2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım biberon ve emzir şart ben 20 aya kadar emzırdım çok güzeldi en sonunda artık belime ağrıdı emdiği de 4. Aya kadar kullandık gaz sancısında çok ise yarıyor tavsiye ederim kim ne derse desin bi yıla kadar kullanılabilir doktorlarda öyle diyor bide çalışan anne isen mutlaka al derim damaklı nuk almıştım biberon u da emzıgı de anne memesini birakir damaklı almayın diyenlere inat benim kız sadece rahatlama amaçlı emdi.. Kulaktan ölçer braun kullanıyorum o zaman 90 a almıştık çok memnunum çıralı olan dijital olanlardan var birde o da eczane de on lira civari oda bakıcıya elektrikli alet bırakamayınca ise yarıyor

Kızlar iki kişilik yataklarinizin bazasını kaldırıyor musunuz üstünde dosek var ya çok ağır ben bugün kaldırdım :-( dört aylık olduk hala ağır kaldırmamaya dikkat edecek miyiz

Kızlar iki kişilik yataklarinizin bazasını kaldırıyor musunuz üstünde dosek var ya çok ağır ben bugün kaldırdım :-( dört aylık olduk hala ağır kaldırmamaya dikkat edecek miyiz

Ben normalde de kaldırmıyorum canım. Eşime yaptırıyorum o işi. Çünkü bir keresinde belim tutuldu o yüzden, bir hafta yattım. Bence hiç elini sürme.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşim yoktu evde yavaş yavas kaldırdım şimdide pişmanım :-(

Canım yeni bi arkadaşım 5 aylık bebeğini düşürdü her şey sağlıklı giderken bu rahim ağzı yetmezliği yüzünden. ben de geçende pimpiriklendim sordum doktora 3 cm normal dedi. 3 cmden az olursa sorun oluyomuş ve o söylediğin rahim ağzına dikiş işlemi yapılıoymuş. Aslında çok önemli bi işlem. 2 li 3 lü testten daha önemli. ama yapmıyolar. 2 li testte bi sorun çıksa çözümü tedavisi yok bunun var ama hiç bakılmıo cidden çok tuhaf. iyi yapmışssın bence. hem annende de varsa çok daha isabetli olmuş. genetik bi risk var sonuçta. gerekli tedbir alınınca hiçbir sorun olmadan alırsın inş bebeğini kucağına. iyi dinlen yeterki.

Maşallah yaf baya bişey almışsın. Bebeğin güzel güzel kullansın inşallah. Ben de aventin pompasını almıştım memnunum. Medelayı çok önermişlerdi ama her şeyimi avent alınca biberonlar falan uyumlu olsun diye ondan aldım memnunum. çift başlıklı gerek yok ama ikisini birden sağmak ne kadar kolay olur bilemedim. neyse almışsın artık güle güle sağ bol sütün olsun inş.
süt saklama poşeti çok almıştım ben de ama onun yerine şu minik şişeler varya onları tavsiye ederim. buzluğa atıyosun poşet dayanıklı olmuyo.ne bilim boşaltırken dökülüyo. damlası çok değerli olduğu bi dönemde annemle kavga etmişliğim vardır döktü diye
ama poşete de gerek oluyo onları da kullanırsın canım. inş bol bol dolsun göğüsler.

Canım ben de bazen mecburen kaldırıyorum ama artık bunu eşlere yaptırmak lazım sanırım. sonra pişman olmamak adına.

Günaydın herkese inşaallah herkes iyidir, geçmişe bakayım ben:)

Bu arada hepinize günaydın biz erkencıyız nerdeyse öğle yemeği hazırlığı yapacağız o kadar eşimin koyundeyız herşey organik doğal yaşam erken kalk falan.. Kızım tavuk peşinde kosuyor hergün banyo yaptırmaktan bi hal oldum

canım ne guzel almışın bırseyler
benımkının daha corabı bıle yok
hem cınsıyet bellı değil hem 9. ayın sonunda sınavım var
ona calısıyorum ondan sonra almak için odaklandım
bende çok pis arastırırım alacagım seyleri

aldıklarını güle güle kullan

ohh çok güzel canım bende nerde bu hatun bitmedi mi tatili diyordum:) sefan olsun:)
canım benimde yeni açıldı iştahım az az sık sık yemeye çalış zorda olsa
Kizlaaar esimin yengesinin gelinleri iki gun once dogum yapti. Son ana kadar hep erkek dedikleri bebek dogunca bir baktilar megerse kizmis :what::what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa pes yani nasıl doktormuş o ya hu
canım isim çok güzel bence adıyla yaşasın tabi erkekse:)
maşaallah iyiymiş bebişin
Selam arkadaşlar nasılsınız bizde iyiz çok şükür bugün kntrolumuz vardı vee cinsiyetimizi de öğrendik çok şükür bir prensesimiz oluyorrr :)
maşaallah prensese
Az önce kontrolden geldik.erkek bildigimiz bebegimizin kız oldugu kesinleşti :) boy 25 cm, kilo 250 gram :)
hadi hayırlı olsun canım
sıcaklardan canım iştah kalmıyor
canım bana erkek dedi kesinliği hakkında sormadım bir şey bir daha ki kontrolde yine sorucam
Kızlar merhabalar .. arada karnım içinden buruluyormus gibi oluyor. biraz da canım yanıyor. bu bebeğin hareketleri mi acaba ?
bebektendir canım
değil mi canım erkeğe alışık olunca çabuk adapte olunuyor, ben kızım olursa alt temizliğini nasıl yapıcam diye düşünüyordum malum kızların durumu hassas enfeksiyon riski çok ya beceremezsem diyordum:)
canım geçmiş olsun magnezyum vermedi mi o da iyi geliyor birde benimki iğne vermişti iki dozum kaldı kasılma için
canım ultrason kağıdında yazmıyor mu benimkinde yazıyor
canım iştahın varsa hamilelikte önüne geçmek çok zor, az az sık sık protein ağırlıklı beslen karbonhidrat çabuk acıktırır
çok hoşsun canım:)) sev tabi pipi iyidir annem diye etrafında pervane olacak o aslan parçası:)
normal canım o sızı rahim büyüyor
Kızlar bebeğinizi hep bi tarafta mı hissediyorsunuz yoksa taraf değiştiriyor mu?
ilk başlarda hep solumdaydı şimdi dolaşıyor göbeğin ortasında sağında solunda:) maşaallah:)
ayy canım cins kv çok takma hiç, ayrıca sağdaysa erkek soldaysa kız hikayeymiş ilki sağdaydı bu solda ikiside erkek:)
inşaallah kolay olur doğumun,ama anlamadım şimdi kaçıncı bebeğin bu minik:)
canım biz üniversite hastanesinde yaptırıcaz devlette yapmıyorlar bizim burda, kendimiz gidip randevu alıcaz
aynı benim minikde öyle:) maşaallah kuzularmıza
canım 18. ve 23. hafta arası yapılıyor ideali 21. hafta
cuma günü doktora sorup alayım hemen randevumu canım haklısın.yüzü filan net görülüyormuş galiba onu da çok merak ediyorum
bu arada göbeğim çok kaşınıyor benim ya neden ki?
çatlıyor göbeğin ondan çok sert kaşıma canım yağ sür kaşındıkça
canım o telaşlar çok normal hepimizde oluyor annelik böyle bir şey
canım sorman gerekenleri kağıda yaz bir daha ki kontrole kadar aklına gelenleri ben öyle yapıyorum elimde kağıt sıralıyorum sorularımı, cinselliğide sor tabi o senin doktorun

Canım Allah kolaylık versin

günaydın canım ohh ne güzel bizde erkenciyiz sabh altıda başlıyor mesaimiz:)
günaydın eflalcim ne zamandır dek gelmiyoruz biz iyiyiz sizde iyisinizdir inş.

Hamdolsun canım sıcaklar mahvetti beni çok bunaldım onun dışında sıkıntım yok, eskisi gibi giremiyorum ter içinde kaldım pc başında:)

Ay ne güzel bişiler almışşısınız bunlar ne elektrikli melektrikli hiçbişi anlamıyorum bunlardan ne işe yarıyor o biberonlar neden öle birsürü uffff..Allahım ben nasıl anne olcam 4aylık olucaz buhafta bi çorabımız bile yok 😄

evet ne derse desin öğrenecem ona da geç söyleyecem

ben de sevmiyorum büyüklerin isimlerini koyma işini. hele konulsun diye baski yaparlarsa iyice uyuz olurum. kimseye doğuma kadar bisey demeyip doğduğunda hemen kulagina ezani okutmayi ve kimligini cikartmayi düşünüyorum eşimi kafalayip doğumdan önce söylersem sunu koycaz diye her kafadan bir ses cikar sinir ederler beni biliyorum

inşaallah canim öğrenip rahatlar immün san merak ediyor o yüzden bir hafta daha sabredip 16. hafta dolunca gidicem garanti olsun

ayy ne kadar itici ya kusura bakma kayinvalidene öyle dediğim icin ama madem o kadar paran var bana torun verdiler diye alabilirsiniz araba dimi isim koyarsaniz diye şart koşmak ne demek. değişik su büyükler yaa

canım isim çok güzel bence adıyla yaşasın tabi erkekse

amin canim sağol. valla erkek fikri o kadar yakin geliyor ki kiz derse sok olcam hayirlisi neyse o olsun Rabbimden gelenin basimizin üstünde yeri var kizsa eğer isim arayislari devam edecek tek sorun bu benim gibi kararsiz bir insan için

Günaydın annisler dün annem ve ablam la baya gezdik yoruldum tabi.ağrılar biraz geçti sanki bikaç kıyafet aldım kendine tatile az kaldı. çok büyük Avm gez gez bitmedi annemde kafa dağıttı biraz iyi oldu.bazen karnım yumuşuyo küçülüyo bazen sertlesiyo büyüyo sizinde öylemi

Bizde yasak hiç utanmıyorum her gidişimde soruyorum düşük riski diyor doktor😄 4 aylık olucaz hala yasak napcaz bilmiyom artıkın😄😄

eşime yasak değil diyorum cevap şu : çocuğa birşey olur rahatsız olur kanaman olur çıldırtacak beni yaa

Bişey olmaz diyorum o korumalı duruyor dinleyen yok

Bence içini ferah tur canım o arkadaşı hatırlasam soracaktım akrabası nerede doğurmuş diye büyükşehirlerde olduğunu sanmıyorum ben nedense.. Rabbim hepimize kolay doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş âmin..

Linki gördüm canım da illa bi ayrımı vardır doktorlar için diye düşünüyorum:) koskoca doktor olmuş okumuşlar işin tekneiğini bilsinler azıcık:)) Rabbim sağlıkçısını hayırlı akıllısını versin bizlere inş... Hepsi boş şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…