2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ben çatlak kremini cilt doktoruna gidip sordum babe çatlak kreminin etkili olduğunu söyledi bir de balmandol tıbbı yağı duştan sonra tüm vücuduna sür dedi. ben doktorumun dediklerini yazayım sana düşük tehliken yoksa yolculuk konusunda 2 saatte bir mola verip 10 dk kadar araçtan inip yürümen gerekiyor. cinsel ilişki konusunda 3 ayı geçtikten sonra fazla kasık ağrısı ve kanama yoksa sakıncası yok.

yürüyüşü ne sıklıkta ne kadar süre yapman gerektiğini içinde bulunduğun aylarda özellikle beslenmende nelere dikkat etmen gerektiğini kendinde fark ettiğin değiikliklerin normal olup olmadığını onaylatmak için doktora anlatabilirsin bu sayede için rahat eder

eşime yasak değil diyorum cevap şu : çocuğa birşey olur rahatsız olur kanaman olur çıldırtacak beni yaa

Bişey olmaz diyorum o korumalı duruyor dinleyen yok

Bizde tehlike var bişicik yapamıyoruz sizinde bizden farkınız yok ozaman ikna et öyle şey mi olur kaç ay duracaksınız öyle 😄😄😄

Canım galiba 2 boy biberon var sadece kapaklı hallerinin de resmini koymuşlar o yüzden çok... Hele sağlıklı olalım da sonra bir bebek kapasına girmeye bakar hepsini toplar çıkarız Allah'ın izniyle.. Hiç dert etme:)

cnm biraz karışık yazmisim haklısın 2. Bebeğim olacak bir kızım var adı ipek 20.11.2011 çok güzel bi tarihte normal doğum yaptım ancak çok zordu bu evladimi kolay dugururm ins çünkü 2 tane daha istiyorum yani 4 cocugum olsun istiyorum junior gamze ler junior kocam olsun etrafta gezen :)

Kızlar siz nasıl birşeysiniz ya bagimlilik yapiyorsunuz 5 ay bir fiil distan ziyaretçi olarak okudum irademle sahip oldum üye olmadım sonunda uefa oldum üye oldugumdan beri de susuyorum.. Bi ara ocak annelerinin çenesi düşük olur demişti mrv sanırım ona yakalandım :) size yazmak rahatlatıyor teşekkürler hepinize sağlıkları karnınızdakilere

Bazı kelimeler cepten yazınca yanlış oluyor idare edin anladınız siz beni susamıyorum demek istedim

çene durmaz konuşmaya devam daha çocukları doğuracaz evlendirecez

aynen benim de öyle oluyor bazen semsert oluyor bazen hicbisi yok korkuyorum demek ki normal canim inşaallah. doktora gittiğimde soracagim ben yine de tabi

Kizlar hic diyetisyene gideniniz oldu mu fazla kilo almamak icin neler önerdi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar uzunnnn zaman oldu topiğe gelmeyeli, umarımhepiniz iyisinizdir, bayram güzel geçmiştir bebişler büyümüştürrr
kızlar ben çatlat kremi kullanmıyorum sadece vücut nemlendiricisi kullanıyorum o da hafta da bi kaç kez göbeğime bacağıma kollarıma popoma sürüyorum. yoğun çalıştığım için hiç vaktim yok buna zaman ayırmaya, bi yanda da korkuyorum ama...
Sizlerin tavsiye edebiliceği etkili bi krem var mı

kızlar ben de size sporu soracağım
nasıl sporlar yapsak
ya da nasıl egzersizler yapıyorsunuz
özellikle uzmanların tavsiye ettiği egzersizleri merak ediyorum
ben çok hamlamışım hareketsizlikten
yürümek bile beni çok yoruyor, yaşlı gibiyim sanki

ilk hamileliğimde çatlak kremi kullanmadım aktardan kakao yağı ve badem yağı alıp karıştırdım akşamları sürdüm ve çatlamam olmadı yine aynı şekilde uyguluyorum

merhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?

Canım galiba 2 boy biberon var sadece kapaklı hallerinin de resmini koymuşlar o yüzden çok... Hele sağlıklı olalım da sonra bir bebek kapasına girmeye bakar hepsini toplar çıkarız Allah'ın izniyle.. Hiç dert etme:)

merhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?

Merhaba komşu:) enerji patlaması yaşadığımı söyleyemem ama kanepeden kalmamayın ben şimdi akşamları eşime şuraya mı gitsek buraya mı gitsek demeye başladım gerçekten de 3. Ay sonrası ayaklanmaya başlıyorsunuz.. Allah yardımcımız olsun inş.. Her şey gelip geçiyor hamilelik denen şey süreçlerden ibaret...

Slm canim kendi adıma söyluyorum gercekten 3 ay sonra ne halsizlik ne yorgunluk bisey kalmadi enerjim tavan yapmasa da elim ayagim titremiyor uyku halim de gecti inşallah sende öyle olursun:) masallah maşallah nazar degmesin bana:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…