2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
pilates bana biraz yorucuymuş gibi görünüyor ama hamilelikte yapıldığına göre öyle değil herhalde

Başlarda çok yoruyor insanı ama vücut alıştıktan sonra sıkıntı olmuyor. Zaten hamile pilatesinin o kadar ağır olduğunu zannetmiyorum. Yine de daha önce yapmadıysan hamilelikte yapman önerilmeyebilir. En temizi yürümek galiba :)

Son düzenleme:
Canim hayırlısı olsun prensesin ismide cok guzelmis ömür boyu mutlu olun inşallah kizinla birlikte:)
off 16 ya kadar kesin böyleyiz yani. ne yapalım katlanırız. öyle öyle diyerek bir bakıcaz doğmuş zaten.
ayrıca cevap veren herkese teşekkür ederim.

Canim eger ilk 3 ayin çok zorlu gecmediyse 12 inci haftadan sonra kalmaz birseyin genelde ilk 3 ayi zorlu gecirenletin toparlanma sureci uzun sürüyor o yüzden 16 inci haftalari buluyor toparlanma sureci ben 17 yim hala halsizligim devam ediyor malesef

ömür prensesin bi sürü güzelliklerle gelsin ömrünüze cnm inşallah. 2015 Ocağının nadir kız annelerinden birisin ne güüzeeelll

Allah kolaylık versin, şimdiden geçmiş olsun. Ben yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum. İlk 3 gün içinde ağrıyı lokaliZe edemiyormuş bebekler. Sizler tecrübelisiniz, bir sakıncası var mı bildiğiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bugün donecektin evine sonrada kontrole gidecektin bebisi inşallah iyi haberlerle gelirsin ve bu sefer inşallah kesin ogrenirsin artık cinsiyetini icimizde en çok senin bebiste karışıklık oldu cinsiyette rabbim gönlünce versin inşallah canım :)

daha önce yapmadım
en iyisi bir kursa sormak ya da sadece yürüyüş

canım verdiğin bilgiler çok iyi oldu bende aldım .. gerçi erken mi diye de düşünmüyor değilim.. Allah bize ve onlara sağlık sıhhat versin .. ben hafta sonu arabasını ve yatağınıda aldım .. güzel günlerde kullanmayı nasib etsin Allahım hepimize....

ömür prensesin bi sürü güzelliklerle gelsin ömrünüze cnm inşallah. 2015 Ocağının nadir kız annelerinden birisin ne güüzeeelll

bu hamilelik hassas bir şey evet şimdi daha iyi anladım yazdığını okuyunca ağladım teşekkür ederim canım hepimize bereket getirsin bebeklerimiz

sılacım inş. problemsiz halledersiniz bende doğar doğmaz yaptıralım dedim de eşim ben sünnet düğünü yapalım diyorum dedi kısmet ne zamana olursa artık

kızlar size ayrıntılı ultrason hakkında danışmak istiyorum fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim 20.haftada gitmen gerek doktorum fiyatı 300-400tl arasıymış yaptırmak gerekli mi gerçekten sonucunda allah korusun bişey çıkarsa müdahale edilirmi ki anne karnındayken boşa stres olmak istemiyorum yaptırmasam içim rahat etmeyecek aman ya kafam karıştı ...

sılacım inş. problemsiz halledersiniz bende doğar doğmaz yaptıralım dedim de eşim ben sünnet düğünü yapalım diyorum dedi kısmet ne zamana olursa artık
bende yenidoğan sünnetinden yanayım sarılık zamanını atlatır atlatmaz kırt kırtt
bu hamilelik hassas bir şey evet şimdi daha iyi anladım yazdığını okuyunca ağladım teşekkür ederim canım hepimize bereket getirsin bebeklerimiz
amin cnm. haklısın hassaslıktan kırılıcaz bu ara kıyamam ama
yatak araba en ağır toplar vay be tezcanlı hatunlar başladı demek.. güle güle kullansınlar inş.

cnm bu önemli bi test, test değilde görüntüleme. ikili test bilmem ne zırvalıklarını bile yaptırdık(bana göre saçma olduğu için böyle söylüyorum) bu sağlığı için gerçekten önemli anne karnında müdahale edilebilir bişi olabilir, yada doğar doğmaz.. hem bebişi biraz daha yakından görmüş oluyoruz ben yaptrcam inş. kendi hastanem 300tl dedi ama 150 ve 200e de buldum farklı hastanelerde bakalım

sağol canım.. irileri önden alalım dedik:))

Kızlar.. Bebişinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Biz 16. haftadayız erken ama sanki kıpır kıpır bişeyler oluyor ya

Teşekkür ederim gökçencim inşallah
Weeweell almışsın madem o zaman sorayım. Fiyatı ne kadardı, birde kulaktan ateş ölçerlerde suyun sıcaklığı çorbanın ve hatta hatta odanın sıcaklığını ölçtüğünü yazıyor doğru mu? Senin aldığın modelde var mı ve acaba gerekli mi ki
Benim için gerek yokta eşim şimdi soruyor hep bu sıvı ısısı ölçüyor mu falan diye.
Hatta Braun için sadece ateş mi ölçüyor başka bir şey ölçmüyor mu dedi İlahi adam çorba ölçse ne olur dilimin ucu ne işe yarıyor
Banyo suyunda da dirsek di mi ama

Bebek arabası araştırmanı büyüük bir heyecanla okudum:13:
DEmek Jane'i gerçekten gördün ve beğendin
Ahh bir an önce bende görsem bi ellesem
Peki Rider ne kadardı fiyatı? İnternette dahada artmış gördüm fiyatını gerçekten o kadar olduysa artık vaz geçeceğim.
Peki Matrix Light taşıma koltuğu nasıl çok mu büyük? Ama beğendiğine göre idare eder herhalde
Çok meraklardayım

Biberon işi de, bebek büyüdükçe yalnızca ucundaki emziğini değiştirerek kullanmaya devam edebiliyormuşsun.
Ki zaten 4 tane olduğu için 6 aya kadar hepsini kullanmak pek memnun değil.
Yani eskimeden değiştirmeye gerek kalmadan sadece emzikle uzuun süre kullanılacağını düşünüyorum.
Fiyatı 75 TL bana çok uygun geldi. Nasılsa ilk aylarda ihtiyaç olmasa da ilerki aylarda alınması gerekecek.
Çünkü Aventin biberonları tek tek 30 TL fiyatları ben hem emzik hem fırça hem 4 tane biberonu 75 TL'ye aldım.
Nasıl olsa lazım olacak diye düşündüm

Bende nihayetinde Braun alacağım herhalde. Zaten araştırmadan öncede aklımda olan ilk marka oydu. Birde böyle memnuniyetler okuyunca çok hoşuma gidiyor

Kızlar iki kişilik yataklarinizin bazasını kaldırıyor musunuz üstünde dosek var ya çok ağır ben bugün kaldırdım :-( dört aylık olduk hala ağır kaldırmamaya dikkat edecek miyiz

Asla kaldırmıyorum, sende kaldırmamalısın.
Biz altındaki suntayı da değiştirmiştik. Eşim biraz daha kalınını almıştı. Yani çok daha ağırlaştı.
Ve bir kere belim çok zorlandı kitlendim kaldım.
Ondan beridir hamile olmadan önceden beri yani hiç kaldırmıyorum. Eşimi bekliyorum.

Ben pompada daha önceden duyduğum bir şeyden etkilenmiştim o yüzden çift aldım
İki göğüs aynı anda sağılınca; vücut alarm veriyormuş, ikiz bebek var daha çok süt üretmeliyim diye
Ben bundan çok etkilendim neden olmasın dedim o yüzden tercih ettim.
Aslında benimde aklımda Avent vardı. Bakalım inşallah memnun kalırız.

Rahim ağzı yetmezliği konusuna gelince dediklerine harfiyen katılıyorum.
Çok bir şey söyleyip kimseyi durduk yere korkutmak istemiyorum ama bence de çok gerekli bir ölçüm.
Ki vajinal yapılması en sağlıklısı ama ultrasonla bile doktor aşağı yukarı fikir verebiliyormuş. Daha ne olsun.
Bu perşembe kontrolüm var yaptıracağım inşallah.

Günaydın herkese inşaallah herkes iyidir, geçmişe bakayım ben:)

Günaydın eflalim

Sınavın inşallah istediğin gibi geçer. Allah kolaylık versin. Ama doğunca da her şey birden çok zor olmaz mı:26:

Yok yok merak etme benimde bildiğim şeyler değildi hiç biri.
Ama insan baktıkça duydukça anlıyor ne olduklarını. Sonra birde internetten araştırınca en ince ayrıntısına kadar öğrenmiş oluyorsun.
Ehh bize de zamanı gelince tecrübe etmek kalıyor hayırlısıyla inşallah.
Bizde göreceğiz neler lüzumsuz neler değil, kullanınca anlayacağız

bize de yasak değil artık dedi ama eşim hala yasakmış gibi davranıyor

Bize hiç yasak olmamıştı İlk gittiğimde sormuştum zaten
Ama çok ayıptır söylemesi dün eşimle birlikte olurken çok kramplar girdi kasıklarıma ve karnım ağrımaya başladı bıraktık.
Sonra geçti ağrılar. Ama ben doktoruma bunu mutlaka soracağım inşallah:2:

Hiç öyle bir ihtimal bırakmadım. Erkek olduğunu kayınvalideme telefonda Mustafa geliyor diye söyledim.
Ki onlarda karışmazlardı ama bende baştan adını da söyledim. Haberiniz olsun gibilerinden.
Çokta sevdiler ismi zaten

Annen şimdi nasıl canım. Tedavi süreci nasıl işliyor?

Kızlar doktordan geldim, çok şükür herşey yolunda, pipimizi de gördük Darısı cinsiyet öğrenemeyen herkesin başına

Hayırlı sağlıklı evlat olsun. Gözünüz aydıın

pilates bana biraz yorucuymuş gibi görünüyor ama hamilelikte yapıldığına göre öyle değil herhalde

Doktoruna mutlaka sor tabi ki.
Ama internetten Ebru Şallının hamile pilatesi videosunu izle.
Çok makul gelecektir sana eminim. Üşenmesem her gün yapacağım ama
Hiç zorlanmıyorsun ve aksine sırtına kollarına öyle iyi geliyor ki.

merhaba .! ben yan komşunuz şubat annelerindenim. siz bizden deneyimlisiniz şu anda ve bir şey sormak istiyorum. enerjiniz ne durumda gerçekten 3 aydan sonra halsizlik geçiyor mu ve enerji patlamasa oluyor mu gerçekten.?

Hoşgeldiiin
Aynen arkadaşların dediği gibi enerji patlaması yaşamıyorum ama en azından yataktan kalkabiliyorum evin işini yapabiliyorum, çarşıya gidebiliyorum.
Bu durumumuza elhamdülillah.
Ki ben o enerji patlaması gelemeden son ayların ağırlığına gireceğiz gibi geliyor

Çok güzel bir listeymiş.
Bende kendimce bunu uygulamaya çalışıyorum.
Canan Karatay'da bu şekilde söylüyor. Tabii onunkinde hiç ekmek yok
Pilav, ekmek, makarna, şeker, tatlı, hamur işi olmayınca bu kilo işi iyi oluyor kanımca
İnşallah uygulayabiliriz.

Ben yaptırmayı düşünüyorum ama bir problem çıkarsa anne karnında müdahale edilebilir mi hiç bilmiyorum. Mantıklı gelmiyor ama bilenler varsa söylesin.
Benim iki görümcem var, küçüğü doktoru demesine rağmen ayrıntılı yaptırmadı çok şükür kızı çok sağlıklı. Büyük görümcem yaptırdı, sanırım onun ikili testte riski de yüksek çıkmıştı, özellikle o sebepten yaptırmak istemiş olabilir. Sonuçta bebekte clubfoot olduğunu ve sol ayak kemiklerinin eksik olduğunu gördüler. Doğana kadar yapılabilecek bir şey yoktu ama hamileliği hep üzüntülü geçti. Bizler için de öyle oldu. Bilmiyorum yani yaptırsak bir türlü yaptırmasak bir türlü.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende müsaitim çok daha doğrusu kollarım bile çatlak benim yada küçük olmaına rağmen göğüslerim bakalım napıcaz hamilelikte:26:
27:

Ah ah en korktuğum şey çatlaklar ve malesef harita gibi olma ihtimalim var çünkü şimdiden göbeğim beyaz beyaz çatladı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…