Kızlar ben dr gidince soracak hiçbirşey bulamıyorum aklıma gelmiyor,siz neler konuşuyorsunuz yazarmısınız?
Yarın kontrolüm var,çatlak kremi sorcam,yolculuk kaç saate kadar yapılabilinir onu sorcam onun dışında aklıma hiçbirşey gelmiyor.ya bir de mahrem bi konu ama cinsel ilişki konusu var sorabilirsem:/ sakıncası varmıdır falan filan..
eşime yasak değil diyorum cevap şu : çocuğa birşey olur rahatsız olur kanaman olur çıldırtacak beni yaa
Bişey olmaz diyorum o korumalı duruyor dinleyen yok
Ay ne güzel bişiler almışşısınız bunlar ne elektrikli melektrikli hiçbişi anlamıyorum bunlardan ne işe yarıyor o biberonlar neden öle birsürü uffff..Allahım ben nasıl anne olcam 4aylık olucaz buhafta bi çorabımız bile yok 😄
ohh çok güzel canım bende nerde bu hatun bitmedi mi tatili diyordum:) sefan olsun:)
canım benimde yeni açıldı iştahım az az sık sık yemeye çalış zorda olsa
aaa pes yani nasıl doktormuş o ya hu
canım isim çok güzel bence adıyla yaşasın tabi erkekse:)
maşaallah iyiymiş bebişin
maşaallah prensese
hadi hayırlı olsun canım
sıcaklardan canım iştah kalmıyor
canım bana erkek dedi kesinliği hakkında sormadım bir şey bir daha ki kontrolde yine sorucam
bebektendir canım
değil mi canım erkeğe alışık olunca çabuk adapte olunuyor, ben kızım olursa alt temizliğini nasıl yapıcam diye düşünüyordummalum kızların durumu hassas enfeksiyon riski çok ya beceremezsem diyordum:)
canım geçmiş olsun magnezyum vermedi mi o da iyi geliyor birde benimki iğne vermişti iki dozum kaldı kasılma için
canım ultrason kağıdında yazmıyor mu benimkinde yazıyor
canım iştahın varsa hamilelikte önüne geçmek çok zor, az az sık sık protein ağırlıklı beslen karbonhidrat çabuk acıktırır
çok hoşsun canım:)) sev tabi pipi iyidirannem diye etrafında pervane olacak o aslan parçası:)
normal canım o sızı rahim büyüyor
ilk başlarda hep solumdaydı şimdi dolaşıyor göbeğin ortasında sağında solunda:) maşaallah:)
ayy canım cins kv çok takma hiç, ayrıca sağdaysa erkek soldaysa kız hikayeymiş ilki sağdaydı bu solda ikiside erkek:)
inşaallah kolay olur doğumun,ama anlamadım şimdi kaçıncı bebeğin bu minik:)
canım biz üniversite hastanesinde yaptırıcaz devlette yapmıyorlar bizim burda, kendimiz gidip randevu alıcaz
aynı benim minikde öyle:) maşaallah kuzularmıza
canım 18. ve 23. hafta arası yapılıyor ideali 21. hafta
çatlıyor göbeğin ondan çok sert kaşıma canım yağ sür kaşındıkça
canım o telaşlar çok normal hepimizde oluyor annelik böyle bir şey
canım sorman gerekenleri kağıda yaz bir daha ki kontrole kadar aklına gelenleri ben öyle yapıyorum elimde kağıt sıralıyorum sorularımı, cinselliğide sor tabi o senin doktorun
Canım Allah kolaylık versin
Bizde tehlike var bişicik yapamıyoruz sizinde bizden farkınız yok ozaman ikna et öyle şey mi olur kaç ay duracaksınız öyle 😄😄😄
Ay ne güzel bişiler almışşısınız bunlar ne elektrikli melektrikli hiçbişi anlamıyorum bunlardan ne işe yarıyor o biberonlar neden öle birsürü uffff..Allahım ben nasıl anne olcam 4aylık olucaz buhafta bi çorabımız bile yok canım merak etme alırsın ayrıca bu gereçler herkese lazım değil biberon emzir ve ateş ölçer tabi lazım,,ama elektrikli pompa çalışan arkadaslara lazım ben çalıştım halde almadım çünkü yarı zamanli çalışıyorum öğretmenim sana lazımsa burdan bilgi edin doğuma yakın alırsın .benim bi çok eşya olduğu halde cinsiyet farklılığından dolayı çocuğun kiyafet namina bi patik bi çıt çıt badlsl var belki de aralık annesi olacagim :> arkadaşlar ne güzel alıyorlar sende zamanı gelince alırsın birde hamileliğin zaten zor geçiyor kafanı bunlara yorma ... Birde cinsellik konusu hakikaten zor ya düşük riski olunca sabretmen lazım ins çabucak biter bu riskli dönem kocan kavusursun :)
Kızlar siz nasıl birşeysiniz ya bagimlilik yapiyorsunuz 5 ay bir fiil distan ziyaretçi olarak okudum irademle sahip oldum üye olmadım sonunda uefa oldum üye oldugumdan beri de susuyorum.. Bi ara ocak annelerinin çenesi düşük olur demişti mrv sanırım ona yakalandım :) size yazmak rahatlatıyor teşekkürler hepinize sağlıkları karnınızdakilere
Günaydın annisler dün annem ve ablam la baya gezdik yoruldum tabi.ağrılar biraz geçti sanki bikaç kıyafet aldım kendine tatile az kaldı. çok büyük Avm gez gez bitmedi annemde kafa dağıttı biraz iyi oldu. bazen karnım yumuşuyo küçülüyo bazen sertlesiyo büyüyo sizinde öylemi
Ay ne güzel bişiler almışşısınız bunlar ne elektrikli melektrikli hiçbişi anlamıyorum bunlardan ne işe yarıyor o biberonlar neden öle birsürü uffff..Allahım ben nasıl anne olcam 4aylık olucaz buhafta bi çorabımız bile yok 😄
Kızlar doktordan geldim, çok şükür herşey yolunda, pipimizi de gördükDarısı cinsiyet öğrenemeyen herkesin başına
merhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?
merhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?