- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
kızlar ben de size sporu soracağım
nasıl sporlar yapsak
ya da nasıl egzersizler yapıyorsunuz
özellikle uzmanların tavsiye ettiği egzersizleri merak ediyorum
ben çok hamlamışım hareketsizlikten
yürümek bile beni çok yoruyor, yaşlı gibiyim sanki
Canım riskli hamilelere bile kendi havuzunda yüzmeyi Deniz'i yüzme sporunu öneriyorlar. Molası yürüyüşleri öneriyorlar. Hamile sporları da var..
Kizlar hic diyetisyene gideniniz oldu mu fazla kilo almamak icin neler önerdi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalar uzunnnn zaman oldu topiğe gelmeyeli, umarımhepiniz iyisinizdir, bayram güzel geçmiştirbebişler büyümüştürrr
kızlar ben çatlat kremi kullanmıyorum sadece vücut nemlendiricisi kullanıyorum o da hafta da bi kaç kez göbeğime bacağıma kollarıma popoma sürüyorum. yoğun çalıştığım için hiç vaktim yok buna zaman ayırmaya, bi yanda da korkuyorum ama...
Sizlerin tavsiye edebiliceği etkili bi krem var mı
Ben gitmedim 19. Haftamdatım 5 kilo aldım malesef...Yakında gideceğim ya da sağlıklı paketlerden alacağım.. İnş tabi...
Canım en iyisi lierac diyorlar.. Ben daha ilk aylarda çatladım sürebilecek süreceğim ama hiç Halim olmuyor sen de öğle aralarında sürmeye çalış...
onları biliyorum da canım havuzdaki klor zararlı yazıyordu birçok dr sitesinde
o yüzden daha çok egzersiz merak ediyorum
hamilelere yönelik kurs da yok galiba burada
sadece yürüyüş, hamilelik ve doğum için yeterli olur mu ki, sanki başka egzersizler de gerekli gibi
Ben az önce webannemarketten sipariş verdim. 2x200 ml lierac phytolastil 139 tl. Evde var aslında kullandığım ama bu kadar indirime girmişken kaçırmayayım dedim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?
Benim drum yürüyüş yüzme yeterli dedi ve egzersiz kağıdı da verdi gerçi... Havuzdaki klor oranını bilmiyorum ama temizliğine verdiğin havuza girebilirsin dedi doktorumuz benim klara alerjim var zaten temizliği başka türlü yapıyoruz..
Bir de son aylarda masaj ve vajina egzersizleri var ama daha erken onlara...
Ben de 2 tane aldım bugün umarım kullanabilirim:) ben çatlamay aşırı derecede müşavirim..
Oh maşaallah gözün aydın. Darısı bize artık :)Kızlar doktordan geldim, çok şükür herşey yolunda, pipimizi de gördükDarısı cinsiyet öğrenemeyen herkesin başına
Ben şimdilik iki gün bebe yağı üçüncü gün lierac şeklinde gidiyorum. Karnım biraz daha büyümeye başlayınca sabah lierac akşam bebe yağı gibi bir şey yapabilirim. Kendi kendime uyduruyorum iste bir şeyler. Çünkü çatlayacağım varsa çatlarım diye düşünüyorum. Maksat kendimi rahatlatmak :)merhabalar uzunnnn zaman oldu topiğe gelmeyeli, umarımhepiniz iyisinizdir, bayram güzel geçmiştirbebişler büyümüştürrr
kızlar ben çatlat kremi kullanmıyorum sadece vücut nemlendiricisi kullanıyorum o da hafta da bi kaç kez göbeğime bacağıma kollarıma popoma sürüyorum. yoğun çalıştığım için hiç vaktim yok buna zaman ayırmaya, bi yanda da korkuyorum ama...
Benim riskim devam ettiği için yüzmek yasak, deniz kenarındayım ama giremiyorum maalesef.. Kuzum sağlıklı olsun da anası bir yaz yüzmeyiversin diyorum :) akşam yürüyüşlerine başlamak istiyorum doktora da danışarak. Eğer riskin yoksa pilates muhteşem bir spor. Ben hamilelikten önce uzun süredir yapıyordum ama şu an mümkün değil maalesef.kızlar ben de size sporu soracağım
nasıl sporlar yapsak
Enerji patlaması olmasa da yataktan kalkıp koltuğa uzanma, ordan kalkıp tekrar yatağa geçme durumu bitti çok şükür. Yavaş yavaş artacak enerjim inanıyorum :)merhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?
Canim boşuna uzaktan bakmissin o kadar bak hemencecik alistin ne güzel :)Kızlar siz nasıl birşeysiniz ya bagimlilik yapiyorsunuz 5 ay bir fiil distan ziyaretçi olarak okudum irademle sahip oldum üye olmadım sonunda uefa oldum üye oldugumdan beri de susuyorum.. Bi ara ocak annelerinin çenesi düşük olur demişti mrv sanırım ona yakalandım :) size yazmak rahatlatıyor teşekkürler hepinize sağlıkları karnınızdakilere
Ohh ne güzel ya tadini cikar canım ben hic köy hayatı yaşamadım hep icimde kalmıştır malesef evlatlarimda yasayamiyor benim gibi. ..Bu arada hepinize günaydın biz erkencıyız nerdeyse öğle yemeği hazırlığı yapacağız o kadar eşimin koyundeyız herşey organik doğal yaşam erken kalk falan.. Kızım tavuk peşinde kosuyor hergün banyo yaptırmaktan bi hal oldum
Günaydın herkese inşaallah herkes iyidir, geçmişe bakayım ben:)
Kızlarrr .....iyi haftalar...... dr randevumuz vardı...kızımı gördüm ...keyfi yerindeydi maşallah.. 20 ağustosta detaylı usg ye giricez..
Selam canım, ben 16. Haftanın içindeyim. Sürekli yatma ihtiyacım azalmış olsa da çabuk yoruluyorum ve enerjik değilim halen. İki kat merdiven çıksam yoruluyorum. O patlamaları bekliyorum ben de inşallah yakındır.
cnm kaldırma onu. bende daha önce mecburiyetten kaldırdım ama çok zorlanmıştım kahverengi lekelenmem olmştu sonrasında. bizim için çok ağır onlarKızlar iki kişilik yataklarinizin bazasını kaldırıyor musunuz üstünde dosek var ya çok ağır ben bugün kaldırdım :-( dört aylık olduk hala ağır kaldırmamaya dikkat edecek miyiz
pipililer cemiyetineee hoooşşşgeldiiiiinnnnKızlar doktordan geldim, çok şükür herşey yolunda, pipimizi de gördükDarısı cinsiyet öğrenemeyen herkesin başına
ben öncesinde halsizlik ve uyku hali yaşamamıştım ama 2 haftadr var bende, herkeste farklı oluyo demkki. şimdi hep yatmak istiyorummerhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?
bende müsaitim çok daha doğrusu kollarım bile çatlak benim yada küçük olmaına rağmen göğüslerim bakalım napıcaz hamilelikte:26:Ben de 2 tane aldım bugün umarım kullanabilirim:) ben çatlamay aşırı derecede müşavirim..
evet vırç vırç olmaması lierac'ın en güzel yanı. karnımda bişi yok benim henüz ama çok düzenli kullandığımı da idda edemiycem. bign bebe yağı bigün lierac süryim demiştim ama bu sıcaklada yağ sürmek beni öldürdü bıraktım onu😄😄😄canım senin telefon bombaymış. Müsaitim yazdın herhalde müşavirim diye değiştirmiş.
Ben bu jeli kolaylıkla kullanabiliyorum çünkü krem ve yağlar gibi emilmesini beklemiyorsun, çok çabuk bir şekilde kuruyor. Benim cildim çatlamaya çok müsait ama henüz kaşıntı falan olmadı. İnşallah işe yarar.
Kızlar doktordan geldim, çok şükür herşey yolunda, pipimizi de gördükDarısı cinsiyet öğrenemeyen herkesin başına
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalar uzunnnn zaman oldu topiğe gelmeyeli, umarımhepiniz iyisinizdir, bayram güzel geçmiştirbebişler büyümüştürrr
kızlar ben de size sporu soracağım
nasıl sporlar yapsak
ilk hamileliğimde çatlak kremi kullanmadım aktardan kakao yağı ve badem yağı alıp karıştırdım akşamları sürdüm ve çatlamam olmadı yine aynı şekilde uyguluyorum
merhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?
Benim riskim devam ettiği için yüzmek yasak, deniz kenarındayım ama giremiyorum maalesef.. Kuzum sağlıklı olsun da anası bir yaz yüzmeyiversin diyorum :) akşam yürüyüşlerine başlamak istiyorum doktora da danışarak. Eğer riskin yoksa pilates muhteşem bir spor. Ben hamilelikten önce uzun süredir yapıyordum ama şu an mümkün değil maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?