2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım riskli hamilelere bile kendi havuzunda yüzmeyi Deniz'i yüzme sporunu öneriyorlar. Molası yürüyüşleri öneriyorlar. Hamile sporları da var..

Canım riskli hamilelere bile kendi havuzunda yüzmeyi Deniz'i yüzme sporunu öneriyorlar. Molası yürüyüşleri öneriyorlar. Hamile sporları da var..

onları biliyorum da canım havuzdaki klor zararlı yazıyordu birçok dr sitesinde
o yüzden daha çok egzersiz merak ediyorum
hamilelere yönelik kurs da yok galiba burada
sadece yürüyüş, hamilelik ve doğum için yeterli olur mu ki, sanki başka egzersizler de gerekli gibi

Kizlar hic diyetisyene gideniniz oldu mu fazla kilo almamak icin neler önerdi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben gitmedim 19. Haftamdatım 5 kilo aldım malesef... Yakında gideceğim ya da sağlıklı paketlerden alacağım.. İnş tabi...

Canım en iyisi lierac diyorlar.. Ben daha ilk aylarda çatladım sürebilecek süreceğim ama hiç Halim olmuyor sen de öğle aralarında sürmeye çalış...

Ben az önce webannemarketten sipariş verdim. 2x200 ml lierac phytolastil 139 tl. Evde var aslında kullandığım ama bu kadar indirime girmişken kaçırmayayım dedim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim drum yürüyüş yüzme yeterli dedi ve egzersiz kağıdı da verdi gerçi... Havuzdaki klor oranını bilmiyorum ama temizliğine verdiğin havuza girebilirsin dedi doktorumuz benim klara alerjim var zaten temizliği başka türlü yapıyoruz..
Bir de son aylarda masaj ve vajina egzersizleri var ama daha erken onlara...

Ben de 2 tane aldım bugün umarım kullanabilirim:) ben çatlamay aşırı derecede müşavirim..

merhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?

Selam canım, ben 16. Haftanın içindeyim. Sürekli yatma ihtiyacım azalmış olsa da çabuk yoruluyorum ve enerjik değilim halen. İki kat merdiven çıksam yoruluyorum. O patlamaları bekliyorum ben de inşallah yakındır.

anladım canım sağol

Ben de 2 tane aldım bugün umarım kullanabilirim:) ben çatlamay aşırı derecede müşavirim..

😄😄😄canım senin telefon bombaymış. Müsaitim yazdın herhalde müşavirim diye değiştirmiş.
Ben bu jeli kolaylıkla kullanabiliyorum çünkü krem ve yağlar gibi emilmesini beklemiyorsun, çok çabuk bir şekilde kuruyor. Benim cildim çatlamaya çok müsait ama henüz kaşıntı falan olmadı. İnşallah işe yarar.

Kızlarrr .....iyi haftalar...... dr randevumuz vardı...kızımı gördüm ...keyfi yerindeydi maşallah.. 20 ağustosta detaylı usg ye giricez..

Kızlar doktordan geldim, çok şükür herşey yolunda, pipimizi de gördük Darısı cinsiyet öğrenemeyen herkesin başına
Oh maşaallah gözün aydın. Darısı bize artık :)

Ben şimdilik iki gün bebe yağı üçüncü gün lierac şeklinde gidiyorum. Karnım biraz daha büyümeye başlayınca sabah lierac akşam bebe yağı gibi bir şey yapabilirim. Kendi kendime uyduruyorum iste bir şeyler. Çünkü çatlayacağım varsa çatlarım diye düşünüyorum. Maksat kendimi rahatlatmak :)

Benim riskim devam ettiği için yüzmek yasak, deniz kenarındayım ama giremiyorum maalesef.. Kuzum sağlıklı olsun da anası bir yaz yüzmeyiversin diyorum :) akşam yürüyüşlerine başlamak istiyorum doktora da danışarak. Eğer riskin yoksa pilates muhteşem bir spor. Ben hamilelikten önce uzun süredir yapıyordum ama şu an mümkün değil maalesef.

merhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?
Enerji patlaması olmasa da yataktan kalkıp koltuğa uzanma, ordan kalkıp tekrar yatağa geçme durumu bitti çok şükür. Yavaş yavaş artacak enerjim inanıyorum :)

Canim boşuna uzaktan bakmissin o kadar bak hemencecik alistin ne güzel :)
Ohh ne güzel ya tadini cikar canım ben hic köy hayatı yaşamadım hep icimde kalmıştır malesef evlatlarimda yasayamiyor benim gibi. ..
Günaydın herkese inşaallah herkes iyidir, geçmişe bakayım ben:)

Merhaba canım şükür iyiyiz sende iyisindir inşallah benim su aralar tek sikintim tembelligim asiri tembellestim birsey yapasim gelmiyor

Ben ikiz beklediğim için doktorum diyetisyene yönlendirdi. 10. haftada gittim. Boyum 170 ve 65 kilo ile hamile kaldım. Bitki çaylarını kesinlikle yasak olduğunu, maydanoz ve ananasın ödem söktürdüğü için düşüğe sebep olabileceğini söyledi. (Benim önceden düşüklerim olduğu için tamamen yasak)
-Her öğünde 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum.
-Kahvaltıda yumurta, zeytin, peynir, domates yiyorum. (Poğaça, simit, börek yasak)
-Öğlen az zeytinyağı ile pişmiş sebze yemeği yiyorum. Ölçüsü dolu dolu 8 yemek kaşığı, yemeğin suyundan yemiyorum. Yemeğin yanında 1 kase yoğurt.
-Akşam ızgara, fırında, haşlama, buğulama olarak pişmiş et, tavuk ya da balık yanında bol salata.
-Ara öğün olarak 1 sefer ceviz, badem ve kuru kayısı yiyorum. (ceviz ve badem kavrulmamış ve tuzsuz olmalı)
-1 bardak süt (sütü arttırmam lazım)
-1 sefer meyve yiyorum.
Kızartma, abur cubur, özellikle şerbetli tatlılar yasak ben zaten onları sevmiyorum. Pirinç pilavı ve makarnayı da çok azalttım. Bulgur serbest.
Deniz kenarında yaşamanın avantajı her gün olmasa da 2 günde bir denize giriyorum. Şu anda 62 kiloyum.

Son düzenleme:
Kızlarrr .....iyi haftalar...... dr randevumuz vardı...kızımı gördüm ...keyfi yerindeydi maşallah.. 20 ağustosta detaylı usg ye giricez..

Maşallah canım prensesine inşallahh detaylida da herseyi iyi cikar az kalmış senin benimkisi 4 eylülde hastanede olucagi icin anca bu tarihte alabildim neyse gec olsun sağlıklı olsun :)

off 16 ya kadar kesin böyleyiz yani. ne yapalım katlanırız. öyle öyle diyerek bir bakıcaz doğmuş zaten.
ayrıca cevap veren herkese teşekkür ederim.

Kızlar iki kişilik yataklarinizin bazasını kaldırıyor musunuz üstünde dosek var ya çok ağır ben bugün kaldırdım :-( dört aylık olduk hala ağır kaldırmamaya dikkat edecek miyiz
cnm kaldırma onu. bende daha önce mecburiyetten kaldırdım ama çok zorlanmıştım kahverengi lekelenmem olmştu sonrasında. bizim için çok ağır onlar
Kızlar doktordan geldim, çok şükür herşey yolunda, pipimizi de gördük Darısı cinsiyet öğrenemeyen herkesin başına
pipililer cemiyetineee hoooşşşgeldiiiiinnnn hayırlı olsn cnm
ben öncesinde halsizlik ve uyku hali yaşamamıştım ama 2 haftadr var bende, herkeste farklı oluyo demkki. şimdi hep yatmak istiyorum
bende müsaitim çok daha doğrusu kollarım bile çatlak benim yada küçük olmaına rağmen göğüslerim bakalım napıcaz hamilelikte:26:
evet vırç vırç olmaması lierac'ın en güzel yanı. karnımda bişi yok benim henüz ama çok düzenli kullandığımı da idda edemiycem. bign bebe yağı bigün lierac süryim demiştim ama bu sıcaklada yağ sürmek beni öldürdü bıraktım onu

hayırlı olsun pipilin canım allah kucağına da almayı nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben gitmedim ama kilolu hamile kaldıysan öneririm

canım ben banyolardan sonra bebe yağı kullanıyorum akşam yatmadan öncede vazeline başladım içeriğinde boya ve paraben olmayanları tercih edebilirsin

canım haftada 3 gün yarım saat düşük tempoda yürüyüş dedi doktorum

ilk hamileliğimde çatlak kremi kullanmadım aktardan kakao yağı ve badem yağı alıp karıştırdım akşamları sürdüm ve çatlamam olmadı yine aynı şekilde uyguluyorum

bende vazelin ve bebe yağı kullanıyorum

evet canım şöyle 16 haftadan sonra enerjin azda olsa geliyor gene çabuk yoruluyorsun ama kendini daha iyi hissediyorsun

kızlarrrr şimdi kontrolden geldim bebeğimizin kız olduğu kesinleşti. her ne kadar yüzüstü yatıyor olsada doktorumuz kesin konuştu. geçen kontrolde de yüz üstü yatıyordu resim istedim aldım elleri kafasında allahım mucize gibi kocaman olmuş. beslenmene dikkat et günde bir soda iç ve bol su dedi bir ay sonraya tekrar gideceğiz. şükürler olsun rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla dünyaya gelsin ve büyüsünler.. bu arada bebeğimin ismi hamile kalmadan önce belliydi daha önceki bebeğimi kaybettiğim için hamile kalırsam adı ömür olacak demiştim ömür bebek olacak inşallahh

pilates bana biraz yorucuymuş gibi görünüyor ama hamilelikte yapıldığına göre öyle değil herhalde

Slm kızlar sabah erkenden küçük oglusu sünnet kontrolü için doktora götürdük 10 eylülde sünnet olucak nasipse kardeşi doğmadan onun sünnet isi de sorunsuz olsun insallah.bu aralar iyiyim şükür iyice agirlasmadan oglumla ilgilenirim inşallah sünnetten sonra yoksa son aylarda iyice agirlascam sonrasında doğum bebek derken zor ilgilenirdim.insallah sorunsuz gecer alman bi doktor yapıcak büyük oglumunkinide alman doktor yapmıştı şükür onda sorun olmadı inşallah bundada olmaz.artik 3 numarayı ne zaman sünnet yaptiririz bilmiyorum daha türkiyede de sünnet düğünleri yapilcak seneye yapsak kucuk daha 5-6 aylık olucak ee buyukte 8 olucak biri icun çok erken biri ucin çok gec bakalım nasıl ortayi bulcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…