarın kontrolüm var,çatlak kremi sorcam,yolculuk kaç saate kadar yapılabilinir onu sorcam onun dışında aklıma hiçbirşey gelmiyor.ya bir de mahrem bi konu ama cinsel ilişki konusu var sorabilirsem:/ sakıncası varmıdır falan filan..
herkese iyi geceler arkadaşlaryarın formasyoa başlıyoorum haftada iki gün ve ben sabah 5:50 de kalkıp hazırlanıp yola koyulacağım akşam 20:00 civarı gibi de evde olucağım sanırım yol 1.5 saat sürecek en az
gözüm çoook korkuyor haftada iki gün ve ben nasıl dayanacağım bilmiyorum doğuma kadar gidebildiği yere kadar gideceğim son ay da gitmeme haklarımın hepsini kullanacağım
yanıma meyva ve su alacağım inş sabah unutmam
Ayyyy ne çok "ben çok araştırdım" yazmışım yaaa
Çok pis araştırırım ben
Aslında hiç sevmem araştırmayı da fikir almayı da. Beğendiğimi almak isterim.
Ama ne yazık ki bu kadar elinin altında olunca imkan hadi bakayım ne demişler hakkında diyor insan
Birde o kadar para vereceğim, bari genel olarak iyi bir mal olsun
Günaydın canım, ne çok imreniyorum böyle bebek alışverişine başlayanlara. Ben kurban bayramına bıraktım. Hem ekim başında çift maaş alacağım hem de gezecek vaktimiz olacak. Tabi şimdiden araştırmaları yapıyorum o ayrı. Dün bebek arabası bakmayagittik yine, bu sefer aklımdaBu arada hanımlar uzuuun araştırmalardan sonra göğüs pompası siparişini verdik Unnado'dan.
Lansinoh çift pompalı elektrikli süt pompası.
Hem çiftli, hem çantalı, hemde emzirme önlüğü hediyeli.
Videolar izledim, dünya kadar yorum okudum herkes Philips Avent ve Lansinoh'tan memnun.
Tabi Medela'dan da memnun olanlar vardı, ama kullanım sayısı azdı.
Philipsin çantalı tekli süt pompası 360TL civarı.
Sadece tekli öyle sap gibi olanı250 TL civarıydı.
Bende hem çiftli hem daha uygun diye Lansinoh'ta karar kıldım.
Unnado'da şu an kampanya var. 211 TL'ye verdik siparişi.
Yanına birde yine Lansinoh'un 25'li süt saklama poşetinden sipariş verdik. Oda 22 TL.
Kargo ücretsiz. Oldukça uyguna geldi diye düşünüyorum bütün sitelerden baktık.
Aldığım ürünler bunlar, gelince kendi resimlerini de ekleyeceğim.
Veee yenidoğan biberonu araştırdım
Ama önce şunu belirteyim çalışmıyorum, emzirmeyi düşünüyorum inşallah Rabbim nasip eder.
Ama hem sütün artışı için, hem bir yere giderken bebeği bırakmam gerekirse, hastalık ustalık dünyanın binbir türlü hali diye alıyorum.
Dr. Brown ve Philips Avent diyorlar en iyi biberonlara.
Hem çok yavaş akışlı oldukları için bebek biberonla süt emse bile anneyi emmeyi bırakmıyor.
Çünkü biberondan da emmek için çok güç sarf ediyor.
Bende Philips Aventin Yenidoğan Biberon setini aldım.
İçinde
Biberon ve emzik fırçası: 1 adet
Șeffaf emzik: 1 adet
Biberon: 4 adet (2x 125 ml ve 2x 260 ml) bulunuyor.
Ve diğer sitelerde o kadar pahalı ki bu set.
N11.com'dan 74 TL'ye aldık.
e-bebek'te bile 110 TL bu set.
İşte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?